Profilointeja käyttäjistä

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvoja: Raid

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3076
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja CSI » Ke Maalis 20, 2019 8:58 am

Kardemumma kirjoitti: Pidän todella paljon työstäni. Tosin en pidä siitä, että maksamiani veroja käytetään kaikenlaisten vähäjärkisten elättämiseen ja pakolaisten sekä narkkareiden hauskanpitoon. Paljon mieluummin maksaisin, vaikka enemmän veroa, kunhan ne varat käytettäisiin järkevästi. Jos pakolaismiehiä otetaan vielä lisää, lopetan työnteon ja alan nostamaan Kelan maksamia tukia. Tienaisin jopa enemmän kuin tällä hetkellä, kun saisin Kelalta noin 1250 euroa / kk ja tekisin sen lisäksi pimeitä töitä 22 euroa / tunti.
Sehän on hyvä että viihdyt Vuosaaren uimahallin vahtimestarin duunissasi. Paljon tuntuu jäävän aikaa kirjoitella muslimipökäleiden kiinnipyydystämisen välisinä aikoina? No, kaupungin virat ja kaupungin työtahti...sehän tiedetään.

Kerros muuten mitenkä pienestä palkasta maksetaan enemmän veroa kuin se brutto on? Se kuulemma jotenkin onnistuu apukoululaisten kehittämällä matematiikalla. Ei onnistu yliopiston taloustieteen proffiltakaan se, joten onhan se hienoa olla jossain asiassa itse Mr Excellence, eiköstä vain?
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Tiinas
Sammakkoprofessori
Viestit: 428
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Tiinas » Ke Maalis 20, 2019 4:44 pm

Tiina
Syntynyt joskus Prahan kevään aikoihin napanuora kaulan ympärillä Hämeessä päin eli hidas hämäläinen, ikävä kyllä vanhempansa olivat lähteneet komioiden pitäjästä, jossa sentään asuu rehtejä ja reiluja ihmisiä ja tinde sai heti huonot eväät jossain hämäläisessä pikkukaupungissa. Jo pienestä pitäen oli sitä mieltä, että vittuilu voitetaan vain vittuilulla ja joutuikin koulussa hyljeksityksi riitaahaastavan asenteensa takia. Kun ei kavereita ollut niin tinde harrasti käytettyjen kondomien puhaltamista ilmapalloiksi.

Ruumiinmuodoltaan uniikin mittainen ja pyöreä, on laihiksella jatkuvasti suklaanhimonsa takia. Pukeutuu maksimekkoihin. On jossain vaiheessa saanut miehenkin matkaansa ja vuosisadan vaihteen vietti unenomaisessa tilassa jakauduttuaan. Väittää olevansa usean lapsen äiti, mutta syyttelee lapsia raiskaustapauksissa ” mitäs lähdit mukaan” ”molemminpuolista hyväksikäyttöä”. On niin syvällä unelmassaan, että omat lapsetkin haluavat isona nee***ksi.

Kiinnostui murhainfoilusta jo pienenä kun naapurustossa tapahtui kuuluisa katoaminen. On Alibin ja Poliisi kertoo lehtien suurkuluttaja ja alkuaikoina osallistui pelkästään rikoskeskusteluihin ja toi niihin uutta näkökulmaa. Nyt keskittyy lähinnä eri mieltä olevien haukkumiseen ja nälvimiseen, rikoksista viis. Noin 80% viesteistä on lautamiesosiossa, jossa maanisesti niputtaa kaikki häntä arvostelevat samaksi henkilöksi. Onkohan siellä nyt noin 10 nikkiä niputettu samaan. Ei edes tajua miten naurettava ajatus. Ilmeisesti vaihdevuodet alkaneet tai muuten katkeroitunut jostain.

On käynyt kerran ulkomailla ja on niin kansainvälinen nimeään myöten. Omasta mielestään. Osaa kutenkin vain ruotsin ja englannin alkeet. Ne peruskoulussa opetetut. Viettää tylsää elämää kotona ja on ehdottomasti kissaihmisiä, ne kun ovat omanlaisensa ihmisjoukkio. Ilmiselvä kaupantäti jossain pikkusiwassa.

Tiina
James Bond
Viestit: 7383
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Tiina » Ke Maalis 20, 2019 10:51 pm

Tiinas kirjoitti:Tiina
On Alibin ja Poliisi kertoo lehtien suurkuluttaja ja alkuaikoina osallistui pelkästään rikoskeskusteluihin ja toi niihin uutta näkökulmaa. Nyt keskittyy lähinnä eri mieltä olevien haukkumiseen ja nälvimiseen, rikoksista viis. Noin 80% viesteistä on lautamiesosiossa, jossa maanisesti niputtaa kaikki häntä arvostelevat samaksi henkilöksi. Onkohan siellä nyt noin 10 nikkiä niputettu samaan.

Samaa ei voi valitettavasti sanoa sinusta...Siis tuon rikoskeskustelun ja uuden näkökulman esittelyn osalta.
Muuten olisi ihan kuin puhuisit itsestäsi, sillä kaikki kirjoituksesi on joko öyhötystä tai toisten haukkumista ja nimimerkkien arvuuttelua. Kymmenen ei riitä. 20 näin alkuun... :mrgreen:
Tiinas kirjoitti:
Sitä odotellessa. Eipä kukaan tajua :) On niin idiootti tämä luuseri, ettei edes yritä piilotella henkilöllisyyttään. Edellinen nikki Äityli-oulu ilmeisesti poistettu kokonaan. Samoin 20 sitä edellistä nikkiä. Onneksi. Jollain työttömällä ei vain ole elämää.
Tiinas kirjoitti: Tiina kuitenkin tehnyt lapsen somalin kanssa? No, ehkä somaliäpärän sekaantuminen irakkeihin on jonkun mielestä kehitysmaalaisiin sekaantumista.
Pedofiilin mielestä ilmeisesti.
Tiinas kirjoitti: Putsari on yksinäinen syrjääntynyt mielenterveyspotilas, joka nukkuu päivät ja valvoo yöt netissä. Ennen tuollaiset olivat piirillä, nyt avohoitopotilaana elämässä meidän normaalien työssäkäyvien maksamilla veroilla.
Tiinas kirjoitti:Annaanna on muuten Sirpa. Jos joku vielä muistaa palstan vihatuimman hahmon, joka loppujen lopuksi poistettiin kokonaan.
Tiinas kirjoitti:Aika moni ikävä kyllä on todistanut aikoinaan yhteneväisyydet kirjoituksissa. Kolmas nikki oli ulrike, joka koki kovan kohtalon levitettyään valeuutisia. Ihan kuin tupla.
Tiinas kirjoitti:Enemmän minua häiritsee pultsarin törkypuheet lautamiesosiossa. Lapsellinen pikku pelle, jonka elämä koostuu tasan tarkkaan vain nettitrollaamisesta. Ei työtä, ei koulutusta, ei kumppania.

Ja tämä selittää kaiken. Kyllä nisti nistin tuntee. :lol:
Tätä ei siis tuntenut.

Tiinas kirjoitti:Jos katsoin oikeaa Petri B:tä niin ei Facebookin mukaan vaikuta nistiltä.

Berlin
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 911
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Berlin » Ke Maalis 20, 2019 11:22 pm

Osui ja upposi? Enpä kenenkään tässä hupiketjussa ole huomannut puolustelevan "analyysejä". Lähinnä niille on naureskeltu.

Ps. En viitsi edes sinun viimeaikaisia kommentteja kopioida. Niitä olisi aika monta
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?

Tiina
James Bond
Viestit: 7383
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Tiina » Ke Maalis 20, 2019 11:26 pm

^Katos. Berlin/Gurney/ Tiinas. Pääsit sit bannista. :D
Tai siis yksi nimimerkeistäsi...

Berlin
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 911
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Berlin » Ke Maalis 20, 2019 11:39 pm

Unohdit Kimblen ja muhamedin ja ktainan ja khl ja axel smithin jne
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?

Tiina
James Bond
Viestit: 7383
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Tiina » Ke Maalis 20, 2019 11:43 pm

^Ktaina ja Khl ei oo koskaan kuulunut listaan.

Älä houri.

Tiinas
Sammakkoprofessori
Viestit: 428
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Tiinas » Ke Maalis 20, 2019 11:47 pm

Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Ei mulla muuta.

Tiina
James Bond
Viestit: 7383
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Tiina » Ke Maalis 20, 2019 11:49 pm

^ :lol:

Näköjään. Varmaan ottaapi päähän. :roll:

Nikinarvuuttelija n:o 1.

Avatar
Kardemumma
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 722
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2019 8:59 am

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » To Maalis 21, 2019 2:02 am

Voisin hyvin työskennellä uimahallissa, jos sellainen sallittaisiin minunlaiselle perverssille. Parempi on näin, että vähän katsotaan millaisia henkilöitä sinne otetaan töihin. Pitää varmasti paikkansa, että minä olisin liian vanhoillinen sinne.

Kirjoitan muuten lievässä kännitilassa, koska minulla on vapaata. Nukahdin (sammuin) noin pari tuntia sitten. Heräsin psyykkisiin ongelmiini. Olin kiertämässä kiristyssidettä ja ampumassa. Taustalla räjähti kauppakeskus. Jossain joku huusi apua, hän ei ollut meitä. Lupasin asian, jonka tiesin olevan mahdoton. Lupasin asioita, joita tiesin, ettei niitä koskaan tulisi käymään. Hän "jäähtyi" minun syliin.

En löytänyt omaa ryhmääni, kävelin vittu keskellä pääkatua, joka oli hetkeä aikaisemmin ollut taistelun päänäyttämö. Tajusin piiloutua entisen apteekin tiloihin, johon tuli hetkeä myöhemmin piponaamoja, jotka tapoin jokaisen. Olin vitun yksin. En uskaltanut nukahtaa, koska pelkäsin. Nousin ylös ja juoksin kadun toiselle puolelle. Löysin ruumiin, jonka taskussa oli Marlboroa. Hetkeä myöhemmin radiokutsuuni vastasi tanskalainen ryhmä, joka oli "tuettu" amerikkalaisella prikaatilla (hyökkäysvoimalla).

Tuo itsenäiseen toimintaan kyennyt amerikkalainen kokoonpano käsitti monia eri kansallisuuksia, joita en saisi kertoa. Sen usvan ja savun keskeltä tuli kymmeniä eri kansallisuuksia puettuina erilaisiin sotapukuihin. Minä katselin sitä ja poltin tupakkaa. Mieleni teki viinaa, jota sain myöhemmin. Minä olin tappanut useita vihollisia Fallujahilaisen peruskoulun katolta käsin Sakon -kiväärituotannon mahdollistamana.

Tuo hetki palaa usein mieleeni ja herään siihen unissani. Pommitusten keskelle joutuneiden rakennusten betonipölyyn on kietoutunut monia tarinoita, sääli, että vain harva pääsee niistä kertomaan. Minäkään en tule koskaan niistä puhumaan.

Avatar
Kardemumma
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 722
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2019 8:59 am

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » To Maalis 21, 2019 2:28 am

CSI kirjoitti: Vuosaaren uimahallin vahtimestarin duunissasi
Oi, kun tuommoista työtä olisin saanut tehdä. Hiukan kadehdin. Jos, em. ammattilainen lukee tätä viestiä, niin vaihdetaan duuneja? Ota yhteyttä yksityisviestillä, kaikki muutkin työtarjoukset kiinnostaa.

Avatar
Kardemumma
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 722
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2019 8:59 am

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » Ma Maalis 25, 2019 11:28 pm

Sivustamulkoilija, kaniinin näköinen mulkosilmä, jolla on sukurutsan ansiosta kulmikas väkäleuka. Silmät muistuttaa kovasti joulupalloja. Kannabiksen polttamisen takia silmät ovat myöskin yhtä punaiset. Huumevelkojen vuoksi hänen sukuelintään on poltettu sytkärillä ja nenän lyöty yhtä littanaksi kuin Pohjanmaalainen viljapelto. Timo Soinin ja Tarja Halosen yhteinen lapsi, jota on ollut työstämässä Veltto Virtasen lisäksi myrskyläläinen maanviljelijä kolmen promillen kännissä puimuria vasten.

Kyseisesten herrojen siemennesteet sotkeutui keskenään ja niistä tämä sekasikiö sai alkunsa. Hänen kuvansa pitäisi olla wikipedian sivulla, joka kertoo ristiinpukeutujista. Käyttää transuille tarkoitettuja fakevagina housuja ja Finnwearin valmistamia, vanhoille mummoille tarkoitettuja rintaliivejä, joihin laittaa täytteeksi lämpimällä vedellä täytetyt kondomit.

Salaa haaveilee Konginkankaan bussiturmassa jaloistaan pää alaspäin roikkumaan jääneen tytön tilalla olemista, että pääsisi uhriutumaan kunnolla. Hakee sääliä ja sitä usein saakin, koska sairastaa downin syndroomaa. 410 haulipatruuna on kehitetty hänenlaistensa hävittämiseen, vaikka moni luulee sen tarkoitetun alunperin rotille ja käärmeille. Vietnamin sodassa Tunnel Rats -erikoisjoukon jäsen olisi paljon mieluummin suunnannut maan uumenissa Colt Woodsman -pistoolinsa sivustamulkoilijan päähän kuin kommunisti-vinosilmän.

Kaasukammiojonossa hänet tulisi laittaa Kivistössä ja Leinelässä asuvien sekä mustalaisten ohi ja varmistaa hänen terminointinsa vielä betonilattialla ampumalla häntä useita kertoja 5.45x39 mm 7N39 -kaliiperisella aseella ja painaa sen jälkeen vielä ulkona betonielementtiä vasten kaiviinkoneen kauhalla mahdollisimman kapeaksi liejuksi vyötärön kohdalta.

Jos minä saisin jotakin tälle mulkosilmälle tarjota, niin se olisi Koskenkorvaa, mutta vain mustesienikeiton kanssa ja jälkiruokaksi Dendrobates auratus -sammakon limasta tehtyä minttuhyytelöä. Sivustamulkoilijalle sopiva työ olisi olla munakarvojen marmoriselta kivilattialta nuolijana Kulosaaressa Irakin suurlähetystössä. Jos olet aina miettinyt kuka vittu on niin tyhmä, että ostaa Marmariksesta nahkatakin, niin kyllä, sivustamulkoilija ja vielä mumminsa on valinnut sen mallin, jossa on typerän näköiset kyynerpää toppaukset ja nukkapintainen, Lacosten vihreän värinen sisiliskomerkki rinnassa.

Elää käytännössä Euro Shopperin lihanmakuisilla nuudeleilla ja Taffelin juustonaksuilla. Luulee olevansa rikosharrastaja, vaikka on oikeasti 80-luvulla valmistettujen Kaitex kalsareiden kuivunut paskaraita tattarisuolaisen autokorjaajan housuissa. Helsingin sanomien tilaajaa ja Eckerö Linen matkaaja sekä Tallinnassa huorissa kävijä. Kuponki, jolla joutuu maksamaan 15% enemmän.

Avatar
sikakoira
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4088
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ma Maalis 25, 2019 11:42 pm

^
Loistavaa työtä profiloijalta :lol: :lol: :lol:
“There are decades where nothing happens; and there are weeks where decades happen.”

-Vladimir Ilyich Lenin

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3174
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja damfin » Ti Maalis 26, 2019 12:39 am

Kardemumman jutut alkaa muistuttaa enemmän ja enemmän annaannan juttuja, samankaltaisine de-wittumaisine vitseineen ja sanailuineen, mahtavatko olla jotain kaukaisia tai kenties jopa läheisiä sukulaisia :lol:
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Avatar
Kardemumma
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 722
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2019 8:59 am

Re: Profilointeja käyttäjistä

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » Ti Maalis 26, 2019 1:03 am

Damfin tuli taas tänne pilottitakki päällä kiljujääkäröimään ja riitelemään Suami Emsim ja Suamem Kamsa emsim -ryhmien hengessä. Mikä vittu siinä muuten on, että kansallismielenvikaiset ovat äärimmäisen riitaisaa porukkaa ihan keskenäänkin? Tämä Donetskin Marco De Wittu on ihan pelkkä ryssien kätyri, kuten Putkonen ja tämä yksi mielisairas läski, jota moni kutsuu virheellisesti dosentiksi. Ei heitä kukaan ota todesta ja miksi edes ottaisi, kun he ovat pelkästään mielisairaita, jotka uumoilevat työntävänsä pajatsoon kansan markkoja ja korkeasta virasta kommunistisessa kansan tuomioistuimessa tai muussa yhtä vinksahtaneessa sektorissa, jollaista ei tule kuin korkeintaan Jupiterin kuuhun ja sinnekin vain samalla tavalla kuin monet yritykset Caymansaarille (pelkästään paperille).

Vastaa Viestiin