Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
inka
Jane Marple
Viestit: 1044
Liittynyt: To Maalis 10, 2011 5:54 pm
Paikkakunta: Santa Catarina

Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja inka »

Lastenhoitaja tunnusti 9-vuotiaan tytön paloittelusurman

Torstai 29.12.2011 klo 13.56 (päivitetty klo 13.56)

Mike Plumadore tunnusti hävittäneensä tytön ruumiin karmealla tavalla. Surma tapahtui juuri joulun alla.
Aliahna Lemmon katosi päivää ennen jouluaattoa.
Kuva
Aliahnan äiti murtui kyyneliin asuntovaunualueella pidetyssä muistotilaisuudessa.
Kuva
Mike Plumadore tunnusti surman.
Kuva
Aliahnan isoäiti, Amber Story (vas.), ja Aliahnan äiti, Tarah Sounders, antoivat tytön katoamisen vuoksi haastattelun joulupäivänä.
Kuva

9-vuotiaan Aliahna Lemmonin kylmäverisestä murhasta epäilty Mike Plumadore on pidätetty.

Tytön ja kahden sisarensa lastenhoitajana toiminut 39-vuotias mies tunnusti surman maanantaina. Hän asui perheen kanssa samalla asuntovaunualueella Fort Waynessa Indianan osavaltiossa.

Plumadoren antaman valaehtoisen todistuksen mukaan hän paloitteli tytön surman jälkeen moottorisahalla. Suurin osa tytön jäännöksistä päätyi roska-astiaan, mutta joitain ruumiinosia hän laittoi omaan pakastimeensa.

Aliahna katosi epäillyn ollessa kaitsemassa sisaruksia viime viikon perjantaina, päivää ennen jouluaattoa. Viranomaiset eivät ole paljastaneet paloittelumurhan motiivia.

Plumadoren taustalta löytyy vuosikymmenen takainen pahoinpitelytuomio. Hänestä oli tapauksen johdosta edelleen voimassa etsintäkuulutus, sillä epäilty oli jättänyt ilmoittautumatta ehdonalaisvalvojalleen ja keskeyttänyt rangaistukseksi määrätyt yhdyskuntapalveluksen ja vihanhallinta-kurssin.
Aliahnaa etsi tapaninpäivänä yli neljäkymmentä ihmistä.
Kuva
Pää kiinni painajainen -Klamydia-
onnetar
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: Su Maalis 07, 2010 4:32 pm

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja onnetar »

Aliahna oli, surmaa edeltäneen viikon ollut, kahden sisaruksensa kanssa, hoidossa Plumadorella, äitin toipuessa flunssasta. Lemmonit ja Plumadore asuivat samalla asuntovaunualueella ja Plumadore oli aikanaan huolehtinut myös Aliahnan isoisästä, kun tämä teki kuolemaa. Pulmadorea pidettiin siis perheystävänä.

Aluksi Plumadore väitti käyneensä perjantai-iltana bensa-asemalla n.klo18 ja silloin nähnyt Aliahnan nukkuvan tuolissa. Takaisin tullessaan Plumadore kertoi menneensä suoraan sänkyynsä nukkumaan, olettaen, että tyttö vielä nukkuu tuolissa. Klo 22 Plumadore ja Aliahnan äiti puhuivat puhelimessa ja tällöin mies (muka) huomasi tytön olevan poissa ja olettanut tämän olevan äitinsä kanssa.Todellisuudessa tyttö oli surmattu jo torstaiaamuna.

Plumadore on myöntänyt surmanneesa Aliahnan torstaiaamuna, tämän seisoessa asuntovaunun ulkopuolella, lyömällä tyttöä tiiliskivellä päähän. Tämän jälkeen Plumadore oli laittanut tytön ruumiin jätesäkissä pakastimeensa. Myöhemmin hän paloitteli ruumiin rautasahalla kappaleiksi, jättäen tytön pään käden ja jalat pakastimeensa, heittäen loput ruumiista jätesäkissä jonkun firman roskalavalle.

http://www.examiner.com/missing-persons ... wayne-girl
http://missingpersonsblog.blogspot.com/ ... on%20Found
Avatar
Blues
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: Ti Heinä 17, 2007 3:11 pm
Paikkakunta: Aurinkoinen Etelä

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja Blues »

Tuo, että motiivia ei kerrota, tuo hakematta mieleen pedofilian (kunhan spekuloin).
Itsas henkilökohtaisesti en osaa edes ajatella muuta syytä surmaan, kuin, että tyttö on uhannut paljastaa vanhemmilleen hyväksikäytön, tai, että hyväksikäyttö on vahingoittanut lasta jotenkin.

Kamalaa luettavaa nämä lapsiin kohdistuneet henkirikokset :(
Mä voin tehdä mitä vaan, mitä haluan mä saan, mitä haluan mä voin.
mirgi
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Ma Joulu 19, 2011 12:56 am

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja mirgi »

Itse en ollut asiasta kuullut ennen kuin luin Iltalehden sivuilta :o
cyklon
Theo Kojak
Viestit: 1127
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 9:41 am

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja cyklon »

http://www.youtube.com/watch?v=glYvpmFPI8o

Linkissä Nancy Gracen ohjelma, jossa tapausta käsitellään.
surfergirl
Jack Bauer
Viestit: 981
Liittynyt: Su Helmi 01, 2009 11:20 pm

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja surfergirl »

Mä epäilen aika vahvasti että pedofilia liittyy tähän juttuun.

-Aliahnasta kerrotaan, että hänellä oli posttraumaattinen stressisyndrooma koska hän oli kokenut kahden eri miehen taholta hyväksikäyttöä aiemmassa asuinpaikassaan Iowassa ja hänestä tuntui pahalta kertoa asiasta kun ei halunnut näitä miehiä vaikeuksiin. (Termi oli Abuse -> ei eritelty tarkemmin että oliko tämä seksuaalista abusea vai jotain muuta lajia mutta vahvasti epäilen)

-Aliahnan isoisä James Lemmon joka oli hiljattain kuollut oli rekisteröity seksuaalirikollinen saatuaan v. 2005 tuomion useita vuosia jatkuneesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, hyväksikäytettävä oli tyttö jonka lapsenvahtina isoisä toimi.

-murhaaja Michael Plumadore asui isoisän luona, hän ei ole seksuaalirikollisten rekisterissä mutta on lehtitietojen mukaan kaveerannut useiden lastenhyväksikäyttäjien kanssa ja eräs rekisteröity pedofiili, isoisän vanha vankilakaveri nimeltänsä Greg Shumaker kertoo esitelleensäkin Plumadoren isoisälle. Plumadore oli kuulemma käynyt perjantaina, uhrin katoamisilmoituksen tekopäivänä, pesemässä ylimääräisen lastin pyykkiäkin (murhan jäljiltä?) kahden rekisteröidyn naapurissa asuvan lastenhyväksikäyttäjän luona.

-Michael Plumadore on kuulemma hoitanut paljon Aliahnaa ja hänen sisaruksiaan, ovat viettäneet paljon aikaa Plumadoren ja isoisän luona.

-tässä trailerparkissa jossa Aliahna perheineen asuu Plumadoren naapurissa on lisäksi naapuruksina 15 rekisteröityä seksirikollista, suuressa osassa talouksista yksi tai useampia, heistä monta lasten hyväksikäyttäjää.


Musta tää kuulostaa to-del-la vaaralliselta tilanteelta enkä ihmettelisi vaikka tästä paljastuis jotain systemaattista pedofilia/lapsipornorinkiä. Vähintäänkään näillä vanhemmilla ei ole ollut minkäänlaista vaistoa suojella lapsiaan ja pahimmassa tapauksessa he ovat olleet kauppaamassa lapsiaan suden suuhun. Musta vois jonkinlaisia syytteitä kyllä laittaa vanhemmillekin jos lähettää lapsensa päiväkausiksi yökylään miehen luo jonka tiedetään hengailevan useiden lasten hyväksikäyttäjien kanssa. Olisiko Aliahnan äitikin isänsä uhri?
Avatar
Blues
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: Ti Heinä 17, 2007 3:11 pm
Paikkakunta: Aurinkoinen Etelä

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja Blues »

Kiitos, surfergirl.
Aika hurjalta kuullostaa, joten varmastipa kyseessä moinen hyväksikäyttö.
Liekö Plumadoren ensimmäinen kohde ja uhri?
Voi pientä tyttöä, huonot olivat eväät jo alkujaan :(

Jos äidin isä on ollut rekisteröity seksuaalirikollinen, niin tuskin äitikään on hyväksikäytöltä välttynyt.
Herää tosiaan kysymys, miksi äiti jättää lapsensa hoitoon moiselle tyypille?
Eipä kyllä asuinaluekaan kovin turvalliselta vaikuta, lapsen kasvaa.
Mä voin tehdä mitä vaan, mitä haluan mä saan, mitä haluan mä voin.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Blues kirjoitti:Eipä kyllä asuinaluekaan kovin turvalliselta vaikuta, lapsen kasvaa.
Tuolla Jenkeissä se köyhyys korostuu ihan eri tavalla kuin jossain Suomessa; Suomessa sentään on jonkinlainen vara valita köyhänäkin, että missä asuu (ts. ei ole pakko asua juoppojen ja narkkien valloittamassa kerrostalossa vaan useimmiten pystyy hommaamaan toisen asunnon jos ei natsaa), tuolla se on lähinnä niin, että jos et voi sukulaisten nurkkiin mennä asumaan ja rahaa ei ole, niin pitkälti asut tasan siellä minne pääset/olet päätynyt. Suomesta poiketen Jenkeillä tosin on yksi helpotuskin; nuo seksirikolliset merkataan karttoihin ja paikkoihin, eli tarvittaessa ainakin osan voi käydä kyyläämässä ihan netistäkin, jos sinne on mahdollisuus päästä. Joskus jotain sellaista paikkaa olen käynyt katsomassa ja ne oli merkitty ainakin ihan talon tarkkuudella, ellei jopa ihan asunnon jos kerrostalosta kyse.

Mitä tulee noihin vanhempiin, niin ihan tyypillistä "white trashia" nuo näkyy edustavan, juurikin sitä jotka on jääneet jumiin tuollaiselle alueelle ja josta ei karata kuin tekemällä pankkiryöstö ilman että jää kiinni tai jonkin järjettömän sattuman kautta - kaukainen sukulainen lahjoittaa koko omaisuutensa jne. Noilla alueilla ne tuttavuus-suhteetkin on ihan eri maailmoista kuin täällä pohjolassa turvallisissa kerrostaloissa ja omakotitaloissa normaalia elämää viettävillä: kun trailerialueella joka toinen on jostain joskus istunut vankilassa, niin se kynnys sille laskee, että keneen luotetaan ja keneen ei. Siinä missä täällä katsottaisiin vinoon sitä kaveria joka on lusinut vankilassa viinakaupan ryöstöstä, niin tuolla se ajattelutapa lähinnä todennäköisesti olisi: "tyhmää jäädä kiinni, mutta ymmärrettävää itse teko".
Joku sanoi ketjussa, ettei ihmettelisi jos tämän alta paljastuisi joku pedofiilirinkikin alueella. Minä en ehkä ihan siihen usko, mutta ihan varmasti tuolla on sellaisiakin rikoksia tehty, joista ei ole jääty kiinni ja joista monikin alueella tietää, mutta ei puhu.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

cyklon
Theo Kojak
Viestit: 1127
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 9:41 am

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja cyklon »

Kuuntelen juuri uudestaan Nancy Gracen ohjelmaa. Mun verenpaine on nyt hyvin korkealla, Aliahnan isoäiti puolustelee tekijää.
surfergirl
Jack Bauer
Viestit: 981
Liittynyt: Su Helmi 01, 2009 11:20 pm

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja surfergirl »

Nyt on selvinnyt, että perheen asuessa Iowassa Centervillessä v. 2010 tammikuussa Aliahnaa hyväksikäytti isän silloisen vaimon veli, hänkin oli lapsenvahtina :P Hän riisui Aliahnan ja laittoi kätensä lapsen paljaille pakaroille. Toinen hyväksikäyttäjä ei ole tainnut vielä olla mediassa.
http://www.indianasnewscenter.com/news/ ... 76378.html

Michael Plumadoresta puolestaan on paljastunut, että samaten Iowassa Centerwillessä asuva äiti haki häntä vastaan lähestymiskieltoa, koska Plumadore, joka asui naisen 13-vuotiaan tyttären isän kanssa, oli ahdistellut seksuaalisesti tätä tytärtä ja mm. lähetellyt tytölle kuvia genitaaleistaan ja viestejä että haluaa saattaa tytön raskaaksi.

http://www.news-sentinel.com/apps/pbcs. ... /111239935
onnetar
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: Su Maalis 07, 2010 4:32 pm

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja onnetar »

Pulmadorella oli, Facebook kuvissaan, albumi nimeltä "The Kids", jossa oli useita kuvia kolmesta sisaruksesta (Aliahna,tämän sisko ja puolisisko), yksi kuva oli nimetty "Kolme prinsessaa".

Kuva

Pulmadoren tunnustuksesta ja muista todisteista huolimatta, Aliahnan isoäiti,Amber Story, seisoo miehen takana "En välitä siitä,mitä kukaan sanoo. Hän ei tehnyt mitään tytölle. Hän rakasti niitä (Aliahna+sisaret) tyttöjä", sanoi isoäiti medialle.

Kuva

Perhe on kertonut Aliahnalla olleen alentunut kuulo ja näkökyky ja tämän kärsineen ADHD:sta ja emotionaalisista ongelmista.

Tytöt olivat Pulmadorella hoidossa, koska tyttöjen äiti kärsi flunssasta ja isäpuoli tekee yötyötä, jolloin hänen on nukuttava päivisin.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... nders.html
cyklon
Theo Kojak
Viestit: 1127
Liittynyt: Ti Heinä 07, 2009 9:41 am

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja cyklon »

Aliahnan nuoremmat sisarukset on otettu huostaan ja hyvä niin. Tuossa perheessä pedofilia näyttää olevan ihan ns "normi-juttu", ei mitään ihmeellistä. Kuvottavaa.
Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Tästä on olemassa ihan kirjoitettuna kirjojakin. Eli miten äidit joita on itsekin hyväksikäytetty ja isoäidit jotka asuvat samassa tiiviissä perherykelmässä eivät tajua että seuraavakin sukupolvi kärsii samaa mistä he ovat itse kärsineet. Nyt puhutaan äideistä joiden vaippaikäisillä lapsilla on tippuria ja klamydiaa ja äidit ovat ihan äimänä mistä moiset ovat voineet tarttua...
Kaiketi siinä on yksinkertaisuuttakin mukana. Sitä että halutaan vaikka väkisin tarrautua niihin henkilöihin jotka suostuvat auttamaan. Kun on pienet lapset, pakko käydä töissä tai sossussa tai muualla asioimassa ja ei mitään päivähoitojärjestelmää. Silloin on niin kiitollinen siitä että on joku joka lapsista huolehtii että pitää tätä lähinnä pyhimyksenä. Ja jos jotain sitten ilmenee, se ikäänkuin ignoorataan jotta ei jouduttaisi tilanteeseen jossa ei pysty enää lähtemään töihin tai muuten rahaa hankkimaan.
Kun äidit ja isoäidit raatavat duunissa niin ainoat jotka kotona kaiket päivät notkuvat ovat näitä nuoriä sällejä joita ei työnteko nappaa. Jokun veljiä, poikaystäviä, ex-puolisoita ja naapureita jotka ovat yhtä kaikki kotona ja joutilaita katsomaan lasten perään. Sitten välillä näitä sairas- tai muulla eläkkeellä olevia ukkoja tai entisiä vankilakundeja joilla ei ole oikein enää mitään otetta mihinkään.
Suomessa ei kukaan äiti jättäisi lastaan niin epämääräisen tutun hoiviin, mutta täällä asuvan on vaikea ymmärtää millainen on tilanne maassa jossa köyhän ainoa turvaverkko on ympärillä asuvat ihmiset.
Zara
Sabrina Duncan
Viestit: 354
Liittynyt: Ma Elo 08, 2011 11:15 pm

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja Zara »

Tulee kyllä niin paha olo tästäkin tragediasta lukiessa. Kovin on huonot eväät alunperinkin annettu pienelle tytölle elämäänsä :( Kyllähän itsekin väkisin miettii, mitä vattua äidin päässä on liikkunut kun on miehen antanut tyttäriään niin paljon kaitsea, muulloinkin kuin tuon ko. tapahtuman aikoihin. Mutta "noissa piireissä", missä on paljon köyhyyttä ja ongelmia ( päihde, mt, väkivalta, pedofilia yms) ne vanhemmat itsekin ovat usein niin "rikkinäisiä", että joten kuten sitkuttelevat päivästä toiseen ja eivät todellakaan ota vastuuta lapsistaan. Ja ei, en missään määrin hyväksy sitä, mutta ei varmaan kukaan normaalimmissa oloissa/taustainen vanhempi antaisi edes flunssan takia omia lapsiaan hoitoon noin :|
" Toto, I've got a feeling, we're not in Kansas anymore.."
Avatar
Blues
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: Ti Heinä 17, 2007 3:11 pm
Paikkakunta: Aurinkoinen Etelä

Re: Lastenhoitaja surmasi ja paloitteli 9-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja Blues »

VoDKa kirjoitti:
Blues kirjoitti:Eipä kyllä asuinaluekaan kovin turvalliselta vaikuta, lapsen kasvaa.
Tuolla Jenkeissä se köyhyys korostuu ihan eri tavalla kuin jossain Suomessa; Suomessa sentään on jonkinlainen vara valita köyhänäkin, että missä asuu (ts. ei ole pakko asua juoppojen ja narkkien valloittamassa kerrostalossa vaan useimmiten pystyy hommaamaan toisen asunnon jos ei natsaa), tuolla se on lähinnä niin, että jos et voi sukulaisten nurkkiin mennä asumaan ja rahaa ei ole, niin pitkälti asut tasan siellä minne pääset/olet päätynyt. Suomesta poiketen Jenkeillä tosin on yksi helpotuskin; nuo seksirikolliset merkataan karttoihin ja paikkoihin, eli tarvittaessa ainakin osan voi käydä kyyläämässä ihan netistäkin, jos sinne on mahdollisuus päästä. Joskus jotain sellaista paikkaa olen käynyt katsomassa ja ne oli merkitty ainakin ihan talon tarkkuudella, ellei jopa ihan asunnon jos kerrostalosta kyse.
Juu, VoDka, tiedän. En ole itsekään vuosiin Suomessa asunut ja kyllä erilainen köyhyys on tullut nähtyä. Joskin ei omakohtaisesti.

Tuo seksuaalirikollisten merkitseminen pitäisi olla yleismaailmallista, ihan joka valtiossa, jossa järjestelmä vaan sallii. Tarkoitan siis tekniikkaa järjestelmällä.

Tosin se ei aina kuitenkaan auta, sillä kaikki eivät voi asuinpaikkaansa valita, vaan joskus on tosiaan otettava se, jossa vähiten sataa ja tuulee sisään, niin karua kuin se onkin :(
Mä voin tehdä mitä vaan, mitä haluan mä saan, mitä haluan mä voin.
Vastaa Viestiin