Mummo puukotti ja paistoi lapsenlapsensa

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
humma
Poliisikoira Rex
Viestit: 270
Liittynyt: Ke Kesä 29, 2011 12:22 am

Mummo puukotti ja paistoi lapsenlapsensa

Viesti Kirjoittaja humma »

Tiivistelmä suomeksi: 20kk ikäinen Royalty Floyd löytyi isoäitinsä uunista, puukotettuna. Ruumiinavaus osoitti, että lapsi oli vielä hengissä, kun mummo laittoi hänet uuniin ja väänsi uunin päälle. Motiivista ei vielä ole tietoa.
New details in the gruesome death of a toddler found stabbed and burned inside of her grandmother’s home indicate she was still alive when she was placed inside the oven where her body was recovered earlier this month.

As CrimeOnline previously reported, 48-year-old Carolyn Jones was arrested on the same night her granddaughter was found dead inside of an oven at her home in Shaw.

Bolivar County Sheriff Kevin Williams said that investigators “have reason to believe the child was stabbed and burned.”

Early reports stipulated that authorities did not know whether Royalty Floyd was dead or alive before she was placed in the oven.

According to WATE, an autopsy shows the 20-month-old victim had multiple injuries from the stabbing but was still alive when she was put inside the heated oven.
That new information came from the Mississippi state crime lab in Pearl, but the sheriff noted there is still little evidence to suggest what might have triggered the violent crime.

The toddler’s grandmother was arrested shortly after the grisly discovery on the evening of Oct. 15.

Williams explained that the suspect “was the only person who was there with the child at the time.”

Jones remained behind bars as of the latest reports available with bail set at $500,000. She is expected to face criminal charges including first-degree murder.
https://www.crimeonline.com/2018/10/23/ ... -cops-say/
lihamestari
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Pe Elo 02, 2013 10:49 pm
Paikkakunta: Syrjäisillä kujilla

Re: Mummo puukotti ja paistoi lapsenlapsensa

Viesti Kirjoittaja lihamestari »

Harvoin tulee sellaista vastaan, että se järkyttää, mutta tämä tapaus... Ei taida mummulle enää vapauden aurinko ikinä paistaa ja se on hyvä se.
sine qua non

Re: Mummo puukotti ja paistoi lapsenlapsensa

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Mahtoikohan tästä tapauksesta olla minfossa jo ketju? Sellainen mielikuva minulla oli, ja yritin etsiä, mutta en löytänyt. Alla kuitenkin kuvat uhrista Royalty Floydista ja hänen isoäidistään, murhasta epäillystä Carolyn Jonesista.

Kuva

Tulee mieleen samasta maasta kotoisin olevan Lamora Williamsin tapaus: Lamora paistoi noin vuosi sitten kaksi lastaan kuoliaaksi uunissa. Lamoran keissi ei ole vielä edennyt käräjille, hitaasti pyörivät oikeuden pyörät jenkkilässäkin. Minfon ketju Lamoran tapauksesta: https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php ... =lamora%2A
Avatar
humma
Poliisikoira Rex
Viestit: 270
Liittynyt: Ke Kesä 29, 2011 12:22 am

Re: Mummo puukotti ja paistoi lapsenlapsensa

Viesti Kirjoittaja humma »

Yritin itsekin hakea ketjua, mutten löytänyt. Jos tästä ketju on, niin ylläpidolle nöyrä anteeksipyyntö ja vieno toive ketjujen yhdistämisestä.

Kieltämättä tämä tapaus sai jonkin sorttista kuvotusta aikaan, varsinkin kun mitään kummempaa motiivia ei ole ainakaan julkisuuteen tuotu. Sekin on hieman outo yksityskohta, että naapurit on kuvitelleet tämön muorin asuintalon autioksi, eli ei paljon ole ulkona liikuskellut. Haiskahtaa pitkäkestoisemmalta mielenterveysongelmalta, mutta toisaalta jos mamma on ollu sekaisin kauemmin, niin miksi tuo lapsi on hänen vastuullaan ollut?
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Mummo puukotti ja paistoi lapsenlapsensa

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Islam, voodoo, mitä näitä nyt on, lienee näistä löytyy syy tällaiseen järjettömään ja käsittämättömään väkivallantekoon.
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11524
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Mummo puukotti ja paistoi lapsenlapsensa

Viesti Kirjoittaja URSA »

Tästä ei ollut aiemmin omaa ketjua, olin vain kopioinut uutisen "lehtien lööpit" ketjuun.

Tapauksesta tulee mieleen ainakin aiemmin Yhdysvalloissa sitkeästi liikkunut urbaanilegenda narkkariksi osoittautuneesta lapsenvahdista, joka kuvittelee huumepäissään vauvaa kalkkunaksi ja laittaa vauvan uuniin kypsymään. Yhdysvaltojen huumeongelmaa ajatellen huumeilla voi olla todellisuudessakin jotakin osuutta tässä tapauksessa. Ainakin on hankalaa uskoa, että isoäiti olisi tietoisesti laittanut lapsen uuniin ja laittanut uunin kuumenemaan.

Yhdysvalloissa on ilmeisesti etenkin eteläisissä osissa laajoja asumattomia asuinalueita, joissa ränsistyneitä rakennuksia on hylätty. Noilla seuduilla voi olla myös jonkin hylätyn rakennuksen käyttöön ottaneita epämääräisiä asukkaita, joten olisikohan tuossa ollut kyse sellaisesta, jos naapurit oli luulleet rakennusta asumattomaksi.
Vastaa Viestiin