Palkittu toimittaja Ari Lahdenmäki tuomittiin raiskauksesta

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
kerperossi
Scooby-Doo
Viestit: 29
Liittynyt: La Tammi 30, 2016 9:38 am

Palkittu toimittaja Ari Lahdenmäki tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja kerperossi »

http://m.iltalehti.fi/kotimaa/201707202 ... 9_u0.shtml
Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta - tuppautui uhrin taksiin ja kotiin

Tänään klo 06:59

Tuomitulla oli todistajan mukaan maine päällekäyvänä pokaajana, jolla on tapana iskeä seuralaisia voimakkaaseen tyyliin.

Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta alle kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen.
Tuomio tuli ravintolaillan jälkeen uhrin asunnolla tapahtuneesta raiskauksesta.
Tuomittu on kiistänyt syytteen ja aikoo valittaa hovioikeuteen.

Espoon käräjäoikeus on tuominnut palkitun suomalaistoimittajan vuoden ja yhdentoista kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen raiskauksesta.

Miestoimittaja ja uhri viettivät viime talvena iltaa ravintolassa seurueessa, johon kuului lisäksi miehen tuttavia. Illan päätteeksi kaksikkoa oli pyydetty poistumaan ravintolasta riehakkaan käytöksen ja voimakkaan humalatilan seurauksena, jolloin he olivat siirtyneet yhdessä ravintolan ulkopuolelle.

Ulkona ollessaan yksi miehen tuttavista oli käynyt tarkistamassa, että kaksikolla oli kaikki hyvin ja ettei mies pakottaisi itseään naisen seuraan. Miehellä oli tuttavan mukaan tapana iskeä naisia "päällekäyvään tyyliin". Tuttava oli tuolloin arvioinut tilanteen olevan hallinnassa ja jättänyt kaksikon ulos, missä nainen oli pian suunnannut taksitolpalle.

Naisen mukaan mies lähti myös taksitolpalle ja tunkeutui hänen kanssaan samaan taksiin. Naisen kehotuksista huolimatta mies ei suostunut antamaan taksinkuljettajalle osoitettaan mennäkseen omaan kotiinsa. Koska nainen oli kuitenkin ehtinyt antaa oman kotiosoitteensa kuljettajalle, ajoi taksi ainoastaan naisen asunnolle.

Taksimatkan päätteeksi mies tuli uhrin mukaan tämän asuntoon kutsumatta.

Uhri pelkäsi

Uhri kertoi oikeudessa miehen raiskanneen hänet useasti illanviettoa seuranneen yön ja aamun aikana väkivaltaa käyttäen.

Uhrin kertoi kehottaneensa miestä nukkumaan asunnon sohvalla, ennen kuin tämä oli työntänyt uhrin sängylle, riisunut tämän vaatteita sekä kosketellut häntä kielloista huolimatta.

Uhri oli tekojen välissä nukkunut, mutta herättyään koskettelu oli jatkunut uhrin sängyllä. Nainen kielsi miestä voimakkaasti, jolloin tämä lopetti hetkeksi, aloittaen kuitenkin pian uudestaan. Lopulta nainen oli onnistunut potkaisemaan miestä lantioon ja päässyt pois sängyltä.

Vapauduttuaan miehen alta pahoinvoiva nainen siirtyi asuntonsa vessaan, minne mies seurasi hetken kuluttua perässä pakottaakseen naisen sukupuoliyhteyteen. Nainen oli onnistunut työntämään miehen pois ja siirtymään olohuoneeseen, missä uhri kertoo miehen raiskanneen hänet vielä uudestaan.

Tuomitun käyttämän väkivallan lisäksi uhrin puolustautumista oli estänyt pelko ja tapahtumien aiheuttama lamaantuminen.

Tapahtumien jälkeen aamulla nainen oli kävellyt aluetta huonosti tunteneen miehen kanssa samaa matkaa läheiselle juna-asemalle, käydäkseen samalla läheisessä apteekissa.

Vasta tuomitun lähdettyä uhrille oli selvinnyt, että hänen puhelimensa oli lentokonetilassa ja täten siihen oli ollut mahdotonta soittaa yön ja aamun aikana. Nainen ei kertomansa mukaan ollut vaihtanut puhelimen asetuksia itse, mutta mies oli taksimatkan aikana pyytänyt saada katsoa puhelinta. Naisen tuttavat olivat yrittäneet tavoittaa häntä tämän poistuttua ravintolasta.

Saatuaan puhelimen asetukset jälleen normaaliksi uhri oli soittanut ystävälleen ja kertonut tälle edellisen illan ja aamun tapahtumista.

Kiisti syytteen

Tuomittu kiisti oikeudessa raiskanneensa naisen. Hänen mukaansa kaksikko oli lähtenyt ravintolasta naisen luo jatkoille hyvässä yhteisymmärryksessä ja harrastanut seksiä yhteisestä sopimuksesta asunnossa yhden kerran ravintolailtaa seuranneena aamuna.

Oikeus katsoi, että miehen esitutkinnassa ja käräjäoikeudessa antamien tapahtumakuvauksien välillä oli kuitenkin sellaisia ristiriitaisuuksia, jotka horjuttivat miehen kertomuksen luotettavuutta.

Naisen kertomus tapahtumista oli oikeuden mukaan yhdenmukaisempi. Jossain määrin ristiriitaisena oikeus piti sitä, että nainen oli tapahtumien jälkeen vielä kävellyt yhtä matkaa miehen kanssa juna-asemalle. Oikeus kuitenkin katsoi, että edellisen illan voimakas humalatila on saattanut vaikuttaa vielä varhaisen aamun tapahtumiin. Lisäksi apteekin sijainti samalla suunnalla saattoi vaikuttaa naisen päätökseen.

Oikeudessa kuultiin myös psykoterapeuttia, joka arvioi uhrin kertomuksen seksuaalisesta väkivallasta pitävän paikkaansa.

Ehdollisen vankeuden lisäksi mies tuomittiin suorittamaan 90 tuntia yhdyskuntapalvelua sekä maksamaan uhrille 4 000 euroa aiheuttamastaan kärsimyksestä.

Iltalehti tavoitti tuomitun, joka kertoi valittaneensa saamastaan tuomiosta hovioikeuteen. Hän ei halunnut kommentoida tapausta enempää.
Mies tuomittiin vajaan kahden vuoden ehdolliseen vankeustuomioon raiskauksesta. Kuvituskuva.
Kuka lie kyseessä? Onko kyseessä oikeasti joku tunnettu henkilö vai onko otsikointi taas luokkaa "suosikkijuontaja"?

Otsikkoon lisätty nimi tuomiolauselman tultua julkiseksi.
-NILS-

chadspill
Neuvoja-Jack
Viestit: 536
Liittynyt: La Heinä 04, 2015 2:30 pm

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja chadspill »

Tuli mieleen se Axel Smith tyyppi, vai mikä hänen nimensä olikaan?

Taksikuskin toiminta tilanteessa on ollut kummallista. Jos nainen on selvästi osoittanut ettei halua miestä mukaansa, olisi taksikuskin joko pitänyt heittää mies ulos tai ilmoittaa poliisille miehen lähdettyä seuraamaan naista.
2 200 euroa tienaavalle jää kuukaudessa 10 euroa aiempaa enemmän käteen.
Myös eläkeläisille on luvassa vastaava veronkevennys.
Veikkauksen toimitusjohtaja Olli Sarekoski on tyytyväinen 32 000 € kuukausipalkkaansa - "Minusta palkka on hyvä"
...

Juanita
Nikke Knakkertton
Viestit: 164
Liittynyt: Su Tammi 20, 2008 7:21 pm

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Juanita »

Palkittu toimittaja on varmaan jonku palkinnon joskus saanut josta kukaan ei oo ennen kuullutkaan... palkinnosta tai toimittajasta :) kunhan saatu taas otsikot lehtiin muiden uutisten puutteessa...

peteme
Sofia Karppi
Viestit: 403
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 7:10 pm

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja peteme »

40v palkittu juontaja. Radiota kun kuuntelee niin jutuista päätellen sopis hyvin. :mrgreen:

peteme
Sofia Karppi
Viestit: 403
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 7:10 pm

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja peteme »

40v palkittu juontaja. Radiota kun kuuntelee niin jutuista päätellen sopis hyvin. :mrgreen:http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005298637.html :| Toimittaja vetosi oikeudessa siihen, että hän menettäisi työnsä, jos hänet tuomitaan raiskauksesta. Oikeus ei ottanut vetoomusta huomioon.

Palkittu 40-vuotias suomalaistoimittaja on tuomittu yhden vuoden ja yhdentoista kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen syksyllä 2015 tapahtuneesta raiskauksesta. Espoon käräjäoikeuden mukaan pelkkä ehdollinen vankeusrangaistus ei ollut kuitenkaan riittävä rangaistus teon vakavuuteen nähden, joten se määräsi miehelle kesäkuussa antamassaan tuomiossa ehdollisen vankeuden lisäksi 90 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Rikostuomiosta kertoi ensimmäisenäIltalehti.

Oikeuden mukaan mies pakotti naisen useita kertoja sukupuoliyhteyteen käyttäen väkivaltaa eli työntäen uhria, painaen naista päästä ja käsistä kiinni pitäen. Nainen oli oikeuden mukaan pelkotilan vuoksi kykenemätön puolustamaan itseään. Nainen oli yrittänyt sanallisesti ja fyysisesti estää miestä raiskaamasta.

Toimittaja kiisti syytteen ja sanoi, että he olivat olleet yhteisymmärryksessä sukupuoliyhteydessä yhden kerran aamulla eikä siinä käytetty väkivaltaa. Hän vetosi oikeudessa siihen, että jos hänet tuomittaisiin raiskauksesta, hän menettäisi työnsä. Oikeuden mukaan työpaikan menettäminen on varsin tavanomainen seuraus tällaisesta rikoksesta eikä ottanut vetoomusta huomioon. Sen sijaan se otti rangaistusta määrätessään huomioon, ettei miehen käyttämä väkivalta ollut kovin voimakasta. Teko sisälsi kuitenkin useita sukupuoliyhteyksiä. Miehellä ei ole oikeuden mukaan aikaisempia merkintöjä rikosrekisterissä.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Naisen mukaan hän oli tavannut miehen helsinkiläisravintolassa. Hän oli ollut niin voimakkaassa humalassa, että oli oksentanut ravintolan lattialle ja ihmiset olivat olleet hänen tilastaan huolissaan.

Naisen mukaan hän oli lähtenyt kävelemään taksitolpalle ja toimittajamies oli kävellyt hänen perässään ja ehdottanut, että he menisivät samalla taksilla. Taksissa nainen oli kertonut osoitteensa ja oli kertomansa mukaan yrittänyt saada myös miestä kertomaan oman osoitteensa, mutta mies ei ollut niin tehnyt.

Taksissa mies oli halunnut naisen mukaan katsoa hänen puhelintaan ja hän oli tästä pyynnöstä hämmentynyt, mutta antanut miehen tehdä niin.

Naisen kotona mies oli työntänyt naisen asuntoon sisälle kovakouraisesti. Nainen kertoi yrittäneensä rauhoittaa tilannetta ja lupasi miehen voivan nukkua sohvalla. Mies oli naisen mukaan työntänyt naisen vatsalleen ja alkanut riisua naista, vaikka nainen oli yrittänyt sanoa, ettei halua seksiä miehen kanssa. Riisuminen oli naisen mukaan kovakouraista ja mies oli painanut päästä.

Humalatilan takia naisen oli vaikeuksia liikkua ja mies oli kosketellut naista. Seuraava muistikuva naisella oli, kun oli valoisampaa. Hän havahtui miehen olevan alastomana hänen takanaan ja jatkavan hänen kosketteluaan, vaikka nainen yritti rimpuilla. Naisen mukaan mitä kovemmin hän rimpuili, sitä kovemmin mies väänsi hänen käsiään. Kun nainen kielsi miestä, tämä lopetti vähäksi aikaa. Nainen potkaisi miestä lantioon ja sai tämän pois päältään.

Mies tuli naisen mukaan vessaan, missä hän huonovointisuuden jälkeen huuhteli kasvojaan, jolloin mies naisen mukaan kosketteli ja pakotti hänet sukupuoliyhteyteen. Nainen sai puskettua miehen kauemmaksi ja meni sohvalle. Mies tuli naisen mukaan perässä ja raiskasi hänet sohvalla. Mies väänsi naisen mukaan hänen käsiään ja naisen voimat alkoivat loppua.

Nainen kertoi olleensa vessassa ja sohvalla lamaantunut. Naisen mukaan mies oli laittanut hänet sängylle ja raiskannut. Tekojen jälkeen nainen oli mennyt pesulle ja mies oli naisen mukaan käyttäytynyt aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Nainen kertoi olleensa paniikissa.

Mies ei tiennyt, missä oli eikä nainen osannut kunnolla neuvoa. Nainen ajatteli, että oli parempi mennä samaa matkaa ja näyttää asema, koska hän oli menossa muutoinkin apteekkiin hakemaan jälkiehkäisypilleriä.

Kotimatkalla naiselle oli iskenyt paniikki ja hän oli itkenyt koko matkan. Nainen huomasi puhelimensa olleen lentotilassa, mutta hän ei ollut sitä itse laittanut siihen tilaan. Puhelimeen oli tullut useita soittoja.

Nainen kertoi lähipiirilleen tapahtumasta, kävi lääkärissä ja soitti Rikosuhripäivystykseen ja Tukinaiseen. Näiden puheluiden aikana hän kertoi ymmärtäneensä, että kysymys oli raiskauksesta. Teon jälkeen nainen kertoi olleensa ahdistunut eikä hän pystynyt olemaan asunnossa. Naisen oli vaikea nukkua.

Toimittajamies kertoi oikeudessa, että hän oli tupakkapaikalla kutsunut naisen pöytäänsä. Muut olivat lähteneet pöydästä, koska miehen ja naisen meno oli liian railakasta kovan humalatilan takia. Mies kertoi myös naisen oksentaneen lattialle.

Miehen mukaan hän ehdotti naiselle, että he menisivät jatkoille. Miehen mukaan hänellä oli yövieras, joten hänen luokseen ei voitu mennä. Mies ei suostunut oikeudessa kertomaan, kuka hänen vieraansa oli. Esitutkinnassa mies ei kertonut yövieraasta mitään. Mies myönsi mahdollisesti käsitelleensä naisen puhelinta taksissa, mutta kiisti laittaneensa sitä lentokonetilaan.

Aamulla he harrastivat miehen mukaan yhteisymmärryksessä seksiä. Miehen mukaan hän ei ollut väkivaltainen. Miehen mukaan nainen saattoi hänet asemalle.

Oikeudessa kuultiin miehen noin 15 vuotta tuntenutta todistajaa, joka oli ollut samassa ravintolapöydässä naisen ja miehen kanssa. Todistaja oli huomannut miehen ja naisen ravintolan ulkopuolella sen jälkeen, kun heitä oli pyydetty poistumaan ravintolasta.

Todistaja oli käynyt kysymässä, oliko kaikki kunnossa. Hän oli halunnut varmistaa, ettei mies tunkisi naisen seuraan, koska todistajan näkemyksen mukaan miehellä oli tapana ”pokailla” naisia melko voimakkaaseen ja päällekäyvään tyyliin. Hän oli halunnut varmistaa, ettei nainen lähtisi vastoin tahtoaan. Todistajalle oli jäänyt illasta epämääräinen olo ja hän oli yhdessä muiden kanssa yrittänyt tavoittaa naista, mutta he eivät olleet onnistuneet siinä.

Oikeudessa kuultiin myös naisen hyvin tuntenutta henkilöä, joka kertoi naisen soittaneen kauhuissaan ja hysteerisenä. Nainen oli kertonut, että sukupuoliyhteys oli tapahtunut vastoin hänen tahtoaan ja hän oli yrittänyt estellä sanallisesti ja fyysisesti.

Oikeudessa kuultiin myös psykologia, jolle nainen oli kertonut tapahtumista. Psykologin mukaan nainen oli ollut tapahtuneen jälkeen hyvin hädissään ja kärsinyt univaikeuksista. Psykologi arvioi naisen kertomuksen seksuaalisesta väkivallasta pitävän paikkaansa.

Oikeuden mukaan mies kertoi eri tavalla käräjäoikeudessa ja esitutkinnassa siitä, mitä jatkopaikasta oli sovittu, mikä horjutti hänen kertomuksensa luotettavuutta.

Nainen kertoi oikeuden mukaan tapahtumista yksityiskohtaisesti ja johdonmukaisesti. Sen sijaan oikeuden mukaan miehen kertomus hänen omalla asunnollaan olleesta yövieraasta ei miehen omien aiempien puheiden mukaan pidä paikkaansa.

Naisen kertomuksessa oikeus piti jossain määrin ristiriitaisena sitä, että nainen lähti aamulla miehen kanssa yhdessä juna-asemalle. Oletettavampaa olisi ollut oikeuden mukaan se, ettei nainen olisi halunnut olla miehen kanssa missään tekemisissä. Nainen oli ollut oikeuden mukaan kuitenkin niin voimakkaassa humalatilassa edellisenä iltana, että hän saattoi olla vielä varhain aamulla jonkin verran päihtynyt eikä siksi käyttäytynyt ihan normaalilla tavalla. Nainen oli myös halunnut hankkia jälkiehkäisypillerin mahdollisimman nopeasti ja siksi lähtenyt samaan suuntaan kuin mies.

Mies tuomittiin maksamaan naiselle 4 000 euroa kärsimyksestä.

jaakkima
Sofia Karppi
Viestit: 412
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2013 3:04 pm

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja jaakkima »

J.L. semmonen sammakon näköinen alapäähumoristi

Komisario Sisu
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: Su Huhti 15, 2012 12:12 pm

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Komisario Sisu »

jaakkima kirjoitti:J.L. semmonen sammakon näköinen alapäähumoristi
Missä mediassa kaveri vaikuttaa?

jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1054
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

Komisario Sisu kirjoitti:
jaakkima kirjoitti:J.L. semmonen sammakon näköinen alapäähumoristi
Missä mediassa kaveri vaikuttaa?
Long playn toimittaja, vanhemmat.comissa on nimi ja kuva

cyklon
Jane Marple
Viestit: 1094
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 9:41 am

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja cyklon »

https://imgur.com/8sNNJVI

Linkissä tuomiolauselma.

Avatar
CSI
Jessica Fletcher
Viestit: 3092
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja CSI »

Komisario Sisu kirjoitti:
jaakkima kirjoitti:J.L. semmonen sammakon näköinen alapäähumoristi
Missä mediassa kaveri vaikuttaa?

No mitäs luulet?

Tavanomaisissa suvakkimedioissa näkyy vaikuttavan: Yle, Hyysäri, MTV jne.

Vasemmistoliiton aktiiveja. "Palkittu toimittaja" eli näiden vihervassareiden keskinäisen runkkausringin ylistämä.

Näköjään omaa samanalaiset "pöytätavat" kuin mitä nämä matut, joita "palkittu toimittaja" haluaisi lisää Suomeen. Paljon.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

sinnerman
Sofia Karppi
Viestit: 424
Liittynyt: La Loka 22, 2016 10:00 am

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja sinnerman »

Nyt vaan odotellaan lauselmaa, jossa raiskattu onkin oikeiston asettama "houkutusilolintu".

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13481
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

afrikan_asialla.jpeg
afrikan_asialla.jpeg (160.12 KiB) Katsottu 33751 kertaa
Ari Lahdenmäki on suomalainen toimittaja. Hän on erikoistunut etenkin yhteiskunnalliseen ja oikeusjournalismiin.

Lahdenmäki on kirjoittanut yhdessä Riku Rantalan kanssa kirjan Isänmaan asialla – matkaopas syrjäytettyjen Suomeen (Johnny Kniga, 2004). Teos on gonzojournalistinen ajankuva, jossa matkataan kesäisessä Suomessa ja hieman ulkomaillakin vuonna 2003. Marraskuussa 2007 Lahdenmäeltä ilmestyi yhdessä Riku Rantalan ja Tuomas Milonoffin kanssa kirjoitettu tietokirja Madventures: Kansainvälisen seikkailijan opas (Johnny Kniga). Hän oli myös Rantalan ja Milonoffin Bassoradiossa perjantaisin esitetyn Truths & Rights -ohjelman poliittinen kommentaattori ja Docventures-ohjelman radio-osuuden poliittinen kirjeenvaihtaja. Lokakuussa 2015 Lahdenmäeltä ilmestyi Kari Peitsamosta kertova kirja Rokkari ja saarnamies (Like).

Lahdenmäki on työskennellyt Helsingin Sanomien kaupunkitoimituksessa sosiaali- ja terveystoimittajana sekä lehden sunnuntaitoimituksessa feature-kirjoittajana. Hän on työskennellyt myös Yleisradion A-studion toimittajana sekä tutkivan journalismin Long Play-verkkojulkaisussa.

Lahdenmäki on toiminut myös opettajana muun muassa Helsingin yliopistoon kuuluvassa ruotsinkielisessä Social- och kommunalhögskolanissa.

Vuonna 2005 Lahdenmäki sai Tutkivan journalismin yhdistyksen Lumilapio-palkinnon yhdessä Antti Helinin, Anu Partasen ja Pekka Vänttisen kanssa Image-lehteen tekemästään eurooppalaista ihmiskauppaa käsitelleestä artikkelista.

Wikipedia

Kaarnalaivan kapteenin Riku Rantalan (omasta mielestään ainoa suomalainen, joka on käynyt ulkomailla ja vain siksi vain hän voi tietää millaisia metsäläisiä olemme) kavereita.

Lahdenmäki vain vahvistaa mielikuvaani suomalaisista toimittajista; oman mielipiteensä uutisen muotoon kirjoittavia punavihreitä suomalaisvihaajia - ja raiskaajia.

Juu, nyt odotellaan Lahdenmäen (ja Riku Rantalan) esiintuloa, että äärioikeiston juonihan tämä. Tai että olin kännissä, olin stressaantunut.

Kyllä toimittajakunta Lahdenmäestä huolen pitää. Jos siitä vasemmistolaisesta sisäpiiristä ulos lentää, niin ainoa syy on kriittisyys ns haittamaahanmuuttoa vastaan, joka taasen on sitä ns rasismia.
- Kaiken muun toimittajien toverikunta antaa toisilleen anteeksi.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Black Sabbath
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ke Loka 22, 2014 5:40 pm

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Black Sabbath »

cyklon kirjoitti:https://imgur.com/8sNNJVI

Linkissä tuomiolauselma.
Kiitti vaan tää tukkii tietokoneen, mutta löytyhän se pelle...

Mat-Lock
Martin Beck
Viestit: 833
Liittynyt: La Syys 20, 2008 11:15 am

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Mat-Lock »

Doctor Lecter kirjoitti: Kyllä toimittajakunta Lahdenmäestä huolen pitää. Jos siitä vasemmistolaisesta sisäpiiristä ulos lentää, niin ainoa syy on kriittisyys ns haittamaahanmuuttoa vastaan, joka taasen on sitä ns rasismia.
- Kaiken muun toimittajien toverikunta antaa toisilleen anteeksi.
Ikävä katkaista päiväunesi, mutta kyllä tuo tulee lentämään kaikista pesteistään kuin leppäkeihäs. Noissa piireissä suhtautuminen vakaviin rikoksiin on kuitenkin vähän tiukempaa kuin jossain MV-lehdessä, jossa päätoimittajakin on täysi kriminaali.

Zukuluku
Frank Drebin
Viestit: 389
Liittynyt: Ma Loka 27, 2008 12:21 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Palkittu toimittaja tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Zukuluku »

Mat-Lock kirjoitti:Ikävä katkaista päiväunesi, mutta kyllä tuo tulee lentämään kaikista pesteistään kuin leppäkeihäs. Noissa piireissä suhtautuminen vakaviin rikoksiin on kuitenkin vähän tiukempaa kuin jossain MV-lehdessä, jossa päätoimittajakin on täysi kriminaali.
Toivotaan näin, sen verran törkeä teko kyseessä.

On muuten varmaan eräs huonoimmista ammateista törttöillä tällä tavalla. Yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen pyrkivän toimittajan uskottavuus on täysin menetetty, joten työntantajilla on tästäkin syystä hyvä syy purkaa työsopimukset.

Onko edessä alan vaihto vai pystyykö toimittaja vielä tekemään oman alansa töitä? Iltalehdessä voisi ainakin julkaista Aarnion kertomuksia "IL-työryhmä"-nimimerkillä. Tai toisena vaihtoehtona keksiä jonkun hassunhauskan nimimerkin ja siirtyä pakinoitsijaksi. Mutta omalla nimellä ei varmaan ole vuosikausiin asiaa kirjoitella lehtiin.

Vastaa Viestiin