Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Aiheet terrorismista ja terroriryhmistä tänne.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11796
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

France24:n uutisista omin sanoin:
Terroristi pakeni rekasta jonka jälkeen kuului laukauksia. Hän lähti karkuun juosten, mutta häntä seurasi mies joka oli puhelinyhteydessä poliisiin ja terroristi saatiin näin nopeasti paikannettua ja kiinni.

Terrorist on ilmeisesti ollut saksassa turvapaikanhakijana ainakin helmikuusta lähtien, hän on joko afgaani- tai pakistanilaislähtöinen. Hän on poliisin tuttava pikkurikoksista, mutta mitään terrorismiin viittaavaa ei oltu huomattu. "miestä" kuulustellaan parhaillaan ja poliisi tiedottaa asiasta tänään.


Aika hieno mies ollut tuo, joka seurannut tätä nilkkiä!!

Lisäys:
Angela Merkel piti puheen ja hän sanoi(vapaasti, mutta oikein kääntäen)mm näin: "Joulu symbolisoi elämää ja iloa, me emme anna pelon ottaa valtaa(tai halvaannuttaa) meitä."
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
apollo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1587
Liittynyt: La Heinä 14, 2007 4:09 am

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja apollo »

No nyt taas toimii tämäkin ketju. Mikähän mätti kun oli lukittu, ehkä SUPO otti jonkunlaisen seurannan tähän lankaan kirjottaville.. ;)

Siellä siis tällä hetkellä rekkakuski juoksee vapaana ja ISIS ottanut vastuun iskusta. Onpa vitun hieno meininki taas. Oli kyllä jotenkin odotettavissa että just Saksassa, 200k maahanmuuttajia tänä vuonna. Tämäkin jo vapautettu saanut oleskeluluvan, vaikka 10kk aikana ollut useaan kertaan poliisin kanssa tekemisissä.Onpa ihme löysäilyä.
EkstroverttiEevertti

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja EkstroverttiEevertti »

"First we take Manhattan, then we take Berlin".
Lauloi Leonard Cohen mitä lie tarkoitellen.
Daesh sen sijaan otti jälleen vastuun terrori-iskusta ja sen tarkoitus on ilmiselvä.

"Ich bin ein Berliner " hoetaan pian. Se on useimmiten väärin.

RAF pyrki terrorismilla poliisivaltion syntyyn ja sitä kautta vallankumoukseen. Nyt: Poliisin oikeuksia lisätään, asenteet jyrkkenevät.

Totalitarismin suurin vika on siinä, että se on aina oikeassa.
Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja Koimies »

Kertausta viimeisimmistä käänteistä:

"klo 23.29 Helsingin yliopiston terrorismintutkija Leena Malkki sanoo, että Isisin ilmoituksen viipymisestä voi päätellä, että äärijärjestöllä ei välttämättä ollut iskusta ennakkotietoa. Lue lisää tästä.

klo 22.54 Isis ilmoittautui iskun tekijäksi, mutta pitääkö se paikkansa? Isis kutsuu usein yksittäisten terrori-iskujen tekijöitä "sotilaikseen", vaikka kyseisillä terrori-iskun tekijöillä ei todellisuudessa olisikaan ollut kontaktia järjestöön.

On mahdollista, että yksittäiset terroristit ovat altistuneet jihadistien ajatuksille ja toimivat itsenäisesti. Heitä ei ole välttämättä johdettu tekemään iskujaan.

Isis haluaa kuitenkin ottaa iskut kontolleen, jotta näyttäisi, että se on vahva ja toimiva.

klo 22.27 Yhdysvaltain presidentiksi valittu Donald Trump on kommentoinut Berliinin iskua. Hänen mukaansa kyseessä on uskontojen taistelu.

- Viattomia siviilejä murhattiin kadulla, kun he valmistautuivat juhlimaan joulua, sanottiin Trumpin tiedotteessa.

- Isis ja muut islamistiset terrorijärjestöt teurastavat jatkuvasti kristittyjä heidän yhteisöissään ja jumalanpalvelupaikoissaan, sanoi Trump.

klo 22.06 Saksan sisäministeri Thomas De Maiziere suhtautuu Isisin ilmoitukseen varauksellisesti. Hän kertoo, että käynnissä on useita eri tutkintalinjoja.

- Meidän pitää antaa turvallisuuspalveluiden tehdä työnsä. Me emme lopeta ennen kuin rikollinen tai rikolliset on saatu kiinni, sanoi De Maiziere.

klo 22.00 Isis otti vastuun iskusta, mutta ei ole nimennyt tekijää."


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201612 ... 2_ul.shtml

Muistetaan kyllä miten ISIS taannoin neuvoi Yhdysvalloissa ja Euroopassa asuvia muslimeja hyökkäämään kaikin tavoin länsimaalaisia ihmisiä vastaan. Kuorma-auto on yksi ehdotetuista "aseista", joten ISIS-ohjausta on mukana riittävästi, ellei ajajan taustasta aivan uusia erikoisia piirteitä paljastu. Yksin tai pienissä joukoissa hajallaan ja vieraan valtion hyväksi (ISIS) toimivat "sotilaat" ovat perinteisesti olleet esim. sissejä, partisaaneja tai desantteja. He piiloutuvat muun väestön sekaan ja tulevat esille iskeäkseen yksittäin tai porukalla. Länsimaalaiset ihmiset ja länsimaalaistuneet, maallistuneet muslimit, ovat parhaillaan sissisodassa islamin kirjavan jihadistiryhmien ja Isiksen kanssa. Sota voi ilmeisesti vain laajentua tästä nykyisestä, koska suora sota menestyy yhä heikommin ja "partisaanisodankäynnin" tarve jihadisteilla kasvaa.

Trumpin käsitys uskontojen välisestä sodasta on rohkea mutta kai ainakin osaksi oikea. Meillä ei ole vastapuolta, aktiivisesti sotaa käyviä kristittyjä, ja kristillinen maailma on länsimaissa ainakin Euroopassa murenemassa maallistumiskehityksen myötä ehkä Yhdysvaltoja lukuunottamatta. Sen sijaan meillä on jälkikristillinen yhteiskunta moninen myös kristinuskosta periytyvine tapoineen ja arvojäänteineen. Jihadismi haluaa alistaa kaikki uskonnot alleen, myös jälkikristillisyyden tapoineen. Tällä hetkellä Trumpin mainitsema sota on lähes yksipuolista jihadistiaktivismia. Islamismi ei pidä sen enempää länsimaisesta liberaalista, "uskonnottomasta" valistuksen ajoilta periytyvästä modernista kulttuurista radikaaleinen tasa-arvopyrkimyksineen. Islamin valloitushaluinen ja sodanhaluinen jihadismi käy sotaa myös sitä vastaan, ja ehkä erityisesti sitä. Voimme hyvällä syyllä tuntea, että meillä todella on syytä lisääntyvään pelkoon. Ja sitä pelottavampi maailmamme varmaan Euroopassa tulee olemaan mitä heikompia ja "kädettömämpiä" olemme jihadismin tai ylettömiä vaatimuksia meille muuten asettavan islamin radikaaliajattelijoiden edessä.
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.
janita
Jane Marple
Viestit: 1017
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja janita »

Tää on sitten vain mun hlökohtainen mielipide vailla sen kummempaa totuuspohjaa, mutta semisti lähivuosikymmenten historiaan perehtyneenä, mun mielestä on hyvinkin todennäköistä että kyseessä on se mainittu yksittäistapaus. Ihminen, jolla on asiat niin paskasti takana ja edessäkään ei pala enää valo, mitä seurata, että tämä on sitten päättänyt ennen itsemurhaansa osoittaa lojaalisuutensa sille ainoalle, mihin enää uskoo. Vaikka vituiksi meni sekin...
apollo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1587
Liittynyt: La Heinä 14, 2007 4:09 am

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja apollo »

Koimies kirjoitti:Muistetaan kyllä miten ISIS taannoin neuvoi Yhdysvalloissa ja Euroopassa asuvia muslimeja hyökkäämään kaikin tavoin länsimaalaisia ihmisiä vastaan. Kuorma-auto on yksi ehdotetuista "aseista", joten ISIS-ohjausta on mukana riittävästi, ellei ajajan taustasta aivan uusia erikoisia piirteitä paljastu. Yksin tai pienissä joukoissa hajallaan ja vieraan valtion hyväksi (ISIS) toimivat "sotilaat" ovat perinteisesti olleet esim. sissejä, partisaaneja tai desantteja. He piiloutuvat muun väestön sekaan ja tulevat esille iskeäkseen yksittäin tai porukalla. Länsimaalaiset ihmiset ja länsimaalaistuneet, maallistuneet muslimit, ovat parhaillaan sissisodassa islamin kirjavan jihadistiryhmien ja Isiksen kanssa. Sota voi ilmeisesti vain laajentua tästä nykyisestä, koska suora sota menestyy yhä heikommin ja "partisaanisodankäynnin" tarve jihadisteilla kasvaa.
Nää musimaanit taitavat sekoilla joulun alla enemmän kuin me kalpeanaamat. Onhan se selvää että nuo on ISISin luomia, vaikka eivät ole pääkallopaikalla edes välttämättä tästä etukäteen tienneet. Kyllä tää sälli ihan varmaan palvoo ISIStä ja sen "sotureita" ja tämä riittää. Lisäksi toiminut ohjeiden mukaisesti. Ehkä tämän takia iskun nimilleen ottamisesta meni niin kauan, että suunnittelivat tiedotteen kunnolla. Eikai kukaan usko, että odottivat siihen asti että tekijä on ns jemma-nimisessä paikassa. Tämähän olisi jo melkein humaania.
Viimeksi muokannut apollo, Ke Joulu 21, 2016 1:59 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Avatar
samoilija
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: Pe Huhti 08, 2016 11:06 am

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja samoilija »

Ihminen on tappanut toisiaan iät ja ajat. Milloin valtion, milloin uskonnon, milloin ideologian, rodun, vihan, viinan jne takia. Euroopassa ja Suomessa viimeksi riehuneesta sodasta on vain reilut 70v. Se on historiassa lyhyt aika. Ihminen ei ole muuttunut mihinkään, eikä valtaa pitävien moraali. Kun on alkaa mennä huonosti ja kansa tyytymättömäksi, tartutaan sotakirveeseen ja avot porukalla on muuta ajateltavaa muutamaksi vuosikymmeneksi. Nyt uhka tulee lähi-idästä ja kansan sisältä, en ole psykologi mutta näkisin Breikvikin ja kumppanit ja nämä jihadistit samalla viivalla. Ideologia tekojen taustalla on eri mutta ajatusten kulku kokolailla sama. Mitä sille sitten voi tehdä, kun kuka tahansa voi radikalisoitua koska tahansa ja mistä syystä vain. Tarvittaisiin ainakin vähän enemmän panostusta profilointiin ja siihen että ihmisten huolestuttavat teot ja puheet otettaisiin tosissaan.
When the goings get weird, the weird turn pro
vempele
Martin Riggs
Viestit: 645
Liittynyt: To Marras 24, 2011 7:21 pm

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja vempele »

Saksan liittovaltion syyttäjäntoimisto kertoo, että kiinniotettu, eilisestä Berliinin joulutorille tehdystä iskusta aiemmin epäilty tekijä, on vapautettu.

Syyttäjälaitoksen tiedotteen mukaan miestä ei ole syytä epäillä teosta.

- Ruuminavauksessa saatujen tulosten mukaan mikään ei viitannut syytetyn läsnäoloon kuorma-auton ohjaamossa, syyttäjälaitos sanoo.
mtv3:sen sivuilla luki näin, eli onko tekijä vielä hatkoilla? :o
oon sisältä kuollu ja risti mun naamassa merkkaa sitä
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

Eikä sillä tavallisen kristityn kannalta ole paskankaan merkitystä oliko tekijä vihainen muslimi vai vihainen isis-muslimi. Samoja reikäpäitä.
Osiris
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: To Maalis 10, 2016 7:44 pm

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja Osiris »

vempele kirjoitti:
Saksan liittovaltion syyttäjäntoimisto kertoo, että kiinniotettu, eilisestä Berliinin joulutorille tehdystä iskusta aiemmin epäilty tekijä, on vapautettu.

Syyttäjälaitoksen tiedotteen mukaan miestä ei ole syytä epäillä teosta.

- Ruuminavauksessa saatujen tulosten mukaan mikään ei viitannut syytetyn läsnäoloon kuorma-auton ohjaamossa, syyttäjälaitos sanoo.
mtv3:sen sivuilla luki näin, eli onko tekijä vielä hatkoilla? :o
Kyllä. Toivottavasti toimittaja Behrendt on väärässä.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/arti ... sa/6221574
Die Welt -lehden toimittaja Michael Behrendt on kuvaillut saksalaispoliisien olevan "täysin hukassa" rekan kuljettajan etsintöjen kanssa, kertoo brittilehti The Guardian.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Seuraavassa uutispoimintoja ja niiden jälkeen mietintöjä.
//Earlier hopes that the perpetrator had been caught after a heroic chase by a member of the public through a park were dashed when police said they had arrested the wrong man.
//
= Aiemmat toivot siitä että tekijä oli saatu kiinni yleisöön kuuluneen henkilön sankarillisesti jahdattua tekijää puiston läpi romuttuivat, kun poliisi sanoi että he olivat pidättäneet väärän miehen.

( Mietintä: toivottavasti virkavalta tarkistaa läpikotaisin tuon silminnäkijä/bustaajan, jotta voidaan poissulkea ettei hän ollut osa minkäänlaista harhautussuunnitelmaa.

1) Joko silminnäkijä/bustaaja on sankari, joka on ollut oikeassa tekijän suhteen että tämä on ajanut rekkaa ja sieltä lähti sitten pakenemaan taikka
2) silminnäkijä/bustaaja on sankari, mutta jossain vaiheessa erehtyi tekijästä/sekoitti hänet tähän pakistanilaiseen, joka olisi syytön mihinkään taikka
3) silminnäkijä/bustaaja on sankari ja näki pakistanilaisen pakevevan rekasta mutta tämä ei olekaan ajaja, vaan muulla tavoin osallinen iskuun/apuri taikka
4) silminnäkijä/bustaaja on osa harhautussuunnitelmaa. )

//Earlier, special forces stormed Berlin’s largest refugee shelter, at a hangar at the now disused Tempelhof airport in central Berlin, where the arrested man had been registered. They interviewed residents and removed a laptop and mobile phone. //
= Aiemmin, erikoisjoukot rynnivät Berliinin suurimpaan pakolaiskeskukseen/suojapaikkaan, lentokonehalliin tällä hetkeä käyttämättömässä Tempelhofin lentoasemalla keskellä Berliiniä, jossa pidätetty mies oli rekisteröitynä. He haastattelivat asukkaita ja siirsivät läppärin ja kännykän mukaansa.

(Mietintä: Ilmeisesti erikoisjoukot siis veivät mukanaan epäillyn/pidätetyn ja sittemmin vapautetun pakistanilaisen läppärin ja kännykän. Tutkintamateriaalia, olisiko tyyppi (jos syyllinen) varautunut asioihin eikä mitään hälyyttävää löytyisi noista, no, se todetaan varmasti tutkinnassa - toivotaan että laitteet tarjoaisivat vastauksia ja jopa verkoston kattavasti, jos epäilty yhteydessä laajempaan terrorismi-verkostoon! )
//The truck manufacturer Scania declined to comment on the tragedy. German media speculated that the perpetrator must have disabled or overridden the vehicle’s automated braking system to carry out the attack. //
= Rekan valmistaja Scania kieltäytyi kommentoimasta tragediaa. Saksan media spekuloi että tekijän on täytynyt tehdä toimimattomaksi tai ohittaa ajoneuvon automatisoitu jarrutusjärjestelmä suorittaakseen hyökkäyksen.

(Mietintä: Palstan rekka/kuormuritietäjät: vaatisiko jarrutusjärjestelmän sabotointi jotakin erityistietämystä rekoista vai älyäisikö normi-autoilijakin tehdä tuon manööverin? No, varmaan ovat suunnitelleet iskua jonkin verran etukäteen ja suunnitteluvaiheessa huomioineet tuon jarrujärjestelmän. )
//Among the dead was the vehicle’s registered driver, Łukasz Urban, a 37-year-old Polish national who it is believed tried to fight off his assailant before being stabbed and shot. //

Investigators were quick to question whether they had arrested the right man because the inside of the driver’s cab was covered in blood but there were no traces of blood or gunshot residue on the suspect. //
= Kuolleiden joukossa oli ajoneuvon rekisteröity ajajaj/kuski, Lukasz Urban, 37-vuotias puolalinen jonka uskotaan yrittäneen taistella hyökkääjäänsä vastaan ennen kuin hänet puukotettiin ja ammuttiin. // Tutkijat olivat nopeita kysymään/kyseenalaistamaan olivatko he sittenkään pidättäneet oikean miehen, koska kuljettajan hytti oli sisältä peittynyt vereen mutta epäillyssä ei ollut verijälkiä eikä ammuntajäänteita.
//Ariel Zurawski said German authorities asked him to identify the victim, Lukasz Urban, 37, from photos.

"His face was swollen and bloodied. It was really clear that he was fighting for his life," Mr Zurawski told the broadcaster TVN. Lukasz Wasik, the company's manager described Mr Urban as a "good, quiet and honest person" devoted to his work. I believe he would not give up the vehicle and would defend it to the end if were attacked," Mr Wasik said in comments carried by Poland's state broadcaster. TVP. //
= Ariel Zurawski (oma selvennys: kuljetusyhtiön omistaja, jonka serkku rekkaan tapettu alk.per. kuski oli) sanoi Saksan viranomaisten pyytäneen häntä tunnistamaan uhrin, Lukasz Urbanin, 37, valokuvista. " Hänen kasvonsa olivat turvonneet ja veriset. Oli aivan selvää että hän taisteli henkensä puolesta ", hra Zurawski kertoi TVN:lle. Lukasz Wasik, yhtiön manageri kuvaili hra Urbania "hyväksi, hiljaiseksi ja rehelliseksi henkilöksi", joka oli työlleen omistautunut. Uskon että hän ei olisi luopunut ajoneuvosta ja olisi puolustanut sitä loppuun saakka, jos olisi joutunut hyökkäykseen, " hra Wasik sanoi TVP:n (puolainen tv) lähetyksessä.

(Mietintä, koottua aiemmista kohdista tähän kohtaan yhteennivoutuen. Nähdäkseni rekan kaappaushetki erotettava ajamisvaiheesta, ylipäätään hommaa ehkä hahmotettava osa osalta eikä johtopäätöstä suoraan loppuvaiheesta linjaten. Vaikuttaisi siltä, että rekan kaappaukseen olisi voinut osallistua useampia kuin vain 1 henkilö, jos eivät ole halunneet riskeerata operaation pieleenmenemistä alkuvaiheessa. Joku tekijöistä on voinut puukottaa ja/tai ampua, sitten esimerkiksi suorittanut oman osuutensa ja lähtenyt kaappauspaikalta pois, tehtävää jatkanut sitten esimerkiksi ennakkoon valittu törmääjä/kuski, joka ei ole liannut käsiään vielä alkuvaiheessa.
Raportoituna on, ettei epäillyltä pakistanilaiselta löytynyt verijälkiä eikä ammuntajäämiä. Mutta se ei vielä tarkoita, etteikö hän olisi ollut osa suunnitelmaa. ----> Kts :shock: kohta seuraavasta lainauksesta, joka pistää vakuuttumaan epäillyn jonkinlaisesta osallisuudesta tapahtumiin......)
//The suspect reportedly ripped off his mask after he was arrested by German police and is now in police custody under armed guard. //
= Epäily repi maskinsa pois sen jälkeen, kun Saksan poliisi pidätti hänet ja on nyt poliisin huomassa.

(Mietintä: mitä lie syytön tekisi MASKILLA. Poliisihan on vapauttanut tämän epäillyn, mutta ehkä tehneet niin ns. taktisena siirtona jotta tyyppi johdattaisi virkavallan asioiden ääreen.....)
//Footage from CCTV around Breitscheidplatz where the incident took place and from traffic cameras on the roads leading to the square was being analysed by investigators, but police told German media they were “searching for a needle in a haystack”. //
= Valvontakameramateriaali Breitscheidplatzin ympäriltä, missä tapaus sattui ja aukiolle johtavien teiden liikennekamerat olivat tutkijoilla analysoitavana, mutta polisii kertoi Saksan medialle että he etsivät "neulaa heinäsuovasta. "

(Mietintä: Tutkinta on päällä, materiaalia varmaan on kameroista ja vinkkejäkin tullut satakunta (luki toisaalla) virkavallalle. Kaikkea eivät tietnkään kerro julkisuuteen ja saattavat pihdatakin tietojaan tai hämätä/valehdellakin, jotta pääsisivät iskun tehnytt/tehneitä edelle iskemään. )

Lähteet: https://www.theguardian.com/world/2016/ ... say-police , http://www.independent.co.uk/news/world ... 86216.html
Viimeksi muokannut Lassie, Ke Joulu 21, 2016 3:31 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Entinen porilainen
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: La Helmi 14, 2015 1:55 am

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja Entinen porilainen »

Rekkafirman miehillä on kovin juutalaiset etunimet... :roll:
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

Lassie käy kierroksilla, mutta teoria lienee väärä. En usko hetkeäkään, että rekan hyttiin voisi teloittaa jonkun ja sen jälkeen joku ajaisi rekan johonkin ilman, että verijälkiä tarttuu. Ellei ole joku biohazmat-suojahaalari päällä. Ensin pitäisi luultavasti siivota hyttiä ja siitä jäisi jäljet.

https://youtu.be/RYQKsYLvdFk?t=53
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Missä kaikkialla verta on ollut hytin sisällä, on sanottu suurpiirteisesti hytin peittyneen vereen mutta se ei ole tarkkaa kerrontaa ja jättää jäljelle mahdollisuuden, että törmääjä/kuski olisi voinut astua rattiin kaappauspaikalla ilman että hän olisi ollut ampuja/puukottaja.

Mahdollista on myös, että tämä pakistanilainen epäilty joka on nyttemmin vapautettu ja joka raportoidusti riisui maskin itseltään....., on jotenkin muuten osallisena suunnitelmassa - huom! erittelin myös tämän mahdollisuuden aiemmassa pitkässä postauksessani.

Toivoisin että muutkin täällä etsisivät tapaukseen liittyvää tietoa ja hieman dekkaroisivat, eivätkä vain huutelisi pöllöyksiä toisille.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Rekka ajoi joulutorin väkijoukkoon Berliinissä

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

Pakistanilainen tyyppi lienee vain siviiliuhri. Se pakistanilaisen tyypin poliisille osoittanut henkilö kannattaisi tutkia. Joillakin ihmisillä maski on suun edessä ihan sen vuoksi, että on astmaa, tai katupölylle allergiaa.

Autolla väkijoukkoon ajanut ei välttämättä ole kuskin tappaja, mutta hänessä on ihan varmasti hyttiin ammutun veriroiskeita. Erikoista sekin, että autoa on käynnistelty niin perkeleesti, mutta kukaan ei ole huomannut mitään?
Vastaa Viestiin