Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Kitarisa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: La Tammi 09, 2021 7:31 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kitarisa »

Mistä kumpuaa se kummallinen käsitys, että salaliittoja olisi kymmeniä(jotka nyt yksi toisensa jälkeen on ammuttu alas)? Mielestäni salaliittoja on tasan yksi, vaikka myönnettäköön että kovin koherentti se ei kyllä ole, vaan rönsyilee aina kunkin esittäjän mukaan milloin mihinkin.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Aikani ei riitä enää kaikille teille Tukholma syndroomasta ja joukkopsykoosista kärsiville vastailuun, vaan keskityn jatkossa pelkkään informointiin. Näin vältämme turhat kiukuttelut.
dazu kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 5:30 pm
On Anoi Kaa kirjoitti: Su Tammi 02, 2022 4:47 pm^
Ei tuo pidä paikkaansa sitten mitenkään, koska ns. rokotetut ovat koko ajan olleet se suurin porukka joka tautia levittää.
Loka-marraskuussa Suomessa kaksi rokotetta oli noin 70%:lla yli 12-vuotiaasta väestöstä, yksi rokote 15%:lla, ei rokotetta 15%:lla. Koronatartunnoista 70% rokottamattomilla, 15% yhden rokotteen omaavilla ja 15% kaksi rokotetta omaavilla. Vakavista tautitapauksista 90% kokonaan rokottamattomilla.

On Anoi Kaa levittää täällä globalistista Qonanoikaa propagandaa.
Kerrotko mikä on propagandaa? Propagandaa on esimerkiksi se, että markkinoidaan mahdollisesti oireita lievittävää geeniterapiaa rokotteena, vaikka se on oikean rokotteen irvikuva!
Et näytä ymmärtävän edes sitä, että rokotetut levittävät tautia siinä missä rokottamattomat, koska nämä eivät ole rokotteita ikinä ollutkaan, vaan etukäteen otettava uuden teknologian lääke, jolla on karmea haittavaikutusprofiil ja joka on saattanut lieventää riskiryhmien oireita, kunhan pysytty siellä "onnelan ylängöllä" eli noin 3-4 kuukauteen saakka piikistä. Tosin läpilyöntisairastumisia on tapahtunut kaiken aikaa ja ihmisiä kuollut. Rokote taas tuo immuniteetin eli estää tartunnat ja katkaisee tartuntaketjun -> tuo laumasuojan.

dazu: ymmärrätkö millaisen vääristymän tilastoihin luo se, että toisia testataan pienistäkin oireista ja jopa oireettomina(sairaalat), kun taas toisia ei testattu lähes lainkaan, koska ohje sanoi niin. Tämä oli voimassa kaikkialla Suomessa, laitan esimerkin pääkaupungista ja bonuksena dazulle kuva vasemmistoglobalismia ajavasta pormestarista, ihan sama mitä puoluetta kertoo tällä hetkellä edustavansa, sillä teot ratkaisevat:
Testikäytäntö luo tartuntatilastoihin valtavan vääristymän.jpg
Testikäytäntö luo tartuntatilastoihin valtavan vääristymän.jpg (56.41 KiB) Katsottu 586 kertaa
https://yle.fi/uutiset/3-12092529

Monet teistä ovat niin pihalla mitä tapahtuu, että on ihan turhaa yritellä keskustella teidän kanssa, kun ette ole perehtyneet asioihin. Samoja asioita pitäisi kertoa jatkuvasti ja silloinkaan tieto ei mene perille henkilökohtaisista syistänne johtuen, jotka voivat vähän vaihdella, mutta yhdistävänä seikkana on se, että ette voi millään sulattaa sitä, että teille on valehdeltu, vaan päinvastoin - suojelette "kidnappaajianne" (Tukoholman syndrooma).

Näistä syistä näette kertomani milloin ryssäpropagandana, milloin äärioikeistolaisena fasismina (tuo on huippu, kun kannatan nimenomaan yksilön- ja valinnanvapautta) tai vaikkapa jonain uskomattomana qanon-turinana, vaikka saan informaation huippuluokan lääkäreiltä jopa maailman mittakaavassa (kuka esimerkiksi olisi pätevämpi henkilö kertomaan mRNA-rokotteista kuin RW Malone, joka ei kelpaa "uskovaisille"?) ja on niin, että jos jotain asiaa ei voi kritisoida tai siitä edes keskustella, niin kyse ei ole tieteestä, vaan propagandasta.
  • Tätäkään ette näytä ymmärtävän, vaikka taatusti liskoaivonne on kertonut teille joskus, että ei mene ihan putkeen, kun tartuntaa ja vakavia tapauksia on sitä enemmän, mitä enemmän massoja läpipiikattu ja sama ilmiö on kaikkialla! :D
Tarkoitan tällä sitä, että big pharma, - tech ja US hallitus ovat yhdistäneet voimavaransa ja toteuttaa nyt modernia versiota mussolinilaisesta fasismista. Kaikki narratiivin ongelmista tai haitoista kertovat vaiennetaan ja estetään heidän pääsy julkisille keskusteluareenoille, kuten twitteriin/youtubeen jne. Nämä toimivat tietysti varoittavina esimerkkeinä muille ja johtaa itsesensuuriin.

Toki tarkuttaminen on ollut kaikille realisteille selvää jo ennen kuin se on ollut pakko myöntää kulttijohtajienkin taholta, koska muuten minkään "rokotetun" maan tautitilastot eivät voisi olla ollut mahdollisia, sillä tauti riehuu jopa pahempana kuin ennen rokotetta missä tahansa kattavasti rokotetussa maassa. Tuolta vaikkapa yli 90% läpipiikatun Portugalin tilastot ja huomioikaa, että siellä on sentään melko lämmin ja aurinkoinen ilmasto:
https://epidemic-stats.com/coronavirus/portugal


Kolikon toinen puoli eli maat, missä ei kuolla koronaan (pari esimerkkiä, lisänä olisi Intian jättimäisiä osavaltioita, jotka tappoivat koronan)

Valtavassa Nigeriassa taas korona ei ole ollut oikeastaan minkäänlainen ongelma ja covid-raatoja on tullut vain n. tuplasti meidän luvut, vaikka testattu kyllä on eli siitä ei ole kysymys. Jos vertaa Nigeriaa toisiin lämpöisiin alueisiin, niin herää kysymys, että mikä merkitys on sillä, että Nigeria on maailman pahimpia malaria-alueita ja siksi siellä nautitaan säännölliseti hydroksiklorokiinia ja lisäksi alueella on syöty ennen koronaakin ihmislääke ivermektiiniä jokisokeutta vastaan ja lääkkeen menekki räjähti koronan tultua? En ole Nigeriaa Suomeen vertaamassa, vaan kerron miten hyvin pärjäävät lähes olemattomalla rokotekattavuudella.
https://covid19.ncdc.gov.ng/report/
(Voin antaa vinkin, että ei kannata lähteä puolustamaan heidän matalalla keski-iällään, koska silloin tulette ampuneeksi nuorten ihmisten massapiikkauskampajaan jalkaan. :D Totuus on siitä hieno asia, että se tulee aina esiin ja sitä on mahdotonta salata loputtomasti edes uunoilta, kun se on näin laaja.)

Ei pure edes omikron, jos ihmisiä ollaan suojeltu tehokkailla ja edullisilla lääkkeillä ja sairaalakuormituksesta ei merkkiäkään
Tuolta voitte katsoa taas aiemminkin jo teille valistamani esimerkin "piskuisesta" Indonesiasta, joka tappoi koronan pahan kesän jälkeen aloitetulla ivermektiinikampanjalla. Maan "rokote"-kattavuus on noin puolet Suomen vastaavasta. Voitte samalla miettiä, että miksi länsimaalaiset johtajat eivät ole halunneet lopettaa koronakriisiä tai miksi lääketeollisuus (lue: kansalliset terveyslaitokset kuten THL) eivät ole halunneet ihmisten parasta ja estää kuolemat sekä sairastumiset tehokkaasti ja turvallisesti? Lisäksi erittäin edullisesti sekä sairaalakuormituksen nollaten...
NÄINKIN MEITÄ JOHDETAAN HARHAAN
Yhtenä esimerkkinä törkeästä harhaanjohtamisesta ja bioetiikan törkeästä raiskaamisesta on lapsipotilaiden määrän vääristely eli Suomessakin mRNA/LNP-ruiskeen pelolla markkinoinnissa käytetty covid-lapsipotilaiden määrän liioittelu. Terve (sis. normaalipainoisen, sillä läski lapsi ei ole terve) lapsi ei koronaan kuole, tällaista ei ole löytynyt edes USA:sta (Johns Hopkins sairaala etsi, ei löytänyt) ja covid-lapsipotilaat ovat käytännössä aina siellä hoidettavana jonkun muun syyn takia, eivätkä covid-hoitoa tarvitse (ellei ole vaikka syövän heikentämä puolustuskyky).

US Fauci myönsi tämän vasta, mutta Suomen THL-lääkärit ylläpitävät vielä valetta (esim. Seinäjoen 7-vuotias lapsipotilas oli luunmurtumapotilas):
Fauci kertoo, miten covid-lapsipotilaiden määrä saatu näyttämään suurelta - samaa menetelmä käytössä Suomessakin.jpg
Fauci kertoo, miten covid-lapsipotilaiden määrä saatu näyttämään suurelta - samaa menetelmä käytössä Suomessakin.jpg (92.84 KiB) Katsottu 413 kertaa
https://www.dailywire.com/news/fauci-no ... dium=email
(ennakointi "kasvoistalukijoille" sekä muille "factantarcastajille": jos juutalaisen pitämä alusta on teille turhan natsimainen, kuten nimimerkki Sinikalle oli :D , niin jutusta löytyy linkki muualle ja sama asia löytyy ainakin duckduckgo -hakukoneella.
Niin, google on näyttänyt covid-aikana miten he ovat mukana narratiivin luomisessa kritiikki vaimentaen ja tuore esimerkki kun vertaa vaikkapa hakujen "mass formation psycosis" eroja eri hakukoneilla, mutta eipä se tämäkään tietysti uskovalle/kulttilaiselle mitään kerro, vaikka mitään järkiperustetta ei googlen antamille kärkituloksille löydykään...)


damfinille ja teppolle en voi sanoa kuin että häh häh, olette te säälittäviä eli pelokkaita ja tyhmiä henkilöitä, kun tieto pelottaa ja asia-argumentit loistavat poissaolollaan, mutta kommentoida on pakko "factantarcastustyyliin". Toinen jopa arvioi henkilön, joka sekä kliinisen psykologian professori, että taloustieteen maisteri, pätevyyttä still-kuvan ilmeen perusteella. :oops:
Kasvoista ja ilmeistä henkilön kyvykkyyden lukeville on ihan oma ketjunsa:
viewtopic.php?f=10&t=23885

PS. Mitähän me niille tappavaa tartuntatautia levitäville kissoille tehdään, kun ovat covid-saastuneita? Maskit vai mRNA-läpipiikkaus (mikä ei tosin estä levittämästä tautia) vai molemmat, niin ainakin linnut kiittäisivät? Ai jumalauta, että naurattaa, kun tietää monen covid-fasistin olevan ns. "kissaihmisiä". :lol:


"ENNUSTUS": THL:n antamiin eristys ja karanteenisäännöksiin on tulossa ihan lähiaikoina huimia lievennyksiä, koska ei ainakaan tiede.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Kelaamaton
Sofia Karppi
Viestit: 407
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2019 12:15 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kelaamaton »

Don MC kirjoitti: Ma Tammi 03, 2022 1:04 pm
Kelaamaton kirjoitti: Ma Tammi 03, 2022 12:58 pm Juutalaisten omistama sanomamedia on siis uskontosi :D hienoa!
Tuossa on Sanoma Oyj:n omistusta. Luepa siitä:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sanoma#Omistus

Ja mitä väliä sillä on vaikka joukossa olisikin muutamia juutalaisia?

EDIT: Ruvettaisko ruotimaan vaikkapa MV-lehden omistus- ja rahoituskuvioita? Ei taida kestää päivänvaloa.
Ai saatana. Ai mitä väliä, että koko Suomen media on kansainvälisen lahkon ohjailema? Ammuit muuten itseäsi jälleen aika lujaa nilkkaan tuolla linkilläsi. Sieltä nääs löytyy WEF-Herlinit ja Arkot omistuksen kärjestä. Eli juuri tätä "SALALIITTOTEORIAA" A.K.A TOTUUTTA .

Juha Ahvio kuvaa tätä kirjassaan ”Sananvapaus uhattuna Suomessa (Kuva ja Sana, 2018), sivut 63–66, alaotsikko, ”Globalistinen rahaeliitti ohjaa maailmaa kohti utopiatulevaisuutta” seuraavasti:

”Inhimillisestä näkökulmasta tarkasteltuna todellinen valta – kaiken näennäismuodollisen ja pinnallisen vallan vastakohtana – tässä maailmassa on Aatos Erkon ja George Sorosin kaltaisilla globalistisilla rahaeliittivaikuttajilla. Näillä on omat suljetut ja kulissien takaiset piirinsä ja nämä haluavat ohjata ihmiskuntaa ja sen kulttuureita kaikilla tasoilla kohti sellaista teknokraattista ja teknofuturistisen ’vihreää’ tulevaisuusnäkyä, joka edellyttää avointen rajojen ja historiallishengellisistä juuristaan irti revittyjen ja siten helpommin hallittavissa olevien yksilömassojen maailmaa ja jota hallitsee keskitetysti tämän rahaeliitin edustajista muodostettu maailmanhallitus. Tällaisten kulissien takaisiksi ihmiskunnan hyväntekijöiksi itse itsensä kokevien rahaeliittivaikuttajien utopistisen tulevaisuusnäyn toteutumisen kannalta on oleellista, että heidän ohjaamansa aivoriihet ja valtamedia rakentavat ja luovat todellisuuden ja tiedon eli muokkaavat ihmismassojen ajatusmaailman juuri sellaiseksi kuin tämän tulevaisuusnäyn kannalta on otollista.”

Osa Suomen kansasta ei tiedä Suomenkaan allekirjoittaneen YK:n Agenda 2030 papereita saatikka että olisi demokraattisella päätöksellä sitoutunut siihen. Agenda 2030 kuuluu: ”Ette omista mitään, teillä ei ole yksityisyyttä ja olette onnellisia”. Ei näin, että EMME omista mitään ja OLEMME onnellisia (https://www.weforum.org/agenda/2016/11/ ... ange-2030/)

ÄLKÄÄ ROKOTTAKO LAPSIA KUTEN WHO POMO SANOI, ETTÄ ROKOTTEET TAPPAVAT LAPSIA. (SAIRASTA)
ÄLKÄÄ MYÖSKÄÄN TEINEILLE TUPUTTAKO GEENIMUTAATIOPIIKKEJÄNNE : https://koronarealistit.com/uusi-tutkim ... ronatauti/
Liitteet
1641182114411.png
1641182114411.png (423.43 KiB) Katsottu 544 kertaa
Valitettavasti COVID-19 Pandemia on todiste siitä, että ihmiskunta on ajautumassa kohti tuhoa äärettömällä tyhmyydellään. Sairas maailma.
Don MC

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Don MC »

Tässä linkki koronapandemian ja salaliittoteorioiden täysin murtamille. Voi auttaa pahaan oloon.
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/kriisipuhelin/
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Kuva ja Sana on varmasti ihan vapaa kaikenlaisesta vaikuttamisesta?
Sahkotuoli
Jack Bauer
Viestit: 993
Liittynyt: Su Loka 18, 2020 2:42 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Sahkotuoli »

Kelaamaton kirjoitti: Ma Tammi 03, 2022 12:58 pm
Juutalaisten omistama sanomamedia on siis uskontosi :D hienoa! Näin se eliitti saa kuolemattomuuden toivossa elävät puolelleen. No muttakun siihen altistamiseen ei "rokotus" A.K.A geeniterapia vaikuta pätkän vertaa... KUTEN TILASTOISTA NÄKYY OMIKRON LEVIÄÄ ROKOTETUILLA
Kerran tai kaksi pitää joka sivulla todeta että kyllä, myös rokotetut saa tartunnan.
Sun pienessä maailmassa on varmaan vaan suomalaiset uutiset ja sanomalehdet. Me muut luetaan kaikkia kansainvälisiä julkaisuja. Se on helppoa internet aikana.
Tähän jo joku qanon kaistapää ehtikin sanomaan että myös kaikki usa:n isot mediat on sen mahtavan mediapoolin alaisia. Että aina teiltä vastaus löytyy. Jos ei itse asiaan niin sitten vaihdetaan puheenaihetta. Vainoharhaisuus on yleinen ongelma. Apua siihen ei kai tarjoa mikään taho
Kelaamaton
Sofia Karppi
Viestit: 407
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2019 12:15 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kelaamaton »

Sahkotuoli kirjoitti: Ma Tammi 03, 2022 3:02 pm
Kelaamaton kirjoitti: Ma Tammi 03, 2022 12:58 pm
Juutalaisten omistama sanomamedia on siis uskontosi :D hienoa! Näin se eliitti saa kuolemattomuuden toivossa elävät puolelleen. No muttakun siihen altistamiseen ei "rokotus" A.K.A geeniterapia vaikuta pätkän vertaa... KUTEN TILASTOISTA NÄKYY OMIKRON LEVIÄÄ ROKOTETUILLA
Kerran tai kaksi pitää joka sivulla todeta että kyllä, myös rokotetut saa tartunnan.
Sun pienessä maailmassa on varmaan vaan suomalaiset uutiset ja sanomalehdet. Me muut luetaan kaikkia kansainvälisiä julkaisuja. Se on helppoa internet aikana.
Tähän jo joku qanon kaistapää ehtikin sanomaan että myös kaikki usa:n isot mediat on sen mahtavan mediapoolin alaisia. Että aina teiltä vastaus löytyy. Jos ei itse asiaan niin sitten vaihdetaan puheenaihetta. Vainoharhaisuus on yleinen ongelma. Apua siihen ei kai tarjoa mikään taho
MITÄ IHmettä selität? :D :D Sulla ei ole mitään hajua mitä MAAILMASSA tapahtuu, luet valtamedioiden uutisia, jotka ovat KAIKKI tietyn tahon ajamaa AGENDAA. Rokotetut saa useammin tartunnan kuin rokottamattomat, ellei tehoa pidetä boostereilla yllä. Mediapsykoosi on vähän isompi ongelma kuin "vainoharhaisuus" eli toisin sanoen tietoisuus. Psykoosissa olevan kanssa on tosiaan vaikea väitellä :D
Valitettavasti COVID-19 Pandemia on todiste siitä, että ihmiskunta on ajautumassa kohti tuhoa äärettömällä tyhmyydellään. Sairas maailma.
Kelaamaton
Sofia Karppi
Viestit: 407
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2019 12:15 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kelaamaton »

Mediapsykoosi on vähän isompi ongelma kuin "vainoharhaisuus" eli toisin sanoen tietoisuus. Psykoosissa olevan kanssa on tosiaan vaikea väitellä :D Kyllä se toinen piikki, koronapassi, pakkorokote, rokotehaitat oli "salaliittoteorioita" jotka on totuudeksi käännetty, niin en ymmärrä mistä puhut. Tai ymmärrän, trollaat tahalleen. Säälittävä elämä aikuisella ihmisellä pyöriä minfossa kavereiden kanssa jakamassa intoaan piikkipakotuksiin. sairasta :D
Valitettavasti COVID-19 Pandemia on todiste siitä, että ihmiskunta on ajautumassa kohti tuhoa äärettömällä tyhmyydellään. Sairas maailma.
Sahkotuoli
Jack Bauer
Viestit: 993
Liittynyt: Su Loka 18, 2020 2:42 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Sahkotuoli »

Kelaamaton kirjoitti: Ma Tammi 03, 2022 3:06 pm
MITÄ IHmettä selität? :D :D Sulla ei ole mitään hajua mitä MAAILMASSA tapahtuu, luet valtamedioiden uutisia, jotka ovat KAIKKI tietyn tahon ajamaa AGENDAA. Rokotetut saa useammin tartunnan kuin rokottamattomat, ellei tehoa pidetä boostereilla yllä. Mediapsykoosi on vähän isompi ongelma kuin "vainoharhaisuus" eli toisin sanoen tietoisuus. Psykoosissa olevan kanssa on tosiaan vaikea väitellä :D
Eipä nuo trollaustaitosi oikein vakuuta. Tarkistappa nyt sieltä pirtin nurkista ettei Bill Gates irvistele sulle. Läppää kärpäslätkällä jos se ilkkuu siellä.
Tiedä vaikka juutalainen käppäilee pihallasi
Avatar
EricBlair
Axel Foley
Viestit: 2044
Liittynyt: Ke Elo 18, 2021 6:44 am
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja EricBlair »

Onpas keskustelun taso tipahtanut kertakaikkiaan pohjalukemiin. Onhan teillä siellä Google käytössä? Mitä jos sinne syöttää alla olevat sanat, kuinka suu sitten pistetään?

Conspiracy Theories That Turned Out To Be True
-Kaikki on nykyään ok-
Kelaamaton
Sofia Karppi
Viestit: 407
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2019 12:15 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kelaamaton »

23 December 2021 Oman Mukhaled Al-Raqadi 29 Oman Muscat Club Collapsed during the warm up, for the game vs Suwaiq Club in the Omantel league.
23 December 2021 Croatia Marin Ćaćić 23 Croatia NK Nehaj Died in hospital, after a cardiac arrest on 21 December 2021 during training.
25 December 2021 Algeria Sofiane Loukar 30 Algeria MC Saïda Collapsed in the middle of a match and died instantly.

^Kyllähän se Mrnageeniterapia toimii, jos sen tavoitteena oli tappaa nuoria jalkapalloilijoita :D

Almost every professional team in the world has mandated that their footballers take the vaccine. The timing of these sudden deaths makes the vaccine the prime suspect here.

In an average year, about 9 football players die from cardiac arrest. This year there have been at least 18 deaths, including the three this week, a 100% increase.

There have already been multiple calls for an investigation with ex-England international player Matt Le Tissier saying that he had “never once” seen a player with heart problems in his 17-year career.

Le Tissier believes the COVID-19 vaccines are responsible and it seems to have sparked the emergence of a dedicated group of about a hundred players now saying they will not get the vaccine according to the Dailymail.

Kuten aikaisemmin todettua, sydänlihastulehduksesta johtuviin sydänongelmiin myös syynä alle 40-vuotiailla on monta kertaa useammin rokotteet kuin mikään influenssavirus. :D Joku "asiantuntija" väläytteli että huumeidenkäytön lisääntyminen johtanut tähän, joka on aivan suoranainen valhe, koska esim. 80-luvulla oli yleistä käyttää jopa pelien aikana ja ennen pelejä huumeita, eikä silloinkaan tipahdeltu kentälle jatkuvalla syötöllä.

Jaa, ReissuLasse kävi vähän sekoilemassa(trollaamassa?) ja poistaa viestinsä bannia pelätessään. Aikamoinen lammas :mrgreen: Alkaako piikit toimimaan tosissaan vai mikä on syynä tähän piikkirakastajien aivokapasiteetin eksponentiaalisen putoamiseen? Mediapsykoosi + geeniterapiaa veikkaisin itse, varmasti hankala tauti.

Näissä kolmessa kuolemassa siis geeniterapia on 90% (oma mielipide 100%, mutta annetaan mahdollisuus jollekin, joku voi kertoa mille? ) todennäköisyydellä tappaja, mutta piikki-ihannoijat tulevat väittämään "aina niitä on kuollu", "niin paljon pelataan"(pelataan vähemmän senkin hölmöt) , "kannabis on laillista jossain " jne järjettömillä vastauksilla. Eli piikkirakastaja on psykoosissa, jossa luulee, että piikit auttavat kaikkeen ja pelastavat yhteiskunnan, vaikka kyse on vain maailman suurimmasta median luomasta manipuloinnista. Hän luulee tosissaan, että lääkefirma ja maailman eliitti haluavat hänen parastaan (miten voi olla näin kujalla)
Tämä pandemia tosiaan osoittaa ihmismielen olevan ohjailtavissa, mutta vain niiden mieli on ohjailtavissa, joilla ei ole tietoisuutta
Niin pitkään kun ihmisillä on tietoisuus, tämä paska ei mene läpi. Apinat.
Viimeksi muokannut Kelaamaton, Ma Tammi 03, 2022 3:35 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Valitettavasti COVID-19 Pandemia on todiste siitä, että ihmiskunta on ajautumassa kohti tuhoa äärettömällä tyhmyydellään. Sairas maailma.
Samira
Theo Kojak
Viestit: 1152
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Samira »

Aika paljon sulla noita salaliittoteorioita. Kaikki pelkkiä anekdootteja vailla todistusvoimaa tai näyttöä. Vihjailuja. Konkretia puuttuu.

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotima ... bFi2jhbbGU
Sikis:
Faktahan on kuten NATO:kin tunnustaa ettei jonkin Ukrainan haltuunottoon mene puoltatuntia kauempaa. Näin ei kuitenkaan ole näillä näkymin tapahtumassa vaikkakin länsipropagandakoneisto nyt yrittää muuta surkuhupaisasti esittää.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4672
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja dazu »

Jatketaan reality checkillä: miksi koronarokote olisi nyt niin äärettömän vaarallinen, kun jo toistasataa vuotta on lykätty ihmisille kaikenlaisia rokotteita? Kun mennään ajassa riittävästi taaksepäin, ei niitä rokotteita testattu ollenkaan niin hyvin, kuin nykyistä koronarokotetta... olisi myös todella omituista, että tällä yli sadan vuoden kokemuksella oltaisiin yhtäkkiä onnistuttu luomaan todella vaarallinen rokote...

Ja edelleen, korona on selvästi vaarallisempi, kuin kausi-influenssa...

Miksi teistä salaliittojen selittäjistä ei kukaan muuten lähtenyt mukaan siihen, kun valtamedia aiheutti tarkoituksella kopiomurhailmiötä vääränlaisella uutisoinnilla? Jopa tämä valtamediaan liittyviä salaliittoteorioita ammattimaisesti levittävä Q An Onoi Kaa, yritti harhauttaa ja suojeli valtamediaa sepitteillään false flak -operaatioista.

Lupaan uskoa kaikkien rokotevastaisten kaikki jutut heti, kun olette ensin taukoamatta levittäneet 15 vuotta valistusmateriaalia joukkomurhien kopioilmiön tahallisesta lietsomisesta.
Muistakaa, että valheellinen kritiikki valtamediaa kohtaan on sen suojelemista. Se, että joku MV-lehti esitetään ainoana oikeana vastavoimana valtamedialle, on kaikkein tehokkainta mediakriittisyyden vaientamista, koska sillä samaistetaan kaikki mediakriittiset tähän MV-hömppään. Nämä valtamediavastaiset ja rokotevastaiset propagaattorit ovatkin tosiasiassa valtamedian, lääketehtaiden ja vapaamuurareiden leivissä...

Ei ne vapaamuurarit sitä ihmisuhraamista millekään siepatuille lapsille tee, kyllä se tapahtuu ihan levittämällä koronaa ja vähättelemällä sitä...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Kelaamaton
Sofia Karppi
Viestit: 407
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2019 12:15 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Kelaamaton »

dazu kirjoitti: Ma Tammi 03, 2022 3:58 pm Jatketaan reality checkillä: miksi koronarokote olisi nyt niin äärettömän vaarallinen, kun jo toistasataa vuotta on lykätty ihmisille kaikenlaisia rokotteita? Kun mennään ajassa riittävästi taaksepäin, ei niitä rokotteita testattu ollenkaan niin hyvin, kuin nykyistä koronarokotetta... olisi myös todella omituista, että tällä yli sadan vuoden kokemuksella oltaisiin yhtäkkiä onnistuttu luomaan todella vaarallinen rokote...

Ja edelleen, korona on selvästi vaarallisempi, kuin kausi-influenssa...

Miksi teistä salaliittojen selittäjistä ei kukaan muuten lähtenyt mukaan siihen, kun valtamedia aiheutti tarkoituksella kopiomurhailmiötä vääränlaisella uutisoinnilla? Jopa tämä valtamediaan liittyviä salaliittoteorioita ammattimaisesti levittävä Q An Onoi Kaa, yritti harhauttaa ja suojeli valtamediaa sepitteillään false flak -operaatioista.

Lupaan uskoa kaikkien rokotevastaisten kaikki jutut heti, kun olette ensin taukoamatta levittäneet 15 vuotta valistusmateriaalia joukkomurhien kopioilmiön tahallisesta lietsomisesta.
Muistakaa, että valheellinen kritiikki valtamediaa kohtaan on sen suojelemista. Se, että joku MV-lehti esitetään ainoana oikeana vastavoimana valtamedialle, on kaikkein tehokkainta mediakriittisyyden vaientamista, koska sillä samaistetaan kaikki mediakriittiset tähän MV-hömppään. Nämä valtamediavastaiset ja rokotevastaiset propagaattorit ovatkin tosiasiassa valtamedian, lääketehtaiden ja vapaamuurareiden leivissä...

Ei ne vapaamuurarit sitä ihmisuhraamista millekään siepatuille lapsille tee, kyllä se tapahtuu ihan levittämällä koronaa ja vähättelemällä sitä...
Tämä ei ole rokote. Sitäpaitsi Rokote-sanan merkitys muutettiin pandemian siinä vaiheessa kun tajuttiin että piikki ei toimi. Normaalisti sanojen merkitystä ei kyllä vaihdeta, varsinkaan ilmoittamatta MISSÄÄN. Tämä on geeniterapialääkitystä, josta käytetään virheellisesti nimitystä rokote.

Vuonna 2018 influenssaan kuoli Suomessa yli 400 henkeä.

Suomen ylikuolleisuus täsmää rokoteajankohtiin.

Lääkefirmat eivät ajattelu sinun etuasi edelleenkään (kuinka tyhmä voit olla?)

Kukaan alle 30-v ei Suomessa ole kuollut koronaan. (Se yksi tapaus osoittautui täysin muuksi kuin koronakuolemaksi)

Sinä liioittelet koronaa ja olet paskat housussa koska pelkäät kuolemaa etkä omaa tietoisuutta.

Siinä kaikki oleellinen.
Valitettavasti COVID-19 Pandemia on todiste siitä, että ihmiskunta on ajautumassa kohti tuhoa äärettömällä tyhmyydellään. Sairas maailma.
Sahkotuoli
Jack Bauer
Viestit: 993
Liittynyt: Su Loka 18, 2020 2:42 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Sahkotuoli »

dazu kirjoitti: Ma Tammi 03, 2022 3:58 pm Jatketaan reality checkillä: miksi koronarokote olisi nyt niin äärettömän vaarallinen, kun jo toistasataa vuotta on lykätty ihmisille kaikenlaisia rokotteita?
Ei mikään muu oikeastaan ole muuttunut kuin se että nyt kaikki kajahtaneet on internetissä ja avohoidossa. Kuten on monesti ollut puhetta, vainoharhaisuutta ja salaliittoteoreetikoita on aina ollut. On ihmisiä joiden mielestä joku seuraa heitä koko ajan. Se ei lopu vaikka hän muuttaa eri paikkakunnalle. Hannu Karpo haastatteli yhtä ohjelmassaan aikoinaan. Sillä ihmisellä oli ihan oikeasti hätä, sen näki siitä.
Hammaslääkärit asentaa paikkoihin radiolähettimiä. Ufomiehet käy yöllä makuuhuoneessa vakoilemassa ja asentavat implantteja ihon alle. On ihan luontevaa että joku epäilee myös kansainvälistä median salaliittoa tai great resetin suunnittelua. Lääkkeet ehkä auttaisi, mutta eihän sitä apua saa jos ei hae.
Viimeksi muokannut Sahkotuoli, Ma Tammi 03, 2022 4:08 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vastaa Viestiin