Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
juta
Harjunpää
Viestit: 295
Liittynyt: Ke Helmi 15, 2012 1:10 pm

Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Viesti Kirjoittaja juta »

Kuka muistaa tapausta 80-luvulta jossa 3 nuorukaista potki ja hakkasi miehen kuoliaaksi Vehkalahden Husulassa? Taisi tapahtua elakelaismiehen kotona...pistakaa juttua jos muistuu mieleen

takatie
Susikoski
Viestit: 32
Liittynyt: Pe Maalis 23, 2012 2:54 am

Re: Husulan tappo 80-luvulla

Viesti Kirjoittaja takatie »

tais olla just ehditty 90-luvun puolelle tuolloin. noista tuomituista ei ykskään enää asu haminassa. nuoria sällejä olivat noi kaikki silloin. T.S vielä 14. muut 17,18 ,19 jos en väärin muista. eipä ole noista kuulunut enää aikoihin.

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 14120
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Husulan tappo 80-luvulla

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Husulan eläkeläissurma on oikea malliesimerkki siitä, miten poikajoukossa tyhmyys tiivistyi ja näyttämisen tarve, sekä voimakas uho ikään kuin sammuttivat sen vähäisenkin päässä olleen järjenvalon.

Kolme nuorukaista surmasi 51-vuotiaan eläkeläismiehen 20. syyskuuta 1991. Lauhkeana miehenä tunnettu Lasse T asui yksinään vanhassa ratavartijan mökissä entisen Inkeroinen - Hamina rataosuuden varrella. Tuo rataosuus purettiin 1985.

Kuva
Surmatalo. Täällä lauhkeana eläkeläisenä tunnettu Lasse asui. Vastuuntunnottomat nuoret olivat jo pitkään häiriköineet hänen eloaan. Kuva Haminan rikospoliisi.

Lasse T oli valittanut naapureilleen, että poika- ja tyttöjoukko kävi hänen talollaan häiritsemässä ja jotain pientä tavaraa hävisi silloin tällöin.

Päivää ennen väkivaltaista kuolemaansa Lasse oli ostanut uuden polkupyörän ja samaisena päivänä naapurissa asunut nainen näki Lassen ajavan uudella pyörällään kotitietään pitkin.
- Se oli viimeinen havainto Lassesta elossa.

Samainen naapuri soitti Lasselle perjantaina 20. syyskuuta pyytääkseen tätä poimimaan karpaloita seuraavana päivänä. Puhelimen luuri nostettiin Lassen asunnolla, mutta laskettiin alas saman tien. Juuri tuohon aikaan oli menossa mieletön potkiminen ja hakkaaminen johon Lasse lopulta kuoli.
- Soittanut nainen vain tuumi, että Lasse ei vaan halua jutella, eikä pohtinut asiaa enempää.

Kun Lasse ei vielä tiistainakaan vastannut puhelimeen, niin naapuri meni keskiviikkona 25. syyskuuta Vehkalahden sosiaalitoimistoon kertomaan, että Lassella ei ehkä kaikki ole kunnossa. Sosiaalitoimistosta lähti kaksi naista Lassen asunnolle. Pihavalo paloi, ulko-ovi retkotti avoimena. Heti eteisessä he huomasivat, että Lasse makasi kuolleena lattialla kasvot ja vartalo kuivuneessa veressä.

Virkailijat hälyttivät paikalla poliisin. Näiden saavuttua todettiin hävityksen kauhistus. Lasse oli hakattu kuoliaaksi ja koko talon irtaimisto oli pirstottu palasiksi.

Lassen ruumis vietiin Kymenlaakson keskussairaalaan, jossa sille tehtiin oikeuslääketieteellinen tutkimus. Välittömäksi kuolinsyyksi todettiin ulkoisesta väkivallasta johtuva kallonpohjan murtuma. Myötävaikuttavia tekijöitä olivat rinnan seinämän lävistänyt pistohaava, ilmarinta ja pään lukuisat ruhjeet.

Rikospaikkatutkinnassa löydettiin olutpulloista sormenjälkiä. Yhden oli jättänyt 15-vuotias Jani E. Toinen jälki oli 18-vuotiaan Sami J:n. Molemmat pidätettiin 30. syyskuuta. Aluksi he kiistivät teon - tosin Jani myönsi käyneensä Lassen mökillä MIka M:n kanssa, mutta se oli 19. syyskuuta. Sami J kielsi kaiken. 18-vuotias puistotyöntekijä Mika M otettiin kiinni 1. lokakuuta. Hän kiisti kaiken ja hänet vapautettiin seuraavana päivänä.

Pian sormenjälkitoimisto kuitenkin ilmoitti, että myös Mika M:n sormenjälki on Lassen asunnolla, se oli löytynyt rikotun kitaran kaulasta. Mika M pidätettiin uudestaan.

Hänet ja Sami J vangittiin melko pian epäiltynä taposta ja vahingonteosta. Jani E pääsi vastaamaan vapaalta.

Kävi myös ilmi, että Lassen talolla oli ollut myös 14-vuotias Teemu, mutta hän ei ollut osallistunut surmatyöhän. Oli kauhuissaan katsellut väkivaltaa ja olisi halunnut poistua paikalta, mutta porukan kuninkaaksi itsensä nimennyt Sami J uhkasi, että Teemu kokee Lassen kohtalon jos poistuu paikalta.

Koppihoito alkoi tehota ja pian Sami että Mika tunnustivat osuutensa Lassen tappoon. Vapaalta vastannut Mika tunnusti myös.

Sami kertoi olleensa 20. syyskuuta koko päivän melkoisessa humalassa. Kotiinsa tuli Mika M ja Jani E. Poikaiset nauttivat viinaksia ja kävivät Tompurinmäellä sijaitsevassa Ramona Pubissa - jossa Jani E joutui kauhukseen istumaan ilman viinaa, koska oli selkeästi alaikäinen. Kello 20:n tietämissä pojat päättivät mennä Lassen asunnolle.

Sitä ennen poikettiin Husulan kauppaan, josta pojat pojat ostivat 20 pulloa keskiolutta. Sitten mopot käyntiin ja päihtyneet isänmaan toivot pääsivät joutuisasti eläkeläisen talolle kiusantekoon.

Sami varmisti päihtymystään nappailemalla Lassen lääkkeitä tämän huomaamatta. Mika ehti jo sammua siinä välillä. Mika herättyä alkoi poikain ja Lassen välillä riita jostain pienestä asiasta ja jokainen kolmikosta alkoi lyömään Lassea nyrkeillä ja rikkomaan tämän omaisuutta. Lasse pelkäsi ja pyysi poikia lopettamaan hakkaamisen ja sopimaan riidan. Pian tilanne kuitenkin kärjistyi - tällä kertaa kohtalokkain seurauksin.

Kuva
Verijälkiä olohuoneen lattialla ja sohvassa. Kuvan keskellä puutuolin jalka, jolla Lasse hakattiin päähän ja ympäri kehoa. Kuva Haminan rikospoliisi.

Hakkaaminen jatkui nyrkein, puukepein ja sillä mikä vain käteen tarttui. Potkuja sateli yhtenään, irtamistoa pirstottiin estoitta. Poikaporukka ikään kuin villiintyi - teot ruokkivat itseään. Jostain löytyi puukko ja sillä Sami puukotti Lassea selkään. Välillä pidettiin taukoa, otettiin olutta ja "annettiin hakattavankin huilata", kuten poikaset sanoivat. Tauon aikana Jani oli soittanut "juttuluuriin" (sen aikainen senssipuhelin, eräänlainen aikansa livechat) 15 minuutin puhelun. Tauon aikana Lasse yritti paeta, mutta hänet tavoitettiin eteisessä - ja sieltä hänen ruumiinsa muutaman päivän kuluttua löydettiinkin.

Kuva
Kuoliaaksi pahoinpidelty Lasse löytyi eteisestä, jonne hän oli paennut hulluina riehuvia poikia. Kuva Haminan rikospoliisi.

Hakkaaminen alkoi jälleen ja jossain vaiheessa asunnosta ulos päässyt 14-vuotias Teemu kuuli möykkeen ja mätkimisen aikana Samin sanoneen, että "pitääkö hakata lisää, vai lähtikö siitä henki!"
- Kun Lasse ei enää liikkunut, niin tämän kasvoille särjettiin kananmuna ja housuihin työnnettiin henkari.

Lasse jätettiin kuolleena talolle ja kotimatkalla pojat poikkesivat pubissa oluella. Seuraavana päivän he pohtivat, että "Lasse taisi kuolla ja ehkä jäädään kiinni". He kuitenkin sopivat, että jutusta ei puhuta ulkopuolisille edes halaistua sanaa.

Surmattu mies löydettiin Vehkalahdella

Haminan rikospoliisi tutkii todennäköisesti viikonvaihteessa Vehkalahdella sattunutta henkirikosta.

Keskiviikkona löydettiin eräästä omakotitalosta Vehkalahden Husulassa talossa asunut 1940 syntynyt eläkeläismies surmattuna.

Rikoksen selvittämiseksi poliisi toivoo yleisön apua. Asiasta jotakin tietävät voivat soittaa Haminan poliisille puhelin 952-44510.
HS 26.9.1991


Lokakuun 30. päivä kolmikko oli vastaamassa teoistaan Kymin kihlakunnanoikeudessa. "Antakaa meidän poikien olla rauhassa", uhoilivat poikien sukulaiset pyrkien estämään valokuvaamista.
- Pyrkivätkö omaiset vähättelemään poikiensa tekoja, vai mikä lienee ollut syynä tuohon käyttäytymiseen? Ei nuoruuden ja ajattelemattomuuden piikkiin ihan kaikkea sentään voi laittaa.

Oikeus antoi päätöksen perjantaina 1. marraskuuta 1991. Tappajajengin kuningas, 18-vuotias vehkalahtelainen Sami J sai 10 vuotta 9 kuukautta vankeutta. 18-vuotias haminalainen Mika M sai 9 vuotta 9 kuukautta ja porukan nuorin, 15-vuotias Jani E sai täysin ansaitusti 7 vuoden tuomion.

Eivät pojat suinkaan mitään ensikertalaisia ollut mitä tulee pahantekoon. He kuuluivat seutua jo pitkään vainonneeseen porukkaan, jonka tilillä oli lukuisia omaisuus- ja väkivaltarikoksia.

Tämä on siitä erikoinen juttu, että olen nimet kuullut, mutta enpäs enää niitä muista! Tekijät alkavat kohta olla keski-ikäisiä miehiä. Ovatkohan ylpeitä nuoruutensa savotoista?

Mutta tulikohan hovissa alennusta vaiko ylennystä tuomioihin? Ehkä saamme senkin pian tietoomme. Kuin myös tekijöiden myöhempää elämänkaarta.

Eipä tuo meno Haminaan liitetyssä Vehkalahdessa ole muuttunut yhtään sen paremmaksi vuosien saatossa. Hyvin synkkää seutua, varsinkin tuo Husula. Ankean harmaa ilmapiiri kietoo ahdistavaan vaippaansa siellä asujat. Työttömyyttä, alkoholismia, lohduttomuutta sekä pubeissa örveltäviä mielenterveysongelmaisia vatipäitä, jotka etsivät riidan siementä joka asiasta. Tätä se on eikä muuksi tule muuttumaan.

Lähteinä Alibi 1/1992 ja Helsingin Sanomat
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

juta
Harjunpää
Viestit: 295
Liittynyt: Ke Helmi 15, 2012 1:10 pm

Re: Husulan tappo 80-luvulla

Viesti Kirjoittaja juta »

Lecter on Kuningas!!! Kuka muukaan olisi viitsinyt nain perustavan vastauksen kirjoittaa pitkan ajan jalkeen...olin jo varma ettei kukaan tieda?viitsi vastata, joten suuret kiitokset.
Ja todellakin voin viitaten Lecterin loppusitaattiin sanoa, etta naa Haminan seudun Husulan, Poitsilan ja Summan alueet ovat todellakin ankeita metsan keskelle tumpattuja betonilaatikkoalueita joissa asukkaina oli ainakin noiden poikien nuoruudessa Merimiehia ja ahtaajia, paperitehtaiden duunareita ja yksinhuoltajia, ja meno sen mukaista, viina virtasi ja nyrkki heilui...itsekin tuli siella kasvettua joten kaikki on omakohtaisesti tuttua. Ja on muuten noilta kulmilta pari muutakin tappajaa jotka on minfossakin jo mainittuja...ja kun tietaa missa kundit kasvoivat niin on ihme ettei ole enempaa. :?

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 14120
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kuva

Lassi Toikka. Hänet hakattiin kuoliaaksi omassa kodissaan jo kauan häntä kiusanneiden nuorten toimesta.

Hovin tuomioista en (vieläkään) tiedä, mutta kahden tekijän nimet mainittiin Rikospostissa 1/1992: Sami Jähi ja Mika Mäkelä. Alaikäinen tekijä oli ao. lehdessä nimellä "Petteri".

Kuten tuossa aiemmassa postauksessa jo mainitsin, niin surmaajien omaiset suhtautuivat vihamielisesti lehdistön edustajiin, mutta surmaajat jopa naureskellen; "Kaiken kaikkiaan nämä kirpun kokoiset sankarit esiintyivät oikeudessa kuin olisivat olleet vastaamassa kesämökin huussin lukon särkemiseen... Naureskellen ja korvalappustereoita soitellen".

Kuva
Kuva Rikosposti 1/1992
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

liljaana
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Touko 11, 2015 6:48 pm

Re: Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Viesti Kirjoittaja liljaana »

Missähän tekijät vaikuttavat nykyään, ja kuinka kauan lopulta istuivat tuomioitaan?
Tämä tapaus on jäänyt mieleeni lapsuudesta, sukuani asui noilla seuduilla tuolloin.

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 14120
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kuten ounastelimme niin hoviin meni: Ankarimman - vaan ei ankaran - tuomion saanut, teon aikaan Vehkalahden Kivelässä asunut koneenkuljettaja Sami Petteri Jähi oli vaatinut tuomionsa alentamista, koska omasta mielestään oli syyllistynyt vain törkeään pahoinpitelyyn, kuolemantuottamukseen ja vahingontekoon, eikä suinkaan tappoon. Lisäksi hän oli hyvinkin tyytymätön hänelle määrättyjen vahingonkorvausten suuruuteen.

Kolmikosta toiseksi eniten lusittavaa saanut puistotyöntekijä Mika Tapio Mäkelä (ent. Korhonen) paheksui hänkin jyrkästi käräjäoikeuden päätöstä ja vaati, että syyte hylätään, tai jos se ei jostain syystä kävisi, niin ainakin vähemmän vuosia vankilassa olisi hänen kannaltaan se toiseksi paras vaihtoehto.

Kolmas osallinen, Jani Petteri Erfving, oli samoilla linjoilla ihmisoikeuksiensa suhteen kun muutkin kiusaajasyndikaatin jäsenet.

Kouvolan hovioikeus annosteli tuomiot 31.3.1992:

Jähin tuomio aleni, ollen tasan 10 vuotta vankeutta. Mäkelä sai vuoden vähemmän, vähennystä hälle 9 kuukautta ja veljistä vähin, Erfving, selvisi taposta 6 vuoden 6 kuukauden tuomiolla, josta suoritettavaa tuli ikävähennysten kanssa reilut 2 vuotta.

Käräjäoikeuden päätöksen jälkeen Erfving jäi vapaalle, mutta hänet vangittiin 12.3.1992 rangaistuksen täytäntöönpanon turvaamiseksi.

Kukaan näistä kolmesta ei ollut ensimmäistä kertaa ns pappia kyydissä. Kaikilla oli takanaan erilaista rötöstelyä; varkauksia, ajoneuvojen luvatonta käyttöönottoa ja liikennerikkomuksia. Niistä saadut tuomiot ovat yleensä vain ylpeydenaihe ja ikään kuin kannustavat entistä pahempaan. Kuten oli tälläkin kertaa.
- Mäkelä oli lisäksi vangitsemisoikeudenkäynnin yhteydessä esiintynyt aggressiivisesti ja uhannut poliisiviranomaisia kostamisella.

Kolmen kuukauden kuluttua Lasse Toikan taposta tulee kuluneeksi 24 vuotta. "Kuolemaan johtaneen pahoinpitelyn on täytynyt olla Toikalle erityisen tuskallista".
- Tekijät jo keski-ikään ehtineitä miehiä. "On nuoruusaika tuo jäänyt taa..."

Kuvat olivat aijaa:sta taas kerran kadonneet, joten otetaanpas ne uudestaan, ettei tämä karmea teko vaivu unhon yöhön:
Surmatalo. Täällä lauhkeana eläkeläisenä tunnettu Lasse asui. Vastuuntunnottomat nuoret olivat jo pitkään häiriköineet hänen eloaan. Kuva Haminan rikospoliisi.
Surmatalo. Täällä lauhkeana eläkeläisenä tunnettu Lasse asui. Vastuuntunnottomat nuoret olivat jo pitkään häiriköineet hänen eloaan. Kuva Haminan rikospoliisi.
img064.jpg (44.65 KiB) Katsottu 12140 kertaa
Verijälkiä olohuoneen lattialla ja sohvassa. Kuvan keskellä puutuolin jalka, jolla Lasse hakattiin päähän ja ympäri kehoa. Kuva Haminan rikospoliisi.
Verijälkiä olohuoneen lattialla ja sohvassa. Kuvan keskellä puutuolin jalka, jolla Lasse hakattiin päähän ja ympäri kehoa. Kuva Haminan rikospoliisi.
img065.jpg (39.2 KiB) Katsottu 12140 kertaa
Tuon Leiritiellä sijainneen mökin korjauksiin Vehkalahden kunta vaati tekijöiltä 37000 markkaa. Liekö tuo asujaimisto jo purettu, ei sitä ainakaan googlettimen karttakuvissa näy - ainoastaan aivan kuin puretun rakennuksen kivijalkaa olisi ratapohjan vieressä hujan hajan vuoden 2009 kuvassa - ja oletan uhrin kodin sijaineen lähellä vanhaa ratapohjaa, koska oli ratavartijan käytössä ollut.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Lerppu
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: La Joulu 10, 2016 7:46 pm

Re: Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Viesti Kirjoittaja Lerppu »

liljaana kirjoitti:Missähän tekijät vaikuttavat nykyään, ja kuinka kauan lopulta istuivat tuomioitaan?
Tämä tapaus on jäänyt mieleeni lapsuudesta, sukuani asui noilla seuduilla tuolloin.
Yhdestä noista olen kuullut kun on vähän kuin sukua, pääsi jo vuosituhannen vaihteen jälkeen vapaaksi. On vaihtanut nimensä, kuten alalla aika normaali tapa on. Itse muutin tuolta päin aikoja sitten pois, penskana siellä itsekin tuli aikoinaan pyörittyä. Enpä ole yli kymmeneen vuoteen kuullut asiasta mitään.

Muppe
Rico Tubbs
Viestit: 1237
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Viesti Kirjoittaja Muppe »

Lerppu kirjoitti:Yhdestä noista olen kuullut kun on vähän kuin sukua, pääsi jo vuosituhannen vaihteen jälkeen vapaaksi. On vaihtanut nimensä, kuten alalla aika normaali tapa on. Itse muutin tuolta päin aikoja sitten pois, penskana siellä itsekin tuli aikoinaan pyörittyä. Enpä ole yli kymmeneen vuoteen kuullut asiasta mitään.
Kukaan noista ei istunut lähellekään vuosituhannenvaihdetta saatika sen yli.
Tuohon aikaan alle 21 vuotias istui tuomiosta eka reissulla 1/3 jos se oli alle 4 vuotta 6kk(nykyään menee isommatkin tuomiot 1/3) En muista menikö sitten yli 4.5 vuoden tuomiot puolikkaalla,mutta ennemmän piti kuiteni olla kiinni kuin 1/3 joten kovimman tuomionkin saanut istui maksimissaan 5 vuotta eli on vapautunut joskus 1996 viimeistään jos ei jo aiemminkin.Tuohon aikaan ei ollu koevapauksia tms.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

JunkieEVP
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Tammi 19, 2018 11:34 pm

Re: Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Viesti Kirjoittaja JunkieEVP »

Varsinainen tappaja (Jani) aloitti koko homman lyömällä pillereitä (Dormicum, Diapam jne..) nuorille myynyttä ukkoa päähän mandoliinilla. Isku murskasi pikkuaivot heti, joten uhri ei kärsinyt. Riita tuli taskupeilistä, jonka ukko väitti varastetun. Tämän jälkeen Jähi puukotti ruumista (jonka luuli eläväksi, kuten meni kuulusteluissa myöntämään), vähän alle 100 kertaa selkään. Mäkelä, en muista raiskasiko ruumiin, mutta ainakin tyonsi vaatehengarin peräaukkoon. Jo heti alkuun pilleriukon tapettuaan 2 nuorinta Jani E ja nuorin, ei rikosvastuussa) alkoivat hajoittaa taloa.

Pilleriukkokin taisi joskus olla syytettynä pedofiliasta ja ahdistelusta...

Luin syytekirjelmän Janin kanssa. Hän, nuorin kolmikosta teki tapon, muut vain, kuten Jähi kuulusteluissa sanoi "piti varmistaa, että kuoli" pahoinpitelivät jo kuollutta miestä.

Tuomionsa istuttuaan Jani E pokasi ensimmäisenä päivänä naisen ja alkoi normaalin perhe-elämän.

Mika, jonka lapsuudenhaaveina oli ryhtyä raiskaajaksi, hyökkäsi myöhemmin 1 g amfetamiini pussukka palkkiona jati-matikilla nokalle, jotta joku sisällä istunut pääsisi karkuun. En tiedä pääsikö, Mika taisi saada mukavan tuomion.

Jähistä en tiedä.

Tuntenut lapsuudesta asti Janin (liian kiltti) ja Mikan (jo lapsena sairas päästään).

En ole kuullut miten jätkillä nykyisin menee.

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7430
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Vähän näyttää siltä että joku uusi palstalainen on tullut kerjäämään tänne ymmärrystä tälle sairaalle teolle.

Oliskohan hänen kannattunut lukea ensin nuo muutama viesti missä tekoa kuvaillaan?
Vai meni mandoliinin iskusta pikkuaivot muusiksi, ja uhrin kärsimykset loppuivat alkuunsa. Tajuatko edes mikä mandoliini on? Ei, se ei ole vasara, leka tai muukaan sellainen lyömäase millä saisi yhdellä iskulla edes mainittavia vammoja aikaiseksi.

Mikäli olet edes lukutaitoinen niin lue helvetissä tämä ketju. Luulisi sinullekkin selviävän että kyse oli kidutusmurhasta, vaikka oikeudessa meni tappona.
Vai on Jani ihan liiankin kiltti? Oikea vitun syöpäläinen muiden paskojen kera. Sori jos sattuu kohdilleen.

Näitä mahdollisten tappajien "ystäviä" on tullut aina silloin tällöin eri ketjuihin kirjoittamaan paskaa ja puolustelemaan näiden tekoja, ja ennen kaikkea valkopesemään tapahtuneita tosiasioita.
Yhdistävä tekijä näille on se että uhrista koetetaan tehdään vähintään osasyyllinen henkirikokseen mikä hänen kohdalleen on sattunut. Vähän niin kuin menttaliteetilla, että sitä sai mitä ansaitsi. Kuten tässäkin yläpuolella kirjoittanut tekee.
Nämä kolme syöpäläistähän eivät käytännössä saaneet mitään, mitä olisivat ansainneet.

Tietääköhän tämän Janin akka, minkälaisen sian kanssa on kimpassa?
Vai kuuluuko hänkin samaan kastiin?
Vituiksi meni, mutta ei haittaa.

JunkieEVP
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Tammi 19, 2018 11:34 pm

Re: Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Viesti Kirjoittaja JunkieEVP »

Jähi olisi ansainnut elinkautisen+pytty. Mäkelä oli mielisairas saasta (Lopetus saunan takana). Erfvig jo aiemmin halusi jäädä kiinni ja lusia ja oppia ankarimman kautta. 2 kauppamurtoa kodin lähellä olevaan kauppaan, 2 kaljaa ja lenkkimakkara ja jää syömään ja juomaan paikalle, että poliisi auttaisi jengistä pois. Jähin, sen kusipään valta ei sallinut.

Kun oli sitten unilääkettä (tekee lähes psykopaatiksi alkoholin kanssa) Jani vaan antoi sen ekan iskun ja minulla on ollut mandoliini. Melkoisen painava puusoitin. Luin paperit ja juttelin Kaverini pikkuveljen kanssa (Janin). Se jätkä ei ole mitään ammattivalehtelijoiden klaania. Olisi tosin ansainnut istua täydet ja vähän päälle. Sikamaista tappaa ihminen, mutta hän oli ainoa edes jollain tasolla katuva ja selväjärkinen.

Jos et tunne tapausta ja siihen johtaneita tapahtumia, henkilöhistorioita, älä ala valittamaan.

Ai niin, piti tehdä modifikaatiota. Mandoliinissa on hyvin raskas puurunko, ainakin sellaisissa, joita sai Venäjältä, ei mikään paperinohut viulu (sellainenkin on). Saanko kokeilla niskasi yläosaan täräyttää mandoliinin takaosalla? Se nimittäin on pesismailan tasoista se isku, kun siinä on takana se noin 40 asteinen kulma? En puolustele Janin tekoa, ihmettelen vain, että se jätkä ei päässyt siitä porukasta pois. Kai se alko + pillerit ja niiden riippuvuus vaikutti. Narkkarithan, etenkin alko+pillerit ovat pahimpia.

Olisi se Ööffingin Janikin ansainnut muutaman ruoskinnan kaupanpäälle.

Lopetti muuten kaiken rikollisuuden vankilasta päästyään. Toisin kuin muut, jopa se nuori jannu, joka alaikäinen, pomppi Janin käden murskaksi kun vankilan jälkeen uskalsi tulla Haminaan.

Se jengi oli ihan vakioporukkaa sen hullun ukon "talossa". Ryyppäsivät ja äijä myi lääkkeensä.

Faktaa.

En oo mikään hyssyttelijä, sai mitä ansaitsi, kaikki muut paitsi syytetyt. Liian lievät tuomiot.
Ruoska käyttöön vankilassa ja pidemmät tuomiot. (Kun ottaa vankeinhoidon hinnan, ostetaan Venäjältä palvelut)

JunkieEVP
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Tammi 19, 2018 11:34 pm

Re: Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Viesti Kirjoittaja JunkieEVP »

Niin, luin ketjun ja päätin korjata jotkut alibista saadut tiedot niillä tiedoilla, mitä olen yhdeltä tekijältä + syytekirjelmästä saanut. En toki kehoita mitään kusipääjengiä tappamaan edes pillerikauppiasta, mutta nuo aiemmat jutut teki siitä ukosta pyhimyksen, joka tapettiin ilman syytä, ihan vaan ajatuksella "Mennään kiusaamaan eläkeläistä".
HUOH

Mun puolesta saatte sanoa täällä tän jälkeen mitä vaan.

Pyydän poistamaan käyttäjätilini, koska liian niuhoa porukkaa.

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7430
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Ihan oikeasti, mandoliinilla ei tapeta ketään, tai ehkä kärpäsen saa tapettua.

Ja kuten jo aikaisemmin kirjoitin niin, ole ystävällinen ja lue tämä ketju, niin sinullekkin selviää mitä talossa tapahtui ja missä vaiheessa uhri lopulta teurastettiin.
Vai tekeekö lukeminen kipeetä silmille?

Tiedät väittämäsi mukaan niin paljon asioita talon tapahtumista, että tulee mieleen että aivan kuin olisit ollut aika lähellä sairasta kidutusmurhapaikkaa.
Tosin jo tämä sivu on ampunut väittämäsi alas, jo ennen kuin kirjoitit ensimmäistäkään viestiä.

Et voi tapahtuneita faktoja miksikään muuttaa, ne on kaikkien luettavissa, muunmuassa tälläkin sivustolla, netti on sen suhteen armoton. Voit selitellä ihan mitä vaan mutta jokainen voi todelliset tapahtumat selvittää netin kautta.

Ja kuten jo aikaisemmin kirjoitin, niin et suinkaan ole ensimmäinen joka tulee, vähän salakavalasti selittämään kuinka uhri oli sitä tai tätä, ja vieläpä ilman yhtään faktaa, eli siltä osin paskankirjoitusta. Teikäläisiä löytyy aina silloin ja tällöin eri henkirikososioissa. Mikä tarve muuten sinulla henkilökohtaisesti on siihen? Onko kevyempi laittaa pää tyynylle iltaisin jos itse uskot paskojasi? Vai kirjoitatko kavereiden puolesta jotta saisivat rauhallisemmat yöunet? En vaan usko että saat ihan massoittain myötäeläjiä itsellesi, tai kavereillesi, varsinkaan tältä palstalta.
Vituiksi meni, mutta ei haittaa.

JunkieEVP
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Tammi 19, 2018 11:34 pm

Re: Eläkeläismies surmattiin Vehkalahden Husulassa 1991

Viesti Kirjoittaja JunkieEVP »

Luin ketjun. Informaatio oli niin erilaista kuin yhden syytetyistä ja syytekirjelmän teksti, että teki mieli korjata asioita.

Täällä se on nähdäkseni mahdoton.

Elä pitkä ja kivulias elämä. Hyvästi. poistan tilini, koska täällä on liikaa idiootteja, joille ei vierestä asiaa seuranneen asiantuntemus kelpaa.

PS. Hanki kuva ja keskimääräinen paino vanhasta neukkumandoliinista. Jos osaat.
ei voi enää koko asiaton sivusto vähempoää kiinnostaa

Ei löytynyt kuvaa siitä neukkumandoliinista. se oli todella raskastekoinen ja pohja kapeni kohti taitekohtaa. Mieleen tulee levitetty kirveenterä.

Jospa olen joskus ollut paikalla ja nähnyt sen ja kokeillut kieliä ja ihmetellyt painoa.?
Viimeksi muokannut JunkieEVP, Ma Helmi 19, 2018 8:03 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Vastaa Viestiin