Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wienissä

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

inner circle
Neuvoja-Jack
Viestit: 296
Liittynyt: Su Joulu 28, 2014 5:13 pm

Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wienissä

Viesti Kirjoittaja inner circle » La Helmi 06, 2016 5:54 pm

20-vuotias irakilaispakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan raa'asti uimahallin pukuhuoneessa. Vammat olivat niin vakavia, että poika joutui sairaalaan.

Uimahallin hengenpelastaja soitti ambulanssin, kun poika tuli itkevänä kertomaan, mitä oli tapahtunut. Samanaikaisesti raiskaaja piti hauskaa hyppien uimahallin kolmimetriseltä ponnahduslaudalta.

Poliisikuulusteluissa mies selitti teon johtuneen seksuaalisesta hätätilasta, koska hän ei ollut saanut seksiä neljään kuukauteen.

Mies oli tullut Itävaltaan viime vuoden syyskuussa ja työskenteli taksinkuljettajana Wienissä. Mies kutsui raiskausta vahingoksi ja väitti, ettei ollut halunnut satuttaa poikaa.

Raiskauksesta ei aluksi julkistettu tietoja, sillä uhria haluttiin suojella.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... onths.html

sine qua non

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja sine qua non » La Helmi 06, 2016 6:42 pm

Vai seksuaalinen hätätila. Täytyyhän sitä lievittää, ja kun omin käsin onnen tuottaminen on vastoin ällähin tahtoa, niin 10-vuotias poika saa kelvata. Perkele!

Itävaltalainen uutissivusto Salzburg24 kertoo, että mies oli vienyt pojan vessakoppiin, teljennyt oven ja sitten raiskannut pojan. Poika oli huutanut kivusta, mutta kukaan ei kuullut. Poika sai raiskauksesta vakavia vammoja peräsuoleensa. Temput tehtyään mies oli lähtenyt vessasta ja mennyt hyppimään ponnahduslaudalta, kuten edellä kerrottiinkin. Salzburg24:n jutun mukaan raiskaaja on työskennellyt Irakissa taksinkuljettajana, mutta Itävallassa (jonne saapunut turvapaikanhakijana 13. syyskuuta viime vuonna) elellyt valtion tarjoaman perusturvan varassa.

Raiskaus tapahtui jo 2. joulukuuta.

Lähde: http://www.salzburg24.at/taeter-gestand ... 1428044306

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12426
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » La Helmi 06, 2016 8:06 pm

Tätäkään ei olisi tapahtunut, jos ei joillakin olisi unelma...

Kuten Savon Sanomain blogissa eilen sanottiin; kakkahätä kelpaa jo syyksi hakea turvapaikkaa. Lisätään siihen seksihätä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

J.Maybrick
Columbo
Viestit: 2344
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick » La Helmi 06, 2016 9:34 pm

Luin tuon tekstin läpi, ja tulee kummastus, että kukaan "ei kuullut", kun uhri kiljui vessassa. Onko tässä taas kyse itävaltalaisten tavasta sulkea silmät ja korvat, kun tapahtuu jotain? Ei voi olla mahdollista, ettei kukaan kuullut mitään.

Tekijällä oli tekstin mukaan Irakissa vaimo, joka oli yhteisen tyttären syntymän jälkeen aina "sairas", eikä intiimiä kanssakäymistä ollut, joten mies seurusteli toisen naisen kanssa kotimaassaan.
Kymmenvuotias uhri oli huvitellut uimahallissa jonkun 15-vuotiaan pojan seurassa, ja tämä raiskari sitten nappasi uhrin kädestä mukaansa vessaan lukkojen taakse. Eli kyllä herää kysymys tämän toisenkin pojan vastuusta. Ei sitten ihmetellyt ollenkaan, että mihin pienempää poikaa retuutettiin?
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Ärrkele
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2617
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja Ärrkele » Su Helmi 07, 2016 9:20 am

J.Maybrick kirjoitti:Onko tässä taas kyse itävaltalaisten tavasta sulkea silmät ja korvat, kun tapahtuu jotain?
Mistä tavasta tässä nyt puhutaan?
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

J.Maybrick
Columbo
Viestit: 2344
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick » Su Helmi 07, 2016 1:38 pm

Luulen, että Itävallassa oleskelleet tuntevat ilmiön: ihmiset ovat niin jokaisen yksityisyydestä kiinnipitäviä, että eivät halua puuttua toisten asioihin, vaikka olisi syytä. Itävallassa on tapahtunut useita lapsiin ja nuoriin aikuisiin kohdistuneita sieppauksia ja vankina säilyttämisiä viimeisen 15 vuoden aikana. Ja vain ilmi tulleista on ollut lehdissä, luonnollisesti.
Minfossa on ketjut ainakin Natascha Kampuschin sieppauksesta ja Josef Frizlistä, joka piti tytärtään vankina vuosikausina. On mm.jatkuvasti epäilty, että Frizlin perheen tyttären kohtalosta täytyi olla jotain tietoa ainakin tytön äidillä ja osalla sisaruksista.
Fritzliä epäillään ainakin raiskauksista, vapaudenriistoista ja myös murhasta, sillä vuonna 1996 kolmipäiväisenä kuollut poikavauva olisi voinut normaalioloissa selvitä. Itävallan poliisin mukaan Fritzl onnistui salaamaan tapahtumat koko ajan omalta vaimoltaan. Talossa 12 vuotta asunut vuokralainen kuitenkin väittää Josefin Rosemarie-vaimon auttaneen miestään ruoan viemisessä kellariin.
Wikipedia

Tekisi mieli sanoa, että jotain mätää Itävallassa. Viehättävä maankolkka, ja hämäriä salaisuuksia melko lailla niin pieneen porukkaan. Uskoisin että näitä paljastuu lisää ajan mittaan.
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Riukiu
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 940
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja Riukiu » Su Helmi 07, 2016 1:55 pm

Suomessakin on tapana vaieta mamujen rikoksista ja katsoa muualle, kun ne tapahtuvat. Yhteiskunta kannustaa tähän.

Itävallassa ja muualla Euroopassa mafia tunetusti kaappaa valtaosan kadonneista lapsista ja tytöistä ja myy heidät seksiorjiksi parittajille tai pedoringeille.

"Koska uhria haluttiin suojella". Miltä? mamujen kostolta? Vai haluttiiinko suojella mamujen mainetta?

dour
Sammakkoprofessori
Viestit: 402
Liittynyt: Ke Loka 29, 2008 9:24 pm

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja dour » Su Helmi 07, 2016 3:54 pm

Tollaset elukat voi tappaa yksiselitteisesti.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12426
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Helmi 08, 2016 5:12 pm

Mother of ten-year-old boy raped in Austrian swimming pool by Iraqi who said it was 'a sexual emergency' says she regrets telling her children 'migrants need our help'
Daily Mail

Itävallassa irakilaisen raiskaamaksi joutuneen pojan äiti katuu pakolaismyönteisyyttään
Irakilainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa, koska oli ollut "puutteessa monta kuukautta".


Irakilainen mies kertoi raiskanneensa 10-vuotiaan pojan, koska hänellä oli “seksuaalinen hätätila”. 20-vuotiaalla miehellä on vaimo ja tyttölapsi Irakissa. Mies oli jättänyt perheensä muutama kuukausi sitten Irakiin ja matkustanut Itävaltaan turvapaikanhakijaksi.

10-vuotiaan pojan äiti Dunja on itse pakolainen Serbiasta. Hän katuu, että oli kertonut viidelle lapselleen, että pakolaiset tarvitsevat apua ja että pakolaisiin tulee suhtautua myönteisesti.

Äidin mukaan irakilaisen peruste raiskaukselle, “seksuaalinen hätätila”, on hirviömäinen.

Dunja-äiti saapui Itävaltaan 1990-luvulla sisällissotaa käyvästä Serbiasta. Hän on aina kasvattanut lapsiaan osoittamaan pakolaisia kohtaan samaa vieraanvaraisuutta, kuin hän oli itse maahan saapuessaan vastaanottanut.

Raiskattu poika joutui sairaalaan, koska hän vahingoittui raiskauksessa pahasti. Äidin mukaan lapsi itkee itsensä uneen joka ilta.

Kun nainen kuuli raiskauksesta ja siitä, että syytetty vetosi “seksuaaliseen hätätilaan”, hän toivoi, että olisi opettanut pojalleen, ettei vieraisiin pidä luottaa.

“Tiedän, että pojan ruumiilliset vammat paranevat, mutta sieluun tulleet vammat eivät parane välttämättä koskaan.”

Raiskaus tapahtui Itävallan Wienissä Resienbad-uimahallissa joulukuun 2. päivänä. Poliisi ei tiedottanut tapauksesta kuin vasta äskettäin. Syyksi poliisi on ilmoittanut “uhrin suojelemisen”.

Äiti oli antanut pojalle kolme euroa, jotta tämä pääsee koulun jälkeen uimahalliin. Poika rakastaa äidin mukaan uimista.

“Kolme tuntia koulun päättymisen jälkeen sain puhelun häneltä ja hän vain itki. En ymmärtänyt sanaakaan, mitä hän sanoi, mutta sitten joku tuli puhelimeen ja sanoi: “Tulkaa äkkiä, teidän lastanne on käytetty seksuaalisesti hyväksi”.”

Kun nainen meni uimahallille, hän näki lapsensa istuvan huoneessa itkien, ja miehen uimahousuissa ja käsiraudoissa.

Nainen kertoo, että poliisin piti estää häntä hyökkäämästä miehen kimppuun.

“En halua miehelle suoraa karkotusta. Haluan hänet vankilaan, koska olen kuullut, mitä siellä tehdään lapsia hyväksikäyttäneille.”

“Haluan hänen kokevan vankilassa kaiken sen, mitä muut vangit voivat tehdä lasten seksuaalisille ahdistelijoille. Sen jälkeen haluan, että hänet karkotetaan.”


Miksi puhutaan irakilaismiehestä? Hän on kuitenkin asunut/ollut Wienissä jo syyskuusta 2015 lähtien. Puhukaamme siis suomalaisen meedian tavoin; "itävaltaismies raiskasi serbipojan" tai "wieniläismies raiskasi pakolaislapsen". Kuulostaisi paremmalta suvaitsevaiston korvissa...

On joteskin kornia, että "turvapaikkaa" hakeva henkilö aiheuttaa turvattomuutta omilla toimillaan. Vielä enemmän kornia on se, että tälläisen henkilön karkottamista joku tulee vastustamaan "koska hän joutuisi vaaraan kotimaassaan".
- Mitä välii...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Riukiu
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 940
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja Riukiu » Ma Helmi 08, 2016 6:10 pm

Joskus tällainen joku saa katua katkerasti:

http://www.vastarinta.com/pakolainen-ra ... avallassa/

"Amerikkalainen opiskelija Lauren M. oli osa järjestöä, joka tarjoaa ei-valkoisille tunkeutujille asuntoja, jos heitä uhkaa karkotus. Afrikkalainen 24-vuotias Abdou I. oli jo poliisin rekisterissä aiemmista rikoksista.
Abdou oli alun perin hakenut turvapaikkaa Saksasta vuonna 2012, mutta ennen kuin hakemusta voitiin käsitellä, hänet pidätettiin useista rikoksista, muun muassa varkaudesta, ryöstöstä ja seksuaalirikoksista. Tutkinnan aikana hän pakeni Itävaltaan, jossa hän liittyi tuhansiin uusiin tunkeutujiin Wienissä.
Tavatessaan Abdoun Lauren sääli häntä ja päätti päästä hänet asuntoonsa. Lauren myös tarjosi tälle vaatteita ja ruokaa. Laurenin ystävät huolestuivat, kun häntä ei kuulunut. Kun hänen asuntonsa tutkittiin, Laurenin verinen ruumis löytyi sängyltä. Abdou pakeni, mutta poliisit saivat hänet kiinni kahden viikon päästä Sveitsistä."

Nemesia
Poliisikoira Rex
Viestit: 578
Liittynyt: Su Loka 12, 2008 5:54 pm

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja Nemesia » Ma Helmi 08, 2016 8:50 pm

Todellinen syy uutisen pimittämiselle oli pakolaisen suojeleminen. Jos eläin on ihmiselle vaarallinen, se tapetaan. Henki pois tollasilta pedoilta.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12426
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Loka 23, 2016 10:27 am

Vankeutta tuli paikallisoikeudessa 6 vuotta.

Vaan kuinkas kävikään: Itävallan korkein oikeus oli sitä mieltä, että seksihädästä kärsinyt ei ymmärtänyt sitä, että poika ei halunnut.

Itävallan korkein oikeus on nyt päättänyt, että 20-vuotias irakilaismies Amir A, jolla on vaimo ja tyttölapsi Irakissa, ei ollut ehkä ymmärtänyt, ettei 10-vuotias poika halua miehen käyttävän häntä seksuaalisesti hyväksi.

Irakilainen raiskasi pojan niin väkivaltaisesti, että poika vietiin sairaalahoitoon vammojen takia.

Oikeudessa irakilainen kertoi, että hänellä oli ollut “seksuaalinen hätätila”, koska hänen vaimonsa oli jäänyt Irakiin, eikä mies ollut saanut seksiä neljään kuukauteen.

Mies oli tullut Itävaltaan viime vuoden syyskuussa. Hän raiskasi pojan joulukuussa.

Oikeus tuomitsi alunperin Amir A:n vankilaan kuudeksi vuodeksi törkeästä lapsen hyväksikäytöstä ja alaikäisen raiskauksesta.

Mies valitti tuomiosta korkeimpaan oikeuteen.

Eilen korkein oikeus hyväksyi puolustusasianajajan väitteen, ettei alempi oikeusaste tuomiossaan ottanut huomioon sitä, ettei mies ollut ymmärtänyt pojan sanovan ei.

Korkeimman oikeuden tuomari Thomas Philipp totesi, että vaikka lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö oli todistettu “vedenpitävästi”, oikeudella ei ollut tarpeeksi todisteita siitä, että lapsi olisi raiskattu.

Syyte raiskauksesta kumottiin.

Amir A:n odotetaan kuitenkin pysyvän vangittuna siihen saakka, kunnes raiskaussyyte palautuu paikallisoikeuden uudelleen käsiteltäväksi ensi vuoden puolella.


‘He didn’t know the boy didn’t want to be raped’ court throws out migrant child sex charge
Daily Express

Poliitikkojen, median sekä suvaitsevaiston lisäksi jopa oikeuslaitokset Euroopassa tekevät kaikkensa, että Eurooppa tuhoutuu ja maahantunkeutujilla on eri säännöt.

Tekijä tuskin ymmärtää jatkossakaan että ketään ei saisi raiskata. Tai että jos raiskaa, niin seksihätä vapauttaa syytteistä, kuin myös todistustaakan siirtäminen lapselle.
- Ehkä RASMUS-ryhmässä nyt iloitaan...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

murur0a
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 236
Liittynyt: Su Touko 18, 2008 2:01 pm

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja murur0a » Ma Loka 24, 2016 2:01 am

He didn't know the boy didn't want to be raped

Avatar
Rescuer
Sherlock Holmes
Viestit: 3410
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja Rescuer » Ma Loka 24, 2016 6:28 am

Käsittääkseni Saksassa edelleen raiskaus vaatii uhrilta aktiivista kieltäytymistä. Nyt näköjään on alettu alettu vaatimaan, että tekijän pitää vielä ymmärtää kieltäytyminen.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

Kaustinen
Alibin kestotilaaja
Viestit: 336
Liittynyt: To Touko 09, 2013 8:23 pm

Re: Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wieni

Viesti Kirjoittaja Kaustinen » Ma Loka 24, 2016 10:06 am

Siis mitä vttua :shock: ? Lähtöolettamako on, että ihmiset haluavat tulla raiskatuiksi; sanaan kun jo sisältyy valmiiksi pakko/uhka/yms.

Ja toinen lähtökohtainen olettama ilmeisesti on, että 10- vuotias pikkupoika haluaa tulla pannuksi? Eikö tässä ole nyt yhtään annettu merkitystä esimerkiksi lapsen iälle? Suomessa sentä tulee (niitä onnettomia) raiskaustuomioita, vaikka uhri ei lamaannuksensa vuoksi olisi juuri uskaltanut vastustellakaan tms. Ja on puhuttu ihan aikuisista ihmisistä. Joo, josko ei otettaisi mallia ainakaan Itävallasta, jos meillä joskus systeemiä uudistetaan.

Vastaa Viestiin