Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsingissä

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11796
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Muuten tässä oltaisiin saamassa ihan kohtuulliset säästöt yhteiskunnalle, mutta säästöjä tullee kompensoimaan vankilatuomio, mikä lienee varma, kun valtiojohtokin itkee ja suree.

Tuosta räkimisestä tiedotettu näin aiemmin:
Tutkinnanjohtajan mukaan poliisi ehti puhuttamaan uhrin sairaalassa ennen tämän menehtymistä. Tämän hetkisten tietojen mukaan tilanne vaikuttaa saaneen alkunsa siitä, että uhri on mahdollisesti sylkenyt mielenilmaukseen osallistuneiden suuntaan.

- Uhri itse on kertonut siitä tapahtumasta, että hän on mahdollisesti ohi mennessään sylkäissyt, Kruskopf kertoo.
Ikävä homma, mutta räkytys harvoin johtaa mihinkään positiiviseen, luulisi sen tietävän kaikki, räkimisestä puhumattakaan.

Hold your horses ja fakta tulee sitten aikanaan.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
Avatar
Kalistinpää
Hetty Wainthropp
Viestit: 473
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:16 pm

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja Kalistinpää »

Riukiu kirjoitti:
bettyab kirjoitti:Erittäin vaarallinen järjestö? On sitten varmasti ensimmäinen ja ainoa. Sitä eivät tiedä ainakaan Poliisi eikä Su(o)po. Onhan se hyvä että on sellainenkin nyt olemassa, muutenhan maahamme otetut vaarattomat teurastajat olisivat jo tositoimissaan. Eivät he silti vaarallisia ole. Nerg tietää enemmän.
On kai vaarallinen eliitin pimeille suunnitelmille. Jos siis järjestö herättää muutkin suomalaiset ajattelemaan.

No moniko Heräsi ajattelemaan tästäkin tempauksesta?
Kyllä nämä kaljupäät toimivat lähinnä hyödyllisinä idiootteina joita media ja poliitikot käyttävät tekosyynä "rasisminvastaiselle taistelulleen" taas hamaan tuomiopäivään.
Tavalliset ihmiset eivät siedä väkivaltaa ja tieto tulee hesarista ja yleltä. MV joka saavuttanee jo yllättävän paljon kansalaisia, sössi tämän keissin uutisoinnin raato-otsikoillaan ja aiheutti inhoa omienkin lukijoidensa joukossa.

Toisten potkiminen on rumaa, mutta perustilanne edelleen on sama: nisti meni piripäissään haastaamaan riitaa, sai pysärin rintaan, kaatui. Kuoli viikon päästä joko kaatumisen jälkiseurauksiin tai johonkin muuhun. Evoluutio.
Nazi on tapahtuneesta kiistatta vastuussa jos kuolema johtui potkaisusta; tulee saamaan rangaistuksensa tuottamuksesta tai pitelystä ja toivottavasti oppii jotakin. Taposta on turha puhua, poliittista murhaa mainitsemattakaan. Kommareilla ja liberaaleilla keulii.
Marttyyriviitan asettaminen Jimmyn harteille on todellakin uuden Horst Vesselin luomista.
Haudallatanssijoita ja verenlipittäjiä riittää, motiivit todellakin sameista vesistä.
- Oderint dum metuant -
Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Karttunen on loukannut kansallissosialisteja ja sylkäissyt. Onhan siinä kunnianloukkausta kerrakseen. Poliisin sana siis viittaa edelleen vain uhrin kertomukseen.

Ikävä kyllä esim. Saksassa poliisi ei edes saa aina kertoa totuutta. Esim. kun oli ollut joku tulipalo, jossa oli kuollut mamuja, niin media jauhoi uusnatseista niin paljon, että yhteiskunnalla ei ollut enää varaa katsoa totuutta silmiin. Kyseessä oli mamujen itse aikaan saama tulipalo ja tästä oli todisteet. Poliitikot määräsivät kuitenkin poliisin syyllistämään nuoria kansallismielisiä, jotka olivat olleet todistetusti muualla tulipalon aikana. Kalistinpäälle ja jatkoa edeliseen: Ehkä saa syytteen, vaikka kuolema paljastuisikin joksikin yliannostukseksi. Yhteiskunta vääntää väkisin syyllisekis ja kovan tuomion päälle.
Avatar
Hyperion
Hetty Wainthropp
Viestit: 495
Liittynyt: Pe Marras 16, 2007 4:08 am

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja Hyperion »

Kalistinpää kirjoitti:Marttyyriviitan asettaminen Jimmyn harteille on todellakin uuden Horst Vesselin luomista.
Sinällään mielenkiintoisia yhteensattumia tässä Karttusen tapauksessa on myös Horst Wesselin tapaukseen. Wessel ei myöskään kuollut salamurhaajan luotiin, vaan vasta 3 viikon päästä sairaalabakteeriin. Lisäksi oli vahvoja epäilyksiä, että murhaajien motiivina olisi ollut muut(kin) syyt kuin poliittiset. Nimittäin toisen murhaajista Albrecht Höhlerin väitettiin olleen Wesselin huorana toimineen tyttöystävän Erna Jänicken entinen parittaja. Näitä väitteitä ei tähänkään mennessä ole tutkittu kunnolla ja syynä lienee se, että Goebbelsin johtamalle natsimedialle kelpasi hyvä marttyyritarina ilman epäilyttäviä tai epämääräisiä yksityiskohtia.
Viimeksi muokannut Hyperion, Ma Syys 19, 2016 5:31 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Chefile
Christopher Lorenzo
Viestit: 1500
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 11:30 pm

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja Chefile »

Riukiu kirjoitti:Karttunen on loukannut kansallissosialisteja ja sylkäissyt. Onhan siinä kunnianloukkausta kerrakseen. Poliisin sana siis viittaa edelleen vain uhrin kertomukseen.
No on kyl, ihan niin paljon että täytyy potkia! Ja vitustako sinä tiedät mihin poliisin sana perustuu? Katsos uusnatsia on puhutettu jo ja videoitakin katsottu.
”Yeah man.. I mean the days were slow but the years went fast, you know?”
Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 938
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Chefile kirjoitti: No on kyl, ihan niin paljon että täytyy potkia! Ja vitustako sinä tiedät mihin poliisin sana perustuu? Katsos uusnatsia on puhutettu jo ja videoitakin katsottu.
Ja mistähän tämä käy ilmi? Tuossahan kerrottiin nimenomaan, että ehdittiin puhuttaa uhria sairaalassa. Vasemmiston turinoidenhan mukaan myös yleensä ainakin annetaan yleisölle lausuntoja
Jokuroti
Martin Beck
Viestit: 767
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja Jokuroti »

Riukiu kirjoitti: Ja mistähän tämä käy ilmi? Tuossahan kerrottiin nimenomaan, että ehdittiin puhuttaa uhria sairaalassa. Vasemmiston turinoidenhan mukaan myös yleensä ainakin annetaan yleisölle lausuntoja

Millähän planeetalla äärioikeiston tapahtumia suojeleva ja vähättelevä poliisi on tavannut antaa näiden kuvitteellisten vasemmistolaisten puheita lausuntoina?
naavala
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 95
Liittynyt: Su Touko 13, 2012 12:57 am

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja naavala »

Kuva

”KELA räjähtää ihan just ellei kohtala rahaa tippuu PERKELE!”

Kuva

http://mvlehti.net/2016/09/18/kansallis ... apaukseen/

Vaikka mieli teki niin en sitten kuitenkaan käynyt sytyttämässä kynttilää Jimin muistoksi.
Marko M
Poliisikoira Rex
Viestit: 255
Liittynyt: To Touko 02, 2013 2:26 pm

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja Marko M »

Lassie kirjoitti:Jos tuo tummennettuksi laitttamani osuus pitää paikkansa ja on juuri tuollaiseksi todennettu/varmistettu valvontakameroista, niin ei ole ollut ns. oikeutettua väkivaltaa tahi itsepuolustusta.

Maahan räkiminen on eri asiaa päälle räkimisestä, ja vaikka jälkimmäisen suhteen olisikin rajumpi reaktio ymmärrettävää, niin maahan räkimisen suhteen ymmärrettävyyttä väkivaltaan turvautumiseen ei ole.

Tämä keissi on riemuvoittoa äärivasemmistolle ja rajat auki -ihmisille, vaikka näin ei sopisikaan sanoa traagisen tapahtuman äärellä. Käy nimittäin niin, kuten tästäkin ketjusta on jo nähtynä, että natsijärjestö yhdistetään tahallaan kaikkeen maahanmuuttokriittiseen ajatteluun ja tolkulliseen suuntautumiseen. Olisiko liikaa pyydetty, että pidettäisiin suhteellisuudentaju mukana asioissa ja otettaisiin asiat asioina.

Natsijärjestö on kuin äärivasemmiston ylimääräinen pelaaja vaihtopenkiltä, joka sai vauhtia vihreiden ja vasemmiston haluamalle järjestäytyneen rasismin, vihapuheen ja ties minkä ilmapiirin kriminalisoinnille ja tuomittavuudelle. Poliittista ylireagointia jolla ratsastetaan.

Ääärijärjestö laitettu vastaamaan kaikenlaista, yleistetty kattamaan yli tapauksen äärirajojen. Ei näin! Ollaan rehellisiä ja katsotaan asiat asioina.
...
Tutkinnanjohtaja Teemu Kruskopfin mukaan mielenosoittaja potkaisi uhria rintaan, minkä vuoksi tämä kaatui ja löi päänsä maahan. Pahoinpitelyn uhri, vuonna 1988 syntynyt mies kuoli vajaata viikkoa myöhemmin viime perjantaina Meilahden sairaalassa.

”Epäilemme, että kuolema on aiheuttanut myöhemmin siksi, että hän on lyönyt päänsä maahan tässä tilanteessa”, Kruskopf sanoo.

Poliisin mukaan pahoinpitelyn uhriksi joutunut mies oli tullut Rautatieaseman edustan mielenosoituspaikalle Postitalon suunnalta.

”Hän pysähtyi mielenosoittajien eteen. Siinä oli mahdollisesti jotain sanailua. Hän sylkäisi maahan ja jatkoi matkaa”, Kruskopf sanoo.

Tällöin vuonna 1990 syntynyt mielenosoittaja lähti poliisin mukaan juoksemaan noin kymmenen metrin päästä miestä kohti ja potkaisi tätä rintaan, minkä vuoksi uhri kaatui maahan ja löi päänsä.

”Hän jäi makaamaan maahan ja ihmisiä kokoontui auttamaan. Sen jälkeen hänet autettiin ylös ja saatettiin taluttamalla Rautatieaseman asemahalliin”, Kruskopf kertoo.

Uhri kuljetettiin Rautatieasemalta ambulanssilla sairaalaan.
....
http://www.hs.fi/kotimaa/a1474254801865
Uskokaa pois komisario Teemu Kruskopf on pian cuckoomuksen ehdokkaana vaaleissa tai jossain palkkiovirassa.
Helsingissä poliisin tietoon tulleiden seksuaalisten ahdisteluiden määrän kasvua alkuvuonna selittävät ainakin ahdisteluiden saama julkisuus, poliisin kehotukset sekä muuttuneet kirjauskäytännöt. Näin katsoo komisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisilaitokselta.

– Vuodenvaihteen jälkeen seksuaaliset ahdistelut olivat paljon julkisuudessa ja poliisi kehotti tekemään ilmoituksen seksuaalisesta ahdistelusta hyvin matalalla kynnyksellä. Se on nostanut ilmoitusten lukumäärää, Kruskopf sanoo.

Kruskopfin mukaan poliisi on myös aikaisemmin voinut kirjata seksuaalisia ahdisteluita esimerkiksi kunnianloukkauksiksi, joten niiden kirjaaminen seksuaalisiksi ahdisteluiksi näkyy tilastoissa seksuaalisten ahdisteluiden määrän kasvuna. Rikosnimikkeenä seksuaalinen ahdistelu tuli rikoslakiin syyskuussa 2014.

Helsingin poliisin tietoon tuli tammi-kesäkuussa 71 seksuaalista ahdistelua, mikä on 53 kappaletta enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.

– Vaikka jokainen tapaus on liikaa, on hyvä huomata, että prosenttimäärät näyttävät suurilta, kun absoluuttiset määrät ovat pieniä, Kruskopf huomauttaa.
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkel ... in-poliisi
Dobermanngirl
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: To Maalis 07, 2013 11:36 am
Paikkakunta: Hki

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja Dobermanngirl »

Miksi jostain sekopääsekokäyttäjästä tehdään marttyyri?En ymmärrä rintapotkuja jakelevia natseja,mutten myöskään tämän runopojan asettamista niiden natsien uhriksi.Ja se lehdissä esiintyvä 13 vuotta vanha kuva rippikoulupojasta-vääristelevää ja vähän mautonta.Kauniisti sanottuna.Se kuvassa esiintyvä pikkupoika on jo vuosia ollut muisto vaan..

Jos Jimi oli usean päivän seurannassa sairaalassa ,ja mitään vakavaa ei löydetty ja tämän perusteella laskettiin kotiin,niin vastarintaliikkeen poikahan on syytön.
Ja jos sairaala sössi lähettämällä J:n liian aikaisin kotiin,niin kysehän on hoitovirheestä?Ja vastuu HUS:n ja hoitavan lääkärin.

Ja jos Jimi itse jatkoi samaa lifestyleä kotiutuksen jälkeen-pämppäämistä,pirinokkailua ja pillereitä,potkun pehmentäneine ja vuosien sekakäytön haperoimattomine aivoineen,voidaan sanoa hänen itse kaivaneen omaa hautaansa-Natsi-Jessen rintapotkun,ja kuulan kolauttaminen kadunasfalttiin toimiessa tuossa vain yhtenä lukuisista avustavista tekijöistä.
Ostetaanko sinulle aivot ja minulle sydän?
veniard
Harjunpää
Viestit: 336
Liittynyt: La Joulu 29, 2012 11:18 pm

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja veniard »

Minulle ei ole ikinä mennyt jakeluun toi uusnatsiaate. Päin vastoin tätä maallista taaperrusta kun tehnyt niin kirkastunut näkemys että hitleri oli ihmishirviö ja häntä ihanoivat ovat jollain tapaa ymmärtäneet asiat väärin, ovat tyhmiä tahi varttihulluja.
Jokuroti
Martin Beck
Viestit: 767
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja Jokuroti »

Jaahans. Täällä näemmä monikin natsisympatiseeraaja tietää Jimin olleen kauhea pirnisti ja sekakäyttäjä ja vaikka mitä.... Oikein on laitettu kuvaa miehestä faijansa kanssa lätkämatsissa kaljoissa, tosi epäisänmaallista toimintaa. Kelakin on ärsyttänyt Jimiä, ei vaan koskaan ketään muuta...

Mites, katotaanko enemmin niitä natseja jotka tämän kaiken aiheuttivat? Pari tuomittua pahoinpitelijää, bonareita, muutama tuhopolttaja, kaasuiskuntoteuttaja jne jne. Tuomioita on vaikka muille jaella. Eiköhän niille ole pirtsakkakin maistunut kun ovat linnassa tottuneet...

EDIT: Jos tekijä on se jota tällä hetkellä oletetaan niin kaavakin on tuttu, aiemminhan mies on tuomittu kun juoksi miehen perään ja puukotti selkään... Sellanen isänmaantoivo, oikein rohkea mies...
Pula-aho
Martin Riggs
Viestit: 620
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 1:58 pm

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja Pula-aho »

Ja mitä tästä kaikesta seuraa niin poliittinen eliitti on ottanut tapauksen keppihevosteluun. Juhad muistuttaa miten puhe on teko, joka viitannee tulevaisuudenlausuntoihin, joissa puhetta halutaan rajoittaa, koska se on teko.. Orpo haluaa kieltää ihmisiltä järjestäytymistä.

Aika kovasti keppihevostellaan sillä, kun anarkisti ja äärioikeiston nahkapää ottaa yhteen. Toistaiseksi anarkistin kuolinsyytä ei tiedetä. Väkivalta ei ole ollut rajua, tai pitkäkestoista. Vain yksi potku. Ja naapurin Pertiltä pitäis viedä sillä perusteella sananvapautta. Ja kokoontumisvapautta. Vaikka naapurin Pertti ei ole syyllistynyt yhtään mihinkään. Tosi reilua.

Politiikka on paskaa.
Musta-Pekka2016
Neuvoja-Jack
Viestit: 597
Liittynyt: To Syys 08, 2016 1:18 am

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja Musta-Pekka2016 »

Täytyy sanoa että itse olen huojentunut että tälläinen terroristisen ajattelumaailman omaava henkilö ei ole enää turvallisuusuhka. Ajatelkaapa millasista tuskaa ja vahinkoa tämä olisi saanut aikaan mikäli uhkauksensa KELA:n räjäyttämisestä olisi toteuttanut. Huomio vassarianarkistit ja muut takkutukat!! Siinä uhrina olisit voinut olla juuri sinä tai läheisesi ja se päivä olisi voinut olla tänään, huomenna, jne.
Chakuni
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2012 9:42 am

Re: Johtiko vastarintaliikkeen välikohtaus kuolemaan Helsing

Viesti Kirjoittaja Chakuni »

Onko Jimin päihteiden käytöstä mitään faktaa vai onko kyseessä vain internet-juorut? Joku sanoi aikaisemmin ketjussa kuulleensa asiasta joltain tutulta, ei valitettavasti kuulopuheet käy todisteena.

Alkaa olemaan vähän haku-ammuntaa kun väitetään kuvassa olevan huumeita pöydällä baarissa, jossa oletettavasti muitakin ihmisiä. Kaipa ihminen näkee mitä haluaa.
Vastaa Viestiin