Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Ärrkele
Adrian Monk
Viestit: 2593
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/na ... sa/768014/
Näin presidentti Koivisto pysäytti itärajan yli tulleen pa­ko­lais­vir­ran vuoden 1991 alussa

Presidentti Mauno Koivisto piti 1990-luvun alussa välttämättömänä sulkea Suomen itäraja somalialaisilta pakolaisilta.

Kotimaa 17.8.2017 10:21
Aki Taponen

Somalian verinen sisällissota ajoi pakolaisia eri puolille Eurooppaa vuonna 1990.

Suomessa tilanne kärjistyi marraskuussa, kun itärajan yli Neuvostoliitosta tuli kerralla toistasataa somalialaista. Joulukuussa heitä tuli lisää itärajan yli, ensin 230, ja virta jatkui tasaisena vuoden loppua kohti.

Se sai presidentti Mauno Koiviston pelkäämään, että tilanne ryöstäytyisi kokonaan suomalaisten hallinnasta.

Koivisto piti kovasanaisen puhuttelun sisäministeri Jarmo Rantaselle (sd.) ja kansliapäällikkö Juhani Perttuselle.

– Somalialaiset on syytä pysäyttää rajalle. Otetaan nimet ylös ja luvataan harkita. Todetaan, että Neuvostoliitto on turvallinen maa. Jos joku on eri mieltä, niin sitten riidellään. Ellei näitä pysäytetä, miten sitten muitakaan, presidentti linjasi.

Koivisto sanoi pääministeri Harri Holkerille (kok.) ja ulkoministeri Pertti Paasiolle (sd.) pelkäävänsä, että hallitsematon pakolaispolitiikka johtaisi Suomessa siirtolaisvihaan ja fasistisiin ilmiöihin.

Presidenttiä ärsytti pakolaismyönteisen eliitin äänekäs ja kaikkitietävä esiintyminen asiassa. Eliitti pyrki neuvomaan, mikä on oikeaa pakolaispolitiikkaa ja moralisoi Suomen käytäntöjä väittäen, ettei Suomi täytä pakolaisvelvoitteitaan muihin Pohjoismaihin verrattuna.

Hallitus teki tulkinnan turvallisista maista, joista tulevat pakolaiset voitaisiin palauttaa takaisin kyseisiin maihin. Neuvostoliitto katsottiin turvalliseksi maaksi.

– On välttämätöntä, että Neuvostoliitossakin ymmärretään, että me palautamme tarvittaessa vaikka koko junan. Jos katsotaan, että Neuvostoliitto ei ole turvallinen maa, niin millä perusteella me ketään muutakaan palautamme sinne, Koivisto korosti tammikuussa 1991 ulkoasiainvaliokunnan kokouksessa.

Tämän jälkeen pakolaisongelma saatiin vähitellen hallintaan.

Tapahtumista kerrotaan valtiotieteen tohtori Risto Hauvosen tuoreessa kirjassa Taistelu Koivistosta (Sigillum).

– Aivan kuin Koivisto olisi käynyt tulevaisuudessa tutustumassa niihin ongelmiin, joita pakolaistulva aiheutti Suomelle neljännesvuosisata myöhemmin, Hauvonen kirjoittaa.

Alkuvuodesta 2016 itärajan yli Lapin rajanylityspaikoilla tuli satoja turvapaikanhakijoita. Suomi neuvotteli Venäjän kanssa helmikuussa turvapaikanhakijoiden tulon pysäyttämisestä. Hakijoiden virta hiljentyi maaliskuun alussa.
Kuva
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11520
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA »

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/arti ... gs.OrlX=rA
Halla-aho terrori-iskuista: "Todennäköisesti jossain kohdassa kosahtaa myös Suomessa"

Kotimaa Julkaistu 18.08.2017 16:14

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho sanoo MTV:n haastattelussa, että terrori-iskuja ei pystytä estämään Euroopassa turvallisuustoimia lisäämällä.

Halla-ahon mukaan paras keino on tiukentaa maahanmuuttopolitiikkaa ja integroida maahanmuuttajat tehokkaammin länsimaisiin arvoihin ja elämäntapaan.

– Valitettavasti tällaiset iskut ovat seurausta vuosikymmeniä jatkuneesta huonosta maahanmuuttopolitiikasta. Tällaisella turvallisuussirkuksella, joka Euroopassa on ollut käynnissä pari vuotta eli lisäämällä betoniporsaita ja sotilaiden ja poliisien läsnäoloa kaduilla, voidaan luoda vähän valheellistakin turvallisuudentunnetta ihmisille, mutta ei estää näitä tekoja, Halla-aho sanoo.

Halla-ahon mielestä ainoa keino on muuttaa koko ajattelu maahanmuutosta.

– On hyväksyttävä se tosiasia, että suurin osa kolmansista maista ja etenkin islamilaisesta maailmasta muuttavista ihmisistä ei tule koskaan integroitumaan länsieurooppalaisille työmarkkinoille. Puhumattakaan niistä sosiaalisista ja rikollisuuteen liittyvistä lieveilmiöistä, joita yhteiskunnasta eristäytyneet maahanmuuttajayhteisöt eurooppalaisissa kaupungeissa aiheuttavat, perussuomalaisten puheenjohtaja sanoo.

Halla-aho pelkää, että Suomikaan ei säästy terrori-iskulta.

– On itsestään selvää, että riski on olemassa kaiken aikaa ja matemaattisella todennäköisyydellä jossain kohdassa kosahtaa myös Suomessa, hän sanoo.
https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... gs.QRD5lAo
Useita puukotettu Turun keskustassa, poliisi kehottaa pysymään poissa – Silminnäkijät: Ainakin yksi kuollut

Rikos Julkaistu 18.08.2017 16:37 (Päivitetty 18.08.2017 16:42)

Turussa on käynnissä poliisioperaatio. Poliisin mukaan Turun keskustassa on puukotettu useita ihmisiä.

Poliisi pyytää ihmisiä välttämään keskustassa liikkumista.

Silminnäkijöiden mukaan ainakin yksi ihminen on kuollut.

Silminnäkijöiden mukaan noin parikymmentä ihmistä juoksi kadulla.

– Ihmisiä juoksi kadulla ja kuulin ikkunasta, että jotakin olisi ammuttu, Kauppiaskadulla asuva silminnäkijä kertoo MTV Uutisille.

MTV Uutisten tavoittama poliisi ei vielä kommentoi tilannetta tarkemmin. MTV Uutiset seuraa tilannetta.
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

sikakoira kirjoitti:Ei se Linkola ihan paskaakaan puhu,pikkaisen jyrkkiä mielipiteitä tavallisen tallaajan korviin mutta näinhän se nyt vaan on :lol:
eipä se totuuden syy ole, jos enemmistöllä tavan-tallaajista pää ja korvat on pumpulia, mielipiteet opettajilta, sekä mieli myötäilyä ja pelastusta - ja vielä vähemmän Linkolan.

ps. siksi Linkolan sallitaan sanoa se ääneen, koska hänellä viher-älymystö tausta (tavan-tallaajien silmissä siis).
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Näinpä juuri se menee,täytyy pistää pojoja Linkolalle kun kertoo asiat niinku ne o.
Tulomatkalla noi pitäis upottaa armotta niin oppisivat olemaan,lähempänä rituaalipaikkojaan.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2545
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Nyt ei mene taas suvakeilla putkeen..eikä Sipilällä ja hänen lestamafian matubusineksella:

RVA
Joka toinen suomalainen sanoo olevansa nyt huolestuneempi omasta ja läheistensä turvallisuudesta verisen perjantain seurauksena.

Iso enemmistö kaipaa päättäjiltä entistä tiukempaa politiikkaa ja lujia otteita terrorismin torjumiseksi.

Iltalehden Taloustutkimus Oy:llä teettämän kyselytutkimuksen vastaajien enemmistö, 58 prosenttia, kaipaa pakolais- ja maahanmuuttopolitiikkaan kovia keinoja.

Näin ajattelevien osuus on noussut selvästi viime huhtikuusta, jolloin Ylen teettämän tutkimuksen mukaan vain 40 prosenttia kannatti kovaa politiikkaa

Tämän viikon tiistaina ja keskiviikkona tehdyssä gallupissa koviksi keinoiksi määriteltiin esimerkiksi viranomaisten toimivaltuuksien lisääminen ja kireämpi maahanmuuttopolitiikka.

Vastaavasti pehmeän politiikan kannattajien osuus on pudonnut selvästi. Kun viime keväänä pehmeitä keinoja suosi 50 prosenttia vastaajista, nyt heidän osuutensa oli romahtanut 33 prosenttiin.

Pehmeäksi politiikaksi kyselyssä nimettiin esimerkiksi kotouttaminen ja kehitysapu.

Pamppua ja poliiseja

Mitä keinoja suomalaiset sitten ovat valmiita nielemään?

Häkellyttävän iso osa suomalaista on valmis hyväksymään uusia vapausrajoituksia: miljoonat äänestäjät kaipaavat viranomaisille lisää valtaa ja voimaa.

Ylivoimaisesti suurin osa tutkimuksen vastaajista, noin kahdeksan suomalaista kymmenestä esimerkiksi on sitä mieltä, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet on eristettävä muusta yhteiskunnasta ja heidät on poistettava nopeammin maasta.

Noin 80 prosenttia on lisäksi sitä mieltä, että poliisien määrää on lisättävä ja eduskunnan on nopeasti hyväksyttävä uusi tiedustelulaki. Jos siis kansa saisi päättää, tiedusteluviranomaiset saisivat heti paikalla uusia toimivaltuuksia ja perustuslaki muuttuisi yhdessä hujauksessa.

Luottamus horjahti

Osa suomalaista on ärtynyt hallitukselle. Joka toinen vastaaja on sitä mieltä, että hallitus oli luonut katteettoman turvallisuuden tunteen ja vähätellyt terroristisen iskun riskiä.

Isku on myös horjauttanut suomalaisten luottamusta siihen, miten Suomi kaiken kaikkiaan on varautunut terrorismin uhkaan.

Vuosi sitten, syksyllä 2016 maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnan tutkimuksen mukaan 59 prosenttia suomalaisista uskoi Suomen varautuneen melko tai erittäin hyvin terrorismin uhkaan.

Näin ajattelevien osuus on pudonnut tällä viikolla 51 prosenttiin. 44 prosenttia sanoo nyt, että Suomi on varautunut huonosti uhkaan.

Ei lisää pakolaisia

Puolueet ovat haistaneet kansalaisten pelot ja odotukset siitä, että jotain pitäisi tehdä.

Päättäjät ovat tällä viikolla kuorossa hoputtaneet entistä kovempia keinoja kuten esimerkiksi tiedustelulakia. Samalla poliitikot ovat painaneet veran alle aiempia mielipiteitään esimerkiksi kiintiöpakolaisista.

Puolueista kaikki paitsi perussuomalaiset ja siniset ehtivät kevään ja kesän aikana kertoa olevansa valmiita ottamaan Suomeen nykyistä enemmän pakolaisia.

Keskustelun aloitti kokoomuksen sisäministeri Paula Risikko, joka on vaatinut Suomen pakolaiskiintiön nostamista kolmella sadalla henkilöllä 1 050:een, joka se oli ennen perussuomalaisten tuloa hallitukseen. Nykyisin kiintiö on 750.

Vihreät, vasemmistoliitto ja RKP ovat halunneet nostaa kiintiön 2 500:aaan. SDP ja kristilliset kannattavat kokoomuksen tavoin 1 050 pakolaisen linjaa.

Kansa ei ole lainkaan innostunut poliitikkojen suunnitelmista.

Tämän viikon gallupissa kansan enemmistö ei kannata kiintiön nostamista, sillä vain joka neljäs vastaaja haluaa kiintiön nostamista. Enemmän on niitä, jotka haluavat supistaa kiintiötä tai lopettaa kokonaan kiintiöpakolaisten ottamisen.

Edes vihreiden äänestäjien enemmistö ei kannata pakolaiskiintiön kasvattamista

http://m.iltalehti.fi/kotimaa
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

A-studiossa käsiteltiin eilen mm kielteisen oleskelupäätöksen saaneiden sijoittamista valvottuihin olosuhteisiin. Tätä kannatti selvästi vain Halla-Aho ja vastusti Li Andersson sekä ilmeisesti myös kokoomuksen Kai Mykkänen(ei yllätä, sillä kokoomuksen ja vassareiden mamu-kanta pääpiirteissään sama = täyttäkää heillä maa). Keskustan Vanhasen hörhöilystä ei ottanut selvää, että mitä kannattaa tahi vastustaa.

Huomionarvoista on se, että vain PS ja VAS katsoivat aiheen olevan niin tärkeän, että pj:t olivat paikalla kertomassa kansalaisille kantansa, Sipilä ja Orpo ajattelivat, että suomalaisten lahtaaminen, raiskaaminen ja ryöstely ei ole aiheena riittävän tärkeä, että heidän olisi syytä olla ollut paikalla.

Loppukaneettina sellainen poiminta, kun Halla-Aho huomautti ettei laitoksista olisi tarvetta tehdä suljettuja, vaan niistä voisi kyllä halutessaan poistua - OMAAN MAAHAN, jos täällä oleskeluun sitä lupaa ei ole pitkänkään prosessin jälkeen herunut.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
sinnerman
Agentti Scully
Viestit: 659
Liittynyt: La Loka 22, 2016 10:00 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja sinnerman »

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017082 ... 1_u0.shtml

Hyviä uutisia!Tätä lisää!Tai siis vitun Dublin pelleilyt mutta oikea suunta.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

On Anoi Kaa kirjoitti:A-studiossa käsiteltiin eilen mm kielteisen oleskelupäätöksen saaneiden sijoittamista valvottuihin olosuhteisiin. Tätä kannatti selvästi vain Halla-Aho ja vastusti Li Andersson sekä ilmeisesti myös kokoomuksen Kai Mykkänen(ei yllätä, sillä kokoomuksen ja vassareiden mamu-kanta pääpiirteissään sama = täyttäkää heillä maa). Keskustan Vanhasen hörhöilystä ei ottanut selvää, että mitä kannattaa tahi vastustaa.
Kokoomuksen kanta mamuista on hyvin kaukana vasemmiston kannasta. Kokoomus haluaa kyllä lisää maahanmuuttoa (=halpaa työvoimaa), muttei työtä vieroksuvia, kouluttamattomia siivellä eläjiä. Eli helpommin oleskelulupia työn perusteella ja tiukempaa turvapaikkapolitiikkaa. Toisella kun voitot kasvaa, toisella verot.
Vokkibisneksestä kun hyötyy vain muutama (ja sen hinta revitään veroina), toisesta moni.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Rescuer kirjoitti:
On Anoi Kaa kirjoitti:A-studiossa käsiteltiin eilen mm kielteisen oleskelupäätöksen saaneiden sijoittamista valvottuihin olosuhteisiin. Tätä kannatti selvästi vain Halla-Aho ja vastusti Li Andersson sekä ilmeisesti myös kokoomuksen Kai Mykkänen(ei yllätä, sillä kokoomuksen ja vassareiden mamu-kanta pääpiirteissään sama = täyttäkää heillä maa). Keskustan Vanhasen hörhöilystä ei ottanut selvää, että mitä kannattaa tahi vastustaa.
Kokoomuksen kanta mamuista on hyvin kaukana vasemmiston kannasta. Kokoomus haluaa kyllä lisää maahanmuuttoa (=halpaa työvoimaa), muttei työtä vieroksuvia, kouluttamattomia siivellä eläjiä. Eli helpommin oleskelulupia työn perusteella ja tiukempaa turvapaikkapolitiikkaa. Toisella kun voitot kasvaa, toisella verot.
Vokkibisneksestä kun hyötyy vain muutama (ja sen hinta revitään veroina), toisesta moni.
Kokoomuksella tässä maahanmuutossa ei ole mitään muuta pointtia kuin loistava vokkibisnes,mitä muuta muka tuolta tulee kuin työtä vieroksuvia, kouluttamattomia siivellä eläjiä.Totaalisen naurettavaa väittää muuta.Halpatyövoima toki Kokoomuksen märkä uni on ollut pitkään ja siihen osa näistä tänne saapuneista vielä pääseekin mutta lähtökohta on se kuka parhaiten tästä paskasta tienaa.Se EI ole ainakaan veronmaksaja, jonka osuus tässä pelleilyssä on olla se suurin maksaja ja monenlaisella tavalla.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Vanellus
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: Ma Loka 15, 2012 3:09 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Vanellus »

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson ehdottaa, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille voitaisiin myöntää väliaikainen oleskelulupa, koska heitä jää joka tapauksessa kielteisestä päätöksestä huolimatta maahan oleskelemaan:
Väliaikaisten oleskelulupien etu kansallisen turvallisuuden näkökulmasta on siinä, että ne mahdollistavat oleskelun maassa virallisen oleskeluluvan turvin sellaisessa tilanteessa, jossa maassa joka tapauksessa oleskellaan, Andersson toteaa Verkkouutisille sähköpostitse.

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/li_ ... iset-69242
Päivän Byrokraatti -sivustolla asiaa kommentoidaan mm. seuraavasti:
Li Anderssonin ehdotus tarkoittaa sitä, että kun esimerkiksi ilman suojelutarvetta olevan henkilön turvapaikkahakemus on hylätty ja hän yksinkertaisesti kieltäytyy poistumasta maasta väittäen esimerkiksi hukanneen passinsa, ongelma ratkaistaisiin myöntämällä tälle väliaikainen oleskelulupa. Li Anderssonin mukaan oleskelulupa ehkäisisi putoamista yhteiskunnan tukiverkoston ulkopuolelle. Näin se varmasti on, sillä tämä on myös sosiaaliturvaperäisen turvapaikkaturismin nimenomaisena tavoitteena.

Li Anderssonin ratkaisumalli on varmasti otettavissa laajemminkin käyttöön. Esimerkiksi väliaikaisten ajolupien antaminen rattijuopumuksen vuoksi korttinsa menettäneille olisi kansallisen turvallisuuden näkökulmasta etu tilanteessa, jossa nämä kuitenkin ajavat päissään autoa.
Anderssonin logiikkaa on aika vaikea hahmottaa. Luvaton maassaoleskelu on ongelma ja sitä joka tapauksessa tapahtuu, niin tehdäänpä siitä sitten luvallista. Problem solved.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Ei jumalauta :lol: :lol: :lol:
Pikku Li on pihalla kuin lumiukko,ei loppupeleissä jää mitään muuta vaihtoehtoa kuin perustaa niitä internointileirejä jotka ihan yleisesti ovat käytössä maailmalla.Ei papereita ei oleskelulupaa,kulkureitti keskitysleirinkautta ja kotiinlähtö siinävaiheessa kun rahat ovat jostain saapuneet tilille,siis jostain muualta kuin sosiaaliturvasta. :lol: Saatana mitä hyysäämistä ja ongelman vähättelyä.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
J.Maybrick
Axel Foley
Viestit: 2438
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick »

In summa summarum: Li Andersson pitäisi polkea suohon.
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Vanellus kirjoitti:Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson ehdottaa, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille voitaisiin myöntää väliaikainen oleskelulupa, koska heitä jää joka tapauksessa kielteisestä päätöksestä huolimatta maahan oleskelemaan:
Tuosta samasta asiasta tehtiin jo maaliskuussa täysin identtinen esitys, allekirjoittajina puolueidensa puolesta Li, Ville, Anna-Maja sekä Antti. Taitaa vain Li jäädä haihatteluineen nykyään yksin, taitavat muut olla sen verran "populisteja" etteivät enää uskalla tuota ehdottaa....
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

sikakoira kirjoitti: Kokoomuksella tässä maahanmuutossa ei ole mitään muuta pointtia kuin loistava vokkibisnes,mitä muuta muka tuolta tulee kuin työtä vieroksuvia, kouluttamattomia siivellä eläjiä.Totaalisen naurettavaa väittää muuta.Halpatyövoima toki Kokoomuksen märkä uni on ollut pitkään ja siihen osa näistä tänne saapuneista vielä pääseekin mutta lähtökohta on se kuka parhaiten tästä paskasta tienaa.Se EI ole ainakaan veronmaksaja, jonka osuus tässä pelleilyssä on olla se suurin maksaja ja monenlaisella tavalla.
Kokoomukselle on hyvin vähän hyötyä vokkibisneksestä. Kepu, rkp ja demarit sitäkin enemmän. Baronan omistajat on Sipilän kavereita, SPR:ää johtaa demarit ja ruotsalaiset, eikä vokkikäyttöön vuokratuista kiinteistöistäkään ole moni ollut kokoomuslaisten tahojen omistuksessa.
Muutama näkyvä juristi kyllä on ollut, mutta se on vain murto-osa siitä rahasta mitä vokkibisneksessä on liikkunut.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Itse laitan kaikki hallituspuolueet samoille viivoille ,persut mukaanlukien,tämän yllättävän ja kenenkään aavistamattoman pakolaistulvan edessä.Kaikki on ollut tiedossa ja tarkkaan mietitty miten toimitaan jo aikaa sitten ennen ensimmäistä invaasiota.Varuskuntien määrätietoinen alas-ajo ennen h-hetkeä oli selvä merkki että kohta tapahtuu ja niin kävi.Itse kuvittelin silloin että olisi varauduttu käyttämään näitä tyhjilleen jääneitä varuskuntia nimenomaan internointi keskuksina mutta ilmeisesti busines kävi niin hyvin että niistä tehtiin vain sijoituspaikkoja.Vittu mitä touhua,nyt tarvitaan järkeä politiikkaan,tiedä ketä äänestät ensivaaleissa.Minä tiedän :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Vastaa Viestiin