Staffan Sevónin murha Sipoossa 23.7.2018

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Mr. Big
Poliisikoira Rex
Viestit: 263
Liittynyt: La Loka 25, 2014 8:34 am

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Mr. Big »

Sadeviitasta vielä sen verran että missään ei käsittääkseni ole kerrottu että juuri sillä portin edustalla seisoneella henkilöllä olisi ollut se sadeviitta päällään. On vain kerrottu että alueella on nähty liikkuvan sadeviittaan pukeutunut henkilö, ja sitten on silminnäkijän havainto jostain henkilöstä seisoskelevan portin edustalla. Eli voi hyvinkin olla että murhaaja on napannut lähtiessään murhatun sadeviitan eteisestä, peittääkseen roiskeet vaatteistaan. Hävittänyt sen sitten pakomatkallaan jonnekin.

Itse en jaksa edes pohtia mikä sai miehen murhaamaan entisen esimiehensä. Kun ei se todennäköisesti koskaan varmuudella selviä. Joku kauna jäänyt kalvamaan sisuksia, ja näin sitten kävi. Se siitä.
NiskaLenkki
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: To Loka 01, 2009 1:50 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja NiskaLenkki »

2016 ja ennen sitä on ML:n elämässä tapahtunut jotain. Ehkä mielenterveyden järkkymistä jollain tapaa, uupuminen ja masennus. Masennukseen voi liittyä myös psykoottisia ajatuksia. Uskon, että sijoitusala yksinkertaisesti oli väärä ala ML:lle ja varmasti se on henkisesti raskasta työtä, etenkään, jos ei tunne todellista motivaatiota työhön. Samaan aikaan parisuhdeongelmat ja ero sitten sekä työstä, että parisuhteesta. Uskon, että jo töissä ollessaan ML kehitti jonkinlaisen pakkomielteen esimiestään kohtaan. Edelleen olen sitä mieltä, että mitään todellista syytä siihen ei välttämättä ole. Vähän samalla tavalla, kun erotomaniasta kärsivä ihminen alkaa kuvitella olevansa suhteessa toiseen ihmiseen ja luo tämän suhteen omassa mielessään. ML:lle kehittyi sairas pakkomielle, että ilman SS:ää hänen elämänsä olisi täysin eri tavalla. Ei häiriintynyt ihminen tarvitse mitään oikeaa syytä tekemisilleen ja kaikki julkisuuteen tulleet tiedot puhuvat sen puolesta, että tekijä oli pahasti persoonaltaan häiriintynyt. Hänen tekonsa puhukoon puolestaan, ei ole mieleltään terveen ihmisen toimintaa.
Topsy
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Su Heinä 29, 2018 11:50 am

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Topsy »

Motiivispekulaatio:

Syytetty hakenut töitä parin vuoden ajan, mutta uhri ei olekaan toiminut suosittelijana vaan päinvastoin. ”Ei tätä kaveria kannata palkata missään nimessä”. Uhrilla ollut tähän motiivina jokin heidän keskinäinen kauna. Hyvät työmahdollisuudet ovat menneet sivusuun ja toistuvat ei-valituksitulemiset syöneet niin paljon miestä, että alkanut suunnittelemaan murhaa.
Karl-Erik Törppö
Alibin satunnaislukija
Viestit: 67
Liittynyt: Ma Loka 20, 2014 10:33 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Karl-Erik Törppö »

Pätevä syy tekoon voisi olla esim. seuraava:
-pikkujouluissa sammunutta on vedetty tiedottomana hanuriin

Vähemmän päteviä syitä, mutta mahdollisia:
-vaimoa tai tyttöystävää on hässitty
-pakotettu eroamaan ja estetty uusien työpaikkojen saanti, esim. uusi työnantajaehdokas aina soittaa vanhoihin työpaikkoihin ja pienikin negatiivinen sana ex-pomolta estää työn saannin
-joku "verinen" persoonaan menevä verbaalinen loukkaus tai sarja näitä pitkällä aikavälillä.

Monet näistä supernörteistä (tekn.fys DI) sekoaa (esim. paranoidinen skitso tms), joten ehkä suurimman todennäköisyyden voi laittaa tälle momentilla.
Sniffaaja
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

Iltalehtipaskan mukaan ampujalla ei ollut epätervettä suhdetta aseisiin ja kuvaili kuvaili tätä teloittajaa lähes normaaliksi ja "taitavaksi". Joo, jos katkeruus olisi kohdistunut vain teloitettuun, niin miksi tämä asehullu sitten ampui poliiseja ulko-oven läpi? Teossa näkyy katkeruus koko yhteiskuntaa kohtaan. Kukaan henkisesti terve ei teloita ihmistä ja ammu poliiseja, vai olenko väärässä? :shock:

Kyllä tämä ampuja on ollut mielisairas, jolla on ollut luvallisesti hallussaan sotatoimiin tarkoitettuja aseita. Tältä kohdin voisi aselakeja kiristää. Reserviläiset eivät tarvitse omia aseita.
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.
Avatar
Scarlett
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: La Joulu 13, 2008 10:42 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Scarlett »

Mä uskon, että kyseessä oli erittäin kunnianhimoinen tyyppi, ehkä hyvin narsistinen. Hän haki teknilliseen fysiikkaan, jolla on maine, että on se "ykkösvaikea" päästä opiskelemaan. Hän halusi oman ainejärjestönsä toimintaan mukaan ja ylipäätään olla aktiivinen. Tuleva menestyjä? Sitten nuorena huippupalkalle. Onhan se hyvin, kun tyyppi on jo alle 30-vuotiaana kiskonut 100k:n vuosituloja. Suurin osa opiskelukavereista ei tienaa tuolla tavoin noin nopeasti, iso osa ei koskaan. Sitten jotain on tapahtunut. Ei ole kestänyt paineita tai painostettu irtisanoutumaan, ei ole saanut ylennyksiä yms. Tämä uhri on ollut siinä narsistisessa luokkauksessa keskiössä. Onhan kyse tyypistä, joka on syntynyt kultalusikka suussa tämän nuoren menestyjän näkökulmasta: isän urahan on täällä jo purettu, äiti on professori. Eikä nämä kaikki tämmöiseltä taustalta tulevat tyypit, joilla menee hyvin, ole kovin lahjakkaita edes. Keskinkertaisuuksia. Se pahentaa kiukkua, kun pitää toista itseään lahjattomampana ja ansiotta asemaansa päässeenä. Sitä sitten alkaa vatvoa vuodesta toiseen, niin pää sekoaa. Tai sitten pää sekosi valmiiksi ja siksi lopetti töissä, Joka tapauksessa "huippulahjakkaan" menestyjän ego romahtaa siihen, ettei työura menekään putkeen.

Minusta ei ole mitään syytä, miksei töissä lopettaessaan 32-vuotias, koulutettu ja hyvällä työkokemuksella varustettu nuori mies Helsingin seudulla työllistyisi nopeasti uudelleen. Lisäksi on selvästi verkostoitunut harrastuksissaan. Joku siinä on mättänyt. En jaksa uskoa entisen pomonkaan eli uhrin suositusongelmaan. Enemmänkin kyse on ollut tämän tekijän omasta kyvyttömyydestä enää tehdä töitä ja siitä, että ajatukset kiertää kehää.

Sitomisen näen tapana saada viesti perille. Jos heti eteiseen olisi ampunut, ei olisi päässyt pitkittämään tekoaan ja purkamaan itseään uhrille. "Keskustelemaan".

Muuten lopullinen sysäys katkeruuden purkautumiselle saattoi olla se, että hepun ansiosidonnainen on loppunut tässä jossain välissä. Jos irtisanoutui itse esim. helmikuussa 2016, niin ensin karenssia työkkäristä ja sen jälkeen on nostanut ansiosidonnaista pitkään. Siitä tipahdus peruspäivärahalle on tapahtunut varmaan hiljakkoin ja se on ollut viimeinen pisara, koska rahat on loppu.
Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2472
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Jotenkin tässä korostuu sellainen koulusurmaajamainen kylmäverisyys. Eikö koulusurmaajatkin suunnittele tekoaan kuitenkin ennakkoon ja niihin liittyy sellainen kylmäverinen ja tunteeton ampuminen sitten kun itse teko tapahtuu. Sielläkin on taustalla sitä tunnetta vääryydenkokemisesta ja kiusaamisesta ja porukan ulkopuolelle jättämisestä. En viittaa että tästä tekijästä koskaan olisi tullut koulusurmaajaa ja tässähän teko kohdistuu vaan yhteen henkilöön. Koulusurmissa koko yhteisöön. Mutta sellainen tietty kylmäverisyys yhdistää näitä tekoja. Ja eikö koulusurmaajakin sitten tapa itsensä. Mikään ei oikeuta tappaamaan ketään mutta joku pitkäaikainen henkilökohtaisena koettu vääryys ja loukkaus voi vain tietyn persoonan omaavalla laukaista jotakin tällaista.


En edelleenkään sano että uhri kiusasi välttämättä tekijää, mutta joku asia siellä on ollut että se on saanut surmaajan näin suuren vihan ja kaunan valtaan. Ehkä ne silloiset työpaineet ja joku henkilökohtaisesti koettu loukkaus tai arvostuksen puute on vaan laukaissut sellaisen pitkäaikaisen kaunan tunteen. Ei sen tarvitse olla välttämättä ulospäin näkyvä asia vaan se liittyy ihan vain kahden ihmisen väliseen kommunikaatioon ja kemiaan ja sanottuihin sanoihin. Jotkut on herkempiä esim.henkilökohtaiselle arvostelulle tms. kuin toiset. Ja joku asia koetaan suurempana loukkauksena kuin toinen ihminen sen välttämättä kokisi. Tuolla joku viittasi narsismiin ja narsistit on usein kostonhimoisia. Tässä nyt edustettaisiin sitä äärilaitaa kostonhimosta. Puhutaan ns. narsistisesta loukkauksesta. Toki on varmasti muitakin persoonallisuustyyppejä jotka kokevat esim.henkilökohtaisen loukkauksen liian syvälle menevänä.

Ja kyllähän tuo kiinnostus aseisiin, aseiden käsittelytaito ja mahdollisesti metsästäminen on jotenkin on roolissa tässä tapauksessa. Juu, tarkoitan vain että metsästäjä on kuitenkin tavallaan 'tottunut' ampumaan/tappamaan ettei se ole hänelle vieras asia. Enkä viittaa että metsästäjät olisivat herkempiä tappamaan tms. Mutta on ihmisiä jotka ei tapa kärpästäkään tai pystyisi koskaan ampumaan/tappaamaan esim. eläintä tms.
Topsy
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Su Heinä 29, 2018 11:50 am

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Topsy »

Työyhteisön ongelma esim. Kiusaaminen tai epäasiallinen käytös jatkunut pitkään ja jäänyt käsittelemättä työpaikalla. Surmaaja padonnut ongelmat sisäänsä ja lähtenyt läiskimään. Suomalaista juroutta: ei puhuta, häivytään vain paikalta. Ahdistus sisällä kasvanut svääreihin eikä jurona hakenut ulkopuolista apua. Tämä siis spekua edelleen.
Kuunsirppi
Lauri Hanhivaara
Viestit: 141
Liittynyt: To Helmi 25, 2010 12:34 am

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Kuunsirppi »

Mikä on tekijän alkuperäinen kotipaikkakunta? Kuinka laajaa viha suomenruotsalaisia kohtaan on siellä? Nykyisin viha suomenruotsalaisia kohtaan on niin voimakasta, että en ihmettelisi sitäkään motiivina, ainakin osamotiivina. Suomenruotsalaiset lienevät tällä hetkellä vihatuin kansanosa ja paikkakuntakohtaisia eroja löytyy. Joissakin paikoissa viha on voimakkaampaa. Uhrihan oli suomenruotsalainen.
multsi
Sabrina Duncan
Viestit: 376
Liittynyt: Ti Touko 08, 2012 5:11 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja multsi »

Kaveri on varmasti ollut ulkoisesti, kuten sanottua aivan normaali ihminen. Sitä mitä kenenkin pään sisällä liikkuu, ei voi ikinä tietää. MT-ongelmat ja luonteen piiloviat tai ns. sekoaminen eivät katso yhteiskunnallista asemaa.

Sama nähtiin esimerkikso Bulevardin perhesurmissa.

Mietin, että mitenköhän kaveri noihin tehtäviiinsä yleensä päätynyt? Ydinfysiikka ja kymmenien miljoonien sijoitussalkun hallinnointi eivät suoraan liity toisiinsa. Luulisi tuollaisessa työtiimissä kaikkien olevan KTM-taustaisia, mitä hän ei siis ollut. Olisiko tässä ollut kipinä työpaikan erimielisyyksille..

Opiskellut rahoitusta tms. sivuaineena?
lech
Martin Riggs
Viestit: 633
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 9:55 am

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja lech »

Kuunsirppi kirjoitti:Mikä on tekijän alkuperäinen kotipaikkakunta? Kuinka laajaa viha suomenruotsalaisia kohtaan on siellä? Nykyisin viha suomenruotsalaisia kohtaan on niin voimakasta, että en ihmettelisi sitäkään motiivina, ainakin osamotiivina. Suomenruotsalaiset lienevät tällä hetkellä vihatuin kansanosa ja paikkakuntakohtaisia eroja löytyy. Joissakin paikoissa viha on voimakkaampaa. Uhrihan oli suomenruotsalainen.
So so, eipäs yleistetä omassa mielessä keikkuvaa käsitystä suomenruotsalaisista vihatuimpana kansanosana. Kulmahousut ym. "kansanosat" ajavat kyllä edelle.

Tekijä taitaa olla hallituksen varajäsenenä firmassa, joka on rekisteröity Mikkeliin eli olisiko siltä suunnalta. Puhdas veikkaus.
Avatar
Scarlett
Sofia Karppi
Viestit: 421
Liittynyt: La Joulu 13, 2008 10:42 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Scarlett »

Onhan se nyt selvä, että tekijällä on persoonallisuushäiriö. Joskus on puhuttu mm. narsistisesta romahtamisesta, jossa narsisti kohtaa voimakkaan loukkauksen, jota ei pysty enää selittämään itselleen ja sen jälkeen voi seota täysin.

Se olisi mielenkiintoista tietää, että miten poliisi pääsi jäljille. Ihanko vaan keksi yhtäkkiä, että "ai niin, varmaan syyllinen on alainen vuodelta 2016"? Joko yhteyttä/uhkailu on ollut tässä välissä tai sitten tekijän lähipiiristä käräytys. Eli on puhunut tästä uhrista tutuilleen/kavereilleen niin rajusti, että ovat randomina heittäneet poliisille vinkin, että ainakin tällä henkilöllä ML on ollut kauhea kauna uhria kohtaan. Kun ajatellaan, että mies on suunnitellut teko ja ollut hyvinkin älykäs, niin miten olisi niin tumpelo, että heti kuitenkin kärähtää. Suomi on täynnä selvittämättömiä henkirikoksia, joissa uhrin ja tekijän välinen yhteys on hatara ja siksi jäävät pimeiksi tai näyttö ei riitä selvemmissäkään tapauksissa. Toinen vaihtoehto on, että ei välittänyt siitä, että jää kiinni. Asia oli yhdentekevä, koska elämä oli kuitenkin ohi. Pääasia oli koston suunnittelu ja sen toteutus.
Avatar
Dinker
Poliisikoira Rex
Viestit: 256
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 3:15 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Dinker »

Scarlett kirjoitti:
Se olisi mielenkiintoista tietää, että miten poliisi pääsi jäljille.
Eikös poliisi ole kertonut että on päässyt jäljille valvontakameroiden kuvien perusteella, ja sen jälkeen seuraillut muita väyliä ja todennut että tämä on se murhaaja.
Leski
Alibin satunnaislukija
Viestit: 58
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2018 1:20 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Leski »

lepajoki kirjoitti:Tuo pelolla johtaminenhan on maailman tavu ollut hallitseva tekijä. Ikävä kyllä omassa duunissa myös niin. Ylityön tekemättömyys tuntuu olevan tuolle ensiviikolla töihin palaavalle punainen vaate. Itse en ole siihen rumbaan lähtenyt, vapaa on tärkeämpää näillä vuosilla. Lopetin sen juoksemisen 10vuotta sitten. Jotkut haluaa tehdä sen rahan vuoksi, jotkut muunneltuna vapaaksi. Mutta sitä en ymmärrä miksi jotkut tekevät sen vastoin tahtoaan. Edelleen Suomen laissa ylityön tekeminen on täysin vapaa ehtoista.
Vapaaehtoista toki kyllä... mutta valitettavasti kaikki eivät ole riittävän vahvoja kieltäytymään, koska tietävät kieltäytymisen seuraukset. Uskoisin, että aika iso osa työssä uupumisesta johtuu juuri siitä, että vasten tahtoa ja mahdollisia seurauksia peläten tehdään reilusti yli oman jaksamisen. Ja silloinkin "parhaassa" tapauksessa tekijälle ei jää käteen mitään muuta, kuin pelkkää paskaa; narsistinen ja itseään täynnä oleva pomo kerää pojot, kun on saanut "homman toimimaan". Jos siinä nyt muutama alainen palaa loppuun niin mitäpä siitä....

Sitä en tiedä, onko tässä tapauksessa niin käynyt vai onko tekijällä itsellään vain ollut hieman suuret luulot itsestään? Kenties on irtisanoutunut varmana siitä, että kauaa ei mene, kun soittavat takaisin... ja sitten, kun eivät ole soittaneetkaan ja se kaikkeen syylliseksi koettu esimieskin työllisty heti omien fudujensa jälkeen nin... henkirikoksen aineet on kasaantuneet. JOTAIN sellaista tässä muutaman kuukauden sisään on tapahtunut, mikä on herättänyt tekijän vanhat "demonit". Kenties ML on ajatellut SS:n saadessa kenkää, että "siitäs sait", mutta kun hänelle on selvinnyt, että SS onkin työllistynyt heti uudelleen niin hetkellinen riemu onkin vaihtunut mustanpuhuvaan raivoon... ja seurauksethan sitten ovat kaikkien tiedossa.
Avatar
Kissankello
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1401
Liittynyt: To Loka 23, 2014 8:46 pm

Re: 49-vuotias mies surmattiin Sipoossa 23.7.2018

Viesti Kirjoittaja Kissankello »

Scarlett kirjoitti: Se olisi mielenkiintoista tietää, että miten poliisi pääsi jäljille. Ihanko vaan keksi yhtäkkiä, että "ai niin, varmaan syyllinen on alainen vuodelta 2016"? Joko yhteyttä/uhkailu on ollut tässä välissä tai sitten tekijän lähipiiristä käräytys.
Kuva valvontakamerassa johti Sipoon murhasta epäillyn miehen jäljille – ”Seurannut uhrin liikkeitä jo pidemmän aikaa”

Julkaistu: 3.8. 17:34

Poliisi kertoo saaneensa vahvoja viitteitä siitä, että epäilty olisi seurannut uhrin liikkeitä jopa pari kuukautta ennen tekoa.

Sipoon murhasta epäilty 34-vuotias mies ja 49-vuotias uhri työskentelivät yhtä aikaa samassa sijoitustiimissä työeläkeyhtiö Ilmarisessa.

Murhasta epäilty mies työskenteli 49-vuotiaan uhrin alaisena. Epäilty lähti Ilmarisesta vuoden 2016 alkupuolella. Uhri puolestaan siirtyi toiseen yritykseen tänä keväänä.

Sipoon henkirikoksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Minkkinen sanoo poliisin epäilevän tässä vaiheessa tutkintaa, että henkirikoksen motiivi perustuisi epäillyn pettymykseen ja katkeruuteen liittyen lähtöönsä Ilmarisesta.

– Tämä toinen osapuoli (epäilty) on ilmeisesti ollut jossain määrin katkera. Ei missään valtavassa määrin. Mutta tällaisia viitteitä on tullut ilmi, että jonkinlaista katkeruutta ja pettymystä tähän epäillyn lähtöön Ilmariselta on liittynyt. Poliisi epäilee, että on jäänyt jonkinlainen katkeruus tästä lähdöstä.

Minkkisen mukaan poliisi suoritti runsaasti taustatutkintaa uhrin työhistoriasta.

– Selvitimme sitä, että onko historiassa ollut tämmöisiä katkeruuksia tai erimielisyyksiä. Selvitimme niitä entisistä työpaikoista ja monesta muusta paikasta.

Minkkinen muistuttaa, että koska pääepäilty on kuollut eikä häntä päästä kuulustelemaan, ei lopullista totuutta Sipoon henkirikoksen motiivista välttämättä koskaan tulla saamaan.

Tutkinnanjohtaja: ”Epäilty on seurannut uhrin liikkeitä jo pidemmän aikaa”


Minkkisen mukaan poliisille on tullut vahvoja viitteitä siitä, että epäilty olisi seurannut uhria ennen tekoa. Minkkinen kertoi IS:lle jo aiemmin perjantaina poliisin epäilevän, että teon tekemisessä oli käytetty vaivaa, ja että sitä oli suunniteltu useampi kuukausi.

– Olemme aika varmojakin siitä, että epäilty on seurannut uhrin liikkeitä jo pidemmän aikaa, noin pari kuukautta, Minkkinen tarkentaa nyt.

Minkkinen ei suostu avaamaan sitä, millä tavalla epäilty on poliisin tietojen mukaan seurannut uhrin liikkeitä. Minkkinen ei usko uhrin itsensä tiedossa olleen, että häntä mahdollisesti seurattiin.

Poliisi pääsi Minkkisen mukaan epäillyn jäljille valvontakameramateriaalin ja silminnäkijähavaintojen sekä pakkokeinoin hankittujen tietojen avulla.

– Valvontakamerakuvissa näkyy täysin samanlainen auto kuin millainen oli tällä eilen Kasarmikadulla menehtyneellä henkilöllä. Siitä näkee, kun hän (epäilty) menee autolla uhrin asunnon suuntaan ja poistuu jonkin aikaa tekoajan jälkeen uhrin asunnon suunnasta.

– Viimeinen läpimurto oli se, että saimme tutkinnassa selvitettyä tämän seuranta-asian. Eli että uhria oli seurattu. Eilen pääsimme kärryille tästä seurannasta.

Minkkisen mukaan teko on tapahtunut 23. heinäkuuta alkuillan aikana. Minkkinen ei suostu avaamaan sitä, kuinka kauan epäillyn epäillään olleen tapahtumailtana uhrin asunnossa.

Epäillyn asunnosta löytyi sidontavälineitä

Minkkinen kertoi jo aiemmin perjantaina IS:lle, että rikos suoritettiin ampumalla. Minkkinen vahvistaa nyt, että uhri oli sidottu surmahetkellä.

Minkkinen sanoo, että poliisi löysi epäillyn asunnosta sidontavälineitä, jotka olivat samankaltaisia, kuin mitä surmapaikalta löytyi.

Minkkinen ei avaa, mitä muuta kuin sidontavälineitä epäillyn asunnosta on löytynyt. Minkkisen mukaan epäillyn asunnossa suoritetaan yhä teknistä tutkintaa. Lisäksi paikkatutkintaa suoritetaan myös muissa kohteissa.

– Tutkinta on yhä kesken epäillyn asunnossa ja joissain muissakin paikoissa. Paikkatutkimusta tehdään muissakin sellaisissa paikoissa, joissa epäillyn tiedetään viettäneen aikaa teon jälkeen.

Minkkinen ei tarkenna, missä paikoissa epäilty on teon jälkeen viettänyt aikaa.

Kolme muuta kiinniotettua vapautettu

Poliisi otti tapauksessa toiseen tutkintalinjaan liittyen kiinni myös kolme muuta henkilöä. Minkkinen kertoo, että kaikki kolme henkilöä on kuulusteltu perjantaiaamuna ja vapautettu kuulustelujen jälkeen.

Minkkisen mukaan kolmea miestä ei epäillä rikoksesta asiaan liittyen. Poliisin mukaan Kasarmikadun asunnosta torstai-iltana kuolleena löydetty mies on ainoa epäilty Sipoon henkirikoksessa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005779382.html
Tekstissä sinisellä Scarlettille vastausta.
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves."
- Confucius (Chinese philosopher & reformer, 551 BC - 479 BC)
Vastaa Viestiin