Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

sine qua non

Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja sine qua non » Ti Elo 13, 2019 12:53 pm

https://www.helsinginuutiset.fi/artikke ... yli-kahden
Autokyytiin Kansalaistorilta lähtenyt raiskattiin takapenkillä – tekijälle yli kahden vuoden vankeustuomio

Kesäiltaa Helsingin keskustassa viime vuoden heinäkuussa viettämässä ollut nainen jäi yksin istuskelemaan Kansalaistorin nurmikolle, kun hänen sisarensa ja tämän poikaystävä lähtivät kotiin.

Pian nainen sai seuraa kahdesta miehestä, joille hän kertoi tarvitsevansa kyydin Puotilaan.Miehet kertoivat autonsa olevan lähistöllä parkissa ja lupasivat viedä naisen kotiin.

Auton luona toinen miehistä istui kuljettajan paikalle, toinen takapenkille naisen kanssa. Kuljettajan paikalle istunut mies poistui pian paikalta, jolloin takapenkillä istunut mies Ahmed Basim Saddam Al-Azzawi alkoi riisua naisen minihametta ja tuubipuseroa tämän vastusteluista huolimatta. Al-Azzawi raiskasi naisen väkivaltaisesti. Nainen pyysi koko viisiminuuttisen yhdynnän ajan häntä lopettamaan, johon Al-Azzawi vastasi toistelemalla kysymystä "miksi, miksi?".

Naisen mukaan tilanne päättyi siihen, kun hän sai auton takaoven auki ja pääsi ulos. Samalla myös Al-Azzawi nousi autosta ja pakeni paikalta juosten.Nainen painoi mieleensä miehen tuntomerkit ja soitti hätäkeskukseen. Kadulla naista vastaan tuli pariskunta, jolle hän kertoi tulleensa raiskatuksi.

Pariskunnan nainen todisti uhrin puolesta käräjäoikeudessa. Hän kertoi uhrin olleen hysteerinen ja paniikissa.

Todistaja kertoi tuomioistuimelle myös huomanneensa uhrilla tuoreita ruhjeita.

Todistajan mukaan uhri meni nurkan taakse istumaan, jolloin häntä lähestyi ulkomaalaistaustaisen oloinen mies, joka halusi puhua uhrin kanssa. Todistajan poikaystävä käski miestä perääntymään.

Kauempana todistaja näki myös auton, jossa raiskaus oli tapahtunut. Autossa istui toinen mies. Poliisin tultua paikalle todistaja ei enää nähnyt uhria lähestynyttä miestä.

Raiskauksen uhriksi joutunut nainen kävi heti tapahtuneen jälkeen lääkärintarkastuksessa, jossa hänen todettiin joutuneen seksuaalirikoksen uhriksi.

Uhrilla todettiin myös mustelmia ja hankaumia sekä reisissä että olkavarressa.

Tapahtuneen jälkeen nainen kärsi voimakkaasta ahdistuksesta ja unettomuudesta. Raiskaus aiheutti uhrille psyykkisiä ongelmia, jotka alentavat hänen toimintakykyään.Käräjäoikeudessa Ahmed Basim Saddam Al-Azzawi kielsi syyllistyneensä raiskaukseen.

Tuomioistuin katsoi naisen kertomuksen uskottavaksi pienistä epätarkkuuksista huolimatta. Niiden katsottiin selittyvän uhrin järkytyksellä ja humalatilalla, mutta olevan kokonaisuutta ajatellen merkityksettömiä.

Uhrin kertomusta tukivat myös todistajalausunnot.

Ahmed Basim Saddam Al-Azzawi tuomittiin raiskauksesta vankeuteen kahdeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi. Lisäksi hänet tuomittiin maksamaan uhrille kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta yhteensä 7 000 euroa.

Al-Azzawi valitti vangitsemisestaan hovioikeuteen ja vaati vapauttamistaan. Hovioikeus piti hänet vangittuna. Al-Azzawi ilmoitti valittavansa myös tuomiostaan, mutta perui valituksensa saatuaan käräjien tuomion. Hovioikeus päätti siten, että käräjäoikeuden tuomio jää voimaan sellaisenaan.
Aina vain löytyy joku hyväuskoinen, joka lähtee näiden etelän hetelmien matkaan. Humalassa nainen on ollut, mutta ei ole voinut olla aivan kaatokännissä, kun kuitenkin on pystynyt painamaan raiskaajan tuntomerkit muistiin. Syy ei koskaan ole uhrin, mutta täytyy kuitenkin ihmetellä, miten vähän itsesuojeluvaistoa joillakin tuntuu olevan.

kaarmis
Sammakkoprofessori
Viestit: 467
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja kaarmis » Ti Elo 13, 2019 1:19 pm

Naisen kannaltahan se on jännää tutustua uusiin ihmisiin, kulttuureihin. Ja ihmisen perusluonto taitaa kuitenkin olla ettei haluaisi uskoa ihmisistä pahaa.

Toiset taas helposti uskovat maahanmuuttajat pahoiksi, jo perusoletukseeltaankin. Sitä kaiketi kutsutaan rasismiksi.

Kummallakin ryhmällä on perusolettamukset ihmisen luonteesta, ja toisella epäluulo kohdistuu vierasmaalaisiin. Kummallakin ryhmällä voi tulla virheoletuksia, on riski esim tulla raiskatuksi.

Kysymys: Kumman kaltaisella tavalla ajatteleva tulee de facto todennäköisemmin raiskatuksi?

kaarmis
Sammakkoprofessori
Viestit: 467
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja kaarmis » Ti Elo 13, 2019 1:30 pm

Vastaanpa omalta olettamisiltani itse, kysymykseeni.

Tilastojen valossa vähemmän varovaisella, siis sillä joka ei oletuksen mukaan ole rasisti, on käsittääkseni yli 20-kertainen riski joutua raiskauksen uhriksi tuntemattoman mieshenkilön taholta.

Halla-ahoahan on kritisoitu, muunmuassa kuvitelluista raiskausfantasioista suvakkinaisia kohtaan. Ehei, kysehän on siitä että jos JONKUN nyt ylipäätään pitää joutua raiskatuksi, niin mieluummin sit sellainen, joka esim äänestyskäyttäytymisellään on osallinen siihen että kultturisen tuntemuksen puutteellaan on aiheuttanut myös itselleen kohonneen raiskatuksitulemisen riskin, joutuisi sitten mieluummin itse kokemaan päätöksiensä seuraukset, kuin asian syyttömämpi "rasisti" kanssasisarensa.

jepulis82
Wallander
Viestit: 1053
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja jepulis82 » Ti Elo 13, 2019 1:43 pm

Voi, voi naiset. Itse olen suhteellisen isokokoinen mies ja pystyn kyllä huolehtimaan itsestäni. En kuitenkaan ikinä menisi kahden tuntemattoman mamun kyytiin yöllä kolmen promillen kännissä.

Sitä toivoisi tietenkin että kenenkään ei tarvitse kantapään kautta näitä asioita oppia, mutta sinisilmäisyydestä usein rangaistaan. Toivottavasti nyt oppi asiasta.

Raiskaajalta munat pois ja elinikäinen maahantulokielto.
"Those who want respect, give respect."

kaarmis
Sammakkoprofessori
Viestit: 467
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja kaarmis » Ti Elo 13, 2019 2:01 pm

"Raiskaajalta munat pois ja elinikäinen maahantulokielto."

Eka on ainakin vaikeammin Suomen lainsäädännöllä toteutettavissa. Ööh, löytyisikö laissa porsaanreikä jotta nämä voitaisiin esim sopivassa korkeudessa "vapauttaa kansainväliseen ilmatilaan"?

Villeri
Wallander
Viestit: 1117
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Villeri » Ti Elo 13, 2019 2:14 pm

Ei sitten taaskaan ollut karkotuksesta mitään puhetta. Toivottavasti nämä "hiustaiteilijat" maksavat vielä korkojen kera.

jepulis82
Wallander
Viestit: 1053
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja jepulis82 » Ti Elo 13, 2019 3:13 pm

Villeri kirjoitti:Ei sitten taaskaan ollut karkotuksesta mitään puhetta. Toivottavasti nämä "hiustaiteilijat" maksavat vielä korkojen kera.
Ei näitä voi minnekään karkottaa, kun ollaan niin kusi sukassa olevia ressukoita.

Nämä karkoitussopimukset olisi pitänyt hoitaa kuntoon jo 15 vuotta sitten kun näitä idiootteja rupes tänne kunnolla tulemaan. Ei karkoitussopimusta, ei pakoloisia siitä maasta. Nyt sitten vaan voivotellaan ja maksetaan vähintään miljardi vuodessa tästä mukavuudesta.
"Those who want respect, give respect."

JammuSetä
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 730
Liittynyt: Ti Syys 25, 2018 8:50 pm

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja JammuSetä » Ti Elo 13, 2019 4:48 pm

No jopas jotain. Lähi-idän muslimi raiskannut???? Eikai nyt sentään. Kyllähän ne suomalaisetkin.

Iivis
Watson
Viestit: 2986
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Elo 13, 2019 4:54 pm

Miehet tarjosivat kyytiä – nainen raiskattiin autossa kadun varressa Töölössä

Tänään klo 16:18

Naisen vierailu Helsingissä päättyi järkyttävästi. Nainen joutui raiskatuksi auton takapenkillä.
Uhri pystyi antamaan hyvät tuntomerkit raiskaajasta ja tämän autosta.

Raiskauksen uhriksi joutunut nainen oli istuskelemassa iltaa Kansalaistorilla siskonsa ja tämän poikaystävän kanssa. Kun kaksikko päätti lähteä poikaystävän asunnolle, kaupunkiin vierailulle tullut nainen halusi vielä vähäksi aikaa jäädä keskustaan.

Hetken kuluttua nainen törmäsi kahteen ulkomaalaiseen mieheen ja jäi juttusille näiden kanssa. Nainen mainitsi, että hänen pitäisi päästä siskonsa luo Itä-Helsinkiin, jolloin miehet sanoivat, että heillä oli auto lähellä ja että he voisivat heittää naisen perille.

Anoi miestä lopettamaan
Miesten auto olikin pysäköity varsin lähelle. Toinen miehistä meni kuljettajan paikalle, toinen tuli naisen viereen takapenkille. Auto lähti liikkeelle, mutta pysähtyi pian kadun varteen. Kuljettaja nousi ulos autosta, jolloin takapenkillä istunut mies kävi käsiksi naiseen ryhtyen väkisin riisumaan tätä.

Nainen yritti turhaan estellä ja kieltää. Mies sai riisuttua uhrin topin ja minimekon. Hän piti naista väkisin kiinni ja painoi vasten penkkiä niin, ettei tämä pystynyt estämään raiskausta.

Nainen anoi koko ajan miestä lopettamaan. Tämä hoki vain ”miksi, miksi?”

Raiskaus päättyi lopulta siihen, kun nainen sai oven auki ja pääsi pakenemaan ulos. Myös raiskaaja nousi autosta ja lähti juoksemaan karkuun.

Juoksi hysteerisenä
Tilanteeseen osui töölöläisnainen, joka oli kävelyttämässä koiraa poikaystävänsä kanssa. Pariskuntaa vastaan juoksi hysteerinen ja paniikissa ollut nainen kännykkä kädessään kertoen tulleensa raiskatuksi.

Naisella oli ruhjeita eri puolilla. Hän puhui kännykässä hätäkeskukseen ja kysyi pariskunnalta osoitetta.

Pariskunta jäi uhrin luo odottamaan poliisin tuloa. Raiskatuksi joutunut nainen osasi antaa hätäkeskukselle raiskaajan tuntomerkit ja auton rekisterinumeron.

Suoraan vankilaan
Raiskauksesta epäilty mies myönsi kuulusteluissa olleensa sukupuoliyhteydessä päihtyneen naisen kanssa, mutta väitti, ettei se ollut pakotettua eikä siinä käytetty väkivaltaa. Oikeudessa hän ei kuitenkaan enää halunnut tulla kuulluksi.

Helsingin käräjäoikeus katsoi muun muassa todistajien kertomusten, hätäkeskustallenteen ja lääkärintodistuksen perusteella, että kyse oli raiskauksesta. Se tuomitsi vuonna 1988 syntyneen Ahmed Basim Saddam Al-Azzawin kahden vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Mies passitettiin suoraan vankilaan.

Kovat kärsimykset
Raiskauksen uhri kärsi fyysisten vammojen lisäksi pitkään ahdistuksesta ja unettomuudesta.

Käräjäoikeuden mukaan raiskaus oli aiheuttanut paitsi konkreettista kärsimystä myös henkistä kärsimystä, koska suojaamaton ja tautiriskin aiheuttanut raiskaus oli tapahtunut ”julkisella paikalla eli Helsingin keskustassa kadun varteen pysäköidyssä autossa”.

Oikeus määräsi Al-Azzawin maksamaan uhrilleen yhteensä 6000 euron korvaukset.

Raiskaus tapahtui viime vuoden heinäkuun lopulla. Helsingin hovioikeus vahvisti tuomion tiistaina antamallaan päätöksellä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9a74 ... e3e8eb0dbb

Vato
Neuvoja-Jack
Viestit: 290
Liittynyt: To Tammi 13, 2011 10:10 am

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Vato » Ti Elo 13, 2019 5:32 pm

Junassa aamulla katselin kun matu oli blondin suominaisen kanssa viereisellä rivillä, kokoajan matu komenteli et mitä teet puhelimella ja mihin meet ku tyttö vessaan menossa. Ei kai sandaaliheppu tienny että Suomessa junan ovet ei aukee enää niinku ennenvanhaan. Offtopiccia tää tietty on mut miten tyhmä pitää naisen olla että lähtee tommosen basaari-armanin paidan ym. jatkettujen hajuvesien maailmaan

sine qua non

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja sine qua non » Ti Elo 13, 2019 7:44 pm

Villeri kirjoitti:Ei sitten taaskaan ollut karkotuksesta mitään puhetta. Toivottavasti nämä "hiustaiteilijat" maksavat vielä korkojen kera.
Meillähän ei, toisin kuin vaikkapa Ruotsissa, syyttäjällä ole mahdollisuutta esittää rikosoikeudenkäynnin yhteydessä ulkomaalaisen rikoksentekijän karkotusta rikoksen vuoksi. Mitä olen lukenut uutisointia mamu-/maturikollisille Ruotsissa annetuista tuomioista, käy aika usein niin, että siinä samassa yhteydessä, kun annetaan rikoksesta tuomio, annetaan myös päätös käännytyksestä/maasta karkotuksesta rangaistuksen kärsimisen jälkeen ja määräaikaisesta/lopun ikää kestävästä maahantulokiellosta. Karkottaa ei sielläkään toki voi Ruotsin kansalaisuuden saaneita mamuja (kaksoiskansalaisiakaan ei karkoteta). Se on sitten eri asia, kuinka suuri osuus noista karkotettavaksi määrätyistä rikollisista todellisuudessa saadaan maasta pois Ruotsissakaan, mutta noin niin kuin periaatteellisella tasolla siellä toimitaan näin.

Meillä vain poliisi ja rajaviranomainen voivat esittää ulkomaalaisten rikosperusteista karkottamista. Migri sitten hyväksyy tai hylkää - ja aika isolla prosentilla hylkääkin - nämä viranomaisten karkotusesitykset. Esim. SK:n jutussa viime vuoden helmikuulta kerrotaan näin:
Ulkomaalaislain mukaan maasta voidaan karkottaa ulkomaan kansalainen, jos hän on syyllistynyt rikokseen, josta enimmäisrangaistus on vähintään vuosi vankeutta, tai jos hän on syyllistynyt toistuvasti rikoksiin. Tuomion ei siis tarvitse olla edes vuotta vankeutta.

Käytännössä läheskään kaikki poliisin karkotusesitykset eivät mene läpi. Siitä kertovat Migrin karkotustilastot viimeksi kuluneelta 12 kuukaudelta: 101 karkotetun vastapainoksi 54:ää eli noin kolmasosaa rikoksiin syyllistyneistä ulkomaalaisista ei karkotettu.

Migrin mukaan kokonaisharkinta ratkaisee. Esimerkiksi avioituminen Suomen kansalaisen kanssa voi olla este karkotukselle.

JosefMengele

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja JosefMengele » Ti Elo 13, 2019 7:49 pm

Ei pitäis olla niin vitun vaikeeta!

1. Kielen opettelu.
2. Työpaikan hommaaminen.
3. Kansalaisuus jos ei ole rikoksia.

Marokonsoturi
Charlien Enkeli
Viestit: 1872
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi » Ti Elo 13, 2019 8:38 pm

Naiset ei ilmeisesti opi, ettei lähi-itäläisten kyytiin.

Avatar
PoliisimestariSisu
Tarkastaja Morse
Viestit: 977
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu » Ke Elo 14, 2019 12:31 am

kaarmis kirjoitti:"Raiskaajalta munat pois ja elinikäinen maahantulokielto."

Eka on ainakin vaikeammin Suomen lainsäädännöllä toteutettavissa.
Rikoksentekovälineen voisi tuomita valtiolle menetetyksi.
"Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website."
Heti kun mainonta ei häiritse käytettävyyttä.

Angie
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 39
Liittynyt: To Elo 25, 2016 9:41 pm

Re: Ahmed Al-Azzawille 2 v 4 kk vankeutta raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Angie » Ke Elo 14, 2019 1:57 am

Mitähän kansalaisuutta tämä Ahmed nyt sitten oli, josko hänellä kansalaisuutta onkaan. Passi on takuuvarmasti Välimeren pohjassa.
Aina vain löytyy joku hyväuskoinen, joka lähtee näiden etelän hetelmien matkaan. Humalassa nainen on ollut, mutta ei ole voinut olla aivan kaatokännissä, kun kuitenkin on pystynyt painamaan raiskaajan tuntomerkit muistiin. Syy ei koskaan ole uhrin, mutta täytyy kuitenkin ihmetellä, miten vähän itsesuojeluvaistoa joillakin tuntuu olevan.
Voi, voi naiset. Itse olen suhteellisen isokokoinen mies ja pystyn kyllä huolehtimaan itsestäni. En kuitenkaan ikinä menisi kahden tuntemattoman mamun kyytiin yöllä kolmen promillen kännissä. Sitä toivoisi tietenkin että kenenkään ei tarvitse kantapään kautta näitä asioita oppia, mutta sinisilmäisyydestä usein rangaistaan. Toivottavasti nyt oppi asiasta.
Mitäs jos juttu onkin niin, että tämä nainen on kunnon kansalaisena seurannut pelkästään valtamediaa, ja sitä kautta saamansa "tiedon" perusteella päätellyt että nämä geelitukkaiset, sandaaleissa läpsyttävät maahantunkijat ovat voimavara, jonka avulla me kaikki saamme kokea mukavia yhteisiä laulu- ja leikkihetkiä. Viedäänhän näitä tutustelemaan vaikkapa päiväkoteihinkin. Ja näin ollen todennut, että ei tässä ole mitään pelättävää??

Vastaa Viestiin