Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Murhettunut murmeli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 2:17 am

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Murhettunut murmeli »

Nyt on jo tiistai ja tapauksesta on kulunut yli kaksi viikkoa :(

Jos jotain ei ala pian selvitä, tapaus saattaa jäädä pimeäksi. Itse toivon, että viimeistään perjantaihin (16.1.-15) mennessä saisimme kuulla ratkaisevan käänteen tässä asiassa.

Äläkää kivittäkö, vaikka en mitään uutta tuonutkaan keskusteluun :shock: Täytyy välillä kirjautua sisään, kun tuppaa tuo salasana unohtumaan :oops:
Kurkkumaa
Hetty Wainthropp
Viestit: 462
Liittynyt: La Tammi 31, 2009 11:54 pm
Paikkakunta: Santaharju

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Kurkkumaa »

Jollakulla on ollut nyt kaksi viikkoa teko omallatunnolla.

Karttoja katsellessa mieleen tulee ajatus, että uhri ehkä törmäsi johonkuhun omilla nurkillaan Käräjätörmässä asuvaan. Ehkä hyvinkin nuoreen? Kun teko oli tehty, pako alkoi kotiinpäin veitsen löytöpaikalle. Juoksi kuitenkin paniikissa eteenpäin. Ohi kotikulmien niin kauan, kunnes tuli Tohloppijärvi vastaan. Puhdistautui ehkä jättäen verijälkiä ja palaili sitten.

Mietin, millaisella hemmolla olisi juuri sellainen pelotteluveitsi matkassaan? Uhitteleva nuori paikallisgangsta ehkä sopisi hyvin sellaisen halpiksen kantajaksi? Liikkuuko sellaiset nykyään ehkä farkuissa, pitkässä takissa ja myssy päässä?
EDIT: Kirjoitusvirheet, jotka huomasin vasta tekstin lähettämisen jälkeen. Esikatselusta huolimatta.
Kat_Revolver
Harjunpää
Viestit: 321
Liittynyt: Su Joulu 02, 2012 11:32 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Kat_Revolver »

annaanna kirjoitti:Tässä on poliisin omilta sivuilta, tästä puuttuu tuo sanomalehdissä ollut varmistus siitä, että kyseessä on surmaväline:

Tiedote VI Tesoman henkirikoksesta
12.01.2015

Poliisi on jatkanut Tesomalla 29.12.2014 ilmi tulleen henkirikoksen tutkintaa ja nyt on varmistunut, että uhrin löytöpaikan läheisyydestä löytynyt teräase ja sen tuppi liittyvät tekoon. Ne löydettiin lähes vastapäätä uhrin löytöpaikkaa sijaitsevasta pienestä metsiköstä Tesoman Valtatien ja Vanhatien välistä ainakin yhden tekijän käyttämältä pakoreitiltä.

Poliisi on useaan otteeseen pyytänyt silminnäkijähavaintoja sekä teräaseesta, uhrin liikkeistä kuin myös Tesomalla liikkuneista henkilöistä. Vihjeitä on tullut paljon, ja ne kaikki tarkistetaan siltä osin kuin ne tarkistettavissa ovat. Yleisöä kannustetaan edelleen ilmoittamaan vähäiseltäkin tuntuvat havainnot poliisille. Poliisin tehtävä on arvioida saadun tiedon merkitys, tärkeys ja kiireellisyys eikä ainuttakaan yhteydenottoa ylenkatsota. Poliisin taktinen ja tekninen tutkinta asian tiimoilta jatkuu.

Puuttumaan jäi tietoja mahdollisesta kengänjäljen talteensaannista, valvontakameroitten kuvista esimerkiksi noista "porukoista", kuitu- ja ihosolukko löydöistä. Selitystä vaille jäi myös tekopaikan tutkinnan epäonnistuminen, mikäli jonkun pakojälkiä on havaittu juuri sinne tien toiselle puolelle, mutta kevyestä, ohuesta lumikerroksesta ei havaittu puukkoa. Kun ei sitä maastoon piiloitetuksikaan mainittu ole.

Sen muistijälkitestin tekeminen on tekovälineen kohdalta mahdotonta, jos on tuo puukko tekoväline. Testin on kerrottu olevan luotettava, mikäli kysyttäväksi saadaan asioita/esineitä, jotka ovat vain tekijän, ei koko maailman tiedossa.(Muoks. lisään tähän vielä sen jo moneen kertaan jankkaamani asian, että puukosta olisi kuvan sijaan voitu sanallisesti viestiä, tuossa kuvan puukossa ei ole mitään niin erikoista ja omanlaistansa erityistuntomerkkiä, että sen avulla joku moisen muista samankaltaisista eroittaisi. Tuo on ihan vaan joku musta rambopuukko useimpien mielestä).

Lisäksi näyttää luovutun tuosta yhden tekijän väitteestä, otettu järki käteen (tai luettu minfoa) ja tajuttu, että pakoon on voinut pinkoa, joku pelästynyt jostakin porukasta. Pakojälkien kuuluminen tekijälle ei ole siis varmistunut.
Olisikohan annaanna:n pitänyt johtaa tätä tutkintaa alusta asti, niin olisi kaikki varmasti mennyt oikein mallikkaasti ja tekijä(t) olisivat jo poliisin hellässä huomassa? :roll: Jospa nyt vaikka ihan ensin nielisit edes osan siitä ylpeydestäsi ja myöntäisit, että sivujen jankkaus siitä, että puukko ei liity surmaan vaan on joku "teekkaripila", oli täysin turhaa. Välillä mietityttää, että ruokinko tässä trollia, vai kuvitteletko oikeasti tekeväsi jotain muuta kuin pilaavasi ketjun ainaisilla jankkaamisillasi ja provosoinneillasi? Niin juhlavasti julistat "totuuksiasi", viestistä toiseen, kuten sitä ettei uhrin FB-sivuilla lue sanaakaan lääkkeistä (todistettavasti väärin) ja sitten tämä puukkoasia (väärin jälleen).

Kuitenkin. Olin tässä pari päivää pienessä uutiskatveessa ja niinpä onkin mukava huomata, että poliisi on tutkinnoissaan edistynyt ja jotain on meille tiedonjanoisillekin annettu pureskeltavaksi. Omituista tosiaan on, ettei peräänkuulutellut henkilöt ole poliisille ilmoittautuneet. Itsekin voisin monen muun tapaan laittaa rahani tällä hetkellä siihen, että vittua huudellut mies on syyllinen ja paniikin vallassa hokenut ja puukkoa nakellut. Olisiko juurikin lähtenyt homma käsistä. Joku meinasi, että tekijä olisi voinut olla niin "ovela", että lähtisi vastakkaiseen suuntaan karkuun kuin missä asuu, mutta mikä olisikaan suunnitelma sen jälkeen, ellei pakoauto ole ollut odottamassa? Pyöriä ympäri Länsi-Tamperetta kunnes uskaltaa hiippailla kotiin? En usko. Jos paniikkiteoria pitää paikkansa, niin luultavasti lähtenyt "turvallisimmalta" tuntuvaan suuntaan, joka on monelle koti.

Toivottavasti tekoon liittymättömät poliisin kaipailemat henkilöt ilmottautuisivat pian, niin josko alkaisi verkko kiristymään oikeiden tekijöiden (tai tekijän) ympärillä.
Muovipussi päähän ja ruumis suohon.
titti12
Nikke Knakkertton
Viestit: 162
Liittynyt: To Touko 16, 2013 3:09 am

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja titti12 »

Tiesiköhän tekijä siis mihin suuntaan aikoo juosta, jos on niin, että poliisi koirineen seurasi jälkeä Suoniemenkatu 2:n asti, johon jäljet päättyivät? Tekijä olisi joko siirtynyt sisätiloihin tuossa paikassa, lähtenyt autolla, tai sitten vain juossut alueen läpi, ja koiran saamat hajujäljet olisivat sekoittuneet asutukselle saavuttaessa kuten myös jäljet lumessa.
japittaja
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:10 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja japittaja »

Joku meinasi, että tekijä olisi voinut olla niin "ovela", että lähtisi vastakkaiseen suuntaan karkuun kuin missä asuu, mutta mikä olisikaan suunnitelma sen jälkeen, ellei pakoauto ole ollut odottamassa? Pyöriä ympäri Länsi-Tamperetta kunnes uskaltaa hiippailla kotiin? En usko. Jos paniikkiteoria pitää paikkansa, niin luultavasti lähtenyt "turvallisimmalta" tuntuvaan suuntaan, joka on monelle koti.
Eipä tuo tekoon liittyvä Länsi-Tampereen alue nyt niin laaja ole, etteikö siellä parin kilometrin harhautuksen jälkeen kotiin jaksaisi kävellä. Itse olisin voinut toimiakin näin, mutta tuo metelöinti ja vitun huutelu viittaa siihen, että tekijä ei murhan jälkeen ollut ihan terävimmillään, vaan toimi melkoisen paniikin alla. Siis jos tämä huutelija on syyllinen veritekoon.
Man
Lauri Hanhivaara
Viestit: 133
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 7:09 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Man »

japittaja kirjoitti:Eipä tuo tekoon liittyvä Länsi-Tampereen alue nyt niin laaja ole, etteikö siellä parin kilometrin harhautuksen jälkeen kotiin jaksaisi kävellä. Itse olisin voinut toimiakin näin, mutta tuo metelöinti ja vitun huutelu viittaa siihen, että tekijä ei murhan jälkeen ollut ihan terävimmillään, vaan toimi melkoisen paniikin alla. Siis jos tämä huutelija on syyllinen veritekoon.
Jos juoksijahuutelija yksin on tekijä ja veitsi surma-ase, niin aika harjaantunut kaveri kuitenkin: kantaa mukanaan poikkeuksellista kopiopenisjatketta, hakee, jopa väijyy uhria, puukottaa raa'alla tavalla, putsaa veitsen terän ja laittaa veitsen tuppeen.
Sittenkö juoksee kauheassa paniikissa oikopäätä kotiin turvaan ja huutaa matkalla mielipahaansa, harmistuksissaan pudottaa tai viskaa surma-aseenkin pusikkoon? Ei kai.

Jos uhria on väijynyt vaikka 2 kaverusta ryöstöaikeissa, pelottavan näköisen veitsen kanssa, mutta homma lähtenyt käsistä ja lopputulos minkä tiedämme, silloin olisi vaistonvaraista, että väijyveljet erkanevat heti kun mahdollista. Tämän kaverin osaksi tuli poistua 90 asteen kulmassa kävelytiehen nähden, epätyypillisimpään suuntaan ja parin yleisen kulkuväylän yli. Toinen/toiset poistuivat ehkä vesitornin/runkkuluolan puolelle metsään, kävelytie on liian avointa ja suojatonta tilaa. Veitsi jäi tälle kaverille, tai hän "joutui" ottamaan veitsen kun toinen/toiset olivat jo lähteneet pakoon. Ehkä veitsi ei ollut hänen eikä hän itse tekijä, mutta putsasi teon jälkiä. Sellainen vituttaisi, voisi jopa viskata aseen puskiin, "enhän se minä puukottanut". Toivottavasti näin, koska tekijät saadaan varmemmin kiinni.
poepporoo
Theo Kojak
Viestit: 1122
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

No, näin minä paikallisena asian näen. Itse ajattelen asian niin että uhri on kenties joussut tappajaa karkuun tesomalle päin tuon vajaa 100m.

Tuo takaisin päin juoksu on hyvä ajatus. Se selittäisi hieman tuota matkaan kulunutta aikaa. Ja myös sitä, että tapahtumapaikka vaikuttaa hiljaiselta kävelytieltä, jossa sattuma kohdata käveleviä vastaantulijoita on aika pieni. Uskoisin, että jostakin suunnasta uhria on seurattu tapahtumapaikalle saakka anyways.
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-
Kurkkumaa
Hetty Wainthropp
Viestit: 462
Liittynyt: La Tammi 31, 2009 11:54 pm
Paikkakunta: Santaharju

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Kurkkumaa »

Uskon myös vastaantulijan mahdollisuuteen. Jos Käräjätörmän suunnasta on tullut vaikka vastaan joku? Puukonjäljet selkäpuolella ja pakoyritys takaisinpäin sopisivat siihenkin? Jotenkin tuntuu, että refleksillä uhri olisi ehkä lähtenyt karkuun Tesomalle päin nimenomaan silloin jos hyökkääjä tulee vastaan?

Ehkä uhri yritti vaikka komennella jotakuta, joka aiheuttaa häiriöitä omilla kulmilla ja sattui nyt tulemaan vastaan? Tuttua henkilö? Ainakin jollain tasolla tuttua, ehkä.

Tai ehkä Käräjätörmästä tuli ihan tarkoituksella joku vastaan? Tuntuu rehellisesti aika kaukaa haetulta, mutta ei ehkä sittenkään täysin mahdottomalta.
EDIT: Kirjoitusvirheet, jotka huomasin vasta tekstin lähettämisen jälkeen. Esikatselusta huolimatta.
johanfalk
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 5:02 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja johanfalk »

tämän päivän aamulehdessä luki Kinnusen kertomana näin:Poliisi seurasi viime joulukuussa jälkiä,jotka johtivat poispäin Tesoman murhapaikalta.Kyse on todennäköisesti henkirikoksen tekijästä,joka poistui tekopaikalta ainakin osan matkasta jalan.Jäljet johtivat Vanhantien kevyenliikenteenväylää pitkin Myllypuronkadun alikulun kohdalle,jossa ne hävisivät.Sori jos tää on jo täällä jossain ollut mutta ainakin itse kuulin vasta ensimmäistä kertaa.
annaanna

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Kat_Revolver kirjoitti: ...
Olisikohan annaanna:n pitänyt johtaa tätä tutkintaa alusta asti, niin olisi kaikki varmasti mennyt oikein mallikkaasti ja tekijä(t) olisivat jo poliisin hellässä huomassa? :roll: Jospa nyt vaikka ihan ensin nielisit edes osan siitä ylpeydestäsi ja myöntäisit, että sivujen jankkaus siitä, että puukko ei liity surmaan vaan on joku "teekkaripila", oli täysin turhaa. Välillä mietityttää, että ruokinko tässä trollia, vai kuvitteletko oikeasti tekeväsi jotain muuta kuin pilaavasi ketjun ainaisilla jankkaamisillasi ja provosoinneillasi? Niin juhlavasti julistat "totuuksiasi", viestistä toiseen, kuten sitä ettei uhrin FB-sivuilla lue sanaakaan lääkkeistä (todistettavasti väärin) ja sitten tämä puukkoasia (väärin jälleen)

No olen minä nyt monen hampaissa.

Ja muutamalla harvalla viestillä onnistunut KOKO KETJUN pilaamaan :lol:.

Kat Revolver laittoi minun viestineen asioita, joita EN OLE viestinyt. Esimerkiksi EN ole väittänyt etteikö siellä FB:ssä olisi joku yksittäinen maininta lääkkeestä, vaan pyytänyt jotakuta toteennäyttämään joku "lääkehomma", joka muka sieltä löytyy.

Tupessaan löytöhetkellä olleesta teräaseesta olen ollut sitä mieltä, ettei poliisi ole sitä nimennyt surmavälineeksi, joten siitä voidaan vetää se johtopäätös, ettei se välttämättä ole surmaväline.Tätä ajatusta tukee sekin, että tekovälineen kuvan julkaisulla pilattaisiin se muistijälkitestin suorittamisen mahdollisuus.

Se, ettei teräasetta muka olisi löydetty uhrin läheltä, valtatien toiselta puolelta, todistaisin täysin ryssitystä rikospaikan tutkinnasta. Totuus voisi olla sellainenkin, että tuotu paikalle jälkeenpäin, jolloin mitään epäonnistunutta rikospaikkatutkintaa ei olisi ollut(tuojana "teekkari" tai tekijä).

Näillä tiedoilla tosiaan näyttäisi, ettei kyseessä ole "teekkaripila", koska poliisi kertoo aseen liittyvän surmaan jollakin tavalla.

Poliisi muuttaa mieltään. Tätä on tapahtunut ennenkin, niin nytkin. Yhden tekijän teorista on luovuttu ja otettu käyttöön useamman tekijän mahdollisuus. Jolloin yhteys siihen Helsingin Itäkeskuksessa puukolla ihmisiä lyöneeseen muuttuisi epävarmemmaksi.

Siwoissa taitaa jokapuolella olla kameravalvonta, onkohan kuvissa näkynyt sellaista pitkätakkista miestä, johon nyt poliisi haluaa yhteyden? Hyvä jos olisi. Tutkinnanjohtaja kyseli tuossa sine quo nonin vinkkaamassa linkissä, että Siwakävijöitten toivotaan ilmoittautuvan.

Lisäys. Kiitos Johanfalkille tiedosta. Yksiä jälkiä pystytty seuraamaan noin pitkälle, onko samalla ne valtatien ylittäneet?
Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2591
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Voi vain kuvitella, millaista olisi yrittää juosta karkuun kantalintatuilla Sauleilla/Reinoilla, siinä ei pitkälle pötkitä. Nopeati ollaan nurin ja/tai tossut jää matkasta.
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar
Hermes
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: La Tammi 10, 2015 3:49 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Hermes »

annaanna kirjoitti:
Kat_Revolver kirjoitti: ...
Olisikohan annaanna:n pitänyt johtaa tätä tutkintaa alusta asti, niin olisi kaikki varmasti mennyt oikein mallikkaasti ja tekijä(t) olisivat jo poliisin hellässä huomassa? :roll: Jospa nyt vaikka ihan ensin nielisit edes osan siitä ylpeydestäsi ja myöntäisit, että sivujen jankkaus siitä, että puukko ei liity surmaan vaan on joku "teekkaripila", oli täysin turhaa. Välillä mietityttää, että ruokinko tässä trollia, vai kuvitteletko oikeasti tekeväsi jotain muuta kuin pilaavasi ketjun ainaisilla jankkaamisillasi ja provosoinneillasi? Niin juhlavasti julistat "totuuksiasi", viestistä toiseen, kuten sitä ettei uhrin FB-sivuilla lue sanaakaan lääkkeistä (todistettavasti väärin) ja sitten tämä puukkoasia (väärin jälleen)

Ja muutamalla harvalla viestillä onnistunut KOKO KETJUN pilaamaan :lol:.
Kat Revolver laittoi minun viestineen asioita, joita EN OLE viestinyt. Esimerkiksi EN ole väittänyt etteikö siellä FB:ssä olisi joku yksittäinen maininta lääkkeestä, vaan pyytänyt jotakuta toteennäyttämään joku "lääkehomma", joka muka sieltä löytyy.
Tupessaan löytöhetkellä olleesta teräaseesta olen ollut sitä mieltä, ettei poliisi ole sitä nimennyt surmavälineeksi, joten siitä voidaan vetää se johtopäätös, ettei se välttämättä ole surmaväline.
Se, ettei teräasetta muka olisi löydetty uhrin läheltä, valtatien toiselta puolelta, todistaisin täysin ryssitystä rikospaikan tutkinnasta.
Poliisi muuttaa mieltään.
Ei poliisi ei muuta mieltään. Tutkinta etenee.

Kyllä, ketjun olet taas kerran pilannut. Moni sulle on siitä maininnut, mutta ei mitään vaikutusta.
Vaihda nimesi Paavo Väyryseksi, kuvastaisi enemmän viestintääsi, egoasi sekä oikeassaolemisen tarvettasi.
sine qua non

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Johanfalk, en minäkään ole kuullut tuosta, että tekijä on jäljitetty Myllypuronkadun alikululle, ei ole ainakaan tässä ketjussa (mielestäni) mainittu.

Mielenkiintoista, että jäljet ovat alikululle tultaessa hävinneet. Ei tuosta alikululta lentämälläkään ole voinut Myllypuronkadulle siirtyä, jos vaikka Pallopojalla on kyyti ollut odottamassa. Aikamoinen akrobaatti ja taikuri saisi olla, että pystyisi kiipeämään alikululta jälkiä jättämättä Myllypuronkadulle (ja jatkamaan matkaa jälkiä jättämättä - tosin ajoradalle ei kengänjälkiä niin helposti jää, mutta oletan, että ovat koiran kanssa jäljittäneet).

Olisiko alikululla ollut kaveri auton (tai mopoauton) kanssa odottamassa? Jäisihän siitä autostakin kyllä renkaanjäljet, ja vaikka alikulkutunneli olisi ollut tuolloin lumeton, olisi renkaanjälkiä ollut jommallakummalla puolella tunnelia.

Bussiin tekijä ei ole voinut hypätä, kun niitä ei noin myöhään tuosta enää ohi aja. (Ja olisi hän niitä jälkiä jättänyt bussipysäkille mennessään eikä bussikyyti nyt tietenkään muutenkaan järjellinen vaihtoehto, jos vaatteet ovat veressä). Taksikyydin kanssa samat vaate- ja jälkiongelmat.

Tuossa johanfalkin mainitsemassa AL:n jutussa kerrotaan myös, että Suoniemenkadulta ja Tohlopinkadulta on useita silminnäkijähavaintoja puolen yön tietämissä liikkuneesta epäilyttävästä miehestä. Sama mies kuin alikululle jäljitetty vai toinen tekijöistä vai aivan ulkopuolinen? Siwan-kävijöiden havaintoja uhrin liikkeistä sulkemisajan tienoilta peräänkuulutetaan jutussa edelleen.

AL:n verkkosivuilta pääsee selailemaan ilmaiseksi päivän näköislehteä muutaman ensimmäisen sivun, ja johanfalkin vinkkaama juttu on sivuilla 4-5. Alla linkki näköislehteen.

http://www.e-pages.dk/aamulehti/1265/demo/
johanfalk
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 5:02 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja johanfalk »

johanfalk kirjoitti:tämän päivän aamulehdessä luki Kinnusen kertomana näin:Poliisi seurasi viime joulukuussa jälkiä,jotka johtivat poispäin Tesoman murhapaikalta.Kyse on todennäköisesti henkirikoksen tekijästä,joka poistui tekopaikalta ainakin osan matkasta jalan.Jäljet johtivat Vanhantien kevyenliikenteenväylää pitkin Myllypuronkadun alikulun kohdalle,jossa ne hävisivät.Sori jos tää on jo täällä jossain ollut mutta ainakin itse kuulin vasta ensimmäistä kertaa.
Tuossa aamulehden jutussa mainittiin myös lisäksi että veitsi löytyi samaisen reitin varrelta ja että vainajalla oli yllään karvavuorellinen takki,vaaleansiniset farkut sekä pitkävartiset sukat.Jalkineina miehellä oli vaaleanpunaiset ruutukuvioiset tossut.Voiko tuosta ymmärtää että saulit eivät olleet enään jalassa vaan ovat jääneet mahdollisesti matkan varrelle jos uhri on esim. juossut pakoon?Selittäisi ainakin sen että eivät ole vereentyneet.En oikein ymmärrä miksi pitkävartiset sukat olisi muuten olisi mainittu erikseen?
Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2591
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Poliisi tutkii henkirikosta Tampereella Tesomalla

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Johanfalkin viestistä käsitn, että jalanjälkiä on seurattu ja ne ovat hävinneet. Onko paikka, jossa hävisivät sellainen, jossa yleisesti kulkee autoja, polkupyöäriä tms? Eli siellä on tavallisestikin renkaanjälkiä ja mahdollista, että esim. pakoauton/pyörän jäljet ovat sotkeutuneet/sekoittuneet (tai jalanjäljet). Olisiko jalkaisin voinut jatkaa tietä pitkin, jolloin jäljet häviävät muun liikenteen sotkiessa ne? Anteeksi, kun joudun kyselemään, en tunne Tamperetta saati Tesomaa lainkaan.
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar
Vastaa Viestiin