Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja poikani »

IS kirjoitti:NYT ja Reuters: EU taipui Kiinan painostukseen – pehmensi sana­muotojaan Kiinan korona­disinformaatiosta

Julkaistu: 18:42

EU:n raportista pehmennettiin viittauksia Kiinan hallituksen harjoittamaan disinformaation levittämiseen Kiinan painostuksen vuoksi,
New York Times ja Reuters kertovat.


EUROOPAN unioni taipui Kiinan diplomaattisen painostuksen alla ja pehmensi äänensävyjään raportissa, joka käsittelee hallitusten harjoittamaa disinformaatiota koronaviruspandemian aikana. Asiasta uutisoivat New York Times ja uutistoimisto Reuters.

Niiden diplomaattilähteiden mukaan raportti oli jo valmis julkaistavaksi, mutta Kiina puuttui peliin juuri ennen julkaisuhetkeä.

Raportin käsiinsä saanut Politico-lehti siteerasi sitä tiistaina kertoen, että EU:n oli tarkoitus julkaista raportti vielä myöhemmin samana päivänä. Julkaisua kuitenkin lykättiin Kiinan viranomaisten otettua yhteyttä EU:n edustajiin Pekingissä.

NYT:n ja Reutersin mukaan kiinalaiset antoivat ymmärtää, että raportin julkaisu varjostaisi tulevaa yhteistyötä. Kiina on EU:lle hyvin tärkeä kauppakumppani.

Kiinan mukaan EU yritti raportillaan miellyttää kolmatta osapuolta, jonka EU:ssa tulkittiin tarkoittavan Yhdysvaltoja. Kiina ja Yhdysvallat ovat syyttäneet toisiaan koronavirusta koskevan tiedon salailusta.

NYT:n mukaan raportti ei alun perinkään ollut erityisen uskalias vaan lähinnä tavanomainen kooste uutisista ja muista julkisista lähteistä. Siitä huolimatta teksti muuttui lopulta monin paikoin.

RAPORTIN tiivistelmä julkaistiin perjantaina EU:n portaalilla, joka käsittelee dinsinformaatiota.

Sekä NYT että Reuters saivat käsiinsä myös alkuperäisen tekstin. Sinä ja julkaistussa tiivistelmässä on niiden mukaan useita eroja. Sanamuotoja on pehmennetty useassa kohtaa.

Alkuperäisen tekstin mukaan Kiina on levittänyt dinsinformaatiota pandemiasta ohjatakseen huomion pois itseensä kohdistuvista syytöksistä. Tässä se on toiminut sekä avoimesti että peitellysti, raportissa sanottiin alun perin.

Julkaistussa tekstissä dinsinformaation lähteeksi nimettiin useat eri hallitukset, ”joihin lukeutuu Venäjä ja vähemmässä määrin Kiina”.

Pandemia sai alkunsa Kiinasta, ja maata on syytetty ongelmien peittelystä sekä hidastelusta epidemian alkuvaiheessa.

Useat Kiinan toimintaa koskevat esimerkit kuitattiin lopulta lyhyesti raportin lopussa.

EU kiistää taipuneensa ulkopuoliseen painostukseen. Kiina kiistää painostaneensa.

Laura Manninen
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006487216.html

Aahhahahahaha!
????? ?? ??????.
Mustasurma

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Mustasurma »

^^Eiole kyllä EUta munattomampaa yhdistystä.
Isovaalea
Agentti Scully
Viestit: 699
Liittynyt: To Loka 15, 2015 8:41 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Isovaalea »

Tässä taas näitä pääluvun lisäyksiä / vähennyksiä 1-3/2020

https://www.stat.fi/til/vamuu/2020/03/v ... 01_fi.html

Julkaistu: 24.4.2020

Syntyneitä alkuvuonna enemmän kuin viime vuoden tammi–maaliskuussa
Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Suomen väkiluku oli maaliskuun lopussa 5 528 390. Maamme väkiluku kasvoi tammi–maaliskuun aikana 3 098 hengellä. Syy väestönlisäykseen oli muuttovoitto ulkomailta: maahanmuuttoja oli 4 763 enemmän kuin maastamuuttoja. Syntyneitä oli 2 337 vähemmän kuin kuolleita.
...
Maaliskuun ennakkotilaston mukaan alkuvuoden aikana syntyi 11 407 lasta, mikä on 475 lasta enemmän kuin vuonna 2019. Tosin vuoden 2020 karkauspäivänä syntyi hieman yli sata lasta. Kuolleiden määrä oli 13 744, mikä on 626 henkeä vähemmän kuin vuotta aiemmin.


Käärinliinojen määrä on vähentynyt viime vuoteen verrattuna
DVV (Maistraatti) näyttää päälukua 5 544 560
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Piti postata tämä juttu aiemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Käännetty vapaasti ja referoitu tanskasta, otsikointi lisäämääni.

Tanskassakin on kämmätty isosti kansallisessa varautumissuunnitelmassa- ja bisneksessä

Tanskalla oli elinkeinoministeriön alainen Valtion Seerumi-Instituutin rokotetuotanto omassa hallinnassa v. 2016 asti, kunnes tuona erheellisenä vuonna poliitikot myivät Valtion Seerumi-Instituutin rokoteproduktion vain 15 miljoonasta kruunusta sharia-sheikki Abdulaziz Hamad Aljomaihille ja hänen yhtiölleen AJ Vaccinesille.

Alhaisen myyntihinnan lisäksi sheikki vaati myyntiehtoihin 50 miljoonan kruunun vuosittaista alennusta tehtaan vuokrakustannuksiin aikaväliltä 2017-2020. Niihin suostuttiin. Kansa/veronmaksajat joutuvat maksamaan tuon 50 miljoonan vuosittaisen maksun. Sheikin yhtiön kerrotaan kehittävän koronarokotetta yksityisille markkinoille valtion entisissä tiloissa Amagerissa.

Diiliä on ihmetelty. Valtiontalouden tarkastusvirasto, Rigsrevision, esitti kritiikkiä rokotetehtaan myynnistä, se on dokumentoituna. Rigsrevision aloitti tutkinnan v. 2017 alhaisen myyntihinnan perusteella.

Yhteiskuntatieteiden professori Kurt Klaudi Klausenin mukaan koronakriisi on osoittanut, kuinka iso virhe rokotetuotannon myynti muualle olikaan.

"- Se oli hyvin epäammattimaista ja typerää toimintaa. Ja nyt me näemme, että sellaisen instituution myynti ei ole vain bisnespäätös. Se on jotakin, joka laittaa meidät kansakuntana haavoittuvaiseen asemaan. Koronakriisi saa sen todellistumaan. "

"- Se (diili) laittaa kansakunnan tilanteeseen, jossa meillä ei ole valtaa siihen, mitä me voimme tuottaa. Asioiden saanti muualta tekee meistä haavoittuvia. "

Ekstra Bladet- lehti on kysynyt Terveysministeriöltä sheikin kanssa tehdystä diilistä, mutta vastausta ei ole kuulunut. Ekstra Bladet on myös turhaan yrittänyt saada kommenttia AJ Vaccinesilta.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik ... je/8093021
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Uuden-Seelannin menestyskonseptista koronakriisissä.

Pääministeri Jacinda Ardernia on Ylellä verrattu pääministeriimme, Sanna Mariniin. Vertailu perustuu nähdäkseni sukupuolen samuuteen ja tummatukkaisen letin pituuteen. Uuden-Seelannin pääministeri ON kyennyt tekemään operatiivisia nopeita tehokkaita linjauksia, joita tarvittiin kriisin ollessa alkuvaiheessa rajoilla. Pääministeri Ardernin veto sulkea rajat turismipohjaiselta maalta, oli rankka veto ja osoitus, että tarvittavaa johtamista on. Pääministeri on kyennyt tuomaan myös empaattisuutta pöytään (kts BBC-linkki), joten ehkä munasarjojakin tarvitaan hallinnoimiseen. Muniakin tarvitaan. Miten vain. Tai voidaanko sanoa, ettei sukupuolella ole ratkaisevaa merkitystä yleistyksiin, sillä se on ihan sama vaikka poliitikko olisi vihreä humanoidi taikka nelisormimangusti (hedelmälepakko olisi koronapandemiaan käyvempää), :) jos hän kykenee toimimaan yhteisten asioiden eteen parhaaksi.

Etuna Uudella-Seelannilla oli, kuten Suomellakin, se että tultiin muita maita hieman jäljessä, joten oli hieman enemmän aikaa linjauksiin.

Pääministeri Ardern on pistänyt itsensä ja hallituksen osoittamaan solidaarisuutta, ei sanomisten ja toivomisten kautta, vaan suoraan vähentämällä palkasta 20% koronakriisin kaudella 6 kk ajaksi. https://www.theguardian.com/world/2020/ ... y-covid-19
Jos on varaa toimintaan, kuten valtion johdoilla ja muilla rikkailla on, se on arvostettavaa ja enemmän auttavaa. Ei niin, että suolletaan "voikaa hyvin ja fanittakaa "- paskaa Instagramiin julkkisten tyyliin taikka ylistetään ensi linjan henkensä riskeeraajia (ilman tarvittavia suojaresursseja) työntekijöitä lehdille poliittikojen taikka rikkaiden taholta - sanat (kun muuhun varaa) eivät tuo suojia päälle eikä henkiä ja terveyksiä turvaamaan.

Alla loistokuva (ei ollut pienempää netissä) Uuden-Seelannin kahdesta johtotyypistä, pääministeri Ardernista ja kulttuuriseksi ilmiöksikin tituleeratusta tri Ashley Bloomfieldistä.

Kuva
https://www.bbc.com/news/world-asia-523 ... _from_url=&

Jostain syystä Ylen uutisoinnista Uuden Seelannin suhteen on unohtunut mainita terveysministeriön pääjohtaja tri Ashley Bloomfieldin osuus kaikessa. Hänestä on kehkeytynyt Uudessa-Seelanissa jo lähestulkoon legendaarinen hahmo. Hän on kansanterveyden tiedemies ja pandemia on kuin hänelle tilattua, siinä mielessä. Bloomfield oli käynyt jo ns. harjoituskierroksen läpi v. 2019 tuhkarokkoepidemian yhteydessä. Hänellä oli kokemusta myös hallinnollisesta/poliittisesta toiminnasta johtoasteella ja summa summarum, hän oli juuri nappivalinta pandemian kärkeen seisomaan ja linjaamaan että kertomaan: näin on asiat. Ashley Bloomfieldin tarkat ja lähes päivittäiset korona-raportoinnit ovat olleet taatun laadun maineessa.

" When asked about New Zealand's low death rate earlier this month, Director-General of Health Ashley Bloomfield said he put it down to two things.

One was that we reacted much earlier in the outbreak than other countries and had put in measures much sooner.

"But secondly, we've got a much better idea than [other countries] have of the total number of cases and I think there's agreement around the world that where you see what appears to be a disproportionately high number of deaths compared with the overall case numbers, it's very clear they're not finding all the cases."

New Zealand was close to finding the majority of cases, he said. "

https://www.rnz.co.nz/news/national/414 ... ate-so-low
https://www.nzherald.co.nz/nz/news/arti ... d=12324032

❤︎ https://www.youtube.com/watch?v=tSuPeKaE6hk 🎶
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Avatar
CharlesBronson
Jessica Fletcher
Viestit: 3147
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

PiikkiSika kirjoitti: La Huhti 25, 2020 6:22 pm Käsittämättömiin mittasuhteisiin levinnyt KORONA- HYSTERIA näyttää osuneen kohteeseen todella hyvin. Tulilinjalla ensimmäisenä oleva kohde, eli SAIRAAAT JA VANHUKSET (onneksi myös alkoholia käyttävät , mutta alle 70v. LÄSKIT)...onko siis "maalareina" vanhat, sairaat taikka läskit päättäjät - minkä ikäisiä ovat presidentit: Sauli, Donald jne. - Putin on kyl ihan oma lukunsa, vähän niinkus Remo :!:
Et taida olla ihan ajantasalla?

Tulevaisuuden rakentajien siittäjinä toimivat hoikat alkoholisoituneet tupakkamiehet, ja synnyttäjinä toimivat normaalin BMI:n omaavat itsemurhalta säästyneet milffit.

Yhteiskunta kiittää.
it's my car !
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

SYLWAR kirjoitti: La Huhti 25, 2020 7:11 pm
PiikkiSika kirjoitti: La Huhti 25, 2020 6:22 pm Käsittämättömiin mittasuhteisiin levinnyt KORONA- HYSTERIA näyttää osuneen kohteeseen todella hyvin. :!:
No joo, olen muuallakin hiukan kirjoitellut ja ottanut asiaan kantaa pääosin suomeksi, mutta myös lontooksi ja ruotsiskikin.
Se yhteinen piirre mikä mulla käy silmään on juuri tuo Koronahysteria, kun mainitsee sen laumasuojan hankkimisen tärkeyden väestölle rokotteen puuttuessa ja että ei sitä voi pitää yhteiskuntaa eristyksessä kovin pitkiä aikoja.
Ja sitten kun se eristäytyminen puretaan ollaan kaulaa myöten kusessa kun kenelläkään ei ole sitä immuniteettia virusta kohtaan, kun se lähtee uudelleen liikkeelle.
Normaali kausiflunssaan verrattuna tämä Covid-19 tappaa noin puolet enemmän, mutta kausiflunssaan on rokotete, joka siten taas on suojannut sen toisen puolet mikä uupuu saldosta...tämän tajuaminen tuntuu olevan "apua myö kuollaan kaikki" hystreriassa käsittämättömän vaikeaa...
Ja vielä usein niillä joilla se vastutuskyky/immuniteetti eim. vesirokkoon, kuten moneen muuhunkin kulkutautiin on hankittu juuri sairastamalla, kun rokoitetta vielä ei ollut olemassa....Vitut siitä, median luomaa hysteriaa vaan lauletaan menemään.
Kyllä tämä Koronapandemia pitää vakavasti ottaa, mutta kyllä olisi suotavaa jättää ne "iltalehti neuvoo-oletko keittänyt vettä väärin" jutut ehkä lukematta, niistä uusavuttoman toimittajan klikkiuutisista ei opi kuin sen faktan, että toimittaja ei osaa keittää vettä kuin vedenkeitimellä...

Niin...Gladys/Meitzi : Täältä ei myöskään löydy ja kovin suurta odotusta rokotteen suuntaan siinä mielessä, että sen tuleminen kestää vuoden tai useammankin ja sen odottelu ja joka sielun himassa piilottelu sitä odotellessa on käytännössä mahdoton yhtälö jos meinaa yhteiskunnan pyörivän niin, että edes jotekin selvitään ilman totaalista romahdusta.
Jossain vaiheessa on unohdettu henkilökohtaisen terveyden hoidon merkitys, kun ihmiset on lapsesta asti totutettu siihen, ettei mitään saa sairastaa vaan kaikkeen täytyy ottaa lääke, tai rokote. Nyt sitten nämä ihmiset, jotka eivät ole pitäneet terveydestään mitään huolta, ovat vahvasti ylipainoisia ja polttaneet tupakkaa tärisevät kauhuissaan kotonaan, että henki lähtee. Mutta eivät toki vieläkään ymmärrä muuttaa elämäntapojaan mihinkään suuntaan vaan käyvät alkon kautta hakemassa turruttimia mitkä alentavat immuniteettiaan entisestään.

Ja mitä tuolla työ yksi idiota huutelee 20€ lisistä palkkaan niin ei tietenkään? Hoitajille pitäisi maksaa nyt tuplapalkkaa, kun on näin äärimmäisen vitun vaarallinen tilanne ja kaikki kuolee ympärillä? Jos on niin helvetin vaarallista ja muuta niin kuinka nuo hoitajat tanssivat ja on aikaa räpläillä puhelimia? Pitäisi olla täysi kaaos ja kädet työn touhussa?

Samoin verovaroja on jostain syystä jaeltu lähinnä sinne missä ei mitään hätää edes ole ollut ja yrityksille, joille rahoja ei edes kuulu. Ja kaikki on ok, ei mitään tutkintaa..

Ihmiset ovat yksinkertaisesti aivan saatanan tyhmiä.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
Suisseblanc
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: La Helmi 29, 2020 9:54 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Suisseblanc »

Tulevaisuuden rakentajien siittäjinä toimivat hoikat alkoholisoituneet tupakkamiehet, ja synnyttäjinä toimivat normaalin BMI:n omaavat itsemurhalta säästyneet milffit.

Yhteiskunta kiittää.
Kaikki toki täyttyy, mutta nuuskaa laitan vielä varoiksi, joka toisen tupakan välissä.
Ikävähän se on sanoa, uskokaa vaikka isä-Kukkaan tai täti piripilleriin.
Tää kausiflussa voi aiheuttaa hengenmenetystä, sama mistä tuli.
Oleellista tuleeko uudestaan. Onnela nimeltä Suomi on raunioina, eikä se koske meitä ketään. Eikö? Ihanko oikeesti ei?

Collie? Laitot kai yv. Laita uusiksi. Edes joku jolla jokin tolkku.
Eipä kai tässä, vituiksi se menee anyway
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Eiköhän kiinalaisten vakoilu ja valvonta ole tuottanut heille sellaiset materiaalit näistä EU:n byrokraateista talteen, että heidän tarvitsee vain hieman muistuttaa asiasta niin virkamiehet äkkiä tekevät ihan sitä mitä Xin Ping Pong Pang pyytää sieltä suunnasta.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Noista hoivakotikuolemista, kun kovasti Suomessakin uutisoidaan niin minkä verran noissa kuolee ihmisiä normaaliin kausi-influenssa-aikaan? :?: :idea:
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6593
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Suuri joukko häiriköijiä kokoontui jälleen yöllä Seinäjoella: Soittivat musiikkia ja huusivat megafoniin – kaksi otettiin kiinni, monelle sako
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suu ... #gs.4iaqrt
Katso yllä oleva video: Nuorten massakokoontumiset ovat yleistyneet koronavirusrajoituksista huolimatta Pohjanmaalla – MTV Uutiset oli paikalla perjantai-iltana.
Mitä ihmettä, missä järki?
työn sankari
Sabrina Duncan
Viestit: 379
Liittynyt: Pe Kesä 03, 2011 9:38 am

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja työn sankari »

Nuoriso taas näyttää älyään. Itekki kattelin eilen illalla kun oli pakko käydä abclla kaupassa sitä menoa. Niitä vitun romuautoja oli piha pysäköitynä miten sattuu ja lapsia kaupassa ostamassa kaikkea helvetin tärkeää hesen hampurilaisista suklaapatukoihin ja räkii siinä samalla mennessään ihan niinku ei olis kuullutkaan koko koronasta. Pakkohan niiden vanhempien on ollut kertoa edes miksi ei ole koulua, onhan?
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11539
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja URSA »

Joillekin lapsille on jäänyt turhan hyvin mieleen ajatus, ettei korona olisi lapsille haitallinen. Olen kuullut pari kertaa lasten ilkkuvan pihalla, kun joku kaveri ei ole päässyt ulos leikkimään koronan takia. Vielä pari viikkoa sitten keski-ikäistenkin luultiin olevan riskiryhmän ulkopuolella. Ei ole vielä täysin poissuljettua, etteikö koronasta tulisi lapsille jotakin myöhemmin ilmenevää ongelmaa.

Arvostan niitä vanhempia, jotka huolehtivat sen verran lapsistaan, etteivät nämä liiku kodin ulkopuolella yksin elleivät oikeasti ymmärrä varoa tartunnan saamista. Nyt on hyvä hidastaa epidemiaa ja kenties parhaaksi ratkaisuksi osoittautuukin yrittää katkaista tartuntaketjut. Viruksesta saatu tieto lisääntyy hitaasti ja jos sille ei todellakaan synny edes immuniteettia sairastamalla, tartunnan välttely saattaa olla ainoa ratkaisu.

On tämä vähän koomistakin. Voin kuvitella polizein käskyttämässä "laske ne sakset hitaasti pöydälle!"

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sak ... #gs.4hkda5
Saksan poliisi ratsasi kellareissa "ammattimaisesti" toimineita partureita – jäivät kiinni itse teosta leikkaamasta hiuksia

MTV Uutiset

Saksan poliisi teki lauantaina kaksi ratsiaa asuintalojen kellaritiloissa salaa toimineisiin parturisalonkeihin Elsenfeldissä ja Mömlingenissä lähellä Frankfurtia. Parturit jäivät kiinni itse teosta eli leikkaamasta asiakkaiden hiuksia, poliisi kertoi tiedotteessaan.

Poliisin mukaan parturit olivat ammattimaisesti varustautuneita. Poliisi on avannut tapauksista tutkinnat.

Partureita ja heidän asiakkaitaan epäillään poikkeussäädösten laiminlyömisestä, ja rangaistukset niistä ovat alueella Saksan kovimmasta päästä. Jos kotoa poistuu ilman perusteltua syytä, joksi hiustenleikkuuta ei lueta, voi saada 150 euron sakot.

Saksassa parturit ja muut ei-välttämättömiksi luokitellut yritykset on määrätty pysymään kiinni. Niitä koskevia säännöksiä aletaan purkaa ensi kuun alkupuolella.
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6593
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

työn sankari kirjoitti: Su Huhti 26, 2020 9:08 am Nuoriso taas näyttää älyään. Itekki kattelin eilen illalla kun oli pakko käydä abclla kaupassa sitä menoa. Niitä vitun romuautoja oli piha pysäköitynä miten sattuu ja lapsia kaupassa ostamassa kaikkea helvetin tärkeää hesen hampurilaisista suklaapatukoihin ja räkii siinä samalla mennessään ihan niinku ei olis kuullutkaan koko koronasta. Pakkohan niiden vanhempien on ollut kertoa edes miksi ei ole koulua, onhan?
Niinpä, räkää varmasti pihalla riitti keikan jälkeen ja vielä koska kyseessä oli tietynlaista mellakointia? Megafoniin huutelua ja häiriö käytöstä.
Milloin nähdään se ihme, että Sauli tai joku politiikko sanoisi jotakin tähän nuorison ongelmaan, ihan selvästi kun räkänuorisolla on tarkoitus pistää hanttiin.
Räkimiseen muuten tarvitaan vähintään kolme nuorta tai rinki, yksistään ne ei kehtaa räkiä, se on tutkittu ja nähty juttu.
URSA
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11539
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Koronavirus - Useita kaupunkeja suljettu Kiinassa, tauti levinnyt Eurooppaan

Viesti Kirjoittaja URSA »

Saksassakin on viruksesta piittaamattomia häiriköitä. Eikä ne edes noudata turvavälejä. Kiittämättömät ei tajua, että niitä yritetään pitää hengissä.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lah ... #gs.4ilvaf
Lähes tuhat ihmistä protestoi koronarajoituksia Berliinissä – poliisi pidätti kymmeniä mielenosoittajia

MTV Uutiset JULKAISTU TUNTI SITTEN
Saksan pääkaupungissa Berliinissä poliisi pidätti lauantaina kymmeniä mielenosoittajia, jotka vastustivat koronaviruksen vuoksi tehtyjä rajoitustoimia.

Noin tuhat ihmistä otti osaa mielenosoitukseen, josta on tullut Berliinissä viikoittainen.

Osa mielenosoittajista oli pukeutunut T-paitoihin, joissa syytettiin liittokansleri Angela Merkeliä elämisen kieltämisestä.

Protesti oli luvaton, sillä Berliinissä on parhaillaan kielletty yli 20 hengen kokoontumiset.

Deutsche Welle -kanavan mukaan myös Stuttgartissa oli vastaava välikohtaus.
Lisää huolestuttavia uutisia:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tut ... #gs.4ilp2i
Tutkijat pelkäävät koronarokotteen kehittämisen epäonnistuvan: Vaihtoehto kuulostaa puistattavalta

MTV Uutiset JULKAISTU 17 MINUUTTIA SITTEN
Ympäri maailmaa kehitetään parhaillaan kuumeisesti rokotetta koronaviruksen nujertamiseksi. Osa tutkijoista kuitenkin pelkää, että tehokkaan rokotteen luominen saattaa osoittautua mahdottomaksi tehtäväksi.

Britannian johtavan lääketieteellinen asiantuntija Christopher Whitty toteaa huolestuttavien havaintojen vihjaavan, että koronavirus saattaa tarttua uudelleen viruksen jo sairastaneeseen ihmiseen. Todistusaineisto on antanut viitteitä siitä, että koronaviruksen vastainen immuniteetti hälvenee nopeasti. Aiheesta kirjoittaa Business Insider sivuillaan.

Huolta lisää se, että mihinkään aiempaan koronaviruskantaan ei ole saatu kehitettyä hyväksyttyä rokotetta.

Tutkijoiden pelkäämä vaihtoehto ei kuulosta houkuttelevalta. Lontoossa sijaitsevan Imperial Collegen terveystieteen professori David Nabarro toteaa, että maailma saattaa olla siinä tilanteessa, että on vain opittava elämään jatkuvan COVID-19-uhkakuvan kanssa.

Whittyn mukaan on kuitenkin tärkeää saada kehitettyä rokote, joka toimisi edes osittain koronavirusta vastaan. Tällöin ne saattaisivat suojata ihmisiä vakavia koronatapauksia vastaan.
Vastaa Viestiin