Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
jmit
Vic Mackey
Viestit: 1930
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:55 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja jmit »

Se, että sinä et ole asioista kuullut ei todista asiassa yhtään mitään. Kehoitan googlaamaan ja lukemaan SCUM manifestin sekä tutustumaan Sheila Jeffreysin ajatuksiin. Kyseessä on siis Sosiety for Cutting up Men Manifesto, eli miesten eliminointi maailmasta.

Jeffreys on radikaalifeministi joka lähtee siitä, että jokainen naisen ja miehen välinen sukupuoliyhteys tulisi tuomita raiskauksena ja jokainen nainen joka makaa vapaaehtoisesti miehen kanssa pettää sukupuolensa.

Jeffreys on siitä kiintoisa hahmo, että häntä on aika vaikea pitää yksittäisenä kahjona, jolla ei ole kannatusta, koska naisjärjestöjen keskusliitto pyysi hänet juhlapuhujakseen 50-vuostisjuhliinsa ja Jeffreys kutsuttiin sitten myös juhlavieraaksi eduskuntaan eduskunnan naisverkoston toimesta. Hän siis edustaa valtavirtaa tai ainakin valtavirta kovasti hänen näkemyksiään arvostaa. Myös muita yhtä kahjoja hyysätään samoissa piireissä.

Sinulla tuntuu olevan ihmeellinen näkemys väkivallasta. Ikään kuin fyysisesti vahvempi ihminen kykenisi aina torjumaan väkivallan. Lisäksi kuvittelet, että jokainen mies olisi valmis muutamalla nyrkiniskulla lopettamaan itseensä kohdistuvan väkivallan.

Ikävin on niiden miesten asema, joilla on pieni lapsi. Mikäli mies vastaa väkivaltaan vilahtaa väkivaltainen vaimo saman tien turvakotiin ja lapsen yhteys ainoaan turvalliseen vanhempaan katkeaa. Mitään muuta et miehenä tuollaisessa tilanteessa voi kuin laittaa kädet ristiin ja vain toivoa, että sinua kohdellaan edes jotenkin säällisesti. Vai olisitko sinä valmis luopumaan lapsistasi lopettaaksesi itseesi kohdistuvan väkivallan?

Nainen ei siis lähde väkivaltaisesta suhteesta koska fyysisesti väkivaltainen mies voisi etsiä hänet ja kostaa. Nainenko ei vastaavaan kykene? Käsiaseen saa muutamalla satasella. Sellaisella kun täräytät, niin ei ole väliä onko mies vaikka raskaansarjan maailmanmestari nyrkkeilyssä, samaan tulokseen pääset, jos ajat autolla yli.
jmit
Vic Mackey
Viestit: 1930
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:55 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja jmit »

Ketsku kirjoitit: "Tiedän tälläkin hetkellä yhden pariskunnan jossa nainen ei lähde epätyydyttävästi parisuhteesta (jossa ei juuri nyt ole väkivaltaa mutta aiemmin on ollut) koska tietää, että mustasukkainen mies tappaa hänet varmasti jos hän lähtee."

On olemassa pätevää tilastotietoa siitä, että äiti on lapselle pahempi uhka kuin isä. Lisäksi on olemassa faktatietoa siitä, että törkeään parisuhdeväkivaltaan nainen syyllistyy yhtä usein ja joinain vuosina useammin kuin mies.

Sinulle mikään faktatieto ei tunnu merkitsevän mitään, vaan perustat näkemyksesi kaveriin, joka "tietää", että hänen miehensä tappaisi hänet, jos hän lähtisi parisuhteesta. No, naisoikeuskin perustetaan feministiseen "tietämiseen". Se, että ihmisestä ajoittain sattuu tuntumaan joltain ei todellakaan vielä tee asiasta tosiasiaa.

On valitettavaa, että monet naiset ajattelevat samoin kuin sinä. Mikään tosiasia ei merkitse mitään, vaan oma maailmankuva perustetaan tunteellisiin yksittäisiin kertomuksiin. Jos tapasi ajatella yleistettäisiin koskemaan kaikkia naisia, niin olisi todellakin olemassa perusteet sille, että naisille pitäisi maksaa vain neljäsosa siitä palkasta mitä miehille. Omaa näkemystä ei kannata perustaa tunteikkaille tarinoille, kun olemassa on myös tutkittua tietoa.
jmit
Vic Mackey
Viestit: 1930
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:55 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja jmit »

Tuttu lastenpsykiatri kävi Espoon turvakodissa ja ihmetteli miksi yhdelläkään naisella ei näy mitään pahoinpitelyn jälkiä. Turvakodin johtaja sanoi, että naisia kehoitetaan tulemaan turvakotiin heti kun on olemassa väkivallan uhkaa. (Väkivallan uhaksi kelpuutetaan mm. se, jos mies korottaa äänensä, kun vaimo on tuhlannut perheen talousrahat kosmetologiin ja terassille)

Espoon turvakodissa lähdetään siitä, että väkivaltaiseen suhteeseen ei palata. Kyseinen turvakoti yrittää kahmia kaikki mahdolliset naiset majoitukseensa, jonka Espoon kaupunki sitten maksaa maksusitoumuksella. Jopa se riittää, jos pienen lapsen äiti soittaa Espoon turvakotiin ja sanoo, että ei jaksa enään lapsen valvottamista. Tälläkin taustalla tuo turvakoti lähtee siitä, että miehen luokse ei enään palata. Espoon turvakoti laskeekin toimintansa tuloksellisuutta sillä kuinka monta perhettä se saa rikottua.

Espoon turvakodissa lähdetään siitä, että se mitä asiakas kertoo on totta. Miehelle ei anneta mitään mahdollisuutta esittää omaa näkemystään missään vaiheessa. Majoitus turvakodissa kestää keskimäärin kaksi kuukautta.
Disturbed
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 92
Liittynyt: To Kesä 21, 2012 4:17 pm
Paikkakunta: Europe

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja Disturbed »

Ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä.
ketsku
Christopher Lorenzo
Viestit: 1503
Liittynyt: Ke Maalis 12, 2008 11:59 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja ketsku »

Sä olet jmit nyt melko pahasti pihalla noine juttuinesi. Ensinnäkin joku täysin asiaton radikaalifeministi ei mitenkään edusta tyypillistä tavallista feministiä. Moni feministi on TASA-ARVON kannalla. On asioita joissa tasa- arvo ei toteudu vieläkään. Tottakai feministien joukkoon mahtuu myös miestenvihaajia mutta suurin osa on ihan normaaleja heteronaisia. Myöskään lesbous ei ole yhtä kuin miesten vihaaminen. Mun 2 ystävää ovat lesboja ja feministejä ja molemmat kunnioittavat miessukupuolta aivan kuten kuuluukin.

Mitä taas tulee tuohon Espoon turvakotiin niin ammattini ja työni puolesta tiedän, että jauhat sontaa. Tai lähinnä sulla ei ole sitä tietoa mitä pitäisi olla jotta asiasta voitaisiin argumentoida enempää. Missään nimessä kertomasi jutut eivät pidä paikkaansa.
poikkeus
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Helmi 09, 2011 3:42 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja poikkeus »

ketsku kirjoitti:Mitä taas tulee tuohon Espoon turvakotiin niin ammattini ja työni puolesta tiedän, että jauhat sontaa. Tai lähinnä sulla ei ole sitä tietoa mitä pitäisi olla jotta asiasta voitaisiin argumentoida enempää. Missään nimessä kertomasi jutut eivät pidä paikkaansa.
Valitettavasti minulla on sellainen kokemus että minä (mies) en ole toivottu tulemaan asiakasneuvotteluun kyseiseen turvataloon. Muutamissa tapauksissa on naispuoleinen työpari osallistunut sitten neuvotteluihin. En tiedä onko kyseinen toimintatapa laitoksen johdonmukaista linjaa vai sattuiko kyseisissä tapauksissa vain niin. (Nämä olivat vuosituhannen alussa sattuneita tapauksia)

Jossakin aikaisemmassa viestissä joku ihmetteli miksei mies lähde väkivaltaisesta suhteesta menee. Samaa voidaan ihmetellä myös naisten kohdalla. Jotkut jopa palaavat useita kertoja takaisin väkivaltaisen miehen luo "kun se niin rakastaa ja lupaa muuttua"....
Poikkeus vahvistaa säännön .... vai miten se nyt meni
ketsku
Christopher Lorenzo
Viestit: 1503
Liittynyt: Ke Maalis 12, 2008 11:59 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja ketsku »

^Totta, moni nainen palaa itse vapaaehtoisesti.
Kyllä ainakin nykyään miehiä kuunnellaan ja otetaan mukaan keskusteluihin. Lähtökohta ei myöskään ole se, että nainen puhuu totta ja mies ei. Kyllä niitä asioita tutkitaan ensin.
jmit
Vic Mackey
Viestit: 1930
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:55 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja jmit »

Ketsku,

Espoon turvakoti on äärifeministien ja miesvihaajien ylläpitämä laitos. Käy katsomassa osoitteesta vanhemmat.com löytyy mm. kopio poliisin kuulustelupöytäkirjasta, jossa turvakodin johtaja toteaa, että naista pidetään ehdottomana ja totuudellisena tietolähteenä omasta elämästään. Samasta dokumentista ilmenee, että turvakoti on tehnyt johtopäätökset yksinomaan kuulemalla toista osapuolta.

On olemassa syy sille, miksi esimerkiksi diktaattoreita ei kutsuta juhlapuhujiksi Suomen parlamentissa järjestettävään Suomen itsenäisyytä juhlistavaan tilaisuuteen. On myös olemassa syy sille miksi todella kahjoja äärifeministejä kutsutaan puhujiksi naisasialiikkeen johdon toimesta naisasialiikkeen vuosijuhlaan. Naisasialiikkeeissä vallan on kaapannut pieni kahjojen joukko ja liikkeet toimivat käytännössä täsmälleen alkuperäisten ihanteidensa vastaisesti.

Joko olet tietämätön asioiden todellisesta tilasta tai sitten haluat todellisuuden kieltää. Epäilen jälkimmäistä, koska selvästi olet asioiden perehtymiseen käyttänyt aikaa. Käytit muuten taas argumenttia, että olet kuullut kaveriltasi. Voisitko kysyä noilta lesboystäviltäsi mikä on heidän näkemyksensä mukaan lapsen lähtökohtainen oikeus isänsä hoivaan? Onko vastuullista tarkoituksella tehdä lapsi, jolta tuo oikeus on evätty?
Mary Jane Lemansky
Lauri Hanhivaara
Viestit: 133
Liittynyt: Ti Syys 06, 2011 8:31 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja Mary Jane Lemansky »

Yleensä miehet on fyysisesti vahvempia kuin naiset,saavat aikaan pahempaa jälkeä ja käyttävät väkivaltaa naisia enemmän,aikuisten kesken. (Juopotteluporukat yksityisasunnoissa,baari- ja yökerhoillat,snägärijonot,parisuhdeväkivalta jne.)

Lapsiin kohdistuvassa väkivallassa naiset varmasti ovat tilastollisessa johdossa. Veikkaan johtuvan mm.siitä,että äidit niiden lasten kanssa on paljon enemmän tekemisissä.
Pahimmillaan molemmat vanhemmista ovat väkivaltaisia sekä toisiaan että lapsiaan kohtaan.
Monilla homma varmaan menee niin,että paska valuu alaspäin: Isä hakkaa äitiä,äiti hakkaa lapsia. Pinna on kireällä,päihdeongelmia,taloushuolia...Niissä perheissä ei voida hyvin.

Turvakotiin tuskin kukaan ihan vitsillä lähtee,jos omassa kotona on kaikki reilassa.
jmit
Vic Mackey
Viestit: 1930
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:55 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja jmit »

Hyvä Mary,

Kirjoitit: "Lapsiin kohdistuvassa väkivallassa naiset varmasti ovat tilastollisessa johdossa. Veikkaan johtuvan mm.siitä,että äidit niiden lasten kanssa on paljon enemmän tekemisissä."

Se on sitten heti selittelyvaihde päällä, kun puhutaan naisen väkivallasta. Sekö oikeuttaa tai selittää väkivallan, että on paljon tekemisissä? Eikö asian pitäisi olla juuri päin vastoin?

"Turvakotiin tuskin kukaan ihan vitsillä lähtee,jos omassa kotona on kaikki reilassa."

Näin varmasti, mutta väkivallasta tuo ei välttämättä kerro. Yksinhuoltajuus on helpoin varmistaa juuri menemällä turvakotiiin. Pönttöön tuomariin homma uppoaa kuin häkä. Tuomari ajattelee aivan kuten sinä.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3862
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja Luupää »

Turvakoteihin hakeutuu myös miehiä.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
jmit
Vic Mackey
Viestit: 1930
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:55 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja jmit »

Voihan Espoon turvakotiin hakeutua miehiä, mutta ovet pysyvät kiinni. Ainakin aiemmin turvakoti on tarkoitettu vain miehille. Painetta tosin tuli sen kautta, että liittyivät Turvakotien liittoon, jossa on ihan täyspäisiä ihmisiä töissä. Turvakotien liitto on se, joka ensimmäisenä kiinnitti huomiota siihen, että turvakotiin hakeutuvat naiset ovat usein hyvin väkivaltaisia lapsiaan kohtaan. Espoossa tällaisesta on ollut tapana vaieta ja selitellä ikävä asia pois.
ketsku
Christopher Lorenzo
Viestit: 1503
Liittynyt: Ke Maalis 12, 2008 11:59 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja ketsku »

On aivan ymmärrettävää, että kun nainen hakeutuu turvakotiin lähdetään siitä, että hän puhuu totta. Koska nää jutut on salassapitovelvollisuuden alaisia niin ei me saada tietää kaikkea. Se prosentti naisista jotka hakeutuvat turvakotiin lastensa kanssa vain siksi, että haluaa kiusata miestään on luultavasti vain vähän päälle 0. Meille jää siis joka tapauksessa lähes 100% oikeista syistä turvakotiin hakeutuvia naisia. Mitä siitä nyt tulis, että lähtökohtana olisi se, että nainen valehtelee? Joka tapauksessa huoltajuusasioita ei ratkaista pelkän naisen kertomuksen perusteella.
jmit
Vic Mackey
Viestit: 1930
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:55 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja jmit »

" Se prosentti naisista jotka hakeutuvat turvakotiin lastensa kanssa vain siksi, että haluaa kiusata miestään on luultavasti vain vähän päälle 0."

Siinähän sitä tuli taas tutkittua tietoa. "luultavasti vähän päälle nolla" Tuollaisen "tiedon" arvo on varmasti vähän alle nolla.

Kyse ei muuten ole yksinomaan mistään miehen kiusaamisesta tai yksinhuoltajuudesta, vaan taustalla on usein kovia taloudellisia realiteetteja. Lähihuoltaja saa elatusmaksut, asumistuen ja lapsilisät. Nämä kaikki saa, vaikka myöhemmin antaisikin isän huolehtia lapsista tasa-arvoisesti.

Lisäksi merkittävin seikka ei ole edes isän ja äidin tasavertainen kohtelu, vaan lapset. Hyvin moni äiti kuvittelee omistavansa lapset ja yhteiskuntakin pitää isää parhaimmillaankin jonkinlaisena apuäitinä.

Miten muuten ne lesboystävättäresi? Mitä he kommentoivat lapsen lähtökohtaiseen oikeuteen isänsä hoivaan? Tai siihen onko vastuullista tehtailla tarkoituksella isättömiä lapsia?
jmit
Vic Mackey
Viestit: 1930
Liittynyt: Pe Loka 02, 2009 2:55 pm

Re: Mies tuomitaan väkivaltarikoksesta naista kovemmin

Viesti Kirjoittaja jmit »

Ketsku,

Sinä sotket taas asioita. Tietenkään turvakoti ei tee mitään huoltajuusratkaisuja. Ei niitä voi tehdä kukaan muu kuin tuomioistuin. Kun nainen on turvakodissa, niin ei ole olemassa mitään tuomioistuimen ratkaisua. Tuomioistuimet eivät todellakaan tee mitään ratkaisua päivässä tai parissa.

"On aivan ymmärrettävää, että kun nainen hakeutuu turvakotiin lähdetään siitä, että hän puhuu totta."

Niin, mutta myös isää pitäisi kuulla tasa-arvoisesti ja pitää hänen kertomustaan myös totena aivan samoin perustein.

"Koska nää jutut on salassapitovelvollisuuden alaisia niin ei me saada tietää kaikkea."

Tuota argumenttia voi aina yrittää. Minulla on useasta keisistä kaikki sama aineisto joka tuomioistuimellakin on käytettävissään.

Hyvä, että otit puheeksi viranomaisten reagointinopeden. Se on oma farssinsa. Jos suomalainen äiti kaappaa lapset suomalaiselta isältä, niin sosiaaliviranomainen istuu käsiensä päällä ja valittelee, että "ei tässä nyt oikein mitään voi tehdä". Jos lapset kaappaa isä, niin sosiaaliviranomaisilta lähtee kiireellinen virka-apupyyntö poliisile ja alkaa välitön ihmisjahti, jossa ei resursseja säästellä. Lopputulemana isä heitetään puoleksi vuodeksi kaltereiden taakse.

Siis täsmälleen sama rikos, mutta jos tekijä on nainen, niin hän saa viranomaisten tuen ja sympatiat. Jos mies, niin heitetään vankilaan.
Vastaa Viestiin