SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoitukset ja disinformaatiot

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

sinnerman
Agentti Scully
Viestit: 660
Liittynyt: La Loka 22, 2016 10:00 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja sinnerman »

Hirveä meteli tullut näistä kirjoituksista.Olisikohan vain niin ,että" rauhan tae" haluaakin vain viedä Suomen demareita kohden tanskan sisarpuoluetta? Siksi näitä vähän kärkkäämpiä kirjoituksia on tullut tehtyä. :)
Suomalaisella medialla on kyllä ollut pahoja närästysoireita tämän tapauksen johdosta ,eikä taida olla montaakaan kirjoitusta jossa Halla-ahoa ei olisi käytetty keppihevosena.Poikkeuksena toki Hs:n Saska joka ei ole tainnut kyetä kirjoittamaan "rauhan takeesta "vielä mitään.
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6593
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

^^Juurikin sitä meinaan ja todella ontuva yritys mustamaalata. Tämä toinen kun ihan tarkoituksella peitti valheeseen omat kirjoituksensa, että pääsisi valtaan. Kummallista vaikka Supokin oli aiemmin mukana niin miksi ei seurattu sitten myöhemmin? Siis Supo oikeasti, mitä hittoa tässä maassa oikein tapahtuu?
Inanna
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1414
Liittynyt: Ma Heinä 24, 2017 5:38 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Inanna »

https://www.anteryasa.fi/hussein-al-tae ... -huipulle/

Tuolla on mm. husseinin vaalivideo. Missä hän valehtelee pelastautuneensa 10-vuotiaana aavikolta Suomeen. Kun siis on irakilaisia ryövänneen politikko diplomaatti isukin kanssa tänne tullut, hyväosaisena mukulana.

Valheita, valheita, valheita. Ja mikä olikaan husseinin oikea nimi ? Mitä siinä passissa / passeissa lukee ?

Ei olisi kansanedustaja, jos nämä asiat olisivat tulleet julki ENNEN vaaleja - sehän on varma. Ratsasti Ahtisaaren nimellä voittoon ja eduskuntaan. Voi törkeyden törkeys.
rahima
Hetty Wainthropp
Viestit: 479
Liittynyt: Ti Marras 08, 2011 7:37 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja rahima »

Mulla sellainen tuntuma, että ei tiedetä tästä Al-Taeesta kuin murto-osa. Keskustelu on pyörinyt rasistiselvitysten ympärillä. Vihervasemmisto on tavan takaa yrittänyt vetää aasinsiltaa Halla-ahoon joka käänteessä tosin huonolla menestyksellä. Al-Taee on muutakin kuin rasisti. Hän on Suomen ja Irakin kaksoiskansalainen. Käsitykseni mukaan Al-Taee edustaa Irakin valtaapitäviä shiiamuslimeja. Islam ei ole vain uskonto, se on myös poliittinen järjestelmä, jossa sharialakia noudatetaan. Al-Taee on lojaali Irakin islamistiselle hallinnolle. Olisko jopa sielläkin palveluksessa ?? Minusta sitä asiaa pitäisi selvittää. Sitten on shiialainen Iran, joka on Venäjän liittolainen. Mitkä suhteet A-Taeella on Iranin hallintoon?? Kansanedustaja pääsee käsiksi maamme turvallisuutta käsitteleviin tietoihin. Kulkeeko tieto Lähi-idän eräälle osapuolelle ja mahdollisesti Venäjälle?? Al-Taee on yrittänyt pyristellä eroon suhteistaan Janus Putkoseen, MV-lehden nykyiseen päätoimittajaan,entiseen Verkkomedian päätoimittajaan, jonka kotipaikka on ainakin ollut Donetskin kansantasavallassa.Miksi toimittajat eivät kysy tästä suhteesta mitään Al-Taeelta? "Luurankoja on kaapissa sellaisia, joista vain hän itse joutuu kärsimään"sanoi Al-Taee A-studiossa. Voiko Al-Taee sanoa, että ne luurangot eivät vahingoita Suomea. Me emme tiedä, mitä ne ovat emmekä sitä, vahingoittaako ne Suomea. Tässä asiassa ei voi luottaa Al-Taeen puheisiin, vaan tieto pitää saada muualta. Pitäisikö ne saada selville? Kyllä pitää, Al-Taee ei ole kuka tahansa. Hän on pääministeripuolueen kansanedustaja. Täysin mennyt luottamus Supoon. Sielläkö vain katsotaan rikosrekisteriä ja onko luottotiedot kunnossa? Ihan naurettavaa toimintaa. Luotan enemmän 4. valtiomahtiin, mediaan.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Luotan enemmän 4. valtiomahtiin, mediaan.
Onnea valitsemallasi linjalla :lol:
Itse luotan enemmän viranomaistahoon kuin meidän totuuksia raportoivaan mediaan.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
Villeri
Jessica Fletcher
Viestit: 3140
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Villeri »

rahima kirjoitti:Mulla sellainen tuntuma, että ei tiedetä tästä Al-Taeesta kuin murto-osa. Keskustelu on pyörinyt rasistiselvitysten ympärillä. Vihervasemmisto on tavan takaa yrittänyt vetää aasinsiltaa Halla-ahoon joka käänteessä tosin huonolla menestyksellä. Al-Taee on muutakin kuin rasisti. Hän on Suomen ja Irakin kaksoiskansalainen. Käsitykseni mukaan Al-Taee edustaa Irakin valtaapitäviä shiiamuslimeja. Islam ei ole vain uskonto, se on myös poliittinen järjestelmä, jossa sharialakia noudatetaan. Al-Taee on lojaali Irakin islamistiselle hallinnolle. Olisko jopa sielläkin palveluksessa ?? Minusta sitä asiaa pitäisi selvittää. Sitten on shiialainen Iran, joka on Venäjän liittolainen. Mitkä suhteet A-Taeella on Iranin hallintoon?? Kansanedustaja pääsee käsiksi maamme turvallisuutta käsitteleviin tietoihin. Kulkeeko tieto Lähi-idän eräälle osapuolelle ja mahdollisesti Venäjälle?? Al-Taee on yrittänyt pyristellä eroon suhteistaan Janus Putkoseen, MV-lehden nykyiseen päätoimittajaan,entiseen Verkkomedian päätoimittajaan, jonka kotipaikka on ainakin ollut Donetskin kansantasavallassa.Miksi toimittajat eivät kysy tästä suhteesta mitään Al-Taeelta? "Luurankoja on kaapissa sellaisia, joista vain hän itse joutuu kärsimään"sanoi Al-Taee A-studiossa. Voiko Al-Taee sanoa, että ne luurangot eivät vahingoita Suomea. Me emme tiedä, mitä ne ovat emmekä sitä, vahingoittaako ne Suomea. Tässä asiassa ei voi luottaa Al-Taeen puheisiin, vaan tieto pitää saada muualta. Pitäisikö ne saada selville? Kyllä pitää, Al-Taee ei ole kuka tahansa. Hän on pääministeripuolueen kansanedustaja. Täysin mennyt luottamus Supoon. Sielläkö vain katsotaan rikosrekisteriä ja onko luottotiedot kunnossa? Ihan naurettavaa toimintaa. Luotan enemmän 4. valtiomahtiin, mediaan.
Samaa mieltä. Tässä on vasta raapaistu pintaa, vähän sometilejä selattu. Kaapista voi löytyä ihan mitä vaan.
Lemminkäinen kirjoitti: Pe Touko 03, 2024 4:23 pm Jos kantasuomalainen kuski, niin sairaskohtaus. Jos taas mamu, niin ajovirhe, sillä aiemmin eivät ammattiautoilijat ole tehneet ajovirheitä.
minakoss
Alibin satunnaislukija
Viestit: 65
Liittynyt: Pe Maalis 11, 2016 10:52 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja minakoss »

Olipa hyvä kirjoitus. Olen mietiskellyt just samaa. Eli
Kuinka harkittua pyrkimystä ollut päästä ”vääräuskoisten” joukkoon. Heidän uskonto sallii valehtelun uskoon perustuen, joten tuskinpa tämä keppostelija mitään katuu. Päinvastoin, selittelee ”nuoruuden” hairahdustaan kestämättömin perusteluin. SDP:llä ei ole mitään mahdollisuuksia pitää tällaista luottamuksen menettänyttä joukossaan. Kuinka he voisivat enää koskaan ottaa kantaa vastaaviin tapauksiin muiden riveissä?
Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Sitäkään ei ole taidettu kovin vielä aukaista kaapista, että miksi Al-Taheen isukki aikoinaan tuli Suomeen? Minkä vuoksi, minkä takia, miksi juuri Suomeen? Oliko Al-Taheen isukilla tiedossaan kouluttautuneena, että täällä on hölmöjä ihmisiä ja, kun ottaa pikku Al-Taheen savuverhoksi mukaansa niin turvasatama aukeaa helposti?

Ja onko Supollakaan mitään tietoa mitä Al-Tahee on Irakissa puuhastellut? Hänhän on siellä usein Suomen passilla matkaillut ja vielä muutama vuosi sitten oli sinne takaisin paluumuuttamassa ennenkuin valheilla ratsasti aamunkoittoon vaaleissa..
jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3918
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

sikakoira kirjoitti:
Luotan enemmän 4. valtiomahtiin, mediaan.
Onnea valitsemallasi linjalla :lol:
Itse luotan enemmän viranomaistahoon kuin meidän totuuksia raportoivaan mediaan.
Valitettavasti totuus ei ole enää "in". Totuuden ääneen sanominen nykypäivänä tuo ainoastaan ongelmia itselleen. Kaiken maailman suhmurointi ja valehtelu sen sijaan on pientä keppostelua vaan. Vittu tää on sekaisin tää maailma.
"Those who want respect, give respect."
rahima
Hetty Wainthropp
Viestit: 479
Liittynyt: Ti Marras 08, 2011 7:37 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja rahima »

Sananen näistä Nobelin palkinnon saaneista. Portugalilainen neurologi Moniz sai Nobelin lääketieteen palkinnon v. 1949 lobotomian keksimisestä.Tällä menetelmällä/leikkauksella vahingoitettiin lähinnä skitsofreniapotilaiden aivoja niin, että heistä tuli zombeja, tahdottomia ihmisraunioita. Lobotomiasta on luovuttu jo kymmeniä vuosia sitten. Sitten tämä rauhannobelisti Saung Saa Sui Ky, joka käynnisti tai jatkoi muslimivainoja Myanmarissa päästyään valtaan. Nyt Ahtisaari on hiljaa tässä perustamassaan järjestössä.Liekö jotenkin poissa pelistä? CMI taitaa olla nykyään järjestö, jota on voitu käyttää astinlautana omassa valtapelissä. Minulle nyt näyttäytyy tämä Al-Taee Lähi-idän erään osapuolen(Iran, Irak, Hizbollah, Venäjä, Al-Assad)tukijana tai jäsenenä. Tommosen rauhanjärjestön kuten CMI :n työntekijänä toimiminen voi olla sellainen peitetoiminto, jonka riveissä voi ajaa Iranin politiikkaa. Ensin CMI ja nyt Suomen eduskunta. Iranin etujen ajaja, mahdollisesti vakooja, joka kyttää Iran-blokin vihollisia ja on vieraan vallan asialla. Siinä saa miettiä syrjäkylän mökin akka, vähäosainen, että kuka tässä maassa ajaa hänen etuaan. Ei ainakaan Al-Taee.
Silli
Axel Foley
Viestit: 2178
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Silli »

rahima kirjoitti:CMI taitaa olla nykyään järjestö, jota on voitu käyttää astinlautana omassa valtapelissä. Minulle nyt näyttäytyy tämä Al-Taee Lähi-idän erään osapuolen(Iran, Irak, Hizbollah, Venäjä, Al-Assad)tukijana tai jäsenenä. Tommosen rauhanjärjestön kuten CMI :n työntekijänä toimiminen voi olla sellainen peitetoiminto, jonka riveissä voi ajaa Iranin politiikkaa. Ensin CMI ja nyt Suomen eduskunta. Iranin etujen ajaja, mahdollisesti vakooja, joka kyttää Iran-blokin vihollisia ja on vieraan vallan asialla. Siinä saa miettiä syrjäkylän mökin akka, vähäosainen, että kuka tässä maassa ajaa hänen etuaan. Ei ainakaan Al-Taee.
CMI-järjestöä ja sen toimintaa kannattaa ilman muuta tutkia sekä pitää silmällä. Järjestön palkkalistoilla on monia mielenkiintoisia toimijoita ja järjestön viestintä Al-Taeen aiheuttaman kohun yhteydessä oli erittäin voimakkaasti epäilyksiä herättävää. He markkinoivat järjestöään yhtenä maailman suurimmista rauhan puolesta toimivana järjestönä, mutta kuitenkin mm. viestintäosaamisensa on kuin Peräpohjan partiolaisilla. Jo aiemmin ihmettelin, ettei tällaisella maailman eri kolkissa toimivalla järjestöllä ole nettisivuillaan edes suppeaa esittelyä toimialueidensa kielilllä (mm. venäjä, ukraina, ranska).

Laitan alle linkin Ylen aamu-tv:ssä 14.1.2019 esitettyyn pätkään, jossa CMI:n projektipäällikkö Saana Keskitalo on haastateltavana Libyan turvallisuustilanteesta ja Libyassa olevien siirtolaisten ahdinkoa koskien. Pätkä on vain 9 minuutin mittainen, joten ei vie paljon aikaa. Tämä Saana Keskitalo on siis Hussein Al-Taeen vaimo ja kahden nuoremman lapsen äiti.

Linkki: https://areena.yle.fi/1-50043703
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli
Paa
Jane Marple
Viestit: 1009
Liittynyt: Ti Huhti 09, 2013 8:19 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Paa »

John Kimble kirjoitti:Perussuomalaisten kirjoituksilla ei rajaa ole ja edes 13 vuotta vanha kirjoitus ei ole liian vanha HS:n mielestä.
Ei tietenkään. Ja jos al-Taeen sijasta persu olisi syyllistynyt tällaiseen toimintaan, niin media myllyttäisi tapausta armotta 24/7. Tämän palstan suvakeista puhumattakaan.
Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä. (Snl.27:19)
JammuSetä

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

Paa kirjoitti:
John Kimble kirjoitti:Perussuomalaisten kirjoituksilla ei rajaa ole ja edes 13 vuotta vanha kirjoitus ei ole liian vanha HS:n mielestä.
Ei tietenkään. Ja jos al-Taeen sijasta persu olisi syyllistynyt tällaiseen toimintaan, niin media myllyttäisi tapausta armotta 24/7. Tämän palstan suvakeista puhumattakaan.
Punavihreät ihmisoikeustaistelijt tekisivät vuorotellen rikosilmoituksia ja tutkintapyyntöjä, ikkunat kivitettäisiin, tappouhkauksia soiteltaisiin jne
Alex Smith
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1439
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Alex Smith »

JammuSetä kirjoitti:
Paa kirjoitti:
John Kimble kirjoitti:Perussuomalaisten kirjoituksilla ei rajaa ole ja edes 13 vuotta vanha kirjoitus ei ole liian vanha HS:n mielestä.
Ei tietenkään. Ja jos al-Taeen sijasta persu olisi syyllistynyt tällaiseen toimintaan, niin media myllyttäisi tapausta armotta 24/7. Tämän palstan suvakeista puhumattakaan.
Punavihreät ihmisoikeustaistelijt tekisivät vuorotellen rikosilmoituksia ja tutkintapyyntöjä, ikkunat kivitettäisiin, tappouhkauksia soiteltaisiin jne
Niinpä.

Annnaanna, takkumarja ja paskoja loistavat poissaolollaan. Hmm, mielenkiintoista.
putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4716
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja putsari »

Kansanedustaja Hussein al-Taee: Haetaan suomalaiset Isis-lapset kotiin
https://www.apu.fi/artikkelit/kansanedu ... set-kotiin
Karvasvarvas kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti: Ke Joulu 28, 2022 8:43 am Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.
Vastaa Viestiin