Mukul Mishra esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
NorthernDarkness
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 936
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Mukul Mishra esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness » Ke Kesä 27, 2018 5:45 pm

Espoolaismies esiintyi naisena Tinderissä - raiskasi kotonaan naisista kiinnostuneen opiskelijanaisen, totuus ilmi vasta teon jälkeen

Espoon käräjäoikeus määräsi 30-vuotiaan Mukul Mishran heti vangittavaksi.
Mishra esiintyi netissä nimimerkillä Amanda Vaugh.
Hän pääsi yhteyteen naisista kiinnostuneen naisen kanssa ja sopi tapaamisen kotinsa lähelle rautatieasemalle. Asemalla hän esiintyi Amanda Vauhghin "ymmärtäväisenä" poikaystävänä.
Kotonaan hän raiskasi vieraansa.


Rikos tapahtui maaliskuussa 2017. Mukul Mishra otettiin naisen ja tämän ystävän rikosilmoituksen perusteella kiinni pari päivää myöhemmin. Hän vietti poliisin suojissa kaksi vuorokautta ja vapautui sitten.

Mishra sai raiskaussyytteen, jonka kiisti Espoon käräjäoikeudessa. Hän väitti, että se, mitä tapahtui, oli ollut molemminpuolista.

Mukul Mishran mukaan he eivät olleet "rakastelleet", vaikka naisvieras sitä halusi. Syynä oli se, ettei heillä ollut "suojausta".

Mishra ei kiistänyt oikeudelle valeprofiilia. Hän ei osannut kertoa syytä sen käytölle. Mishran mukaan hänen tarkoituksena oli ollut vain keskustella.

Kymppitonnin korvaukset
Käräjäoikeus ei uskonut selityksiä. Raiskaus on tapahtunut uhrin kielloista piittaamatta. Käytännössä rikos käsitti väkisin suutelua, sormien työntämistä emättimeen sekä suuseksiä.

Rangaistus toteennäytetystä teosta on kaksi vuotta ja kolme kuukautta vankeutta.

Espoon käräjäoikeus määräsi Mishran heti vangittavaksi.

Uhrilleen hänen tulee korvata 7 500 euroa kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta sekä psyykkisestä haitasta 2 500 euroa.

Uhri sai mustelmia eri puolille kehoaan ja kärsi vakavista psyykkisistä häiriöistä. Hän ei voinut kertomansa mukaan kuuteen viikkoon nukkua eikä opiskelu sujunut.

Keskustelu poikaystävästä
Osapuolet pääsivät kontaktiin toistensa kanssa Tinder-palvelussa, jossa Mishralla oli valeprofiili nimellä "Amanda Vaugh". Käytännössä hän esiintyi naisena, vaikka oli tuolloin 28-vuotias mies.

"Amandan" kutsuun vastasi eräs opiskelijanainen. Osapuolten viestittely siirtyi pian Tinderistä Facebookiin.

Käräjäoikeuden todistusaineistona olevissa englanninkielisissä viesteissä "Amanda" kertoo olevansa biseksuaali. Toinen nainen puolestaan toteaa olevansa lähes täysin lesbo.

"Amanda" kertoi, että hänellä oli poikaystävä. Tämä oli kuitenkin avaramielinen. Se, että hän on myös naisen kanssa, ei häiritse poikaystävää. "Amanda" mainitsi, että itse asiassa he ovat kerran olleetkin "kolmistaan" toisen naisen ollessa kolmantena pyöränä.

Toisen naisen (siis uhrin) mukaan poikaystävän olemassaolo ei häiritsisi häntä, jos hän ei olisi läsnä.

Uhri lamaantui
Erinäisten mutkien jälkeen uhriksi joutunut opiskelijanainen saapui espoolaiselle rautatieasemalle. Siellä hänet otti vastaan "Amandan" "poikaystävä" eli Mishra, joka kertoi Amandan odottavan asunnolla.

Asunnossa ei "Amandaa" ollut. Mishran mukaan hän saapuisi pian. Sitten Mishra yllätti uhrinsa suoraviivaisella toiminnalla.

Nainen kielsi, mutta Mishra ei lopettanut. Sitten nainen sanojensa mukaan lamaantui eikä taistellut vastaan.

Vasta raiskauksen jälkeen Mishra tunnusti, ettei "Amandaa" ole olemassa. Viestissään hän pyysi myöhemmin anteeksi.

Järkyttynyt uhri poistui paikalta ja tapasi ystävänsä, jolle oli jo viestittänyt, että kaikki ei ole hyvin. Yhdessä he kävivät sairaalassa ja tekivät rikosilmoituksen.

Mishra tiesi totuuden
Jälkikäteen uhri purki tapahtunutta Tukinais-kriisikeskuksessa. Hän ihmetteli, miksi lamaantui.

Käräjäoikeus katsoo, että lamaantuminen on avuton tila, jota ei saa käyttää hyväksi. Se, että kiellot loppuivat, ei ole suostumus seksuaalisen teon jatkumiseen.

Käräjäoikeus toteaa myös, että osapuolten taltioiduista viesteistä käy selkeästi ilmi se, ettei asianomistaja (uhri) ollut lainkaan kiinnostunut miesseurasta. Mishra ei voinut viestien perusteellakaan olettaa, että opiskelijanainen olisi hänestä seksikumppanina kiinnostunut.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201806 ... 7_u0.shtml
Kas,ei ollut kuitenkaan "suomalaismies" tälläkertaa vaan pelkästään "espoolaismies".
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.

janita
Nikke Knattertton
Viestit: 861
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: Espoolaismies esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi.

Viesti Kirjoittaja janita » Ke Kesä 27, 2018 7:14 pm

Hyi vittu tää on mun tindermatch. Kylläkin esiintyy tinderissä myös miehenä ja väärillä kuvilla. Sain tälle joskus kilarit jostain viestikäytöksestään ja laitoin estoon.

Tohtori Tolonen
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 46
Liittynyt: Ma Maalis 02, 2015 10:22 am
Paikkakunta: Nobel-palkintotilaisuus

Re: Espoolaismies esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi.

Viesti Kirjoittaja Tohtori Tolonen » Ke Kesä 27, 2018 8:07 pm

No nyt meni ainakin oikeaan osoitteeseen.
Lesbo-suvakki sai mitä ansaitsi.

Tämän kunniaksi otan tupla-annoksen konjakkia!

aumari
Nikke Knattertton
Viestit: 855
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Espoolaismies esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi.

Viesti Kirjoittaja aumari » Ke Kesä 27, 2018 8:44 pm

Tohtori Tolonen kirjoitti:No nyt meni ainakin oikeaan osoitteeseen.
Lesbo-suvakki sai mitä ansaitsi.

Tämän kunniaksi otan tupla-annoksen konjakkia!
Tohtori Yli-ihminen se jaksaa jauhaa p...aa.

Marokonsoturi
Charlien Enkeli
Viestit: 1872
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Espoolaismies esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi.

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi » Ke Kesä 27, 2018 10:40 pm

Vai espoolaismies, niin ne ajat vaan muuttuvat, kun pikimustat kaverit ovatkin espoolaismiehiä eivätkä esim. Afrikkalaisia.

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2501
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Espoolaismies esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi

Viesti Kirjoittaja dazu » To Kesä 28, 2018 1:20 am

Huomattavinta tässä tapauksessa on, että oikeus toimi tällä kertaa erinomaisesti. Ei jää mitään mussutettavaa oikeudelle tällä kertaa.

Nuo maahanmuutajaraiskaajien modus operandit on kyllä aika huvittavia välillä. Tässäkin oli hirveen monimutkainen juoni naisen saamiseksi asuntoon, mutta siitä huolimatta ei ollut miettinyt yhtään, että mitä sen jälkeen tapahtuu ja jäi heti kiinni.
Ainoa, mitä tämä raiskaaja teki, ettei häntä tuomittaisi, oli tuo typerä, psykopaattiselta haiskahtava valehtelu, että lesbonainen halusi seksiä hänen kanssaan omasta halustaan.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Avatar
PoliisimestariSisu
Wallander
Viestit: 1045
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Espoolaismies esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi.

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu » To Kesä 28, 2018 4:10 am

Marokonsoturi kirjoitti:Vai espoolaismies, niin ne ajat vaan muuttuvat, kun pikimustat kaverit ovatkin espoolaismiehiä eivätkä esim. Afrikkalaisia.
Meinasinkin mainita että otsikossa virhe, kun oikea termi olisi "espoolaismies", ei espoolaismies.
White lives matter

Väkivallantarkastaja
Nikke Knattertton
Viestit: 883
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2018 12:28 pm

Re: Espoolaismies esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi

Viesti Kirjoittaja Väkivallantarkastaja » To Kesä 28, 2018 8:11 am

dazu kirjoitti:Nuo maahanmuutajaraiskaajien modus operandit on kyllä aika huvittavia välillä. Tässäkin oli hirveen monimutkainen juoni naisen saamiseksi asuntoon, mutta siitä huolimatta ei ollut miettinyt yhtään, että mitä sen jälkeen tapahtuu ja jäi heti kiinni.

Ainoa, mitä tämä raiskaaja teki, ettei häntä tuomittaisi, oli tuo typerä, psykopaattiselta haiskahtava valehtelu, että lesbonainen halusi seksiä hänen kanssaan omasta halustaan.
Aika suuri osa rikostelijoista ei ole mitään järjen jättiläisiä alunperinkään ja vielä suurempi osa rikoksista on korkeintaan puoliksi loppuun asti mietittyjä. Tietysti tässä kyseisessä tapauksessa on saattanut miehelle tullut pienenä shokkina kun poliisi onkin yhtäkkiä kiinnostunut tapauksesta.

Kotimaassa kun on ehkä kulttuuriin syvälle juurtuneen naisvihan takia aina lähdetty siitä, että naisilla ei ole oikeuksia juuri ollenkaan ja lesboilla ei senkään vertaa. Siinä mielessähän eräät tähänkin ketjuun kirjoittavat tuntuvat olavan aivan samaa sakkia. Ihon väristä tai värin puutteesta riippumatta.
Marttyyrikohtaloni on verrattain mitätön. En viitsi uhriutua.

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3618
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Espoolaismies esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi.

Viesti Kirjoittaja damfin » To Kesä 28, 2018 10:26 pm

janita kirjoitti:Hyi vittu tää on mun tindermatch.
Ei kylläkään mikään yllätys että tuollainen tyyppi osuu tindermatchiksesi, eikös se tinderi tarjoa niitä matcheja sen perusteella millaista seuraa haet?
dazu kirjoitti:Nuo maahanmuutajaraiskaajien modus operandit on kyllä aika huvittavia välillä. Tässäkin oli hirveen monimutkainen juoni naisen saamiseksi asuntoon, mutta siitä huolimatta ei ollut miettinyt yhtään, että mitä sen jälkeen tapahtuu ja jäi heti kiinni.
Ilmeisesti tämä hurmuri luotti siihen että kun hän suoriutuu tästä operaatiosta kuitenkin niin naista tyydyttävästi, onhan hän kuumaverinen rakastaja ja herrasmies, niin riittää kun hän jälkeenpäin pyytää nätisti anteeksi jolloin nainen leppyy ja unohtaa koko raiskauksen, ja mahdollisesti jopa kääntyy lesbosta heteroksi kun tuollainen etelän rotuvalio osoittaa hänelle huomiotaan.
Kuinkahan paljon näitä tapauksia todellisuudessa mahtaa jäädäkkään ilmoittamatta, kun nämä "herrasmiehet" aina niin nöyrästi pyytävät anteeksi, toisin kuin kantasuomalaiset juntit jotka eivät edes anteeksi osaa pyytää.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Marokonsoturi
Charlien Enkeli
Viestit: 1872
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Espoolaismies esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi » Pe Kesä 29, 2018 4:23 pm

Väkivallantarkastaja kirjoitti: Aika suuri osa rikostelijoista ei ole mitään järjen jättiläisiä alunperinkään ja vielä suurempi osa rikoksista on korkeintaan puoliksi loppuun asti mietittyjä. Tietysti tässä kyseisessä tapauksessa on saattanut miehelle tullut pienenä shokkina kun poliisi onkin yhtäkkiä kiinnostunut tapauksesta.

Kotimaassa kun on ehkä kulttuuriin syvälle juurtuneen naisvihan takia aina lähdetty siitä, että naisilla ei ole oikeuksia juuri ollenkaan ja lesboilla ei senkään vertaa. Siinä mielessähän eräät tähänkin ketjuun kirjoittavat tuntuvat olavan aivan samaa sakkia. Ihon väristä tai värin puutteesta riippumatta.
Tai sitten ne fiksummat rikostelijat eivät vain jää kiinni.

janita
Nikke Knattertton
Viestit: 861
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: Espoolaismies esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi.

Viesti Kirjoittaja janita » La Kesä 30, 2018 11:47 am

damfin kirjoitti:
janita kirjoitti:Hyi vittu tää on mun tindermatch.
Ei kylläkään mikään yllätys että tuollainen tyyppi osuu tindermatchiksesi, eikös se tinderi tarjoa niitä matcheja sen perusteella millaista seuraa haet?
Ikä ja sijainti kilometreissä säädetään rajaukseksi ja sitten pyyhitään kuvien perusteella:oikealle ne jotka miellyttävät, vasuriin ne jotka eivät. Tällä oli selkeästi väärät kuvat, kun vertasin noihin mitä facebookissa, eikä intialainen miestyyppi oikein ulkoisesti iske allekirjoittaneeseen.

Mutta pointtini oli lähinnä todeta, että tällä on ollut myös miehenä profiili tuolla. Joskin feikkikuvilla sekin.

jepulis82
Helen Mirren
Viestit: 1458
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Espoolaismies esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi

Viesti Kirjoittaja jepulis82 » Su Heinä 01, 2018 12:56 pm

Ei ole taaskaan itsesuojeluvaisto toiminut naisella ollenkaan. Välillä itkettää kun naiset ovat niin sinisilmäisiä. :evil:
"Those who want respect, give respect."

Avatar
S.T
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 202
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 7:42 pm

Re: Espoolaismies esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi

Viesti Kirjoittaja S.T » Ti Heinä 03, 2018 5:46 pm

Joku intialainen kriketinpelaaja kuitenkin....

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3095
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Mukul Mishra esiintyi Tinderissä naisena ja raiskasi

Viesti Kirjoittaja Iivis » To Helmi 28, 2019 12:22 pm

Mies esiintyi ”Amandana” Tinderissä ja sai houkuteltua naisseuraa etsineen naisen kotiinsa Espooseen – Raiskauksesta yli kaksi vuotta vankeutta
Vangittu vaati raiskaussyytteen hylkäämistä tai ainakin rangaistuksen alentamista. Hovioikeus oli eri mieltä, eikä muuttanut käräjäoikeuden tuomiota.
Satu Pajuriutta HS
Julkaistu: 28.2. 10:50


MIES esiintyi Amanda-nimisenä naisena Tinderissä ja sai houkuteltua naisseuraa etsineen naisen kotiinsa, jossa raiskasi tämän.

Tuomittu vaati Helsingin hovioikeudessa raiskaussyytteen hylkäämistä tai ainakin rangaistuksen alentamista, mutta hovioikeus piti Espoon käräjäoikeuden aiemmin antaman kahden vuoden ja kolmen kuukauden vankeustuomion raiskauksesta voimassa.

Espoon käräjäoikeus katsoi kesäkuussa 2018 antamassaan ratkaisussa, että Mukul Mishra syyllistyi maaliskuussa 2017 asunnollaan Espoon Tuomarilassa raiskaukseen. Tuomittu velvoitettiin maksamaan 10 500 euroa vahingonkorvauksia asianomistajalle.

MIES esiintyi Amanda-nimellä Tinder-seuranhakupalvelussa, jossa nainen keskusteli ensin miehen kanssa luullen tätä naiseksi. Miehellä oli Amanda-nimellä oli profiili myös Facebookissa, jossa he myös keskustelivat.

Viestittely muuttui nopeasti seksuaalissävytteiseksi ja ”Amanda” ehdotti tapaamista ja ”kolmenkimppaa”, johon hänen poikaystävänsäkin osallistuisi. Nainen kertoi viesteissään Amandalle olevansa kiinnostunut vain naisista. He sopivat tapaamisen Tuomarilan juna-asemalle, minne Amanda lupasi tulla vastaan.

JUURI ennen tapaamista nainen sai ”Amandalta” viestin, ettei hän pääsisikään asemalle, mutta poikaystävä tulisi vastaan. Nainen oli lähti asemalta miehen kanssa ”Amandan” kodiksi luulemaansa asuntoon.

Mies pakotti naisen sukupuoliyhteyteen asunnossa. Naisen kielloista välittämättä mies jatkoi seksuaalista toimintaansa ja käytti myös väkivaltaa tekonsa toteuttamiseksi.

Oikeuden mukaan teossa käytetty väkivalta on ollut vähäistä, mutta rangaistuksen mittaamisessa korottavia tekijöitä ovat kuitenkin teon suunnitelmallisuus ja se, että teko on sisältänyt sekä sormien työntämisen emättimeen että oraaliyhdynnän.
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006017736.html

Vastaa Viestiin