Laittomia pakkokeinoja?

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

OscM
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 242
Liittynyt: Su Maalis 06, 2016 10:34 pm

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja OscM » Ke Tammi 08, 2020 8:19 am

Tämänhetkinen tilanne on kuulemma: viimeiset neljä vuorokautta nukkuminen siten, että herätetään noin tunnin välein. Yhtenä yönä unta pelkästään 3 tuntia.

Nyt, klo 7.00 aamulla, ei annettu nukkua toistaiseksi vielä lainkaan.

Kummisetä
Neuvoja-Jack
Viestit: 295
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja Kummisetä » Ke Tammi 08, 2020 9:39 pm

OscM kirjoitti:
Ke Tammi 08, 2020 8:19 am
Tämänhetkinen tilanne on kuulemma: viimeiset neljä vuorokautta nukkuminen siten, että herätetään noin tunnin välein. Yhtenä yönä unta pelkästään 3 tuntia.

Nyt, klo 7.00 aamulla, ei annettu nukkua toistaiseksi vielä lainkaan.
Kun puolen sataa kynttilää puhaltaa synttärikakusta niin alkaa aika jolloin sellaista yötä voi kutsua juhlaksi kun saa nukkua tunnin putkeen ilman että tarvii lähteä kuselle. Tai siis tiputtelemaan ne muutamat tipat varpaille ja vessan lattialle.
Ja 3 tuntia yössä on ihan normaalia vuorotyöläiselle.

OscM
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 242
Liittynyt: Su Maalis 06, 2016 10:34 pm

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja OscM » To Tammi 09, 2020 12:30 pm

Tarkoituksellinen unenriisto, etenkin kohdistuessaan ihmiseen, jolla on jokin sairaus ja huono yleiskunto, on pahoinpitelyä.

Ja mikä tällaisen tarkoitus on? Miksi se tehdään?

(Nyt jos joku väittää, että kyse on välttämättömien terveysvaikutteisten toimien sivuvaikutuksesta, sitä ei tule uskoa: etäsairaanhoitoa voi toteuttaa varsin hyvin ilman nukkumisen estämistä, kesken syvän unen herättämistä, kivun tuottamista.)

Tänä yönä: herätetty viiden tunnin nukkumisen jälkeen.

Projektia sinänsä ei kannata "tutkia" - menee liian suureksi.

Ongelma on kuitenkin uhrin/kohteen kannalta vähintäänkin yksi henkilö, joka on projektissa "töissä" ja käyttää toistuvasti mahdollisuuttaan unenriistoon ja tainnuttamiseen aseena.

Miksi tämän annetaan tapahtua?

Jos nyt väitetään, että tarkoitus on vain auttaa kohdehenkilöä, miksi tämän annetaan tapahtua?


Kannattaa muistella, miten tarinat ja selitykset projektin ympärillä ovat vaihdelleet. Milloin kyse on siitä, milloin taas tästä.

Ja muistaa myös se, että ainoa, minkä kohdehenkilö on koskaan saanut tietää, on että kyseessä on vain tavallinen vuokra-asunto. Mitään muuta hänelle ei ole koskaan kerrottu! Jos kyse on, kuten aivan ilmeisesti on, toiminnasta joka on jotain muuta kuin tavanomaista asumista, hän itse ei sitä ole saanut tietoonsa.

"Salaisten projektien" ongelma ei välttämättä olekaan projekti sinänsä.

Tässäkin tapauksessa varmaan oikeasti haluttiin, että kohdehenkilöt paranevat sairauksistaan. Tarkoitus ei ole kyseenalaistaa sitä, ei tutkia eikä tonkia projektia sinänsä, enkä suosittele sitä muillekaan.

Ongelma on kuitenkin se, mitä tehdä, jos hankkeen sisällä on rinnakkainen hanke, jossa tarkoituksena on satuttaa kohdehenkilöä, tuottaa tälle voimakasta stressiä. Silloin voi hyvinkin olla, että alkuperäishankkeen toimijat eivät edes ole tästä tietoisia. Kyse voi myös olla vain muutamasta henkilöstä, jotka sabotoivat projektia mm. poliittisista syistä. tai johtuen henkilökohtaisista kaunoista kohdehenkilöä kohtaan.

Silloin kohdehenkilö voi olla todellisessa vaarassa.

Toiminnan salattu luonne voisi mahdollistaa mm. kohdehenkilön surmaamisen esim. juuri unenriiston avulla, tai mahdollisesti tuottamalla tälle sairauskohtauksen. Pohjasairaudet huomioon ottaen, tekijät todennäköisesti kuvittelevat selviävänsä tästä rangaistuksetta.

Tilanne nyt: usean vuorokauden jatkunut tarkoituksellinen unen pitäminen muutamassa tunnissa. Tulos: jatkuvaa heikotusta, huimausta, sydämen sykkeen voimistumista, hengenahdistusta jo arkiaskareista, stressiä. Vaikeuksia hoitaa päivittäisiä toimia kuten kaupassa käyntiä.

Miksi tämän annetaan tapahtua hänelle?

OscM
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 242
Liittynyt: Su Maalis 06, 2016 10:34 pm

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja OscM » Pe Tammi 10, 2020 11:42 am

Tänään: annettu nukkua kolme tuntia.

Tämän "asunnon" ympärille rakennettuja vaihtuneita selityksiä ei tulisi uskoa.

Ilmenneet vakavat ongelmat: tarkoituksellinen unenriisto, rangaistusluontoinen kivuntuottaminen ovat paikallisten toimijoiden aiheuttamia, itse asiassa vain yhden (?) tai muutaman henkilön.

Siksi ei pidä hyväksyä selitystä, että toimintaan ei pitäisi tai voisi puuttua, koska kyseessä olisi muka niin suuret ja salaiset jutut taustalla.

Niitä ei pidä lähteä selvittämään tai tutkimaan, siitä olen samaa mieltä.

Sen sijaan ei ole minkäänlaista syytä tai tekosyytä miksei väärinkohtelun kohteeksi joutunutta henkilöä tulisi pelastaa. Mielellään ennen kuin tämä on liian myöhäistä ja pelkään että pian on.

ne, jotka yrittävät väittää, ettei tälle ole tarvetta, tai tämä ei ole mahdollista, valehtelevat ja syytä tähän voi miettiä: todennäköisesti osasyyllisyys toimintaan.


Kohteeksi joutunut on valittu poliittisista syistä/henkilökohtaisista kaunoista johtuen.

Etäsaitaanhoito voidaan toteuttaa myös muulla tavoin, se ei liity tähän kidutusluontoiseen toimintaan. Tämä on pelkästään "alihankkijoiden" oma paikallinen projekti, josta suuremmat toimijat eivät ole tuskin tietoisia, eivätkä sitä hyväksyisi.

Koko projektia ei silti ole kannattavaa tutkia.

Kohdehenkilölle voidaan taata turvallinen asuminen myös muulla tavoin.

Esim. joukkoliikennevälineissä ja yleisissä tiloissa aiemmin tapahtunut kohdehenkilöön kohdistunut häirintä, kivun tuottaminen jne on onnistuttu lähes poistamaan. Teknisinkö apuvälinein vaiko kartoittamalla pahoinpitelijöitä`? Ehkä sekä että. Metodi olisi kohtuullista opettaa myös kohdehenkilölle itselleen.

Tältä pohjalta voisi miettiä, voisiko ihmisen kodissa myös noudattaa näitä paljonpuhuttuja "turvallisen tilan periaatteita". Tarjoaisiko em. toimet mahdollisuuden siihen myös yksityisasunnoissa.

Esim. siten, että henkilö pystyisi säätelemään tapahtuvaa toimintaa ja siihen osallistumista itse: tai edes joissakin asunnon kohdissa, joinakin vuorokaudenaikoina: että edes joku kohta hänen kodissaan ja hänen kehossaan olisi edelleen hänen omansa ja omassa päätäntävallassaan, mahdollistaen mm. sellaisenkin ylellisyyden kuin RIITTÄVÄN UNENSAANNIN.

Jack the Ripper
Columbo
Viestit: 2379
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper » La Tammi 11, 2020 12:24 pm

Tuollaisia aseita on kehitteillä ja prototyyppeinä olemassa. On olemassa epäily että esim. Kuuba olisi käyttänyt kovatehoista yliääniasetta kanadalaisia turisti-purjehtijoita kohtaan aluevesillään. Purjehtijat saivat päänsärkyä, lamaannuksen tunnetta, huimausta ja oksentamisen tarvetta.

Tällainen ase olisi todella hyvä lamauttamaan vihollisen hävittäjälentäjät, panssarivaunut ym. ja jalkaväen. Varsinkin putoilevat hävittäjäkoneet tuottaisivat nautintoa sadismista voimansa saavalle puolustajalle.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4324
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja poikani » To Tammi 16, 2020 7:39 pm

OscM kirjoitti:
Su Joulu 16, 2018 7:18 pm
olisiko Suomessa laillista yhdistää esim. vankeusrangaistukseen elektromagneettista tai vaikkapa mikroaaltojen välityksellä tapahtuvaa kivun tuottamista, jatkuvaa herättelyä, tainnuttamista?

Entä olisiko sellainen laillista esim. pakkokeinojen yhteydessä, kohdistettuna vaikkapa yksityisasuntoihin kuten tilakuuntelussa?
Ei ja ei. Ei missään länsimaassa.
OscM kirjoitti:
Su Joulu 16, 2018 7:18 pm
"Elektromagneettiset välineet" tai "mikroaallot" ovat siksi vain arvauksia.
Mikroaallot ovat elektromagneettista säteilyä.
????? ?? ??????.

OscM
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 242
Liittynyt: Su Maalis 06, 2016 10:34 pm

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja OscM » To Tammi 16, 2020 11:29 pm

Jack the Ripper:
......saivat päänsärkyä, lamaannuksen tunnetta, huimausta ja oksentamisen tarvetta.

Sellaista se nimenomaan on, kuulemma.

Tällainen ase olisi todella hyvä lamauttamaan vihollisen hävittäjälentäjät, panssarivaunut ym. ja jalkaväen

Laitteet. joilla pystyy kymmenissä sekunneissa uuvuttamaan ja väsyttämään kehon niin että pienikin liikkuminen hengästyttää, lamaavat ihmisen kyllä melko tehokkaasti. Unenriisto jo sinänsä aiheuttaa tällaisen tilan; laitteet, joilla pystyy kesken syvän unen herättämään henkilön sekunneissa ja joilla pystyy tarvittaessa pitämään henkilöä hereillä ilmeisesti loputtomiin - ne ovat todella tehokkaita kidutusvälineitä. Vaarallisiakin? Sydän alkaa ksken unen hakata tuhatta ja sataa, päässä humahtaa, ohimoita puristaa. En ihmettelisi, vaikka ko. tavalla voisi aiheuttaa sydänkohtauksen tai jonkin muun sairaskohtauksen - "vahingossa".

Niillä pystytään estämään tehokkaasti myös ihmisen osallistuminen yhteiskunnan toimintaan. Täydellinen toisinajattelijoiden kontrollointikeino siis jossain tulevaisuuden dystopiassa.
OscM: "olisiko Suomessa laillista yhdistää esim. vankeusrangaistukseen elektromagneettista tai vaikkapa mikroaaltojen välityksellä tapahtuvaa kivun tuottamista, jatkuvaa herättelyä, tainnuttamista?"

Entä olisiko sellainen laillista esim. pakkokeinojen yhteydessä, kohdistettuna vaikkapa yksityisasuntoihin kuten tilakuuntelussa?

Poikani: Ei ja ei. Ei missään länsimaassa.Kiitos kun edes joku sanoi tämän.

Mitä asialle sitten kannattaisi tehdä?

Tai edes, jos muuttaisi, miten voisi saada takuut siitä, ettei sama toistu missä tahansa?

Avatar
WpwfLzpqM9srCxs
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 175
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 8:27 pm
Paikkakunta: Karvahaara

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja WpwfLzpqM9srCxs » To Tammi 23, 2020 7:10 pm

OscM kirjoitti:
Su Joulu 16, 2018 7:18 pm
...Heihin oli mm. yksityisasunnoissa (jonkinlaisissa kotiaresti-tyyppisissä olosuhteissa) kohdistettu erilaista ilmeisesti elektromagneettista häirintää, kivun tuottamista "sähköiskuilla", äkkiherätyksiä, valvottamista sekä jonkinlaista "väkisin nukuttamista", lamaamista.
...armeijalta kidutusvälineistöä saaneet innokkaat vapaaehtoiset pikku sadistit kohdistavat laitonta henkilökontrollia poliittisiin vastustajiin. ... tiedustelupalvelut voisi tehdä melko ihmeellisiäkin juttuja vieraidenkin maiden maaperällä.
Aika ufo juttu.

Pitää kyllä muistaa sekin, että tässä sepustuksessa vaikuttaa olevan aika vahvasti blandattu tosijuttuja puhtaan fiktion sekaan.

Mitä tulee tutkintaan, niin varmastikin välineitä löytyy, muttei ehkä aivan tavallisen arvauskeskuksen kaapeista. Edelleen, lienee hyvä muistaa ja panna merkille sekin, ettei yksikään harjoituskierros kerää koskaan kaikkia varusteita kentältä, vaan aina kohdealueelle jää osaamista, henkilöitä sekä usein myös kovaa rautaa.

Edelleen, mitä tulee kidutukseen, niin sekin on hyvä panna merkille, ettei kyseessä ehkä kuitenkaan ole niinkään spektaakkelimaiset jalkapuut enää, vaan kyllähän tosiasia on se, että siellä käytetään aineita enemmän kuin piritorilla konsanaan. Näin ollee myös esperantoa hallinnossaan puhuvien piirissä.

Kokonaisuutena tämä juttu suorastaan huutaa jotain lisää, ehkä siksi se on tänne päätynyt. Miksi, vaikkapa, heti ensialkuun teilataan tuonkin laajemman sfäärin tutkiminen?

Edelleen voinee kysyä, ehkä jopa aiheellisesti, että mistä ja miksi ovat tämänkin kirjoittelijan eräällä tavalla autenttisiksi esittämänsä lokimerkinnät peräisin?

Vanhan maailman ydinsota on, jos ja mikäli pidämme korvat auki, kovaa vauhtia siirtymässä pienempien mittakaavojen suuntaan. Sieltä löytyy paljon onnistumisia, mutta myös surullisia tarinoita, jopa suoranaisia murhia, kuoleman tuottamisia tai muuten vain oho-sarjaa.

Koivistoa lainaten: "Kyllä se siitä!"
// Lihan kanssa ei kannata hosua //

Avatar
WpwfLzpqM9srCxs
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 175
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 8:27 pm
Paikkakunta: Karvahaara

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja WpwfLzpqM9srCxs » Su Tammi 26, 2020 4:09 pm

OscM kirjoitti:
To Tammi 16, 2020 11:29 pm
Laitteet. joilla pystyy kymmenissä sekunneissa uuvuttamaan ja väsyttämään kehon niin että pienikin liikkuminen hengästyttää, lamaavat ihmisen kyllä melko tehokkaasti. Unenriisto jo sinänsä aiheuttaa tällaisen tilan; laitteet, joilla pystyy kesken syvän unen herättämään henkilön sekunneissa ja joilla pystyy tarvittaessa pitämään henkilöä hereillä ilmeisesti loputtomiin - ne ovat todella tehokkaita kidutusvälineitä. Vaarallisiakin? Sydän alkaa ksken unen hakata tuhatta ja sataa, päässä humahtaa, ohimoita puristaa. En ihmettelisi, vaikka ko. tavalla voisi aiheuttaa sydänkohtauksen tai jonkin muun sairaskohtauksen - "vahingossa".

Niillä pystytään estämään tehokkaasti myös ihmisen osallistuminen yhteiskunnan toimintaan. Täydellinen toisinajattelijoiden kontrollointikeino siis jossain tulevaisuuden dystopiassa.
Varsinaisia laitteita voi olla vaikea liikutella huomaamattomasti paikasta toiseen, ja kohdentaa säteily oikeaan paikkaan. Mutta, erilaisia säteilylähteitä saa tietysti henkilön kehoon ujutettua muuta kautta, ja usein täysin huomaamatta, kuten on tavattu tapahtuneen. Näistä monet emitoivat vahvoja gammasäteitä vuosienkin ajan, ja saavat pahimmillaan Litvinenkot aikaan ilman suurempia kustannuksia. Kukaan ei välttämättä terveydenhuollossakaan osaa mitään epäillä, kun potilaan tila huononee tavanomaisen verenmyrkytyksen, kasvainten tai mystisten iho-oireiden kera, vaikka kuinka paikkoja rasvattaisiin tai verta vaihdettaisiin.

Inhaloitua säteilylähdettä kun ei saa pois ei sitten millään -- toisin kuin suuremman laitteen voi siirtää jorpakkoon, jos sellainen on vieressä pöhisemässä.
// Lihan kanssa ei kannata hosua //

OscM
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 242
Liittynyt: Su Maalis 06, 2016 10:34 pm

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja OscM » La Helmi 01, 2020 7:55 pm

(Suurempia kuvioita ei tarvitse etsiä niin kaukaa kuin ed. nimimerkki kahdessa postauksessaan ehdottaa. Paikallinen kuvio on tarpeeksi suuri ja ikävä, jos siihen liittyy viranomaisia, joiden tehtävä olisi suojella kansalaisia, ei häiritä ja satuttaa näitä.)

Onkin varottava nyt sitä, ettei uudeksi selitykseksi tilanteelle hyväksytä "sairaanhoidon tarvetta" tai juurikin jotain niin suurta taustatekijää, ettei juttuun parane sotkeentua.

Projekteja on ollut kaksi.

Tarkoituksellinen fyysisen kivun tuottaminen, valvottaminen, syvästä unesta sekunneissa herättäminen kipuun eivät mitenkään ole perusteltavissa sairaanhoidolla. Sairaanhoidon lisäksi tämä toiminta onkin ollut ikään kuin "projekti nro 2" . Se on ollut paikallisten toimijoiden toteuttama, ilman mitään suurta kansainvälistä salaliittoa.

Uusi informaatio siitä, että henkilöt tarvitsevat sairaanhoitoa, ei kumoa sitä, että he ovat jo kahden vuoden ajan olleet käytännössä päivittäin pahoinpideltyjä, tavalla jota voi hyvin verrata kidutukseen kun otetaan huomioon myös se, ettei ketään kiinnosta informoida henkilöitä heidän tilanteestaan ja heille tapahtuvista asioista millään tavalla.

Pyyhitäänkö tämä pois noin vain?

Kohteet ovat siis henkilöitä, joita saa laillisesti pahoinpidellä?

Olennaista onkin se, ketkä toiminnan juuri tästä osasta ovat olleet tietoisia. Miten komentoketju on mennyt? Sairaanhoidolla ja suurilla salaisuuksilla on pahoinpitelyä aivan turha perustella.

Jokaisen, joka haluaa niin sanotusti pelastaa nahkansa, kannattaisikin viimeistään tässä vaiheessa tehdä jotain tilanteelle, jotain sellaista, joka jäisi kirjoihin ja kansiin todisteena siitä, ettei ollut osallisena vaan yritti auttaa uhreja.

Sellainen voi nimittäin olla monellekin tarpeen - siitäkin huolimatta vaikka kohteet sattumalta vaikka menehtyisivät.


Se, että kohdehenkilöt ovat siinä vaikeassa tilanteessa, että heidän mahdollisuutensa saada esim. sairaanhoitoa on toteutettu niin sanotusti kokeellisesti, ei saa johtaa täyteen mielivaltaan ja vaaratilanteisiin.

Tämäkään sairaanhoito ei ole sidottu juuri tähän fyysiseen sijaintiin. Se voidaan toteuttaa myös muualla, muiden henkilöiden toimesta.

Kohdehenkilöiden kannalta turvallisinta olisikin auttaa heitä näin.

On eettisestikin hyvin arveluttavaa, että samat henkilöt, jotka ovat syyllistyneet pahoinpitelyihin ja tarkoitukselliseen unenriistoon yhä jatkavat "sairaanhoitajina".

Asunnon ympärille kehitellyt aiemmat valheet ja tekosyyt kannattaa myös pitää mielessä. Oliko aivan välttämätöntä toimia juuri siten? Mitä yhteiskunnan resursseja siihen tuhlattiin, paljonko se maksoi, keiden työtunteja siihen hukattiin, loputtomiin, vääräksi tiedetyin perustein?

Nytkö se kaikki vain yhtäkkiä unohdetaan?

Käytännössä kohdehenkilöiden tilanne on se, että he ovat jo vuosia olleet poliittisesti orientoituneen "joukkion" monella tapaa vainoamia. Osa näistä valitettavasti toimii sellaisissa ammateissa, joka helposti mahdollistaa tällaisen.

On muistettava mm. se, kuinka kohdehenkilöt joutuivat jatkuvan seuraamisen kohteeksi. Miten tämä teknisesti toteutettiin? Yhteistyössä asumisjärjestelystä vastaavien kanssako? Tiedettiin, milloin he lähtevät kodistaan, tiedettiin aina, missä he liikkuivat.

Miten tämä toiminta on selitettävissä, jos kyse oli vain ja ainoastaan hyvää tarkoittavasta sairaanhoidosta?


Ketkä kaikki tästä tiesivät ja sitä toteuttivat?


Kohdehenkilöiden elämä tulisi normalisoida niin pitkälle kuin se olosuhteista johtuen on mahdollista. Sitä, mitä heille on tehty, ei korvaa mikään.

Se sijaan olisi ehkä aika palauttaa heille normaalit ihmisoikeudet.

On myös käsittämätöntä, ettei heitä heidän omasta tilanteestaan informoi kukaan. Ei aiemmin, ei nyt. Ei siitä, mitä heidän keholleen tapahtuu - eikä siitä, mikä heidän asuntonsa todellisuudessa on. Ainoa, mitä he tietävät, on se, että asunto on vain tavallinen vuokra-asunto. Siinä kaikki!

Pitäisi varmaan olla kohteiden puolesta kiitollinen siitä, että esim. heihin kohdistunut vainoaminen julkisilla paikoilla on vähentynyt, mutta ei silti voi olla ihmettelemättä sitä, miksei kukaan koskaan katso aiheelliseksi kommunikoida heidän itsensä kanssa. Miksi heille ei tarvitse selittää mitään, mitä heidän ympärillään ja heidän kodissaan tapahtuu?

Heidät on jätetty täysin yksin. Miksi?

Todennäköisesti siksi, että se on osa kidutusta.

Lisäksi vaarana on yhä edelleen "tilanteen arkaluontoisuudesta" johtuen se, että he joutuvat hoitovirheen tai "hoitovirheen" kohteeksi. Mikäs sen kätevämpää?

Avatar
WpwfLzpqM9srCxs
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 175
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 8:27 pm
Paikkakunta: Karvahaara

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja WpwfLzpqM9srCxs » Su Helmi 02, 2020 11:57 am

OscM kirjoitti:
La Helmi 01, 2020 7:55 pm

Heidät on jätetty täysin yksin. Miksi?

Todennäköisesti siksi, että se on osa kidutusta.

Lisäksi vaarana on yhä edelleen "tilanteen arkaluontoisuudesta" johtuen se, että he joutuvat hoitovirheen tai "hoitovirheen" kohteeksi. Mikäs sen kätevämpää?
Kyllähän tuo kuulostaa vaikkakin edellen joltain Bladerunner-käsikirjoitusillan pitkäksi venyneeltä ideatuokion B-osastolta, niin myös siltä, että tavoitteellisesti mennään kohti päämäärää. Sosiaalisten suhteiden karsiminen ja kontekstuaalinen pimennossa pitäminen ovat taktisina menetelminä paitsi hyödyllisiä, niin usein myös tarpeellisia ja välttämättömiäkin seurausten sekä kerrannaisvaikutusten minimoimiseksi.

Hoitovirhettä todennäköisempi taktinen valinta lienee järjestetty tai provosoitu onnettomuus, tai jonkinlainen "yleinen syy", joka on selkeästi immuuni argumentaatiolle. Tiettävästi tällaisia on toteutettu, yritetty toteuttaa spesifeissäkin tilanteissa ja monin paikoin on onnistunutkin. Onnettomuuden järjestäminen vaatii sekin paljon tai ainakin aika lailla preparointia, esim. huumeiden, tai juuri levon ja unen epäämisen kautta.

Operatiivinen konteksti tietysti vuotaa paljon johtolankoja, jotka jäävät silleen, ellei niihin kukaan kehtaa ja rohkene tarttua.
// Lihan kanssa ei kannata hosua //

Avatar
WpwfLzpqM9srCxs
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 175
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 8:27 pm
Paikkakunta: Karvahaara

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja WpwfLzpqM9srCxs » Su Helmi 02, 2020 12:57 pm

OscM kirjoitti:
La Helmi 01, 2020 7:55 pm
Uusi informaatio siitä, että henkilöt tarvitsevat sairaanhoitoa, ei kumoa sitä, että he ovat jo kahden vuoden ajan olleet käytännössä päivittäin pahoinpideltyjä, tavalla jota voi hyvin verrata kidutukseen kun otetaan huomioon myös se, ettei ketään kiinnosta informoida henkilöitä heidän tilanteestaan ja heille tapahtuvista asioista millään tavalla.
...
Jokaisen, joka haluaa niin sanotusti pelastaa nahkansa, kannattaisikin viimeistään tässä vaiheessa tehdä jotain tilanteelle, jotain sellaista, joka jäisi kirjoihin ja kansiin todisteena siitä, ettei ollut osallisena vaan yritti auttaa uhreja.

Sellainen voi nimittäin olla monellekin tarpeen - siitäkin huolimatta vaikka kohteet sattumalta vaikka menehtyisivät.
...
Ketkä kaikki tästä tiesivät ja sitä toteuttivat?
Vielä, jos tarkastelet tätä omituistakin omituisempaa juttua omalta kannaltasi, niin onko jotain mitä sinä katsoisit voivasi tehdä, muuta kuin vilautella täällä arkaluontoisia paikkoja aivan kuin mikäkin exhibitionisti.

Jos juttussasi on yhtään päätä tai häntää, niin se varmastikin tulisi heti siirtää pois kyselyalueelta ja sitten pitäisi avautua siitä, miksi ensisijassa osallisten pitäisi varmistaa oma syytesuojansa eikä pyrkiä pelastamaan hädässä olevia. Toisaalta, jos ja kun sinulla on ilmiselvästi tietoa, todisteitakin ja hyvä, aloitteellinen, sydän, niin oletko miettinyt sitä, että mitä voisit asialle tehdä, vaikkapa miten voisit lisätä näiden kohteiden tietoisuutta tilanteestaan, vaikkakin oman henkesi samalla asettaisit vaaraan?

Ennen sanottiin optimisesti, että paha tuppaa aina saamaan palkkansa. Ja totta tosiaan, jos katsotte mitä maailmassa on tapahtunut, niin yllättävän usein näin käykin, vaikka usein ihmisiä onkin uhrattu niin tieteen kuin rauhankin alttarille, ellei vain paistettu syötäväksi joulupöytään.

Jos asiaan liittyy ns. etäpesäkkeitä, kuten viittaat paikallisiin toimijoihin, niin ehkä kannattaa myös muistaa se seikka, että siinä samalla kun Suomi laajensi toimivaltaansa maailmalle, niin kyllä lisääntyneiden valtaoikeuksien seurana tulee aina tulla roppakaupalla vastuuta. Näin ollen, vanha vieraalla maaperällä toteutettu poliittinen murha, kidutus tai vaikkapa tieteellinen koe, tulee yhä vaikeammaksi toteuttaa ja valtion rooli omiensa suojelemiseen vieraallakin maaperällä korostuu aiemmasta.
// Lihan kanssa ei kannata hosua //

Avatar
WpwfLzpqM9srCxs
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 175
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 8:27 pm
Paikkakunta: Karvahaara

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja WpwfLzpqM9srCxs » Su Helmi 02, 2020 6:49 pm

OscM kirjoitti:
La Helmi 01, 2020 7:55 pm
...miksei kukaan koskaan katso aiheelliseksi kommunikoida heidän itsensä kanssa. Miksi heille ei tarvitse selittää mitään, mitä heidän ympärillään ja heidän kodissaan tapahtuu?

Heidät on jätetty täysin yksin. Miksi?

Todennäköisesti siksi, että se on osa kidutusta.
Miksei siksikin, että tekijät, tuo epäspesifi joukkio, jonka tunnistit, tietää ja tuntee tehneensä väärin, mutta olevansa ehkä jonkinlaisen johdatuksen tai välttämättömyyden syystä pakotettu toimimaan. Ovat tehneet parhaansa lopputulokseen pääsemiseksi, "tarkoitus pyhittää keinot"-hengessä, ja ovat hyvin tietoisia siitä, että asia päätyy saliin ennemmin tai myöhemmin. Siinä on syy väkisinkin pitää uhri pimennossa, murtaa järki ja varmistaa todisteet halutuiksi, ennen kuin salin ovet aukeavat.

Tällainen muistuttaa tietysti enemmän sotaa kuin rauhaa, ja on uhrien kannalta täysin toivoton tilanne. Toisaalta, tuon joukkion toiminta on sekin laajemmin katsoen toivotonta, sillä, tietävät matkaavansa heikoilla jäillä, mutta pelissä on niin isot panokset, että tappioita ollaan valmiita ottamaan, ihan vain jopa siitä syystä, että jokin asia saadaan peiteltyä, jokin todistaja kuolee, muuttuu epäuskottavaksi tai että tarinansa saadaan höystettyä todistellisella epäilyksellä.

Veikkaisin, että juttuun on sekaantunut niin teollisuutta kuin tiedustelupalveluitakin. Siellä suunnalla T&K budjettiin kun lasketaan helposti mukaan ihmisuhreja, ellei jopa tilausmurhiakin muutama, varsinkin jos asiakkaana on muitakin kuin harmaapukuisia.

Vastaavanlaisista keikoista on kadullakin brassailtu, että kyllähän sodatkin ensin soditaan, sitten istutaan oikeutta jälkikäteen, jos istutaan. Toisaalta, oikeuden halventamisen lisäksi keinovalikoimiin kuuluu tyypillisesti luova kikkailu, ja tarkoituksellinen lain hengen kiertäminen muotoseikkoihin nojaamalla.

Kidutusta tietysti, mutta varmasti ovat, jos ollenkaan on sanottuun uskominen, hyvin jo valmistautuneet puolustautumaan, tai jopa istuttamaan syntipukkiaan linnassa, kunhan vaan itse pysyvät kädet puhtaina ja saavat jatkaa paikat kosteina ja kovina eteenpäin.
// Lihan kanssa ei kannata hosua //

OscM
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 242
Liittynyt: Su Maalis 06, 2016 10:34 pm

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja OscM » Ke Helmi 05, 2020 6:00 pm

Onko em. nimimerkin mukaan siis jutun ydin se, että kohteilla on jokin vaikea sairaus. Tämä on syystä tai toisesta salattu, ja nyt kiireen kaupalla parannetaan tästä.

Viittaan siihen, mitä kerroit siitä, että toimijat haluavat pyrkiä haluamaansa lopputulokseen, ennen kuin oikeudenkäynti on edessä.

Tämähän tarkoittaisi sitä, että toimijoilla on ollut kohteiden sairastumiseen jotain osaa.

Tietämäni kohteet sairastuivat joskus 2010-2015. Heidän vointinsa romahti tuolloin.

Muutama vuosi sitten erään heistä vointi oli seuraava: ainoastaan noin 3 pvänä viikossa voimia lähteä kodistaan edes kauppaan. Yhden kotoa poissa vietetyn päivän jälkeen vointi oli niin huono, että toipumiseen tarvittiin yksi päivä vuodelepoa.

Oireina oli voimakasta hengästymistä jo pienestäkin rasituksesta, mm. muutaman kerroksen portaikon kävelemisestä.

Verikokeessa jotkin lihasarvot antoivat viitteitä siitä, ikään kuin kyseessä olisi jonkin vaikean sairauden, esim. syövän myöhäisvaihe.

Muuta erikoista ei kuitenkaan löytynyt, koskaan. Virallisesti he ovat "perusterveitä" ?! Miten helvetissä tämäkin on junailtu.Jos tämä em. nimimerkin esittämä pitää paikkansa, sitä kammottavammaksi heihin kohdistettu väärinkohtelu tulee.

Ketkä ovat tienneet koko ajan siitä, että he ovat vakavasti sairaita, jättäneet sen ensinnäkin kertomatta heille itselleen ja katsoneet sivusta, kun heihin kohdistuu unenriistoa, kivun tuottamista, ja vuosien ajan monenlaista vainoamisen tunnusmerkit täyttävää toimintaa, seuraamista, mustamaalaamista heidän sosiaalisissa verkostoissaan, yksin jättämistä, jopa mahdollisesti tarkoituksellisesti asunnottomaksi jättämistä - vaikeasti sairaina.

Heiltä on viety paitsi normaalit kansalais- ja ihmisoikeudet, myös oikeus siihen tukeen, jota vakavasti sairaat voivat saada.

Todellakin, ehkä on - silloin aiemmin - vain odotettu, että he menehtyvät.

Mutta miksi helvetissä? Mikä on koko jutun pointti?Luulen, että parin viime vuoden sisään on tapahtunut jotain sellaista, mikä on osin muuttanut tilanteen. Käsky parempaan kohteluun on tullut jostain ylhäältä, ja ehkä tämä selittää sen, miksi nämä "hoiva-alan ammattilaiset" suorittavat tehtäväänsä niin vastahakoisesti, toimintaansa pahoinpitelyä yhdistäen.


Suuri osa siitä, mitä em. nimimerkki kirjoittaa, ei oikein avaudu itselleni. Ehkä kyse on myös arvauksista siitä mistä jutussa on kyse, sekä tiedossasi vaikuttaa olevan jotain, mitä minulla ei ole.

Voi olla myös, että puhuessamme joukkioista puhumme osittain eri joukkioista. Vaikea sanoa.

Näkisin, että tästä klaanisota- asetelmasta on kuitenkin kiireen vilkkaa syytä pyrkiä aktiivisesti pois.

Ihmisarvoinen kohtelu ei voi olla kiinni siitä, mihin sidosryhmään kukakin kuuluu, tai pikemminkin - kehen mihinkin kuvitellaan kuuluvan.

Mitä enemmän tätä juttua nyt mietin, alkaa hahmottua se, että tuntemiani kohteita on kohdeltu väärin jonkinlaisella guilty by association-periaatteella. Mikä on lisäksi ollut heidän kohdallaan jokseenkin paikkaansa pitämätöntä ja täysin ylimitoitettua.
Ehdottaisin, että kohteiden, niiden joista itse olen kertonut, elämä tultaisiin normalisoimaan.

Lienee tullut selväksi, että osa heidän vainoajistaan toimii tehtävissä, joissa heillä on mahdollisuus lain puitteissa mm. kontrolloida kohteiden asunnon hankintaa ja asettaa naapurustoon omia toimijoitaan.

Tämä tulisi viimein estää. Kohteet tarvitsevat viranomaisten suojelua tältä joukolta.

Ei heitä tarvitse myöskään saattaa vaaraan tekemällä heidän sairaudestaan ja kehoistaan ikään kuin vaarallisia todistajia.

Se on myös hyvin suuri riski: ei heidän kärsimyksiään tarvitse politisoida, suuntaan eikä toiseen. Silloin heidät varmasti tullaan tuhoamaan.

Mutta pahoinpitely ei kuitenkaan ole asianomistajarikos. Kun se nyt on kerran julkinen salaisuus, on siitä tietävien velvollisuus ilmoittaa se eteen päin.Todennäköisesti kaikkea asiaan liittyvää tulee olemaan mahdotonta selvittää, eikä sen selviämistä tule jäädä odottamaan samalla kun kohteet kärsivät.

Jos jotakuta uhataan aseella, uhri tulee pelastaa, ja konkreettinen, sen hetkinen väkivallantekijä vangita, eikä ruveta meneillään olevassa vaaratilanteessa tutkimaan kuka on aseen myyjä, kuka sen maahantuoja, missä ase on valmistettu ja mitkä ovat aseen ballistiset ominaisuudet.


Tilannepäivitys: kohdehenkilöiden alakerrassa, siellä missä "koneenkäyttäjät" majailevat, on tämän päivän kovasti sahailtu ja remontoitu. Poistetaanko jotain rakenteita vaiko kyhätään lisää?

OscM
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 242
Liittynyt: Su Maalis 06, 2016 10:34 pm

Re: Laittomia pakkokeinoja?

Viesti Kirjoittaja OscM » Ke Helmi 05, 2020 7:15 pm

Jatkoa:

Hyvin ongelmalliseksi kohteiden kannalta tilanteen tekee sekin, että samalla kun "hoito" on ollut maustettu unenriistolla ja pahoinpitelyillä, on osa heistä alkanut voida selvästi paremmin.

Mutta on ikään kuin nämä "paikalliset toimijat" eivät olisi halunneet heidän parantuvan, vaan samalla kärsivän.

Luulen, että ne, jotka tietävät tapahtumista vain osan, ovat siinä käsityksessä, että sairaanhoito itsessään olisi ongelma, aiheuttaisi kipua, tai kohteet ylireagoisivat. Tätä en tarkoita. Se voitaisiin toteuttaa myös toisin. Ei ole esim. syytä herättää kohdetta puolen tunnin välein kipuun tai pitää koko yön hereillä. Ja kuka takaa, että tällaiset pahoinpitelijät edes toteuttavat varsinaisen hoidon oikein?

Käytössä on esim. vireystilaa sääteleviä (eri taajuuksia kenties?) keinoja, "tainnoksissa" ja ikään kuin huumattuna pitämistä, kesken syvän unen herättämistä - eivät tällaiset kuulu sairaanhoitoon. Ne ovat jotain muuta - niistä enemmän tietävien pitäisi kertoa tietonsa jo jollakin valtionhallinnon tasolle.

Näitä menetelmiä tarkoitan puhuessani pahoinpitelystä. Luulen myös, että niillä saatettaisiin voida aiheuttaa jokin sairaskohtaus.

Logiikka on ehkä vähän sama kuin että insuliinilla voi sekä estää henkilöä menehtymästä että tappaa.


Kohteiden kannalta suuri ongelma on tietysti sairaus itse. Ei sekään ole hyvä, etteivät he siihen mitään hoitoa saisi.

Ja mitä heille tapahtui 2010- 2015? Kuka teki heidät sairaiksi ja miten?

Vastaa Viestiin