Kankaanpäässä 2 miestä houkutellut pikkupoikia luokseen

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Valoviikate
Helen Mirren
Viestit: 1431
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2008 7:12 pm
Viesti:

Kankaanpäässä 2 miestä houkutellut pikkupoikia luokseen

Viesti Kirjoittaja Valoviikate » Ke Huhti 17, 2019 11:24 pm

Kaksi eri miestä tarjosi 7-vuotiaalle kankaanpääläispojalle rahaa, jos hän lähtisi miesten mukaan hotellille – poliisi pyytää havaintoja
17.4.2019 14.31 – PÄIVITETTY 15.13

Kankaanpääläinen 7-vuotias poika joutui maanantaina hiukan kello yhden jälkeen päivällä ahdistelijoiden kohteeksi Alpinkadulla Kankaanpään keskustan tuntumassa.

Pikku koululainen oli matkalla koulusta kotiin, kun hänen kohdalleen ajoi musta uudehko neliovinen Mercedes Benz Sedan -merkkinen henkilöauto, jonka kuljettaja tarjosi pojalle 200 euroa, jos tämä nousee autoon ja lähtee hänen kanssaan hotelliin.

Poika ei vastannut miehelle mitään, vaan jatkoi matkaansa. Lukkarinkadun alkupäässä häntä vastaan tuli toinen mies, joka tarjosi pojalle 100 euroa, ja houkutteli häntä niin ikään mukaansa hotelliin. Kadulla yksinään kävellyt mies oli pojan mukaan noin 175 senttiä pitkä normaalivartaloinen mies, jolla oli tumma takki ja tummat hiukset. Molemmat miehet puhuivat sujuvaa suomea.

Tapahtuneesta ilmoitettiin koulusta poliisille, ja poliisi kävi puhuttamassa lasta tiistaina iltapäivällä. Rikosilmoitusta tapauksesta ei kuitenkaan ole tehty.

Komisario Jouni Uusitalon mukaan tapauksessa ei ole kyse lapsen mielikuvituksesta. Hän kertoo, että poliisi suhtautuu tapahtuneeseen vakavasti. Hän pyytää, että tapaukseen liittyvistä havainnoista tai vastaavista kannattaa ilmoittaa poliisin päivystyksen numeroon 029 544 9212. Kankaanpään poliisin päivystys on avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 8–16. Akuuteissa tapauksissa kannattaa soittaa suoraan hälytyskeskukseen.

Jouni Uusitalo muistuttaa, että vieraiden autojen kyytiin ei saa nousta, vaikka luvattaisiin mitä tahansa.

– Jos lapsi joutuu ahdistelun kohteeksi, niin hänen on syytä kertoa asiasta heti vanhemmilleen ja poliisille.
https://www.satakunnankansa.fi/a/be0998 ... 16335133d3

Otsikkoa asemoitu
-NILS-

sikakyösti
Neuvoja-Jack
Viestit: 252
Liittynyt: Ma Syys 21, 2015 2:06 pm

Re: 2 eri miestä tarjosi 7.v pojalle rahaa hotelliin lähtemi

Viesti Kirjoittaja sikakyösti » To Huhti 18, 2019 2:11 am

7-vuotiaat ovat yleensä kai jotain 120-130 senttiä pitkiä. Miten tuonkokoinen natiainen pystyy uskottavasti arvioimaan edes kymmenen sentin tarkkuudella, onko joku aikuinen 175 senttiä pitkä?

Lady Willows
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 177
Liittynyt: To Huhti 22, 2010 10:27 am

Re: 2 eri miestä tarjosi 7.v pojalle rahaa hotelliin lähtemi

Viesti Kirjoittaja Lady Willows » To Huhti 18, 2019 5:46 am

Jos poika osasi sanoa ettei ihan niin pitkä kuin isä ja poliisi teki siitä arvion jos isukki oli 180cm...... Jotkut pennut osaavat olla aika nokkelia, ja saattavat pysyä tuollaisessa tilanteessa aivan rauhallisina kun eivät täysin tajua tilanteen vakavuutta. Saattavat huomioida asioita, joita paniikkiin joutunut aikuinen ei hahmota ollenkaan
2+2=5, hyvin suurilla kakkosen arvoilla.
Morrissey: "So how can anybody say
They know how I feel
The only one around here who is me
Is me"

Paa
Wallander
Viestit: 1008
Liittynyt: Ti Huhti 09, 2013 8:19 pm

Re: 2 eri miestä tarjosi 7.v pojalle rahaa hotelliin lähtemi

Viesti Kirjoittaja Paa » To Huhti 18, 2019 11:02 am

Juuri noin^ lähipiirini 7-v poika tekisi eli vertaisi kyseisiä miehiä juurikin isäänsä tai muihin tuttuihin miespuolisiin henkilöihin. Kieltämättä poliisilla on tarkka mitta, ei edes 170 tai 180 vaan jämpti 175.
Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä. (Snl.27:19)

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3430
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Kankaanpäässä 2 miestä houkutellut pikkupoikia luokseen

Viesti Kirjoittaja damfin » To Huhti 18, 2019 6:31 pm

Jaa että jossain kankaanpäässä on ilmeisesti jokin homo-pedofiilien keskittymä kun saman pojan kotimatkalla samana päivänä osuu peräti kaksi erillistä pedofiilisetää kohdalle... No pakkohan se on uskoa jos kerta poika ihan itse näin on kertonut, mutta on kyllä helkutin huonoa tuuria pojalla että joka nurkan takana pedofiilit vaanii, ja samana päivänä, vai olisiko niin että kankaanpäässä on kaksi kaduilla vaanivaa pedofiilia mutta vain yksi sopivan ikäinen poikanen, niin joutuuvat molemmat pedot sitä samaa poikaa ahdistelemaan.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

dazu
Columbo
Viestit: 2309
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kankaanpäässä 2 miestä houkutellut pikkupoikia luokseen

Viesti Kirjoittaja dazu » Pe Huhti 19, 2019 6:29 pm

^Jos tällainen on tapahtunut, niin eiköhän nämä miehet ole toimineet yhdessä, kun vielä molemmat on rahan kanssa ehdotelleet hotelliin menoa...
Kankaanpää on aika pieni kaupunki, ei siellä montaa hotellia ole... Joskus olen siellä hotellissakin kyllä yöpynyt...
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

rice13
Parranpäristäjä
Viestit: 76
Liittynyt: To Syys 18, 2008 8:46 pm

Re: Kankaanpäässä 2 miestä houkutellut pikkupoikia luokseen

Viesti Kirjoittaja rice13 » Ti Huhti 30, 2019 10:23 pm

Mikä on todennäköisyys, että kyseinen tapahtuma sattuu Kankaanpään kokoisessa paikassa tai ylipäänsä missään? Taitaa olla kakaralla aika vilkas mielikuvitus... ^ ylläolevaan kommenttiin vastaten: Kankaanpäässä ei todellakaan ole hotelleita ihan liiaksi asti. On tullut paikkakunnalla asuttua noin 20 vuotta.

Iivis
Watson
Viestit: 2995
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Kankaanpäässä 2 miestä houkutellut pikkupoikia luokseen

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Huhti 30, 2019 10:33 pm

https://www.satakunnankansa.fi/a/5e5840 ... f26cc34e0c

Poliisi: koulupoika yritettiin lahjoa hotelliin seksin takia – Porin lapsirikosryhmä tutkii tapausta

30.4.2019 12.06 – PÄIVITETTY 20.31


Poliisi suhtautuu edelleen vakavasti Kankaanpäässä 15. huhtikuuta sattuneeseen nuoren koulupojan ahdistelutapaukseen, vaikka pitääkin tapausta sinänsä poikkeuksellisena.

Seitsemänvuotias poika kertoi vanhemmilleen ja poliisille, että hän joutui samalla matkalla koulusta kotiin kahden eri miehen ahdistelemaksi. Molemmat miehet tarjosivat pojan mukaan hänelle rahaa, jos hän lähtisi heidän mukaansa hotelliin.

Poliisi tutkii tapausta nyt virallisesti. Tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus, ja sen tutkinta on siirretty lapsirikosryhmälle Poriin.

Lapsirikosryhmän tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Peltonen Lounais-Suomen poliisista kertoo, että tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä lapsen houkutteleminen seksuaalisiin tarkoituksiin.

– Asia otetaan ehdottoman vakavasti ja siihen pyritään saamaan lisäselvitystä mahdollisimman nopeasti. Kankaanpäästä ei ole tullut ilmoituksia muista vastaavista tapauksista, Peltonen sanoo.

Hänen mukaansa asiasta on saatu joitain yleisövihjeitä, mutta niitä kaivataan vielä lisää. Vihjeitä voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen: [email protected]

– Muutaman kerran vuodessa Satakunnassa ilmoitetaan poliisille vastaavanlaisista epäillyistä houkuttelutapauksista. Joku epäilee nähneensä tällaista toimintaa, mutta tuntomerkit ajoneuvosta ja kohteesta ovat jääneet epämääräisiksi eikä myöhemminkään asiaan tule sellaista lisäselvyyttä, että niistä voitaisiin tehdä rikosilmoitusta, Peltonen sanoo.

Kankaanpäässä tehdyn alustavan selvityksen perusteella poliisi pitää lapsen kertomusta uskottavana.

– Poliisi haastatteli poikaa ja hänen vanhempiaan, ja sen perusteella poliisi pitää pojan kertomusta uskottavana. Myöskään koulun rehtorin mukaan poika ei ole sen luonteinen, että hän omasta päästään keksisi tällaisia, kertoo komisario Jouni Uusitalo Kankaanpään poliisista.

Poliisi on saanut yleisöltä myös joitakin vihjetietoja sen jälkeen, kun Satakunnan Kansa uutisoi tapauksesta (SK verkossa 17.4. ja painetussa lehdessä 18.4.).

Poliisi pitää pojan kertomuksen perusteella selvänä, että miehillä oli seksuaaliset tarkoitusperät.

Vastaa Viestiin