Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8529
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » To Marras 14, 2019 11:42 am

Doctor Lecter kirjoitti:
Ke Marras 13, 2019 6:02 pm
SDP:n uutisen sanajärjestys antaa asialle toisenlaisen tarkoituksen. tai sitten kyseessä on ns freudilainen lipsahdus:


SDP_uutisoi.jpg

Tekstin mukaan aktiivimalli olisi vihdoin kurittanut työttömiä. Että jo oli aikakin kurittaa niitä luusereita.

Oikein kirjoitettuna sen pitää olla: Työttömiä kurittanut aktiivimalli saa vihdoin mennä.
Minä olisin sanonut "Vastoin työttömiä kurittanut aktiivimalli".
T: Saunoja Itä-Suomesta
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

ReissuLasse
Charlien Enkeli
Viestit: 1896
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » To Marras 21, 2019 10:49 pm

Nony jätkät, ne tulee. Olis kyllä oikeasti kiva nähdä muutaman kymmenentuhannen naisen vyöry maamme rajoille. Se itkun määrä.
Odotettavissa latinottarien vyöry Suomeen? Naistenlehti lupailee outojen kuvien voimalla kymppitonnia suomalaismiehen kanssa tehdystä vauvasta
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0d6c ... 31201d141c

putsari
Charlien Enkeli
Viestit: 1908
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Rokotetutkimuskeskuksen ex-johtaja epäiltynä jättipetoksesta

Viesti Kirjoittaja putsari » Ke Joulu 04, 2019 12:27 am

Saattaa saada ehdollista vankeutta, koska hänellä kikkeli.
Rokotetutkimuskeskuksen entistä johtajaa epäillään törkeästä petoksesta – oikeus määräsi omaisuutta vakuustakavarikkoon liki 3,2 miljoonan euron edestä

Kysymys on tutkinnanjohtajan mukaan taloudellisesta epäselvyydestä, eikä rikosepäily liity millään tavalla rokotteiden varsinaiseen tutkimukseen vaan taloudellisiin asioihin.

Poliisi epäilee Rokotetutkimuskeskuksen perustajaa ja entistä johtajaa Timo Vesikaria törkeästä petoksesta. Epäillyn rikoksen tekoaika on vuoden 2007 alusta tämän vuoden marraskuun 8. päivään, eli liki 13 vuotta.

Pirkanmaan käräjäoikeus on tänään määrännyt Vesikarin ja hänen johtamansa Nordic Research Network -yhtiön omaisuutta yhteisvastuullisesti vakuustakavarikkoon enintään 3,15 miljoonan euron edestä.

Vuoden 2007 elokuussa toimintansa aloittaneen yhtiön toimialaksi on kaupparekisterissä ilmoitettu lääketieteellinen tutkimus ja konsultointi.


Eilen Pirkanmaan käräjäoikeus määräsi laite-etsinnän Vesikarin Tampereen yliopiston ja Tampereen korkeakoulusäätiön sähköposteihin.

Tutkintapyynnön asiassa on tehnyt Tampereen yliopisto. Provosti Jarmo Takala ei halunnut tutkinnan keskeneräisyyden takia kommentoida asiaa tarkemmin.

STT ei ole tavoittanut Vesikaria kommentoimaan. Hän oli eilen kiistänyt rikoksen tutkinnasta uutisoineelle Ylelle. Hänen mukaansa kyseessä on riita hänen ja Tampereen yliopiston välillä.

Aamulehti uutisoi lokakuun lopulla Vesikarin jättäytymisestä Rokotetutkimuskeskuksen johdosta. Vesikari tai provosti Takala eivät tällöin kommentoineet lehdelle syytä. Keskus toimii Tampereen yliopiston lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunnan alaisuudessa.

Poliisi: Tutkinta liittyy tutkimustoimeksiantojen tuloutukseen
Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario, asian tutkinnanjohtaja Juha Siljamäki sanoo, että rikosepäily liittyy Rokotetutkimuskeskukseen ja silloisen johtajan toimintaan.

Kysymys on hänen mukaansa taloudellisesta epäselvyydestä, mutta hän tähdentää, että rikosepäily ei liity millään tavalla rokotteiden varsinaiseen tutkimukseen vaan taloudellisiin asioihin.

– Rokotetutkimuskeskuksen toimintahan perustuu siihen, että se tekee rokotetutkimuksia toimeksiantajille, joita ovat esimerkiksi lääkeyhtiöt. Rikosepäily liittyy rokotetutkimuksen tuloutukseen. Siitä tässä on kyse, Siljamäki sanoo.

Hän ei kommentoi asiaa tässä vaiheessa tarkemmin.

Yhtiöltä viime vuonna huipputulos usean tappiovuoden jälkeen
Vesikari on toiminut Nordic Research Network -yhtiön toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana sen toiminnan alusta lähtien. Viime vuonna yhtiö teki noin 2,9 miljoonan euron tuloksen.

Vuonna 2017 tilikauden voitto verojen jälkeen oli reilut 11 000 euroa, mitä ennen yhtiö teki tappiota usean vuoden ajan. Tappiota kertyi vuosittain 20 000–38 000 euroa.

Kolmena ensimmäisenä tilikautena yhtiö teki voittoa, vuonna 2010 vajaat 439 000 euroa, vuonna 2009 liki 1,2 miljoonaa ja yhdistettynä tilikautena 2007–2008 noin 800 000 euroa.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rok ... #gs.kdfp8u
annaanna kirjoitti:
To Syys 26, 2019 12:59 pm

”Saatana rajat kiinni kyllä muhmutti asetta pelkää sekin elukka”

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12023
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Joulu 16, 2019 3:00 pm

Ilmastoreetta, henkilö, jonka puheita ei saa kyseenalaistaa, tämä Greta Thunberg matkasi junalla: Greta Thunberg twiittasi matkakuvan ”ylibuukatun junan” lattialta – Saksan rautatieyhtiö paljasti totuuden
Ylibuukatut junat ovat hieno merkki, sillä se kertoo junamatkustamisen korkeasta kysynnästä, Thunberg kommentoi Twitterissä.
Thunbergin_ajatuksia_jakamassa.jpg
Thunbergin_ajatuksia_jakamassa.jpg (145.41 KiB) Katsottu 372 kertaa
Thunbergin_unelmaa_elämässä.jpg
Thunbergin_unelmaa_elämässä.jpg (129.16 KiB) Katsottu 372 kertaa
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Chikatilo
Philip Marlowe
Viestit: 1188
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Chikatilo » Ma Joulu 16, 2019 9:49 pm

Tässäkin toimittajien peruskielitaidossa olisi parantamisen varaa... "Täysi" ei ole sama kuin "ylibuukattu". Ylibuukkaus on tilanne, jossa kuljetuksen järjestävä yhtiö myy matkalle enemmän lippuja, kuin kulkuvälineessä on paikkoja. Muutenkin kysymys on vain marttyyrifeikkauksesta: Thunbergin "seurue" loikoili ilmastoystävällisesti luksusluokassa, kun itse jeesuslapsi poseerasi laukkuineen tavallisten kuolevaisten vaunussa toimittajille. Kun kamerat lakkasivat räpsymästä, siirtyi jeesuslapsikin paremman väen matkustusluokkaan.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

Koen olevani herkkä runopoika.

Maukka Peruslätkä
Parranpäristäjä
Viestit: 82
Liittynyt: Ti Tammi 29, 2019 7:30 am

98-vuotias nainen joutui härskin rikoksen uhriksi sairaalareissun aikana – tililtä katosi 1500 euroa

Viesti Kirjoittaja Maukka Peruslätkä » La Joulu 21, 2019 6:45 am

98-vuotias nainen joutui härskin rikoksen uhriksi sairaalareissun aikana – tililtä katosi 1500 euroa

98-vuotiaan naisen epäillään joutuneen maksuvälinepetoksen uhriksi hänen ollessaan Hyvinkään sairaalassa heinäkuun 7. päivänä. Naisen tytär Riitta Linnekoski kertoo, että hänen äitinsä vietiin ambulanssilla sairaalan päivystykseen, josta hän päätyi leikkaukseen puoliltapäivin.

– Olin itse reissussa ja äiti lähti sairaalaan yksin. Äitini, iäkäs kun on, on tottunut kuljettamaan mukana käsilaukkua ja siellä rahapussia, jossa on pankkikortti tunnuslukuineen mukana, Linnekoski kertoo.

Samana yönä, kun Linnekosken äiti toipui sairaalassa leikkauksesta, hänen Visa-kortiltaan oli tehty lyhyen ajan sisällä kolme 500 euron nostoa. Nostot oli tehty Hakalantorin K-marketin sekä Kirjavantolpan pankkiautomaateilta, Linnekoski kertoo.

– Äidin kertoman mukaan hän jätti laukkunsa päivystyksessä metalliseen laatikkoon ja osastolla laukku oli lukittavassa kaapissa, mutta avain oli ovessa.

Varas oli nostot tehtyään palauttanut maksukortin tunnuslukuineen käsilaukkuun ja lompakkoon siististi omille paikoilleen. Asia selvisi Linnekoskelle ja hänen äidilleen vasta, kun Visa-lasku saapui pari viikkoa myöhemmin.

– Rahasummahan ei ole iso. Pahinta on se, että rikos on tapahtunut sairaalaympäristössä, kun äiti on ollut aivan toisissa maailmoissa.

Linnekoski kertoo, että sairaalan osastolle, poliisille ja luottokorttiyhtiölle ilmoitettiin asiasta. Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen rikoskomisario Markku Lylykangas vahvistaa, että rikosilmoitus asiasta on tehty ja poliisi epäilee rikoksen tapahtuneen.

– Sen enempää en voi tutkintaa kommentoida, Lylykangas sanoo.

1 500 euron Visa-lasku on jäämässä Linnekosken mukaan hänen äitinsä maksettavaksi. Luottoyhtiö vetoaa siihen, että tunnuslukua säilytettiin samassa paikassa maksukortin kanssa, eikä varastettua summaa siksi hyvitetä.

Hyvinkään sairaalan operatiivinen tulosyksikön johtaja, ylilääkäri Ulla Keränen kertoo, että sairaalaan tultaessa potilaan arvoesineet ja lompakko otetaan aina talteen. Potilas allekirjoittaa myös arvoesineluettelon ja esineet laitetaan lukollisiin kaappeihin.

– Potilaan lompakko pyritään aina ottamaan talteen. Usein potilaat kuitenkin itse haluavat ottaa lompakkonsa mukaan vuodeosastolle. Myös omaiset voivat tuoda lompakon, jolloin henkilökunta ei tiedä asiasta, Keränen sanoo.

Keränen painottaa, että varkauksien estämiseen suhtaudutaan vakavasti. Tavaroiden huolellinen talteenotto korostuu päivystyksessä, jonne tullaan ennalta suunnittelematta. Leikkauspotilaille ilmoitetaan etukäteen, ettei arvoesineitä tule ottaa sairaalaan mukaan.

– Jos potilaalta häviää jotakin, se on aina poliisiasia. Autamme aktiivisesti potilaita ja omaisia.

Keräsen mukaan tilanne, jossa pankkikortti varastetaan osastolta, on mahdollinen.

– Osaston huoneet eivät ole yhden hengen huoneita. Usein vanhukset erityisesti haluavat pitää lompakot itsellään osastolla, eivätkä anna niitä muualle säilytykseen.

– Toinen potilas ei ehkä pysty pankkiautomaatille lähtemään, mutta omainen voisi tehdä näin. Vuodeosastojen huoneissa ei ole lukkoja, ja kuka tahansa voi liikkua siellä. Totta kai hoitajat seuraavat, mutta he eivät voi tietää, kuka on kenenkin omainen, Keränen sanoo.

https://www.lansivayla.fi/artikkeli/826 ... na-tililta
19.12.2019 20.52

Uutiseen lisätty otsikko ja julkaisuajankohta
-NILS-

Ryder
Neuvoja-Jack
Viestit: 260
Liittynyt: To Marras 23, 2017 1:59 pm

Englantia puhuneet miehet huijasivat satoja euroja Mikkelissä

Viesti Kirjoittaja Ryder » La Joulu 21, 2019 10:47 am

Englantia puhuneet miehet huijasivat satoja euroja eri liikkeissä Mikkelissä – poliisi kaipaa havaintoja

Englantia puhuneet miehet huijasivat Itä-Suomen poliisin mukaan englantia puhuneet miehet huijasivat rahaa eri liikkeissä Mikkelissä tiistaina. Poliisin mukaan huijarit saivat saaliikseen satoja euroja.Liikkeet sijaitsevat Porrassalmenkadulla, Graanilla ja Setrikadulla.
Näin huijaus tapahtui.
Kassalle tulleet miehet yrittivät maksaa pieniä ostoksiaan suurilla seteleillä. He halusivat vaihtorahan tietyn kokoisina seteleinä.
Kyseessä oli mitä ilmeisesti hämäys, sillä miehillä ei ollut aikomustakaan ostaa mitään.Myyjän laskiessa rahoja huijari päättikin yllättäen perua ostoksensa. Näin hämmentynyt kassavirkailija oli vahingossa antanut miehelle vaihtorahaa enemmän kuin olisi pitänyt.
Poliisi kaipaa havaintoja
Rahanvaihtohuijauksesta epäiltyjen miesten henkilöllisyydet eivät toistaiseksi ole poliisin tiedossa.
MTV3 UUTISET 19.12.2019

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/eng ... ja/7666458

Lisätty linkki ja otsikko
-NILS-

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12023
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Joulu 23, 2019 1:33 pm

Ruotsi suututti Kiinan – Nyt Kiina iskee kauppasuhteisiin
...
Ruotsin ulkoministeriö kutsui alkuvuodesta Kiinan-suurlähettiläänsä Anna Lindstedtin kotiin ja käynnisti sisäisen tutkinnan tämän toiminnasta.

Lindstedtin kerrotaan järjestäneen ulkoministeriön tietämättä kokouksen, jonne hän oli kutsunut Kiinassa vangittuna olevan kirjakauppiaan tyttären tapaamaan kiinalaisia liikemiehiä.

Lindstedtiä uhkaa jopa kymmenen vuoden vankeustuomio, mikäli hänet todetaan syylliseksi häntä vastaan nostettuihin syytteisiin. Häntä syytetään muun muassa valtakunnan turvallisuuden vaarantamisesta.
YLE
20.12.2019 klo 15.27
Häntä syytetään muun muassa valtakunnan turvallisuuden vaarantamisesta.
Ja tämä koska AL tapasi kiinalaisia "liikemiehiä".

Ruotsi paheksuu Kiinaa koska ihmisoikeudet. Mutta se miten mahdollinen syyte on suhteessa tekoon, kun sitä vertaa ruotsalaisten poliitikoiden omiin suorituksiin:

Samaan aikaan erityisesti vasemmisto on mahdollistanut sen, että Ruotsiin on saapunut satoja tuhansia väkivaltaista ideologiaa kannattavia henkilöitä, pommit paukkuvat, jengisota on arkipäivää, maassa on "non gone zone" tms. lähiöitä, kymmeniä naisia, tyttöjä ja poikia raiskataan kehitysmaalaisten taholta päivittäin, terrori-isku on tapahtunut ja sellaisia suunniteltu, on kymmeniä tuhansia ihmisiä joiden oikeaa henkilöllisyyttä ei tiedetä, valtio maksaa useita miljoonia kruunuja henkilöille joita ei ole Ruotsissa, saati edes olemassa ja veronmaksajain rahaa valuu vuosittain terroristijärjestöille erilaisten kytkösten kautta...

Erikoista, mutta ketään tämän yllä mainitun mahdollistanutta ei syytetä valtakunnan turvallisuuden vaarantamisesta! Valtio - käytännössä sosialidemokraatit - päättää mikä vaarantaa valtakunnan turvallisuuden. Ruotsissa se ei ole islam, vaan päiväkahvittelut kiinalaisten kanssa.

Kiinalainen Geely omistaa Ruotsissa toimivan ja yhden maan suurimmista yrityksistä, Volvon henkilöautotuotannon.
- Olisiko Kiina niin vittumainen, että toteuttaisi vaikkapa Volvon koko tuotannon Kiinaan? Kansankoti jäisi nuolemaan näppejään. Tuskin siirtää, sillä Volvoja myydään sen verran runsaasti Euroopassa, että jo autojen tuonti ja tuontitullit tulisivat kalliiksi.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12023
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ke Joulu 25, 2019 4:29 pm

Presidentti Sauli Niinistö (ex kok) kuuluu niihin henkilöihin joiden arvostelu ei ole suotavaa - kuten myös pääministeri Sanna Marin (sd) - mutta jotenkin hutera oli Niinistön lausahdus Hurstin Laupudentyö jouluateriasta yhteiskunnan kovaosaisille:
Sauli Niinistö Hurstin joulujuhlassa: ”Hienoimpia perinteitä, mitä Suomessa vallitsee”
Iltalehti

Yli tuhat vähävaraista tuli Hurstin jouluaterialle – paikalla ollut presidentti Niinistö ylisti tapahtumaa: ”Hienoimpia perinteitä, mitä Suomessa vallitsee”

IltaSanomat

Outoa, että presidentin mielestä köyhien soppajonot ja joulujuhlat ovat osa hienoa perinnettä! Onkin todettava, että koska hyvinvointivaltio ei ole onnistunut poistamaan köyhyyttä, se on epäonnistunut ja tällöin sana "perinne" tässä kohtaa on isku vasten köyhiä ja yhä kurjistuvaa keskiluokkaa. Niinistön lausuma on suorastaan pilkallinen; "vitun hieno perinne, että olette täällä taas".
- Onkohan se jonossa seisojistakin olla kiva täällä taas?

Muistutettakoot, että samaan aikaan valtio on jakanut maahanmuuttajien (pääosin islamilaisten yhdistysten sun muiden terrorirahoittajien) epämääräisiin tarkoituksiin 9 miljoona euroa ja jättänyt Laupeudentyön kokonaan vaille avustusta.
- Näin Suomi kohtelee omiaan, presidentin virnuillessa hienosta perinteestä.

Voi viestin toki ymmärtää niinkin, että on hienoa, kun Suomessa on tälläinen avustustyö ja henkilöitä jotka jaksavat auttaa. Mutta siihen se sitten jääkin; ei avustuksia ja soppajonot sen kuin pitenevät, mutta vieraskoreasti annetaan sekin vähä raha muukalaisille.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
PiikkiSika
Lovejoy
Viestit: 1726
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Ke Joulu 25, 2019 6:52 pm

Doctor Lecter kirjoitti:
Ke Joulu 25, 2019 4:29 pm
. Niinistön lausuma on suorastaan pilkallinen; "vitun hieno perinne, että olette täällä taas".
- Onkohan se jonossa seisojistakin olla kiva täällä taas?
Kornia tosiaankin. Jos ilmaisjakelu lopetettais ei ois jonoja missä kärsiä - mut joo sithä jengii delais nälkään??vai ei kuiteskaa - ei ois jonoja, kärsimystä eikä poliittista napin kiillottelua!
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Avatar
Marokon Kauhu
Hercule Poirot
Viestit: 2044
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » Pe Joulu 27, 2019 5:44 pm

Brittiperheen isä ja lapset hukkuivat Aurinkorannikolla uima-altaaseen – poliisi tutkii pumppujärjestelmää


https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/001 ... 322b13bf0a

Sinänsä tosi ikävä tapaus, ja vielä aattona.
Mutta mikä voisi olla syy tähän mysteeriin?

Ja sitten se mikä jäi taas uutisoimatta;
British family who drowned in swimming pool 'didn't know how to swim'https://www.mirror.co.uk/news/world-new ... d-21164954

uimataidottomat.jpg
uimataidottomat.jpg (46.48 KiB) Katsottu 1042 kertaa
Kielenne on väkivalta!
Tuon kielen myös me hallitsemme!
Allahin miekka ruosteinen, tylsynyt.
Ette tahtoamme murtaa pystynyt!


-Sielunvihollinen, "Sodanjulistus"

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12023
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Joulu 29, 2019 11:30 am

Pääministerin isä pahoinpideltiin:

PAHOINPITELY TUHOSI PÄÄMINISTERI SANNA MARININ LAURI-ISÄN TERVEYDEN: ”NELJÄ MIESTÄ POTKI JA HAKKASI!”
Seiska.fi
29.12.2019 07:04
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6274
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Tammi 04, 2020 6:24 pm

Doctor Lecter kirjoitti:
Ke Joulu 25, 2019 4:29 pm
... hyvinvointivaltio ei ole onnistunut poistamaan köyhyyttä, se on epäonnistunut ja tällöin sana "perinne" tässä kohtaa on isku vasten köyhiä ja yhä kurjistuvaa keskiluokkaa. Niinistön lausuma on suorastaan pilkallinen; "vitun hieno perinne, että olette täällä taas".
- Onkohan se jonossa seisojistakin olla kiva täällä taas?
Voin kuvitella sieluni silmin presidenttimme tuonne patsastelemaan - (lapsi)vaimo omine lapsineen on jätetty ihan varmasti kotiin, koska pelkäsivät heidän saavn tuolta jonkun tartunnan (nimeltä tavallinen ihminen, joka ei ole kiipinyt yhtään kenenkään reittä pitkin yhtään mihinkään tai jos onkin, niin kynnet eivät ole pitäneet. Runot Hurstin asiakkailla. olisi varmasti paljon parempia kuin se palkittu kaunohöttö, mitä vaimo kynästään paperiin siirtää. Lennu-koirakin jätettiin kotiin, koska Hurstilla ei olisi ollut tarjota hänelle riittävän kalliita herkkuja. Pidän muista koirista, mutta nämä "suomen aateliset" ovat saaneet inhoamaan koko rotua.

(Edit. Heh, hassua että kiinnitin huomiota juuri samaan kuin vanha tuttavani, jonka kanssa olen hyvin usein samaa mieltä muuallakin. Lecterin tulokulma oli nerokas ja oikea, Niinistö ei varmasti ymmärrä tällaista, mutta eipä sen tarttekaan.)
-------------------------------------------------

Pakollinen rikospläjäys mailmalta:

PITSERIAROSVO YLLÄTTI KONTTORIROTAN SEATTLEN LÄHELLÄ WASHINGTONISSA
Seattlen lähellä ryöstöjannu ajatteli keikata pitserian. Hän vaikutti tietävän mitä tekee, kun asteli suoraan lättymestan takahuoneessa olevaan konttoriin hoitamaan asiaansa. Siellä oli tuohon aikaan töissä vain pienikokoinen naisimmeinen, joka yritti paeta kasvojansa huonosti peittänyttä ryöstömiestä yrittäen jopa käydä rosvon kimppuun. Jutun perusteella olisi voinut kuvitella rosvon pahoinpitelevän uhrin törkeästi, kun kauhunhetkistä ym. jauhavat, mutta kauhu oli melko aiheetonta, kun videon katsoonä. Toki kuka tahansa tuossa säikähtää, kun ei tiedä kuka, mikä mielessä tai miten aseistettu.
Pitseriarosvo paiskoi urhean toimistotyöntekijän nurkkaan.png
Pitseriarosvo paiskoi urhean toimistotyöntekijän nurkkaan.png (139.41 KiB) Katsottu 885 kertaa
Minulla tuli jopa mieleen, että jopas oli ystävällinen rosvo, kun ei pahemmin provosoitunut, vaikka toinen suorastaan kaivoi verta nenästään, kun paniikki sai vallan. En syytä uhria todellakaan, nuo ovat toteamuksia, olisin itse ollut myös ihan varma, että nyt minut raiskataan ja nainen kertoi vielä kokeneensa kovia aiemminkin, joten ei ihme kuinka reagoi.

Juttu Suspect arrested in terrifying White Center robbery caught on video ja video ryöstöstä tuolla:
https://q13fox.com/2020/01/02/suspect-s ... 0DSdgISiGI

Tyypistä tarjottiin heti 1000 taalan palkkio ja hän jäikin kiinni nopeasti. Mahtanee häkki heilahtaa ja pituus voi olla ikävä yllätys, jos vielä menneisyyttä, kun meilläkin joutuisi lusimaan.
...

Avatar
poikani
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2523
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: Stadi

Australian maastopalot kesällä 2019-2020: 24 ihmistä epäillään palojen sytyttämisestä

Viesti Kirjoittaja poikani » Ti Tammi 07, 2020 2:01 pm

Ilta-Sanomat kirjoitti:24 ihmisen epäillään sytyttäneen tahallaan metsäpaloja Australiassa

Julkaistu: 11:20

Maastopaloista nouseva savu on havaittu Argentiinassa ja Chilessä saakka.

Australiassa 24 ihmistä oli tiistaihin mennessä saanut syytteen metsäpalojen sytyttämisestä tahallaan. Australiassa raivoavat valtavat maastopalot, joita on lietsonut kuuma sää ja voimakas tuuli.

Uuden Etelä-Walesin poliisi kertoi eilen tiedotteessa, että se on ryhtynyt marraskuun alun jälkeen oikeudellisiin toimiin yli 180 ihmistä vastaan maastopalojen takia. Osassa tapauksista poliisi on antanut vain varoituksia, mutta osa on edennyt jopa rikossyytteisiin saakka.

Tyypillinen toistuva rike on motoristien tienposkeen heittämä kytevä tupakannatsa, paikallinen poliisiviranomainen David Elliott sanoi. Hän muistutti, että nykyisessä tilanteessa tulenkäyttökielto on ehdoton ja erittäin tiukka, New Zealand Herald kertoi.

Suurin osa oikeudellisista toimista koskee tulentekokieltojen rikkomisia, tupakan tumppaamatta jättämisiä ja tulitikkujen kiellettyä käyttöä, joissa ei todennäköisesti ole kyse niinkään tahallisuudesta kuin huolimattomuudesta tai välinpitämättömyydestä.

Sade toi hetkellistä helpotusta

Australiassa hetkellisesti viilentynyt sää on antanut maastopalojen kimpussa uurastaville palomiehille odotetun hengähdystauon.

Itärannikolla on saatu alkuviikon aikana hartaasti odotettuja sateita. Hajanaisten sateiden odotetaan jatkuvan Uuden Etelä-Walesin osavaltion paloalueilla keskiviikkoon saakka, kertoo yleisradioyhtiö SBS. Ainakin Uudessa Etelä-Walesissa palomiehet ovat keskittyneet rajaamaan paloja.

Osavaltiossa paloi tiistaina yhä 130 maastopaloa, joista 50 ei ollut hallinnassa. Paloja oli sammuttamassa yli 2 600 palomiestä. Victorian osavaltiossa paloja oli reilut kymmenen, kertoo muun muassa The Age -lehti.

Maassa on ollut myös pelkoja siitä, että kaksi Victorian ja Uuden Etelä-Walesin osavaltioissa riehuvaa tulipaloa voisi yhdistyä hallitsemattomaksi suurpaloksi.

Victorian osavaltion palo- ja pelastusviranomaiset kertoivat, että sade on tervetullutta, mutta vettä pitäisi sataa huomattavasti enemmän, jotta sateet saisivat paloja sammumaan.

Tiistaina oli nähtävissä hentoja merkkejä mahdollisesta helpotuksesta kriisiin, kun trooppinen sykloni muodostui maan luoteisrannikon ulkopuolella.

– Oli hyvä nähdä syklonin muodostuvan. Minun ei pitäisi sanoa noin – toivottavasti ei tule vahinkoja – mutta oli mukava nähdä syklonin muodostuvan Länsi-Australian yläpuolella, Uuden Etelä-Walesin paloviranomaisen edustaja Shane Fitzsimmons kertoi.

Fitzsimmons toivoo syklonin olevan merkki siitä, että alueelle saataisiin monsuuni. Monsuuni-ilmasto voisi rikkoa vallitsevan kuuman ilmamassan.

Irlannin kokoinen alue palanut

Lämpötilojen odotetaan nousevan jälleen perjantaina. Tilanteen ei kuitenkaan pitäisi kehittyä yhtä pahaksi kuin lauantain kauhujen päivänä, jolloin palot tuhosivat satoja koteja.

Uuden Etelä-Walesin palo- ja pelastusviranomaiset kertoivat tiistaina yleisradioyhtiö ABC:n mukaan, että osavaltiossa on tuhoutunut lähes 1 600 kotia kuluvan maastopalokauden aikana. Victorian osavaltion pääministeri Daniel Andrewsin mukaan ainakin 200 kotia on tuhoutunut. Määrien odotetaan nousevan, koska viranomaiset tutkivat vielä tuhoutuneita alueita.

Australian maastopaloissa on tähän mennessä palanut lähes kuusi miljoonaa hehtaaria, eli suunnilleen Irlannin kokoinen alue.

Ainakin 25 ihmisen on kerrottu kuolleen metsäpalojen vuoksi syyskuun jälkeen.

Katastrofin kustannukset eivät ole vielä selvillä, mutta Australian vakuutusviranomaisten mukaan tähän mennessä on haettu korvauksia jo yli 430 miljoonan euron edestä. Haettujen korvauksien määrän uskotaan nousevan merkittävästi.

Australian hallitus on korvamerkinnyt yhteensä noin 1,25 miljardin euron suuruisen summan kansalliseen katastrofirahastoon, jolla on määrä auttaa tulipalojen kurittamia yhteisöjä.

Aurinko värjäytyi Etelä-Amerikassa

Australian maastopaloista nouseva savupilvi on havaittu yli 12 000 kilometrin päässä Chilessä ja Argentiinassa, kerrotaan maiden ilmatieteen laitoksilta.

Savupilvi vaikutti maissa siihen, minkä värisenä aurinko näyttäytyi. Argentiinan ilmatieteen laitoksen julkaisemissa kuvissa aurinko oli hieman normaalia punaisempi.

Asiantuntijat arvioivat, että savupilvi saattaa näkyä jopa Brasiliassa Rio Grande del Surin osavaltiossa. Se sijaitsee Argentiinan itäpuolella Atlantin valtameren rannalla.

Savupilvi on noussut 6 000 metriä merenpinnan yläpuolelle.

STT
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006364974.html

Artikkelissa mainitaan, että suurin osa syytteistä perustuu huolimattomuuteen tai piittaamattomuuteen tulentekokielloista, mutta ilmeisesti joukossa on siis myös ihan "oikeita" tuhopolttajiakin. Muistan, että joidenkin vuosien takaisten jättipalojen yhteydessä selvisi, että ainakin osan tappavista maastopaloista oli tahallaan sytyttänyt mies, jolta löytyi tutkinnoissa vieläpä lapsipornoa. Ovat australialaiset tulleet esi-isiinsä...
????? ?? ??????.

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6274
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Tammi 07, 2020 8:43 pm

Voe perhana, kun ois messevä juttu, mutta ei prkle jaksa suomentaa ja luoda ketjua.

US of A: Homojen Tinderissä Grinderissä tehdyt treffit johtivat kannibalistiseen murhamässäilyyn
Murhaajakannibaali sotisovassaan, Mark David Latunski, 50.jpg
Murhaajakannibaali sotisovassaan, Mark David Latunski, 50.jpg (64.28 KiB) Katsottu 773 kertaa
Epäilty, viisikymppinen Mark David Latunski oli jo vuosia sitten nähty jahtaavan pelkkään kilttiin pukeutunutta alastonta nuorta miestä pihallaan, jolloin naapuri soitti poliisit, mutta mies ei halunnut nostaa syytteitä. Lisäksi epäilty oli kidnapannut omat lapsensa eli ei palauttanut aikanaan, mutta miehen ei katsottu olevan heti tuolloin oikeustoimikelpoinen.

Nyt sama mies, itsetyöllistetty kemisti (oman ilmoituksen mukaan), koitui sitten nuoren hiusstylistin Kevin Baconin* kohtaloksi. Hän roikkui nilkoistaan katosta kuin elukka, puukotettuna ja kurkku aukiviillettynä poliisin tullessa paikalle.
Kuulustelupöytäkirja sivu 3 - Latunski riiputti Baconia katosta nilkoista kuin eläintä.jpg
Kuulustelupöytäkirja sivu 3 - Latunski riiputti Baconia katosta nilkoista kuin eläintä.jpg (42.59 KiB) Katsottu 773 kertaa
Kevinin perhe oli alkanut kaipaamaan häntä, kun nuori mies ei ilmestynyt sovitusti joulupäivälliselle.
Kevin Baconin perheen medialle jakama kuva pojastaan.jpeg
Kevin Baconin perheen medialle jakama kuva pojastaan.jpeg (38.29 KiB) Katsottu 773 kertaa

*) Ei ole kuuluisa näyttelijä. Näyttelijä kylläkin esitti suruvalittelunsa somessapa tietenkin mielestäni hyvän maun rajoilla.

https://nypost.com/2020/01/07/hairstyli ... hell-cops/
https://www.mlive.com/news/flint/2019/1 ... ember.html
https://heavy.com/news/2020/01/mark-latunski/ (kattava)
...

Vastaa Viestiin