Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Kiiski Vastaranta
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 717
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta » La Marras 06, 2010 11:09 pm

Kuva
Elin Teresa Krantz

Tapahmayönä Elin oli Valandisssa Göteborgin keskustan yökerhossa jossa hänet nähdään noin puoli neljän aikoihin ja neljän aikoihin hän on raitiovaunussa istumassa ystävänsä kanssa matkalla kotiin.
Junan valvontakamerat näyttävät kuinka nuorukainen hip-hop tyyliin pukeutuneena käy useaan kertaan Elinin vieressä seisoskelemassa ja lähtee sitten taas kauemmaksi yrittäen tehdä tuttavuutta tai vain uhkumassa miehekkyyttään, sillä Elinin ei tiedetä puhuneen hänen kanssa mitään silloin kun raitiovaunussa oli muita ihmisiä. eikä nuorukainen puhunut hänelle mitään, tietää samaa matkaa mennyt Elinin ystävä.
Vasta kun vaunusta jossa Elin istuu on muut matkustajat lähteneet, kuten hänen ystävänsä joka jäit pois Hjalmar Brantingsplatsenin kohdalla nuorukainen menee Elinin viereen istumaan vaikka juna on lähes tyhjä penkit ahtaan ja vastapäätäkin olisi tilaa, joten Elin varmasti tietää mitä tämä nuorukainen haluaa, tuttavuutta, lähempää tuttavuutta ja hänen poistuessa lähteen nuorukainen seuraamaan naista.
Kuva
Tekijä seisomassa Elinin edessä joka istuu penkillä ikkunan vieressä

Seuraavan kerran Elinistä kuullaan kun hänen puheluitaan aletaan jäljittää, ja hän ehti soittaan apua, mutta kukaan ei vastannut, ne jäi nauhalle joista kuullaan hänen huutavan apua ja kahden miehen puhetta ulkomaalaisella korostuksella ja myöhempien puhelujen odotetaan tulleen kun Elinin puhelin aukesi mahdollisesti hänen kamppaillessa tekijän/tekijöiden kanssa.
Sunnuntaina aloitetaan Elinin etsinnät: Nainen 164cm, pitkät vaaleat hiukset, harmaa takki ja mustat housut, syntynyt 16.08.1983.
Maanantaina iltana 27.9. klo19.10 hänen ruumiinsa löydetään Temperaturgatanin pysäkin läheisyydestä metsästä, josta hänet oli raahattu syrjemmälle tiheään pensaikkoja kasvavaan metsään ja yritetty haudata peittelemällä. (Poliisi uskoo että useampi mies kävi pysäkillä hänen kimppuunsa ja raahasi Elinin metsään).
Kuva
Ruumiin löytöpaikka

Tutkinta käynnistyy ja valvontakameroista saadaan nopeasti epäilty selville ja hänet pidätetäänkin keskusrautatieasemalla 28.9 klo 15.20 ja hänellä oli mm. naarmuja kasvoissa.
Epäilty osoittautuu 19.12.1987 Etiopassa syntyneeksi Ephrem Tadele Yohannes nimiseksi henkilöksi joka oli noin vuosi sitten saapunut USA:sta Ruotsiin ja syyllistynyt useampiin rikoksiin siellä ja istunut vankilassa, ja kaiken lisäksi hänellä vaimo ja kaksi lasta.
Kuva

Ephrem Tadele Yohannes naapurit ovat järkyttyneitä asiasta, niin kohtelias mies avasi vanhoille naisillekin aina ovia ja ajoi vanhalla 90-luvun Astralla.
Tutkimuksissa todetaan nopeasti että Eliniä oli pahoinpidelty brutaalisti, (raiskauksestakin kerrotaan), murhattu sen jälkeen mitä todennäköisemmin murhapaikalla olleilla kiven murikoilla joita oli heitetty Elinin päälle , joiden alle ruumis oli kätketty ja peitelty kasvillisuudella alle, tekijä tietenkin kiistä koskaan edes nähneensä Eliniä.
Elinin sisko Maria Sturgis ei ymmärrä miksi Elin nousi pois pysäkillä jossa nänellä ei ole edes ystäviä, se on täysi mysteeri ja samaa on ihmetellyt hänen ystävänsä joka oli samalla ratikalla liikenteessä, Epäillään että Elin ei uskaltanut poistua yksin raitiovaunusta ja ajoi siksi niin kauas.
Kuva
Temperaturgatanin pysäkki

Temperaturgatanin pysäkiltä on viisi kilometriä matkaa Elinin kotiosoitteeseen jonne hän oli menossa.
Mutta meillä on oikea mies siitä olemme varmoja kertoo poliisi, ja koska puhelinvastaajaan on tallentuneista äänistä kuulee useamman miehen ääntä etsimme useampaa tekijää.
Elinin korvakoru on löytynyt metsäpolulta, laukku, vaatteita ja lompakko pysäkin läheisyydestä, silminnäkijä kertoo nähneensä Elinin, epäillyn ja kaksi muuta miestä pysäkillä.
Syyttäjä Stina Lundqvist ei usko että tekijöitä olisi muuta kuin yksi ja on vakuutunut että raiskaus vain epäonnistui ja hätäpäissään hän surmasi Elinin kivellä.
2 lokakuuta 2010 järjestetään soihtukulkua kaikenlaista väkivaltaa ja hyväksikäyttöä vastaan Elin Krantzin muistoksi Biskopsgårdenissa/Länsmansgårdenissa.
14 lokakuuta 2010 Elin Teresa Krantz lasketaan hautaan ja siunaustilaisuus järjestetään 1100-luvulla rakennetussa Pyhän Olavin kirkossa Falköpingissä, Elinin kotikaupungissaan.

Oikeuden käynti on vielä kesken ja nyt sitten odotellaan oikeudenkäyntejä.

Raitiovanun turvakameranden video
http://www.youtube.com/watch?v=_J5eN3YjkEo

Täällä on hyvä kartta kulkureiteistä pysäkeistä jne. mutta on niin iso et en viitsi siitä laittaa kuvaa, laittakoon joku jos haluaa
http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedi ... 99139w.jpg

http://gt.expressen.se/nyheter/1.215436 ... ad-pa-bild
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.456 ... rningsman-
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7865088.ab
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Repsu
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 168
Liittynyt: To Touko 13, 2010 6:55 pm

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Repsu » Su Marras 07, 2010 3:48 am

Kiitos avauksesta.

Uskoisin, että Elin on loogisesti ajatellut tämän lähentelevän miehen jäävän päätepysäkillä pois. Koska näin ei ole tapahtunut, on hän ajatellut, että murhaaja jäisi sitten lähempänä kaupunkia pois, joten jää ensimmäisellä mahdollisella pysäkillä pois takaisinpäin matkalla. Harmi vaan, että tämä pöljä on ilmeisesti päättänyt tehdä elämänsä typerimmän teon. Linnaan eikä ikinä pois, kiitos.

Kiiski Vastaranta
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 717
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta » Su Marras 07, 2010 10:38 am

Repsu kirjoitti:Kiitos avauksesta.

Uskoisin, että Elin on loogisesti ajatellut tämän lähentelevän miehen jäävän päätepysäkillä pois. Koska näin ei ole tapahtunut, on hän ajatellut, että murhaaja jäisi sitten lähempänä kaupunkia pois, joten jää ensimmäisellä mahdollisella pysäkillä pois takaisinpäin matkalla. Harmi vaan, että tämä pöljä on ilmeisesti päättänyt tehdä elämänsä typerimmän teon. Linnaan eikä ikinä pois, kiitos.
Noin mä se myös olen ajatellut käyneen, tyypin elekielestä näkee videolla et harmia saa kaikki kehen se silmänsä iskee ja jannu merkkasi kuin koira reviirinsä heti vaunuun astuessa ja silmänsä iskiessä Eliniin jonka lähettyvillä kävi moneen kertaan uhkumassa ja puhkumassa ja aivan varmasti tuollaista käytöstä pelkäisi melkein kaikki "tavalliset" yksinäiset kulkijat tuohon aikaan yöstä.
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

onnetar
Alibin kestotilaaja
Viestit: 344
Liittynyt: Su Maalis 07, 2010 4:32 pm

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja onnetar » Su Marras 07, 2010 5:10 pm

Voi,luoja.Tyttö-ressu oli alusta asti nalkissa.Mitä hän olisi voinut tehdä?
Kyllä hän varmasti jäi odottamaan,että mies poistuisi,sen takia matkusti pitkälle.Vaan miespä oli päättänyt jo alusta asti asiat toisin.

Kiiski Vastaranta
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 717
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta » Pe Marras 12, 2010 10:34 pm

Epäilty kiistää kaiken
- Päämieheni kanta on yksinkertainen, hän ei tiedä mitään tästä asiasta, kiteyttää asianajaja Claes Östlund.
- Hän on matkustanut raitiovanulla kotiin, siellä ei ole tapahtunut mitään, asianajaja Claes Östlund ilmoittaa
22-vuotiaan versio tapahtumista: Hän meni ulos syömään ystäviensä kanssa jonka jälkeen hän otti ratikan kotiinsa ja meni nukkumaan, Eliniä en ole tavannut koskaan tai puhunut hänen kanssaan.
- Ei hän tunnista häntä sanoo asianajaja Claes Östlund.
Hän on myöntänyt kulkeneensa raitiovaunulla, sitten on poliisin teoria että hän on matkustanut samalla raitiovaunulla kuin tämä nainen, sanoo Claes Östlund.
Miehen sanotaan olevansa masentunut tälläisistä väitteistä
- Mies on järkyttynyt joutuvansa pidätetyksi epäiltynä tälläisestä rikoksesta, sanoo Östlund.
Miehen pidätyksen jälkeen tutkijat etsivät todisteita 22-vuotiaan asunnossa josta kerättiin huomattava määrä aineistoa.
Naapuri kertoo heränneensä yöllä rappukäytävästä kuulemiinsa ääniin ja kuullut kahden henkilön keskustelevan neljän ja viiden välillä. Hän ei ole aivan varma oliko se juuri murhayö.
- On saatu näyttöä että tekijä on myös raiskannut uhrin, mutta keräämme vielä aineistoa kertoo syyttäjä Stina Lundqvist.
Löydetyssä ruumissa on poliisin mukaan myös luita murtunut pahoja ja todella pahoja väkivallan merkkejä.
Poliisin mukaan kivilohkareet joiden alta Elinin ruumis löytyi olivat joko vieritetty uhrin päälle tai tekijöitä on ollut useampi, sillä kivien nostelemiseen tarvitaan vähintään kaksi ihmistä.
Kuva
Paikka josta Elin löydettiin

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7878862.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7880288.ab
http://gt.expressen.se/nyheter/1.215848 ... are-i-gang

Samalla paikalla raiskattiin nainen aikaisemmim tänä vuonna ja toista on ahdisteltu

25.huhtikuuta 19-vuotias tyttö matkustaa raitiovaunulla jossa on myös kaksi arviolta 20-25-vuotiasta miestä samassa vaunussa.
Kun nainen käveli portaissa yksi heitä huusi, pysähdy baby, tytön jatkaessa kävelyä yksi juoksi hänet kiinne ja tarttui kiinne tytöstä ja heittivät hänet kaiteen ylitse jonka jälkeen toinen piti kiinne ja toinen riisua tytöltä housut ja samalla kun se raiskasi minua hän uhkasi että he tappavat minut jos päästän ääntäkään.
Avoin raiskaus tapaus samalla raitiovaunupysäkillä on mielenkiintoa herättävä sanoo poliisi.

Toinen ahdistelu tapaus
-Miehellä oli urheilutakki ja hip-hop-vaatteet päällä.
-Tunnistin hänet koska hän on ahdistellut minua kaksi kertaa samalla paikalla. Olen kertonut tästä poliisille murhan jälkeen.
-En ilmoittanut silloin poliisille, koska hän ei saanut minua kiinne.
Nainen väittää että mies jahtasi häntä kaksi kertaa kesällä. Ensimmäisen kerran kesäkuussa, mutta hän pääsi pakenemaan rappukäytävään, toisella kertaa elokuussa kun he menivät raitiovaunulla ja tyttö siirtyi kuljettajan viereen vaunu etuosaan istumaan.
- Nyt häntä epäillään murhasta, ja se olisin voinut käydä minulle.
Poliisi pitää tätäkin tietoja erittäin mielenkiintoisena
Nya Elin-vittnet: Han jagade mig
GÖTEBORG. Polisen granskar nu en fullbordad men ouppklarad våldtäkt vid spårvagnshållplatsen Temperaturgatan som ägde rum den 26 april i år
Även då åkte offret spårvagn med den misstänkte mannen - precis som den mördade Elin Krantz.
Samtidigt hävdar ett vittne att hon såg Elins misstänkte och häktade mördare vid spårvagnshållplatsen morgonen i sällskap med två andra män.
http://gt.expressen.se/nyheter/1.216332 ... jagade-mig
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Avatar
Sajaki
Wallander
Viestit: 1011
Liittynyt: Pe Maalis 19, 2010 8:53 pm
Paikkakunta: Left-hand path

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Sajaki » La Marras 13, 2010 5:44 pm

Mielenkiintoinen juttu, mutta... koska tapahtui? Tänä vuonna?

Onko ketjun aloittaja muuten alunperin suomenkielinen? Sen verran pikkuvirheitä ja outoja lauserakenteita :wink:
"Karkea kysymys koko kriminaalipolitiikan historian ajan on ollut, onko rikoksiin syyllistynyt (tai muuten poikkeava) henkilö paha vai hullu."

Kiiski Vastaranta
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 717
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta » La Marras 13, 2010 7:48 pm

Sajaki kirjoitti:Mielenkiintoinen juttu, mutta... koska tapahtui? Tänä vuonna?

Onko ketjun aloittaja muuten alunperin suomenkielinen? Sen verran pikkuvirheitä ja outoja lauserakenteita :wink:
2 lokakuuta 2010 järjestetään soihtukulkua kaikenlaista väkivaltaa ja hyväksikäyttöä vastaan Elin Krantzin muistoksi Biskopsgårdenissa/Länsmansgårdenissa.

14 lokakuuta 2010 Elin Teresa Krantz lasketaan hautaan ja siunaustilaisuus järjestetään 1100-luvulla rakennetussa Pyhän Olavin kirkossa Falköpingissä, Elinin kotikaupungissaan.

Oikeuden käynti on vielä kesken ja nyt sitten odotellaan oikeudenkäyntejä.
Olisi se varmaan selvinnut jos olisit lukenut jutun tai niistä linkeistä viimeistään joista olisit saanut ymmärrettävät lauserakenteet muodostettua ja tapahtuma vuosikin selvinnyt.
Niin ja ketjun aloittaja on ihan suomen kielinen pakkoruotsitettu, eikä tietääkseni ole koskaan väittänytkään olevan muunkielinen.
Virheitä saa korjata jos haluaa, mutta ilmeisesti ei ole sellaisia, vaan kitinä ja naukuminen on tarkoitus?
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Kiiski Vastaranta
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 717
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta » La Marras 13, 2010 10:04 pm

Ruotsalainen Efterlyst (kadonneet) ohjelma jossa asiaa käsiteltiin ja samalla toista katoamista kesto 46 min.
Efterlyst
Efterlyst direktsänder från Göteborg, där polisen hittat kroppen efter en ung kvinna som misstänks vara försvunna Elin Krantz
http://www.tv3play.se/play/233124/
http://www.tv3.se/efterlyst/intressanta ... lin-krantz
tai täältä sama ohjelma varmuudeksi
Elins familj vädjar om hjälp i Efterlyst
http://www.friatider.se/elins-familj-va ... -efterlyst
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Avatar
Sajaki
Wallander
Viestit: 1011
Liittynyt: Pe Maalis 19, 2010 8:53 pm
Paikkakunta: Left-hand path

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Sajaki » Su Marras 14, 2010 1:08 am

Kiiski Vastaranta kirjoitti: Virheitä saa korjata jos haluaa, mutta ilmeisesti ei ole sellaisia, vaan kitinä ja naukuminen on tarkoitus?
Voin laittaa vaikka huomenissa listan yv:llä.

Nau.
"Karkea kysymys koko kriminaalipolitiikan historian ajan on ollut, onko rikoksiin syyllistynyt (tai muuten poikkeava) henkilö paha vai hullu."

Kiiski Vastaranta
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 717
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta » Ma Marras 15, 2010 5:52 pm

Itse asiassa ei mulla ole mitään aineistoa, ainoastaan noi kuvat otin talteen sille niiden on tapana katoilla hyvinkin nopeasti ja kaiken muun lueskelin kymmenistä eri uutisista joista poimin vain joitain asioita.
Tästä jutusta ei ole tai en minä ainakaan ole löytänyt paljon mitään uusia uutisia tai merkittäviä uusia asioita mistä olisi uutisoitu. Paljon on kirjoitettu, mutta ne on suurimmalta osin samojen asioiden toistoa tai kerrottu toisella tapaa.
No tietenkin kun mä pakkoruotsilla ja nopealla selailulla olen noita lueskellut jäi varmaan huomaamattakin jotain oleellista.
Melkein kaiken löysin suraavalta palstalta seuraavasta ketjusta (ketjussa sivuja yli 1000) ja sitten nimellä googlettamalla.
https://www.flashback.org/t1309580
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Nooruska
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4188
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Nooruska » Ti Marras 16, 2010 2:54 pm

Kiiski Vastaranta kirjoitti: Niin ja ketjun aloittaja on ihan suomen kielinen pakkoruotsitettu, eikä tietääkseni ole koskaan väittänytkään olevan muunkielinen.
Oon aina luullu, että oot ruotsalainen tai jotain!? :shock:
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!

debbie

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja debbie » Ti Marras 16, 2010 7:35 pm

Elin siis matkusti ratikassa . Tuollaisia tilanteita, joissa runkkari änkee yölinjan tyhjässä/puolityhjässä vaunussa viereen kihnuttamaan, voi sattua kelle tahansa. Ystäväni kiipesi edessä olevan penkin ylitse kuljettajan lähelle, kun hänen kohdalleen sattui.

Mietin, uhkasiko tyyppi Eliniä veitsellä tjsp, ettei tämä yrittänyt lähteä karkuun. Olisiko kuljettaja voinut mahdollisesti hälyttää apua, jos tyttö olisi päässyt hänen puheilleen? Tajusiko hän olevansa avun tarpeessa vielä ratikassa ollessaan?

Naisten ei pitäisi liikkua yössä yksinään, edes ratikkapysäkkien väliä, ilmeisesti. :(

Minkähän takia tekijä oli päästetty Ruotsiin, kun oli USA:ssakin jo rikollisen kirjoissa.
Paljon herää kysymyksiä ja ajatuksia.

Kiiski Vastaranta
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 717
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta » La Maalis 12, 2011 1:52 pm

Murhaaja kertoo löytäneensä Elinin loukkaantuneena ja yrittäneensä vain auttaa, mutta ei osaa kertoa miksi hän ei soittanut esim. poliisille.
Syyte koskee raiskausta ja murhaa, sillä todisteen on näillä näkymin saatu myös raiskauksesta.
Oikeudenkäynti 22 maaliskuuta
Kuva
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8697015.ab
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 11835
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Maalis 13, 2011 8:56 am

Kiiski Vastaranta kirjoitti:Murhaaja kertoo löytäneensä Elinin loukkaantuneena ja yrittäneensä vain auttaa, mutta ei osaa kertoa miksi hän ei soittanut esim. poliisille.
Tästä tulee heti mieleen sen toisen "auttamaan menneen" tapaus, Abdikarir Osman Hussein, Tampere 1995. Kovin ovat auttavaista väkeä nämä Afrikasta saapuneet - ja jostain kumman syystä osuvat aina paikalle kun joku on hädässä.
Kiiski Vastaranta kirjoitti:Syyte koskee raiskausta ja murhaa, sillä todisteen on näillä näkymin saatu myös raiskauksesta. Oikeudenkäynti 22 maaliskuuta
Mielenkiintoinen tapaus ja hän, joka Ruotsin tilastoja aktiivisesti seuraa, niin näiden "auttajien" tekemät raiskaukset ovat jyrkässä nousussa ja jostain kumman syystä - en siis tiedä tästä jutusta syytettynä olevan uskonnollista taustaa, arvaan kyllä, sillä joissain tietyissä uskonnoissa ei naisella ole mitään arvoa ja varsinkin vääräuskoisen - sekä miehen että naisen - raiskaus ei ole rikos...

”On paradoksaalista, että Euroopan maiden poliisien rekisteröimien raiskaustapausten määrä on verrattavissa kyseisten maiden demokratian- ja sananvapauden kehittymisen, kuten myös muslimiyhteisön koon kanssa.”

On ikään kuin aistittavissa, että nämä "auttajat" nimenomaan hakeutuvat sellaisiin maihin, missä heitä loputtomasti ymmärretään. Oletan, että esim. Venäjällä ei venäläisen naisen raiskannut etiopialainen mies tuskin ole edes poliisin suojissa niin hyvässä turvassa, kuin mitä saa olla ruotsalaisessa vankilassa. Demokratia, suvaitsevaisuus ja kaikki sen mukaan tuoma kansalaisten aivopesu ovat turruttaneet kansankodin. Ehkä tämä(kin) on vaan sitä rikkautta, jota me tavalliset kansalaiset emme vaan ymmärrä.

Suomessa ollaan vieläkin pidemmällä, sillä Astrid Thors kertoo löytäneensä kipupisteen, jolla kaikki muuttuu ja aina vaan parempaan suuntaan...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Kiiski Vastaranta
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 717
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Elin Teresa Krantzin murha Göteborigissa

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta » Ma Huhti 04, 2011 12:36 pm

No niin on olisi taas ollut kirjoittamista paljonkin tästä asiasta mutta ei vaan pysty alkaa suomentamaan.
Suomentakoon kuka haluaa ihan vaikka Sajaki tai kuka haluaa.
Mä saatana suurinpiirtein oksensin näiden paskakasojen jälkiä katsellessa ja vittu tännekin jotain kirjoittaa ei saatana muuta kun jotku lahopäät alkaa lässyttää aivan asiaan kuulumatonpa paskaa.

Nyt sitten ihailemaan tämän kompostijätteeen aikaan saannoksia.
Kuva Elinin kuolleesta ja runnellusta ruumiista. Ei heikkohermoisille.
http://img8.imageshack.us/img8/6847/209 ... yqueen.jpg
Sama kuva
http://media.theync.com/thumbs/20994-sw ... erbig0.jpg

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.578 ... -trumfkort
Valvontakameran videokuvaa raitiovaunusta
http://www.gp.se/gptv?path=gptv.abcdn.n ... utostart=1

http://snaphanen.dk/2011/03/30/elin-kra ... edpolitik/
http://snaphanen.dk/2011/04/03/s%c3%b8n ... iskt-mord/
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Vastaa Viestiin