Ministeri Sanna Marin saanut tappouhkauksia

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2630
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Ministeri Sanna Marin saanut tappouhkauksia

Viesti Kirjoittaja dazu » Ti Syys 10, 2019 10:31 am

”Toivon malttia keskusteluun, vaikka autoihin liittyvät asiat herättävätkin tunteita”

Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin (sd) kertoo saaneensa tappouhkauksen kevytautoja koskevan lainsäädännön lykkääntymisen vuoksi.

”Tiedän, että kevytautolainsäädännön voimaantulon lykkääntyminen harmittaa monia ja on erittäin valitettavaa, että tilanne on tämä. En silti olisi uskonut saavani asian johdosta tappouhkauksia”, hän kirjoitti sunnuntaina Twitterissä.

Ministeri toivoo malttia keskusteluun.

”Tulen ilmoittamaan kaikista uhkauksista turvallisuusviranomaisille. Toivon malttia keskusteluun, vaikka autoihin liittyvät asiat herättävätkin ihmisissä tunteita.”


Lue myös: Ministerin saama tappouhkaus puhuttaa: ”Joskus mietin, pitäisikö somesta luopua”

Marin kertoi myöhemmin Aamulehdelle saaneensa lauantai-iltana tekstiviestin, jonka lähettäjä uhkasi ajaa autolla ministerin päälle.

Suojelupoliisin esikuntapäällikkö Jyri Rantala toteaa, että Supo arvioi yleisellä tasolla valtiojohtoon kohdistuvaa uhkaa yhteistyössä Helsingin poliisin kanssa. Yksittäisten tappouhkauksien tutkinta kuuluu Keskusrikospoliisille tai paikallispoliisille, joka ministerin kyseessä ollen on yleensä Helsingin poliisi.

”Kaikkeen tämäntyyppiseen uhkaan reagoidaan, on kyse sitten ministeristä tai tavallisesta kaduntallaajasta”, Rantala sanoo Aamulehdelle.

Marinin päätös kevytautoja koskevan lain lykkäämisestä on saanut osakseen kovaa arvostelua.

Hän tiedotti perjantaina eduskunnassa, että kevytautolakia ei esitetä kumottavaksi. Sen sijaan Antti Rinteen (sd) hallitus pyrkii korjaamaan jo hyväksyttyä lakia, jonka oli tarkoitus tulla voimaan 1.11.2019. Marinin mukaan lausuntokierrokselle lähtee nyt lakiesitys, jossa kevytautolain voimaantuloa lykätään vuodella niin, että se tulisi voimaan 1.11.2020.


Lue lisää: Sanna Marinille kova ryöpytys: ”Harkitsee selkeästi EU-lainsäädännön vastaista autoalan lobbaamaa lakia liikenneturvallisuuden kustannuksella”

Liikenneministerinä vuosina 2005–2007 ollus Susanna Huovinen (sd) kertoo saaneensa myös tappouhkauksia ministeriaikanaan.

”LVM- asioista kansalaisilla paljon mielipiteitä, usein omakohtaista tietoa ja kokemusta. Nollasta sataan helppo kiihtyä. Ilman tappouhkauksia en minäkään selvinnyt tuosta ministeripestistä. Mikään ei oikeuta uhkailemaan ja pelottelemaan”, hän kirjoitti Twitterissä sunnuntai-iltana.


https://www.uusisuomi.fi/uutiset/sanna- ... 18edad3a27
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

MohammedMohammed
Columbo
Viestit: 2291
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Sanna Marin uhattu tappaa

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed » Ti Syys 10, 2019 1:05 pm

Politiikoilla pitäisi olla myös jonkinnäköinen vastuu päätöksistään, ei voida luoda lakeja, jotka muuttuvat ennenkuin laki tulee voimaan. Näillä on kuitenkin useilla kymmenillä tuhansilla veronmaksajien palkkaamia avustajia itsellään, jotka voivat selvitellä asioita heidän puolestaan, jos itsellä ei aika riitä. Taas on tehty Sipilän hallituksen tyyliin laki, joka on vastoin EU-lakeja eikä mistään vieläkään ole otettu oppia.

Ja sitten uhriudutaan, kun ihmiset suuttuvat siitä, että heille aiheutuu mittavia kuluja siitä, etteivät lainsäädäntötoimielimessä työskentelevät ole hoitaneet hommiaan asianmukaisesti ja tunnollisesti.

Sekin on vielä epävarmaa, että onko Marin saanut viestin päänsä sisässä vai onko se konkretisoitunut myös sen ulkopuolella hänen työpuhelimeensa. Eikä mikään varsinaisesti estä näitä epäpätevästi työtään hoitavia politiikkoja järjestämästä itselleen falseflag uhkauksia, prepaideja, tai avustajia näillä viher-vasemmistoryhmillä on oman väkivaltaryhmän verran antifan ja kettutyttöjen muodossa.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2630
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Sanna Marin uhattu tappaa

Viesti Kirjoittaja dazu » Ti Syys 10, 2019 1:28 pm

^Minä ihmettelen tätä mopoautohommaa ja kevytautohommaa. Hirveän tärkeä asia tuntuu olevan joillekin tahoille. Onhan se tietysti iso bisnes...
Mielestäni kaikenlaiset mopoautot ja kevytautot pitäisi kuitenkin kieltää. Varsinkin nyt, kun puhutaan tästä ilmastonmuutosasiastakin. Omassa nuoruudessa ne 15 vuotta vanhat Honda Monkeyt, Suzuki PV:t ja Tunturi Tigerit riitti ihan hyvin, ei tarvittu 15 tuhannen euron mopoautoja.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Talikkomies
Parranpäristäjä
Viestit: 86
Liittynyt: Ke Elo 27, 2014 10:20 am

Re: Sanna Marin uhattu tappaa

Viesti Kirjoittaja Talikkomies » Ti Syys 10, 2019 1:34 pm

Tappouhkauksen kohteen valinta on nyt kussut yhtä pahasti kuin lainvalmistelu. Marin ei ollut sorvaamassa tuota EU:n tyrmäämää lakia, vaan sai sotkun perinnöksi Berneriltä.

Vastaa Viestiin