Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Muppe
Philip Marlowe
Viestit: 1243
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Muppe » Pe Tammi 04, 2019 2:42 am

puhelinten suojaukset on sama kuin asuntojen lukot,ne tarkoittaa lähinnä vaan että toivotaan ettei sinne menis kukaan.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

Sivustamulkoilija
Scooby Doo
Viestit: 625
Liittynyt: To Kesä 21, 2018 1:57 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Sivustamulkoilija » Pe Tammi 04, 2019 9:38 am

Muppe kirjoitti:puhelinten suojaukset on sama kuin asuntojen lukot,ne tarkoittaa lähinnä vaan että toivotaan ettei sinne menis kukaan.
Jumalauta Muppe,eiköhän ton tiedä kaikki jotka täälä seikkailee rikosten maailmassa ja varsinkin ne jotka on virkavallan kans ollu joskus tekemisissä :shock:
Mutta joo,asiasta.en kyllä yllättyny kun tuli tieto,et päätekijä olis Kosari.joskus aikanaan kyseisen sällin kans muutaman kerran viihteellä ollu ja samoissa porukoissa heilunu,niin oli sillon jo aikas vesseli,siis tarkotan että jätkä kyllä sääti montaa asiaa kerrallaan ja meno oli melkoista.helvetin mukava kaveri,eli en yhtään ihmettele sitä,et Jorikin on kelannu että hän on ns."hyvä jätkä" ja sosiaalinen.nyt homma sitten lähteny lapasesta,harmi,kyllä Kosarista olis muunkin alan tekijän saanu.nyt sitten joutuu n.10 suvea viettään valtion huostassa.tosin jos on syytön niinkun itse väittää ja kertoo,nii sittenhän linna jää väliin,mutta epäilen.on kait näytöt sen verran kovat sälliä vastaan,yksi ainakin on puhunu,autot/puhelimet ollu kuuntelussa/seurannassa,ni kovat selitykset pitää Gummeruksen lyödä pöytään että ei häkki heiluis.niin kauanhan on syytön kun toisin todistetaan and justice for all 8)

Avatar
Misantrooppi
Parranpäristäjä
Viestit: 67
Liittynyt: Su Joulu 30, 2018 8:21 am

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Misantrooppi » Pe Tammi 04, 2019 11:10 am

Muppe kirjoitti:Ei mahda olla pitkä ikänen enää tämä Karl
Kuka hänet uskaltaisi tappaa? Poliisi ei tietenkään välitä hänen terveydentilastaan. Virkavastuullisena on varmasti lupailtu vaikka mitä ennen kuulusteluja. Siinä on sitten menty nuoruuden tyhmyydessä uskomaan kaikki mitä on poliisin puolelta luvattu. Pakolaisleirillä syntynyt pääsyytetty istuu vankilassa 4-5 vuotta. Sen jälkeen hän ei enää kaipaa sinne takaisin. Noin syvällä maakuntakeskittymän "seurapiireissä" oleva pakolainen ei halu muualle kuin takaisin NHL-kiekkoilijoiden suosioon ja tekemään helppoa rahaa.

Kokaiini on kuitenkin aina kovemman luokan rikollisuuden kamaa. Euroopan huumekeskuksissa kokaiinin tukkuhinta on noin 30k / kg. Usein halvempi, jos tukkuri saa myytyä enemmän ja ostamisesta tehdään sopimus, että se tulee olemaan jatkuvaa. Aine pitää saada kuljetettua euroopan halki Suomeen. Logistiikkaan on olemassa TIR-kuljetukset ja Saksan tuontiautot, joiden rakenteisiin pystyy kätkemään kymmeniä kiloja. Viimein kun aine on Suomessa, sitä aletaan järjestämään pienempiin välivarastoihin ja mukaan astuu tässä vaiheessa lähes poikkeuksetta uusia henkilöitä. Ainetta jatketaan ja sitä vedetään kuormasta. Ensimmäisenä kotimaassa toimivalla liigalla on prioriteettilistan kärjessä maksaa aineet tukkumyyjälle, ellei aineita ole rahoittanut liuta jääkiekkoilijoita. Tässä tapauksessa näin uskon asian olevan. Joku on tuntenut jonkun euroopasta, jonka kautta saa kokaiinia tukkuhintaan.

Rahoitus on hankittu NHL- ja Tapparan pelaajilta. Aine on kuljetettu Suomeen autolla. Siinä on onnistuttu. Ainetta on ollut paljon ja siksi myyntityö on ollut noinkin avointa, koska on ollut tarkoitus saada myytyä mahdollisimman paljon. Tässä vaiheessa on astunut kuvaan Oriveteläinen räppäri ja liuta muita aikaisemmin huumeiden parissa grammamyyjinä toimineita maalaisjuntteja. Homma on lähtenyt jo tuolloin kaatumaan. Korttitalo on huojunut jo tuulessa ja sen pystyi tämä Karl Kivelä aavistamaan. Putka-ahdistusta lievensi mukava poliisi, joka päästi ylimääräisiin ulkoiluihin ja hommasi kaikenlaista hampurilaisista ja pizzoista lähtien. Lupasi jopa uuden elämän, työn ja asunnon.

Mikä tässä keississä eniten lämmittää mieltäni. Joku pakolaisleirillä syntynyt syöpäläinen joka ei ole edes kiitollinen siitä, että Suomi otti hänet sieltä kurjista oloista vastaan, vaan on alkanut leikkimään keisaria. Sormilleen tuollainen mutanaama ansaitsee. Karkoitus Suomesta tuomion jälkeen. Iranissa hänet olisi hirtetty huumeiden myynnistä. Olisi mennyt vaikka siivoojaksi, jos ei muuhun hänen koulutus ja osaaminen riitä. Sen sijaan tämä mutakuono alkoi aiheuttamaan yhteiskunnalle pelkkiä ongelmia muiden pakolaisten tapaan.
Jokainen ihminen on luodin arvoinen

PalmiakkiSastilli
Parranpäristäjä
Viestit: 89
Liittynyt: Pe Maalis 02, 2012 3:57 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja PalmiakkiSastilli » Pe Tammi 04, 2019 12:00 pm

Kyllä tämä -93 syntynyt on koittanut itsekkin keisaria leikkiä, jäi vain "kovemmille" kavereille velkaa.

Tuo kuvattu video on aiheutunut siitä, että kyseinen kaveri on valehdellut olevansa velkaa, saanut täten videolla myös esiintyvän naisen ottamaan hänelle nelinumeroisia lainoja.

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Silli » Pe Tammi 04, 2019 3:23 pm

Vaikka jo ketjun ekalla sivulla kirjoitin, että minun mielestäni on hyvä puuttua joka veetin ja lennin harrastuksiin alusta lähtien riittävän kovalla kädellä, on tämä juttu silti aika huvittava. Kuin karkkivarkaita jahdattaisiin. Asioilla tuppaa kuitenkin aina olemaan yhteyksiä myös isompiin juttuihin. Niin tässäkin tapauksessa. Niistä isommista ei polliisi kuitenkaan ehkä ole kiinnostunut..? Toki minäkin toivon, että iranilainen myssypää lähetetään tuomion jälkeen isiensä maille keksimään uusia tapoja elättää itseään. Myös muut jengiin kuuluneet ei-suomalaiset toivottavasti hyvästellään valtion toimesta.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

evilshit
Alokas
Viestit: 20
Liittynyt: Ke Loka 15, 2014 9:51 am

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja evilshit » Su Tammi 06, 2019 8:40 pm

Ylilaudasta löytyy mistä kaikesta on syytteitä tulossa, ainakin Niilon kohalla ja eiköhän sieltä muittenkin löydy... Alan selaan, mut on jotenkin sekava sivu, tai en vaan osaa käyttää

jormakalevi
Alokas
Viestit: 11
Liittynyt: Ti Tammi 01, 2019 7:49 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja jormakalevi » Ma Tammi 07, 2019 1:41 am

evilshit kirjoitti:Ylilaudasta löytyy mistä kaikesta on syytteitä tulossa, ainakin Niilon kohalla ja eiköhän sieltä muittenkin löydy... Alan selaan, mut on jotenkin sekava sivu, tai en vaan osaa käyttää
En löytänyt kuin sen Niilon kohdan, onko muut jossain esillä?

evilshit
Alokas
Viestit: 20
Liittynyt: Ke Loka 15, 2014 9:51 am

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja evilshit » Ma Tammi 07, 2019 4:05 am

Ite en löytäny edes Niilon, en tiä muista mutta aattelin et sieltä saattais muitakin löytyä

Muppe
Philip Marlowe
Viestit: 1243
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Muppe » Ma Tammi 07, 2019 4:26 am

Miten olis google ja hakuun niilo rantanen,toinen linkki suoraan ylilautaan niilo ketjuun.Järkyttävää ettei ihmiset osaa nykyään googlata jos jotain etsitään..

tässä vielä linkki googleen jossa asia haettu valmiiksi.En lue nauhalle ketjua valmiiksi enkä tee siitä elokuvaa jonka vois katsoa.
https://www.google.com/search?client=fi ... o+rantanen

Tässä suora linkki:
https://ylilauta.org/kuntosali/86706422

googlen hakuja luodaan mm. kirjoittamalla googleen tässä asiassa: niilo rantanen ylilauta.
kannattanee alkaa lukemaan alapäästä jossa tätä asia puidaan nimittäin uusimmat viestit menee ketjun alapäähän.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12800
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Tammi 07, 2019 2:52 pm

Jori Lehterä ei aio ilmestyä kokaiinijutun oikeudenkäyntiin tiistaina – vakuuttaa kuitenkin, että haluaa selvittää asian mahdollisimman pian

Lehterän avustajan mukaan tiukka NHL-aikataulu tekee oikeudenkäyntiin saapumisesta vaikeaa.

NHL-kiekkoilija Jori Lehterä ei aio ilmestyä Pirkanmaan käräjäoikeuteen huomenna tiistaina, jolloin oli tarkoitus käsitellä hänen huumausainerikossyytettään.

Read in English:
Flyers' Jori Lehtera is not coming to his narcotics trial on Tuesday – Drug ring stashed cocaine in a public sauna and wiretapping lead investigators to NHL star’s cottage in Finland.


Lehterän avustaja, asianajaja Ari Nieminen kertoo, että Lehterä haluaa selvittää asian, mutta asian sovittaminen aikatauluihin on haasteellista.

Oikeudenkäynnin puheenjohtaja, käräjätuomari Petteri Kosonen kertoi aiemmin, että oikeus selvittää mahdollisuutta virka-avun pyytämiseen Yhdysvalloista Lehterän haastamiseksi. Käytännössä keino on aikaa vievä, joten oikeus toivoi, että Lehterä tulisi vapaaehtoisesti.

Lain mukaista velvoitetta hänellä ei ole tulla paikalle, koska virallista haastetta ei ole toimitettu.

Aamulehti ei ole tavoittanut Jori Lehterää tai kommentoimaan asiaa. The Philadelphia Inquirer -lehden haastattelussa Lehterä kommentoi asiaa lyhyesti 31. joulukuuta.
–En ole tehnyt mitään väärää. Aion puhdistaa nimeni. En halua kommentoida enempää. Kommentoin, kun juttu on käsitelty, Lehterä sanoi lehdelle.

Lehterän huumerikosepäily alkoi, kun poliisi seurasi suuren kokaiiniliigan päätekijöiksi epäiltyjä Tampereella. Lehterä tuntee hyvin jutun yhdeksi päätekijäksi epäillyn miehen. Telekuuntelussa poliisi sai syyn epäillä, että Lehterä yritti ensin ostaa kokaiinia ja osti sitä myöhemmin.

Vastaajan ei tarvitse puhua oikeudessa, joten Lehterän läsnäolo oikeudessa ei ole välttämätöntä syytteen käsittelemiseksi. Toistaiseksi ei ole tiedossa, aiotaanko Lehterän osuus käsitellä ilman hänen läsnäoloaan.
– En usko, että asiaa aletaan käsitellä ilman hänen läsnäoloaan, sanoo asianajaja Ari Nieminen.

Prosessiaikatauluista on tarkoitus keskustella tiistaina oikeudessa.

Tämä on päivittyvä uutisjuttu, johon lisätään tietoa.
Aamulehti
7.1.2019 11.06 – PÄIVITETTY 12.02
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Ghost hunting
Columbo
Viestit: 2286
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting » Ma Tammi 07, 2019 6:16 pm

Eipä mitenkään yllättänyt, että Tampereen Lätkä salityypit jäi kiinni. Sitä mitä katsomo niin sitä myös urheilijat, sekä myös junioriurheilijat. Tampereen urheilu koukeroita ollaan seurattu jo vuodesta 2011, eräät juniorit, tai nyt aikuisia niin kävelevät muina miehinä keskustassa , ettei mitään olisi tapahtunutkaan. Eräät jopa öyhöttää Tampereen ääriporukoissa.

Fiona
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 56
Liittynyt: La Heinä 28, 2007 3:37 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Fiona » Ma Tammi 07, 2019 7:43 pm


Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Silli » Ma Tammi 07, 2019 9:06 pm

Kiitoksia Fionalle uusien juorujen linkittämisestä. Kannattaa kuitenkin opetella kopioimaan jutut tänne, koska niillä on tapana hävitä netistä jossain vaiheessa myös kuvien liittäminen kannattaa opetella. Siihen on neuvoja Vapaa keskustelu -alueella.

Sen verran täytyy sanoa, että Seiskan juttu vastaa tismalleen juoruja, joita olen itsekin kuullut ilman Mansen yöelämässä hyörimistä. Sopii myös muihin asiaan liittyviin juttuihin kuin nenä päähän.
TAMPEREEN KOKAIINIVYYHDIN PÄÄEPÄILLYN NAISPUOLINEN YSTÄVÄ: KAIKKI TIESIVÄT HUUMEKAUPASTA – BAARITYÖNTEKIJÄTKIN KOKKELIPÖLLYSSÄ!

Pirkanmaan käräjäoikeudessa puidaan parhaillaan yhtä Suomen historian eniten mediahuomiota saanutta kokaiinivyyhtiä. Mediahuomion syy on se, että yksi syytetyistä on NHL-tähti Jori Lehterä.

Lisäksi 34-vuotias, iranilaistaustainen pääepäilty on sosiaalisen mediaan ladattujen kuvien perusteella hyvää pataa monien muidenkin suomalisten urheilutähtien kanssa.

Pääepäillyn levittäneen Tampereella vuoden 2018 aikana 1,82 kiloa erittäin vahvaa kokaiinia, joka on katukauppaa varten jatkettu noin 50-pronsenttiseksi. Syyttäjä vaatii hänelle 10 vuoden vankeusrangaistusta.

Huumekauppaa on käyty muun muassa Tampereen yökerhoissa ja baareissa. Huumekauppa ei ole mikään suuri salaisuus, vaan kauppa on ollut ilmeisen näkyvää ja Tampereen yöelämässä siitä ovat tienneet monet.

"OLI YLEISESTI TIEDOSSA"

Kuulusteluissa epäillyn naispuolinen tuttava kertoi tietäneensä miehensä huumekaupasta jo ennen läheisen suhteen aloittamista.

– Jo ennen kuin aloitimme suhteemme (nimi poistettu) kanssa, olin tietoinen, että hän myy huumeita ja muun muassa kokaiinia. Olin kuullut tämän lukuisilta kavereiltani ja monilta tutuilta. Tämä on ja oli yleisesti tiedossa jo silloin. Kaikki tiesi siitä, naispuolinen tuttava kertoi.

– Olin (paikan nimi poistettu) töissä ja sielläkin kaikki tiesi siitä. Muistan kuulleni huhuja, että jotkut työntekijät käyttivät kokaiinia työaikana ja kysyin joltain, että mistä he saavat sitä. Vastaus oli, että (nimi poistettu) tietenkin. Nämä siis tapahtuivat ennen kuin aloitimme suhteen, hän lisäsi.
Sukasta löytyi kaksi isompaa ja 18 pienempää kokkelipötköä (2).jpg
Sukasta löytyi kaksi isompaa ja 18 pienempää kokkelipötköä (2).jpg (86.06 KiB) Katsottu 10047 kertaa
SEISKA
7.1.2019 klo 16:19
https://www.seiska.fi/Uutiset/Tampereen ... mekaupasta
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Silli » Ma Tammi 07, 2019 11:45 pm

Muppe kirjoitti:Ainoastaan huumeäijä on näin tyhmä kuin nämä,videoja ja kaikenlaista helvetin tyhmää.Sitten ihmetellään ku ollaan linnassa,puhelimissa on huudettu kaikki,kavereita hakattu niin että ne alkaa vasikoiksi.Aina sama kuvio.Sitten kehutaan että ollaan ammattirikollisia ku istutaan linnassa toinen toisiaan vasikoituaan,jäädään kiinni kuin pikkulapset,todisteet löytyy aina kännyköistä ja somesta.Jopa julkisinakin.
Muppe, se olit muuten sinä, joka haukuit minua rotaksi, kun julkaisin aiemmin tässä ketjussa ryhmäkuvan suttaamatta niiltä naamoja, jotka eivät ole tässä keississä syytteessä. Totesit ettei syyttömien kuvia saa täällä julkaista. Kyseinen kuva on kuitenkin julkaistu mm. Aamulehdessä ja sen jälkeen Ylilaudalla sun muualla ihan ilman mitään sensurointeja.

Sitä vaan, että siinä vuonna 2015 otetussa ja Aamulehden sivuilla julkaistussa kuvassa tämän kaikkien tunteman iranilaisen huumekeisarin ja kaman pyörittelystä jo aiemminkin kärähtäneen nyrkkeilijäpoken kanssa hymyilee myös erään vartiointifirman kenttäjohtaja. Siinä pestissä hän lienee aloittanut tosin vuoden 2015 jälkeen. Firma välittää mm. ovimiehiä baareihin. Kyseisen firman Helsingin yksikön prokuristina näyttää edelleen (ainakin Finderin mukaan) toimivan Tuomas Juha Petteri Teräsvuori, joka käsittääkseni on se Suvi Lindenin matkakumppani, joka menehtyi runsaasti julkisuutta saaneella Ugandan matkalla helmikuussa 2018. Siitä jutusta on puhuttu tässä ketjussa: https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php ... lit=uganda Jännä yhteensattuma. Aika monet keekoilee missä sattuu kuvissa vähän yhden sun toisen kanssa - ja ihan julkisesti.

Pssst. Aamulehden kuvatekstissä sukunimi on kirjoitettu väärin. Pitäisi olla kaksi L:ää. Täältä löytyy: https://www.aamulehti.fi/kotimaa/kuvat- ... a-23250226
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

L. Ron Bumqvist

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist » Ti Tammi 08, 2019 12:04 am

Silli kirjoitti:Kyseisen firman Helsingin yksikön prokuristina näyttää edelleen (ainakin Finderin mukaan) toimivan Tuomas Juha Petteri Teräsvuori, joka käsittääkseni on se Suvi Lindenin matkakumppani, joka menehtyi runsaasti julkisuutta saaneella Ugandan matkalla helmikuussa 2018. Siitä jutusta on puhuttu tässä ketjussa: https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php ... lit=uganda Jännä yhteensattuma. Aika monet keekoilee missä sattuu kuvissa vähän yhden sun toisen kanssa.
Kiinnostavaa. Eikös tuosta Lindenin kaverista ollut spekulaatiota, josko matkan oikea tarkoitus olisi ollut jokin muu - kun ei se peitetarina pitänytkään vettä?

Vastaa Viestiin