Kola-Ollin seikkailut

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
pekkap
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: To Syys 20, 2007 12:50 pm
Paikkakunta: löytyy

Viesti Kirjoittaja pekkap »

kyllä mun mielestä on niin perkeleen naurettava toi koko juttu, toi mies mukamas pedofiili? haahahaa :lol:
Bombay
Adrian Monk
Viestit: 2830
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

viikate kirjoitti:Päivän iltasanomissa Kola-ollin sanomiset nosti niskakakarvat pystyyn välittömästi.

Tässä lainaus: Hokkasen mukaan kaikki alkoi muutama viikko sitten kun joukko 10-12 vuotiaita tuli hänen asunnolleen.
- Ihan huvittelemaan vain. Kunhan tulivat vierailemaan.

Kysymys kuuluu että mitä hel*****ä lapset tekee aikuisen miehen luona huvittelemassa ja vierailemassa????
Ei ne ole ensimmäistä kertaa siellä käymässä jos sponttaanisti kylään tulevat. Mistä se ensimmäinen kontakti lapsiin on tullut ja millä verukkeella ne asuntoon on hommattu??n
Vielä kun mukaan otetaan lasten kuvaamiset, mahdolliset limpsat ja namut niin tää alkaa oikeasti kuulostaa hieman pahalta.
Meidän lapsuudessaan aina varoteltiin niistä namusedistä mitkä houkuttelee kotiinsa ei verukkeilla.
Kyllä Kola-olli on nyt semmoisessa liemessä että vaikka syyttömäksi todetaan niin maine on mennyt. Kyllä tuo lyö leiman heppuun ja jokainen voi miettiä minkälaisen leiman.
Jotenkin tuli mieleen tästä kirjoituksesta tämä (Sen enempää Kola-Keijoa puolustelematta):
Kuva
Bambinos kirjoitti: Ihan totta. Itse penskana käytiin kaverin kanssa "karkkimummun" luona, joka antoi karkkia ja keksiä kun kävi kysymässä.
Kola-Olli on itsekin suunnilleen lapsen tasolla, en ihmettele yhtään että penskat ovat rynnineet tämän julkkiksen kämpille.
Vaikea uskoa sitä pedofiiliksi sanan oikeassa merkityksessä..
Tämä tulee itsellenikin mieleen, Kola-Olli änkyttämässä ovella "Älkää nyt tulko... jooko..". Mut silti ei se selitä noita kuvia kyl mitenkään, joko on kyse tosiaan pedokuvista, tai sit täysin asiayhteydestä irrotetuista. No eiköhän tää selviä vielä..
Harriet Makepeace

Viesti Kirjoittaja Harriet Makepeace »

Olli Hokkanen: Menetin työn, asunnon ja ihmissuhteet

Olli kertoo MTV3:n Viihdeuutisille, että viime päivinä julkisuudessa esiin tulleet asiat ovat tehneet hallaa hänelle.

– Minulle kuuluu huonoa. Menetin maanantaina tämän kohun vuoksi työpaikkani lehdenjakajana, Hokkanen kertoo.
Kuva


Hän kertoo joutuneensa myös muuttamaan.

– Jouduin muuttamaan turvallisuussyistä. En uskaltanut asua enää edellisessä asunnossani. Sain uhkailuja. Ihmissuhteet ovat myös kärsineet, Hokkanen sanoo.

– Aion katsoa, että toimiko työnantajani lain puitteissa antaessaan minulle potkut. Haluan, että myös poliisin toiminta tässä kyseisessä asiassa tukitaan. Koen, että oikeusturvani ei ole toteutunut. Mediassa on ollut myös mielestäni leimaavia ja valheellisia juttuja, joista teen mahdollisesti tutkintapyynnön, hän jatkaa.Julkisuudessa on kerrottu, että Mikkelin poliisi epäilee Hokkasta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mikkelin poliisi ei vahvista Viihdeuutisille, että epäilty olisi Hokkanen, mutta myöntää vastaavan jutun olevan tutkinnassa. Hokkanen myöntää kuitenkin itse asian olevan totta.

– Kyllä, minua epäillään tällaisesta, mutta poliisi vasta tutkii asiaa. Minua ei ole tuomittu mistään, Hokkanen sanoo.
http://viihde.mtv3.fi/uutiset/muut.shtm ... kanen_olli
MTV3 uutiset
Taas on 'viaton' saanut kuraa niskaansa :? :roll:
combat18
Martin Beck
Viestit: 775
Liittynyt: To Helmi 14, 2008 1:07 am
Paikkakunta: Taistelu ei loppunut 1945 ??? se on vasta alkanut!

Viesti Kirjoittaja combat18 »

Hemmetti mikä runkkari vitun limsa-mies, onko jokainen suomen julkkis, murhaaja,homoseksuaali tai pedofiili.
WARNING: THIS MEMBER CONTAINS NATIONALISM
If Multi-culturalism is the answer, It must have been one hell of a stupid question
http://patriootti.com/
Kuva
CJS
Harjunpää
Viestit: 327
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 12:19 pm

Viesti Kirjoittaja CJS »

Tämän ketjun avaus on hieman arveluttava. Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö on vakava rikos ja on hieman kyseenalaista spekuloida epäillyn henkilöllisyydellä ennen kuin asiasta on enemmän varmuutta. Jos tällainen epäilys meneekin väärään osoitteeseen, niin siitä voi aiheutua epäillylle melkoinen vahinko vaikka asia jälkikäteen korjattasiinkin. Esim. vigilantit kansalaiset eivät todennäköisesti kävisi pyytämässä anteeksi häiriköintiään tms. Vaikea keksiä mitään pahempaa leimaa kuin 'lapsen hyväksikäyttäjä' tai 'pedofiili', joten sellaisen leimasimen käytössä pitäisi olla varsin varovainen.

Tuolla aiemmin on joku linkittänyt ilmeisesti skreenshotteja epäilyksenalaisesta videosta. Ovatkohan ne tämän kolaollin laittamia vai onko joku muu ottanut ne ja laittanut näkyville sen jälkeen kun niiden epäilyttävyys tuli tietoon?

Eikö ole eettisesti ja mahdollisesti juridisesti melko arveluttavaa laittaa tietoisesti näkyviin kuvia, joiden epäillään olevan lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä (vaikka ei ole itse niitä ottanutkaan)? Toivottavasti poliisi käy kolkuttelemassa niidenkin laittajan ovea (mikäli eivät siis ole epäillyn itsensä jäljiltä vielä netissä). En tiedä mitä kuvat sisältävät, sillä minusta on myös eettisesti erittäin arveluttavaa tieten tahtoen linkittää tai käydä katsomassa kuvia, joiden epäillään olevan lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä.

Poliisi tutkikoon onko kyseessä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö vai jokin vähemmän vakava rikos, mutta on kaiketi aika selvää, että videon julkaisu netissä on joka tapauksessa lainvastainen teko, koska vanhemmilta ei ole kysytty julkaisulupaa - oli videon sisältö mikä tahansa. Sama koskee ehkä myös mahdollisia skreenshottien laittajia sikäli kun ovat toimineet sen jälkeen kun on ollut tiedossa ettei vanhempien lupaa ole. Vähintään tuosta sakkoja arvelisi ropisevan ainakin epäillylle ja toivottavasti myös muille materiaalin levittäjille (jos sellaisia on ja ovat tienneet mitä levittävät).
Bombay
Adrian Monk
Viestit: 2830
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

CJS kirjoitti:
Eikö ole eettisesti ja mahdollisesti juridisesti melko arveluttavaa laittaa tietoisesti näkyviin kuvia, joiden epäillään olevan lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä (vaikka ei ole itse niitä ottanutkaan)? Toivottavasti poliisi käy kolkuttelemassa niidenkin laittajan ovea (mikäli eivät siis ole epäillyn itsensä jäljiltä vielä netissä). En tiedä mitä kuvat sisältävät, sillä minusta on myös eettisesti erittäin arveluttavaa tieten tahtoen linkittää tai käydä katsomassa kuvia, joiden epäillään olevan lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä.
Selvä. Poistetaan linkit. Kannattaa huomioida mistä osoitteesta noi kuvat oli linkitetty, (youtube.com ja sinnehän joku epäilty kuulemma oli laitellu moista tavaraa, kannattaa myös sinne suuntaan suunnata noi juridiset meiningit.) itse en todellakaan ole mihinkään nettiin kuvia laittanut. Ei noissa kuvissa näy lapsen tai kenenkään muunkaan paljasta pintaa, sellaisia kuvia tietenkään en olisi laittanut mihinkään.
Sama koskee ehkä myös mahdollisia skreenshottien laittajia sikäli kun ovat toimineet sen jälkeen kun on ollut tiedossa ettei vanhempien lupaa ole. Vähintään tuosta sakkoja arvelisi ropisevan ainakin epäillylle ja toivottavasti myös muille materiaalin levittäjille (jos sellaisia on ja ovat tienneet mitä levittävät).
Siis, tämä epäilty ITSE laittoi videonsa youtubeen jonka muistiin (? tms.) noi pikkukuvat olivat jääneet. Noiden jos poistettujen linkkien sisällä olevat kuvat olivat youtuben, ei kenenkään yksittäisen ihmisen levittämiä.
CJS
Harjunpää
Viestit: 327
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 12:19 pm

Viesti Kirjoittaja CJS »

Bombay kirjoitti:Selvä. Poistetaan linkit. Kannattaa huomioida mistä osoitteesta noi kuvat oli linkitetty, (youtube.com ja sinnehän joku epäilty kuulemma oli laitellu moista tavaraa, kannattaa myös sinne suuntaan suunnata noi juridiset meiningit.) itse en todellakaan ole mihinkään nettiin kuvia laittanut. Ei noissa kuvissa näy lapsen tai kenenkään muunkaan paljasta pintaa, sellaisia kuvia tietenkään en olisi laittanut mihinkään.
Lisään vielä, ettei viestiäni vahingossa ymmärretä väärin, että en epäillyt kenenkään palstalaisen kuvia nettiin laittaneen saati sitten missään nimessä linkittävän mihinkään rankempiin kuviin (uutisista ja aiemmista viesteistä kun käy ilmi ettei video kuitenkaan kaiketi sisällä mitään erityisen rankkaa tavaraa). Linkittäminen ja kuvien vilkaisu käy toki suuremmin ajattelematta vikkelään ja todennäköisesti ilman sen pahempia tarkoituksia, mutta asiaa kannattaa aina yrittää muistaa harkita kahdesti. En halua ketään tässä suuremmin syyllistää vaan ennemmin toivon harkinnan käyttöä jatkossa.
ville69
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 98
Liittynyt: Su Joulu 09, 2007 5:56 am
Paikkakunta: helsinki

Viesti Kirjoittaja ville69 »

combat18 kirjoitti:Hemmetti mikä runkkari vitun limsa-mies, onko jokainen suomen julkkis, murhaaja,homoseksuaali tai pedofiili.
Ei nyt sentään. Monet heistä ovat ihan tavallisia heteroseksuaaleja, tappelevat, huoraavat, valehtelevat, vetävät viinaa ja kaikenlaista kamaa jopa enemmän kuin me tavalliset tallaajat.

No, näemmä ne lehdet sitten tarttuivat asiaan ja vahvistus henkilöydestä tuli.

Syytteeseen osallisten lasten vanhemmat, tai asianajajansa, eivät suostuneet haastatteluihin? Kamoon, laiskat journalistit.


Edit: luin ketjua taaksepäin ja kommentoin lisää. Kyllä nuo thumbnailit ovat aikas kuvottavia ajatellen että ovat aikuisen omassa asunnossaan ottamasta videosta.

Jos saa vielä kysyä linkkejä kaivaneilta, mikä oli videon otsikko / lisäinformaatio? Mihin videoihin / profiileihin Ollilla oli linkkejä omassa profiilissaan?

Muistakaa, meidän tavisten täytyy ainakin toistaiseksi tehdä poliisien työ Youtuben yms. suhteen. Ilmeisesti. Ennen Kauhajokea minäkin oikeasti luulin että niitä jo kiinnosti. :(
Arthur Nebe
Nikke Knakkertton
Viestit: 197
Liittynyt: La Loka 13, 2007 9:05 pm

Viesti Kirjoittaja Arthur Nebe »

Olenko ainoa jota Kola-Olli kiinnostaa psykologisen profiloinnin näkökulmasta? Koetan toki välttää liian henkilöönmenevää arvostelua mutta jokin tässä tapauksessa ei yllätä. Tavallaan tällaista suorastaan saattoi odottaa, ei ehkä juuri tätä rikosnimikettä ja tapahtumaketjua mutta siltikin voisi - hieman kyynisesti - sanoa että asiat vain odottivat tapahtumistaan.

Ollista on hyvin vaikea sanoa mikä miehen todellinen henkinen taso on. Osa lausunnoista on toisiin verrattuna jopa varsin kypsiä. Toisista taas paistaa varsin suuri infantiiliuden aste. Tietysti herää väkisinkin mieleen, että joissain tapauksissa toimittajat ovat tarkoituksella jättäneet Ollin lausunnot "filtteröimättä" ja toisissa niihin on sovellettu toimituksellista hienosäätöä.

Sinällään on henkilön tähänastisen mediakäyttäytymisen perusteella melko vaikea muodostaa mielikuvaa varsinaisesta lasten hyväksikäyttäjästä, toisaalta pedofiilista seksuaalista käyttäytymistä on mahdoton poissulkeakaan pelkän julkikuvan pohjalta. Teossa on selkeästi ollut tietty tahallisuuden aste mutta kuinka pitkälle intentio on ollut seksuaalista, on avainkysymys ja sen määrittely tietysti kuuluu poliisille.
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6782
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Viesti Kirjoittaja joey »

Arthur Nebe kirjoitti:Olenko ainoa jota Kola-Olli kiinnostaa psykologisen profiloinnin näkökulmasta?
Et todellakaan ole. Olen itse jo muodostanut ties mitä teorioita, joita en tosin näin julkisesti ehkä lähde lausumaan. Äärimmäisen mielenkiintoinen tapaus.
Bombay
Adrian Monk
Viestit: 2830
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

Uusimmassa Seiskassa oli jotain juttua Ollista, "Harmittaa niin, että juon kohta pullon kirkasta viinaa"- Olli Hokkanen. Juokohan kolan kanssa?
hidas mutta heikko
Lauri Hanhivaara
Viestit: 127
Liittynyt: Ti Elo 21, 2007 11:26 pm

Viesti Kirjoittaja hidas mutta heikko »

Joo, ette ole ainoita joita kokis-ode kiinnostaa psykologisessa mielessä. Kommenttien perusteella ihan normijamppa, mutta ehkä jotenkin naiivi ja yliujo säheltäjä. Kyllä useimmilla pitäisi olla luonnetta sanoa "Painukaas kakarat nyt helvettiin siitä" omassa asunnossa riekkuville 11-vuotiaille. Olen kyllä arvostanut uutisten perusteella tyyppin yritteliäisyyttä.

En pidä Odea pedarina ennen kuin se oikeudessa todistetaan. Kyllä lapsilla voi olla outoja päähänpistoja etenkin kun toimivat porukassa, joten tämmöiset episodit ovat mahdollisia. (Joskus eräässä asuinkaupungissani etsittiin poliisivoimin kolmemetristä haulikkomiestä lasten silminnäkijälausuntojen perusteella ja hoodin pikkujannut olivat aivan kauhuissaan) Mistäs sitä toisaalta ikinä tietää, toivotaan että oikeus tapahtuu.
KenWalsh
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ke Touko 30, 2007 8:26 am

Viesti Kirjoittaja KenWalsh »

Aika lailla ristiriitaista tietoa on tiedotusvälineissä tästä asiasta jaettu. Tässä poimittuna tässäkin ketjuissa olleista lehtijutuista:
Mikkelissä on paljastunut lasten hyväksikäyttötapaus. Kesän ja syksyn aikana nettiin on päätynyt kuvia vähäpukeisista 7–10-vuotiaista lapsista. Kuvaajana toiminut mies on houkutellut lapsia asuntoonsa karkeilla, perunalastuilla ja limsalla.
Mikkelin poliisi otti perjantaina kiinni miehen, jonka epäillään kuvanneen vähäpukeista 11-vuotiasta poikalasta ja laittaneen videoleikkeen internetiin.

Yhtään uutta asianomistajaa ei ole, eli yhdestä lapsesta tässä on kyse
Eli asuntoon on houkuteltu lukuisia 7-10-vuotiaita, mutta ainoastaan erään 11-vuotiaan vanhemmat ovat päätyneet ilmoittamaan poliisille. Miksi muiden lasten vanhemmat eivät tee mitään?

Tämän ketjun sivulta 7 voisi poistaa ne youtube-kuvien linkit, jotka ovat jääneet jonkun lainaukseen näkyville.
Michaelm
Harjunpää
Viestit: 311
Liittynyt: Pe Heinä 06, 2007 9:45 pm

Viesti Kirjoittaja Michaelm »

Vilkaisin aikani kuluksi muutaman Hokkas-videon tubesta. Sen alkuperäisen ennätystehtaan pätkän, sitten ajankohtaisessa kakkosessa olleen jutun ja sen Iltalehden järjestämän ennätysyrityksen. Noiden videoiden perusteella ainakin minulle tulee kuva todella huono itsetuntoisesta ja ehkä jopa käy miestä jotenkin sääliksi. Hankala uskoa että voisi oikeasti olla pedofiili ja paremmin uskoisin jopa sen, että lapset olisivat oikeastikin pakottaneet Ollin ottamaan kuvia.
Bombay
Adrian Monk
Viestit: 2830
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

Triviaalitietona, "Kola"-niminen lapsi on muuten Suomessa, Väestörekisterikeskuksen nimihaun perusteella. Sukua Ollille? :D
Vastaa Viestiin