Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
japittaja
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:10 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja japittaja »

Kuolemannaakka kirjoitti:
...
Enkä voi käsittää, millainen teräsmies tämä uhri on ollut, jos vapaaehtoisesti mennen tullen seisoskelee ja ihmettelee maisemia varttitolkulla -20 asteen pakkasessa. Se on mielestäni hemmetin kylmä ilma tuolla uhrin varustuksella. Ymmärtäisin, jos olisi pilkkihaalarit ja kolmet kalsarit päällä, mutta SISÄTOSSUISSA, ilman päähinettä ja hiuksia ja oliko edes käsineitä? Lisäksi ei ole järkevää motiivia maleksia, koska kotiin piti olla kiire.

Eli lähinnä perustan teoriani siihen, että pitää olla joku syy uhrin erikoiseen hidasteluun sekä mennessä, että tullessa, enkä keksi muuta kuin odottelun tai sitten sen, että osa matkasta onkin tehty autolla. Hypätty auton kyytiin jossain vaiheessa. Ja tämä juuri suuntaa teoriat siihen, että jotain laittomuuksia oli vireillä, jolloin luonnollisinta oli, että ko. pojat liittyivät näihin laittomuuksiin jotenkin.
Samaa mieltä naakan kanssa tästä, että noissa olosuhteissa ja noissa varusteissa EI TURHAAN seisoskeltu ILMAN SYYTÄ.

Nämä, jotka tyrmäävät sovitun tapaamisen spekun, voisivat esittää jonkun järkevän syyn Petrin odotteluun penkin luona. Minusta kuseminen + tupakan polttaminen -20 asteen pakkasessa noinkin pitkään tuntuu aika epätodennäköiseltä syyltä varsinkin, kun se oma leffakin odotti alkamistaan lämpimässä kodissa 500 metrin päässä. Eli miksi tössiä ulkona kovassa pakkasessa noin pitkään ilman mitään pätevää syytä ?
japittaja
Hetty Wainthropp
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:10 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja japittaja »

Onko muuten tämän kolmannen kesäpojan kuulemisesta kuulunut mitään eli onko häntä tavoitettu ? Jos ei ja näin kauan kestää, niin tähän lienee jokin pätevä syy...???
SherlockRohde
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 3:56 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja SherlockRohde »

Muutama huomio:

1)

Mikään ei todista Petrin ottaneen kuvaa.
Mikään ei todista, että kuva on otettu 21:04.

Kuvan ovat saattaneet ottaa surmaajat, surman jälkeen (muuttaa kellonaikaa taaksepäin 2,5h, ottaa kuvan, vaihtaa kellonajan jälleen oikeaksi). Saadakseen näyttämään siltä, että Petrin reitti Siwalle on kulkenut tuota kautta. Jos oikeasti Petri on vaikka tuohon aikaan ollut surmaporukan luona kylässä, tai järvellä istuskelleen porukan luona.

Tietenkin hyvin epätodennäköistä, mutta kannattaa pitää mielessä.

2)

Surman jälkeisessä kuvassa verilammikko on aivan tien reunalla. Näyttää siltä, että Petri on yrittänyt juosta autotielle. Hän on ollut siis tosi paniikissa, ja tarvinnut pikaista apua. Ei näytä siltä, että hän olisi yrittänyt juosta kotiinsa.

3)

Surma-aika voi olla mikä vaan 23:15-04:45. Mutta todennäköisesti poliisi on ruumiinlämmöstä ja veren jäätyneisyysasteesta onnistunut rajaamaan sitä esim 23:30-01:00 välille. Poliisi ei selvästikään ole saanut ilmoituksia ihmisiltä, jotka ovat kulkeneet tuota reittiä 23:30-04:00 välillä, ilman että huomasivat ruumista. Vaikka eikös yksi palstalainen kirjoittanut tuttunsa kävelleen tuota reittiä ilman, että huomasi mitään...

4)

DNA:n löytyminen puukosta ei tarkoita että DNA kuuluisi surmaajille. Jonbenet Ramseyn tapauksessa alusvaatteista löytynyt minimaalinen määrä DNA:ta oletettiin kuuluneen vaatteen valmistavan tehtaan työntekijälle. Miksei puukosta löytynyt DNA voisi kuulua tehtaan valmistavan tehtaan työntekijälle, tai puukon myyneen verkkokaupan työntekijälle? Ei tuollaisia puukkoja muoviin pakata, vaan myydään puukko tupessa (siksi todennäköisempää, että DNA on tehtaan eikä verkkokaupan työntekijän). Jos puukko on ostettu käytettynä, tai kivijalkaliikkeestä, DNA voi olla edellisen omistajan tai random-asiakkaan.

Sen verran paljon poliisi on ollut kiinnostunut DNA-näytteistä, että heillä tuntuu olevan DNA-jälki, joka on Petrin veren päällä. Mutta eikö DNA-jäljet liikkuisi (esimerkiksi lumen sulaessa/liikkuessa), kun puukko asetellaan hankeen..? Vai onko DNA-jälki kuivuneen veren päällä, ja puukko on siis hävitetty joidenkin päivien päästä, esimerkiksi roskakatokseen tai puuhun? Tuo selittäisi miksi poliisi etsii epäiltyjä tuolta seudulta.

5)

DNA:sta näkee silmien ja hiusten värin. Senkin näkee onko kyseessä suomalaisugrilainen, slaavilainen vai keskieurooppalainen geeniperimä. Sukupuolenkin näkee. Tietääkseni voi nähdä myös summittaisen pituuden, esimerkiksi 175-185 senttiä. Miksi noita tietoja ei ole kerrottu? Miksi poliisi ei halua rajata epäiltyjä tietyn hiusten tai silmien värin omaaviksi? Näitähän ei valvontakameran kuvasta voi nähdä. Miksi poliisi tyytyy julkaisemaan vain sen kuvan, kun voisi kertoa myös paljon enemmän? DNA ei paljasta epäiltyjen olevan tummaihoisia, koska muuten poliisi ei olisi ottanut tuhansia DNA-näytteitä tuolta alueelta - siellä ei asu niin paljon tummaihoisia. DNA paljastaa todennäköisesti epäiltyjen olevan niin perisuomalaisia, että hiusten ja silmien väriä tuntuu olevan turha kertoa.
sine qua non

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Pekkapp kirjoitti:Onko varmuus että kuvan kellonaika tosiaan pitää paikkansa - eikä esim tunnin heittoa (kesä/talviaika) tai voihan ne kännyn kellotkin olla tahallisesti tai tahattomaati 5-10min väärässä ajassa.
Luulisi, että poliisi on kyennyt varmentamaan aikaleiman olevan oikea, vaan ei kai voi olla ihan varma.

Aikajutuista puhuen mua ainakin edelleen häiritsee se, että havainnot penkkikolmikosta ja Länän hupparikolmikosta ovat ajallisesti huonosti yhteensovitettavissa. Kolmikko on nähty 1)Tesoman valtaväylän kävelytiellä kävelemässä pohjoiseen ostarilta (koiranulkoiluttajan tekemä havainto) ja 2) penkin luona (pohjoiseen päin valtaväylää ajaneesta autosta tehty havainto, autosta havaittu 3-4 hlöä), ja molemmat havainnot on ilmoitettu tehdyksi n. klo 23.15. Hieman ennen puolta kahtatoista (takaisinpäin ajaneen autoilijan havainto) penkin luona ei enää ollut ketään. Länän hupparikolmikko puolestaan poistuu valvontakameran kuvasta n. klo 23.19, joten ovat voineet olla penkin luona aikaisintaan n. klo 23.25, jos ovat rivakasti pistelleet.

Ilmoitetuissa ajoissa on varmasti epävarmuutta. Molemmat varhaisemmat havainnot ovat kuitenkin suurinpiirtein samaan aikaan tehdyiksi ilmoitettu. Oletetaan, että ne ovat oikeasti n. 10 minuuttia myöhemmin tehtyjä, n. klo 23.25, jolloin havaittu kolmikko voisi olla Länän huppariporukka. Silloin myös paluumatkalla tyhjän penkinympäristön nähneen autoilijan havainnon ajankohta on väkisinkin myöhäisempi, n. klo 23.40, jos oletetaan edelleen, että aikaa ensimmäisestä ohiajosta on kulunut kuitenkin kuljettajan ilmoittama n. 15 min. Tällöin tuorein, Käräjätörmä 4:n luota n. 23.33-23.39 tehdyksi ilmoitettu havainto juoksevista ihmisistä tuskin liittyisi murhaan mitenkään, aikaikkuna alkaa olla jo niin suppea.

Mutta jos silminnäkijöiden havainnot kolmikosta ovat oikeasti tehdyt n. klo 23.15, eivät he millään ole voineet nähdä samaa kolmikkoa, joka on valvontakameran kuvissa. Kuinka todennäköistä kuitenkaan olisi, että tuolla on liikkunut toinenkin mysteerikolmikko melkein samaan aikaan kuin Länän kameran huppikset? Ja miksi Länän kolmikko ei ilmoittautuisi, jos sillä ei ole mitään tekemistä surman kanssa?

SherlockRohde: Laki ei Suomessa salli sitä, että rikostutkinnassa dna:sta selvitettäisiin yksilön ilmiasuun vaikuttavia tekijöitä - vain sukupuolesta kertovan tiedon saa tallentaa rekisteriin. Edes sukulaisuussuhteita ei selvitetä, ts. jos joku puukkoon dna:nsa jättäneen sukulainen on testattu, se ei käy poliisin saamasta vastauksesta ilmi.
SherlockRohde
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 3:56 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja SherlockRohde »

Epäillyltä tai syylliseltä ei saa tietääkseni tarkistaa/tallentaa DNA:sta muita yksilöiviä tietoja kuin sukupuolen, mutta nyt DNA-näyte on otettu murha-aseesta. Hiusten ja silmien väri rajaisi epäiltyjen joukkoa. Missä kohtaa lakia lukee, ettei tuollaisia asioita saisi tutkia ja julkistaa tässä tapauksessa?

Poliisin kannattaisi pyytää DNA-näyte myös niiltä 14-30-vuotiailta henkilöiltä, jotka 2015 tammikuun ja 2016 syksyn välillä ovat muuttaneet Tesoman suunnalta pois. Ei ole järkeä tutkia DNA-näytteitä vain tuolla alueella asuvilta. Keskivertoperhe muuttaa noin 10 vuoden välein, joten on jo yli 10% todennäköisyys, että syyllinen perheineen on muuttanut tuolta pois. Ja jos kyseessä on yksin tai kämppiksen kanssa asuva ammattikoululainen tai lukiolainen, niin yli 50% todennäköisyys.

Millä tavalla on varmistettu DNA-näytteen antajien henkilöllisyys? Onko vain kysytty nimi, vai onko pyydetty henkilöllisyystodistusta?

Tietääkseni kenenkään ei ole ollut pakko antaa DNA-näytettä. Vain rikoksesta epäillyn tulee antaa sellainen, muut saavat kieltäytyä.

Jos vanhemmilla on yhteishuoltajuus, niin mikä on lapsen osoite maistraatin tiedoissa? Tuskin sentään kumpikin osoite? Eli vaikka olisi puolet ajasta toisen vanhemman luona kaukana Tesomalta, ja puolet ajasta Tesomalla, niin ei välttämättä näkyisi maistraatin osoitetiedoissa asuvan Tesomalla. Vielä todennäköisemmin noin, jos on toisen vanhemman luona vain 1-2 viikonloppua kuukaudessa, eli jos esim äidillä on yksinhuoltajuus, ja isä pitää lasta luonaan vain silloin tällöin.

DNA-näytteiden otto kannattaisi ulottaa myös tuollaisiin tapauksiin.

Rikospaikalta löytyneistä kengänjäljistä kannattaisi julkaista kuvat. Crowdsourcing-menetelmällä olisi mahdollista tunnistaa kengät. Jos jollain on itsellään samanlaiset kengät, niin silloinhan tunnistaminen olisi helppoa. Poliisi on jostain syystä halunnut salata sekä kenkien koon että millainen pohja niissä on. Vai onko 4-5 tunnissa rikoksen jälkeen satanut niin paljon lunta, että jäljet ovat peittyneet?
Rikollinentutkija
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: Ke Tammi 04, 2017 9:33 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Rikollinentutkija »

Sionnach kirjoitti:Omasta mielestä kuva on "heilahtanut" tai "sumuinen" ainoastaa siksi, että on satanut lunta. Ja on otettu paikallaan. Känny kun keskittää usein siihen lähimpään, eli tässä tapauksessa yrittää tarkentaa siihen lähimpään lumihiutaleeseen. Silloin taustalla näkyvä maisema jää suttuiseksi tai liikahtaa.

Itse yrittänyt tällaisia kuvia ottaa paljonkin kännyllä, kun pakkasella lumihiutaleet kimaltaa silmään kuin timantit. Ne ei koskaan onnistu, varsinkaan jos sataa vähänkin lunta. Juurikin tämän hiutale-efektin vuoksi.

Kun seuraavaksi sataa lunta pimeällä, kokeilkaa itse miten hyviä kuvia tulee ja ilmoitelkaa sitten, onnistuiko hyvin jonkun vuoden vanhalla puhelimella. Mulla ei ainakaan onnistu!

Toisekseen, luuletteko, että tämä on ainoa kuva puhelimessa. Saattaa olla montakin yritystä ottaa kuvaa hienosta maisemasta, jollainen uskon sen Peten silmään olleen.
Jep tosissaan yksi iso häiriötekijä on liikkuvien hiutaleitten/kohteitten keskellä kuvaaminen (puhumattakaan linssiin liimautuvista kosteus länteistä), riittää jo hyvin pilaamaan kuvan vaikka olisi itse paikoillaan.

En itse oikein osaa ottaa kantaa tohon että montako kuvaa Petrin luurilla on mahdollisesti otettu, olettaisin että jos olisi enemmänkin kuvia niin niistä olisi kyllä ollut jonkinlaista mainintaa mutta ei välttämättä julkisuuteen näytettäviä hyviä kuvia kuin tämä yksi mikä nyt on julkaistu.
Kirjoitettukin on että "hän kohottaa kännykkänsä ja ottaa kuvan", eli vain yhden kuvan mutta kyllähän lehdet saa kirjoituksillaan muokata vaikka norsusta kymmenen hiirtä ja toisin päin.
Poliisikaan ei aina totta puhu, joten lehdet vielä vähemmän.
KylmäJälki
Alibin satunnaislukija
Viestit: 51
Liittynyt: Pe Tammi 09, 2015 1:20 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja KylmäJälki »

Nämä kellonajat ja kuljettuihin matkoihin käytetyksi oletetut ajat ovat kyllä hämmennystä aiheuttavia. Näissä ei tunnu olevan minkään sortin järkeä.

Tässä on nyt muovautunut yhden sortin spekulaatio: Koko tupakkireisun tarkoitus olikin tapaaminen vesitornimäen kohdalla jossa on myös linja-autopysäkki johon tavattavan henkilön piti tulla. Petri odottelee autoa teppailee paikallaan räppää valokuvan joutuessaan. Auto tulee mutta ketään ei jää pysäkillä pois. Petri ottaa yhteyttä henkilöön ja käy ilmi, että sen reitin autoon ei kerinnyt vaan tulee toisella autolla jonka pysäkit ovat siinä olkkosen ja Siwan vieressä. Petri menee niinkuin tiedetään ostamaan tupakoitsijat ja juomaan odotellessa parit oluet. Pian käy Petrille ilmi, että tämänkään linjan autolla ei tavattava tule vaan tapaamispaikka vaihtuu jälleen alkuperäiseen ja kellonajaksi jotakuin 23.10-15. Petri kulkee matkan penkille normaalisti ja jää odottelemaan. Tavattava henkilö on taas kämmännyt linja-auto valinnan ja jostain syystä päätynyt Nokiantien reittiä kulkevaan autoon esim. Paunuun ja kavereineen pitävät reipasta kävelyvauhtia yllä koska tietävät olevansa taas myöhässä ja matkaa piisaa.

Penkillä Petri on viluissaan ja koko illan aikataulujen kusemisesta vittuuntuneena. Pian kolmikko linja-auto kämmäilyiden tms takia vittuuntuneena saapuu penkille. Pian käy selväksi että jommalla kummalla osapuolella ei ole sitä mitä piti eli tapaamisen syytä. Turhaan odotteluun kyllästynyt Petri antaa napakkaa palautetta ja yhdellä kolmikosta keittää yli ja tapahtuu surma.

Tämä skenaario on mahdollinen ainoastaan kaupungin suunnasta tulevilla linja-autoilla. Pitääpä koittaa jostain pyydystää talven 2014-15 aikataulukirja ja tutkia vaihtoehdot vielä. Kolmikkohan tulee lähes varmasti Raholasta tai kalkun suunnasta tulevien linja-autojen pysäkiltä..

Edit. Typoja
Musta Enkeli
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: La Joulu 12, 2015 8:02 pm
Paikkakunta: Yli-II

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Musta Enkeli »

Täällä on nyt monta sivua jauhettu sitä, miksi Petri seisoskeli penkin luona ja miten hän sai kulumaan niin paljon aikaa meno- ja paluumatkaan.
Yleisin oletus on se, että hän olisi penkin luona jotakuta odottanut. Oletetaanko välillä niin, että joku/jotkin "odottivat" Petriä etäämmällä penkistä? Eikä Petri välttämättä olisi halunnut tätä kohtaamista, joten mitä tekee hän, seisahtuu penkin luokse, polttelee tupakan - vaikka se elokuva onkin jo alkamassa/alkanut ja vaikka sääkään ei kovin miellyttävä ole ulkona notkuiluun - jaksaa kuitenkin odotella, että pääsisi äkkiä kotiin, että tuo/nuo siellä loivan mutkan takana jatkaisi matkaansa.
Mitä tulee tuohon Petrin ottamaan kuvaan, jos sillä jokin merkitys tapahtumaan on, niin kuvan vasemmassa reunassahan näkyy aivan selkeät jäljet metsään...
Hidas kulku taas saattaa ihan yksinkertaisesti selittyä vaikkapa rupattelulla jonkun kanssa.
Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.
Avatar
taotao
Frank Drebin
Viestit: 386
Liittynyt: To Maalis 24, 2016 12:59 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja taotao »

Juu ei tuo kuva mikään vahinkolaukaus ole.

Ja niinpä taitaa siinä jäljet vasemmalle näkyä.
Rikollinentutkija
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: Ke Tammi 04, 2017 9:33 pm

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Rikollinentutkija »

KylmäJälki kirjoitti:Nämä kellonajat ja kuljettuihin matkoihin käytetyksi oletetut ajat ovat kyllä hämmennystä aiheuttavia. Näissä ei tunnu olevan minkään sortin järkeä.

Tässä on nyt muovautunut yhden sortin spekulaatio: Koko tupakkireisun tarkoitus olikin tapaaminen vesitornimäen kohdalla jossa on myös linja-autopysäkki johon tavattavan henkilön piti tulla. Petri odottelee autoa teppailee paikallaan räppää valokuvan joutuessaan. Auto tulee mutta ketään ei jää pysäkillä pois. Petri ottaa yhteyttä henkilöön ja käy ilmi, että sen reitin autoon ei kerinnyt vaan tulee toisella autolla jonka pysäkit ovat siinä olkkosen ja Siwan vieressä. Petri menee niinkuin tiedetään ostamaan tupakoitsijat ja juomaan odotellessa parit oluet. Pian käy Petrille ilmi, että tämänkään linjan autolla ei tavattavan tule vaan tapaamispaikka vaihtuu jälleen alkuperäiseen ja kellonajaksi jotakuin 23.10-15. Petri kulkee matkan penkille normaalisti ja jää odottelemaan. Tavattava henkilö on taas kämmännyt linja-auto valinnan ja jostain syystä päätynyt Nokiantien reittiä kulkevaan autoon esim. Paunuun ja kavereineen pitävät reipasta kävelyvauhtia yllä koska tietävät olevansa taas myöhässä ja matkaa piisaa.

Penkillä Petri on viluissaan ja koko illan aikataulujen kusemisesta vittuuntuneena. Pian kolmikko linja-auto kämmäilyiden tms takia vittuuntuneena saapuu penkille. Pian käy selväksi että jommalla kummalla osapuolella ei ole sitä mitä piti eli tapaamisen syytä. Turhaan odotteluun kyllästynyt Petri antaa napakkaa palautetta ja yhdellä kolmikosta keittää yli ja tapahtuu surma.

Tämä skenaario on mahdollinen ainoastaan kaupungin suunnasta tulevilla linja-auto. Pitääpä koittaa jostain pyydystää talven 2014-15 aikataulukirja ja tutkia vaihtoehdot vielä. Kolmikkohan tulee lähes varmasti Raholasta tai kalkin suunnasta tulevien linja-auto pysäkiltä..
Kiitos jo etukäteen jos jaksat penkoa ja esittää kyseiset aikataulut, voi niistä joku jonkinmoisen teorian värkätäkin kuten ennen bussiin astumisen tilanteista/mahdollisista valvontakamera paikoista holleilta josta on voitu hypätä bussiin jne.
Minulla ei ole tietoa onko tampereen busseissa minkäänlaista kameravalvontaa, ainakin hki:ssä ja sen lähi alueen busseissa nykyään on kaikissa kamerat.
Luulen kyllä että poliisi on käynyt jo heti ensimmäisien poikakolmikko tutkintalinjojen aikana kaikki alueelle tulleiden bussien kuskit kameroineen läpi, se on taas että onko kuskit muistanut kyseisen päivän matkustajista mitään ja onko busseissa/eri bussipysäkkien holleilla minkäänlaista kameravalvontaa ollut? (kaikki valvonta bussin lähtöpaikasta tesomalle asti).

Kyseisen illan bodomin keikkakin voi vetää vaikka minkälaista sakkia tampereelle jopa suomen lähimaista asti, keikan jälkeen on voitu lähteä harhailemaan ryöstön yritys/surmaus mielessä johonkin syrjemmälle tamperereelle, ja nyt paikaksi koitui tesoma.
Kiinnijäämisen pelkoa ei tietenkään ole koska lento lähtee seuraavana päivänä takaisin kotimaahan, kone kun alkaa nousta niin surmapaikalla poliisi/tutkijat alkaa vasta kumihanskoja survomaan räpyliinsä.
Viimeksi muokannut Rikollinentutkija, Pe Tammi 13, 2017 11:55 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
reppuli
Remington Steele
Viestit: 210
Liittynyt: Ke Elo 31, 2011 12:57 am

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja reppuli »

Mun spekulaatio on, että Petri ilmestyi paikalle kun nuorilla oli riita tai muu riehunta päällä. Meni väliin ja sai puukosta. Liekö puukon haltija heilunut tai esitellyt puukkoaan tai onko ollut oikea tappelu, vaikea arvioida, mutta Petristä se on voinut näyttää tappelulta. Huumediileriteoriat perustuen kävelymatka-aikoihin, valokuviin tai henkilöiden ulkoasuun ovat mun mielestä aika lailla huttua.
Pieni tytön tylleröinen tietä pitkin kulki. Saapui sinne Nukku-Matti, silmät pienet sulki. Kasvoi kuusi kukkalatva, käki siinä kukkui. Mutta tytön tylleröinen nurmikolla nukkui.
Avatar
Kyläseppä
Harjunpää
Viestit: 343
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 6:09 am
Paikkakunta: Seppä Ilmarisen paja

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Kyläseppä »

Kuinka monta idioottia tarvitsee tähän?? 2-3 riittää. Ne keillä on faktaa niin yv kiitos.
Avatar
Kyläseppä
Harjunpää
Viestit: 343
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 6:09 am
Paikkakunta: Seppä Ilmarisen paja

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja Kyläseppä »

Onko tämä lauta off tyypppejä vai milsi ei rulaa. Vitun huumeita esitetään....lyöppäs fakta käytöstä. ei löyty koska saattaa olla ettei pete käyttänyt.
Avatar
sdude
Sofia Karppi
Viestit: 406
Liittynyt: To Heinä 12, 2007 9:56 am

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja sdude »

titti12 kirjoitti:En nyt muista, oliko jo mainittu, mutta itselle tuli mieleen, että ehkä kolmikko ohitti Peten vähän ennen penkkiä, siis niin, että Pete käveli hitaasti, pojat nopeasti ja ohitus oli ns. luonnollinen. Siinä ohittaessaan pojat puhuvat keskenään jotain uhkaavaa tyyliin "tolle spedelle pitäs antaa opetus" tms. ja Pete kuulee tämän. Sitten hän huomaa poikien pysähtyneen edessään esim. 30 metrin päähän penkistä, jolloin Peteä alkaa pelottaa kulkea autiolla väylällä heidän ohitseen. Hän päättää pysähtyä penkin luokse ikäänkuin luonnollisesti polttamaan tms. ja toivoo, että pojat jatkavat pian matkaa. Jossain vaiheessa Pete ei voi enää viivytellä vaan hänen on pakko jatkaa ja toivoa parasta, mikä oli tällä kertaa kohtalokas virhe.

Itselleni on nimittäin käynyt jotain täntapaista teininä, eli kuulen ohikulkevan porukan puhuvan jotain uhkaavaa minusta, ja kohta huomaankin porukan pysähtyneen vähän matkan päähän ikään kuin odottamaan. Silloin toimin oikeasti niin, että livahdin tien varrella olleen metsikön läpi erään talon takapihalle, soitin ovikelloa ja pyysin lainaamaan puhelinta, jotta voin soittaa jonkun hakemaan. Niin selvisin tilanteesta, mutta voin yhä muistaa sen pelon, ja toisaalta nolouden, kun ei ole ihan varma, onko asia tosiaan niin vakava. Eli tarve esittää normaalia niin pitkään kuin mahdollista.
Täytyy sanoa, että tämä ei ollut tullut mieleen, mutta täysin mahdollinen skenaario. Tämä selittäisi odottelu-tepastelu-jäljet penkin luona ja tässä tapauksessa ei mitään sovittua tapaamista tai kaupankäyntiä tms. olisi tarvinnut olla.

Asia joka taas puhuu tätä vastaan on ohiajaneessa autossa olleen havainto penkillä olleesta "3-4 hengen huppariporukasta, ja joku tilanteessa näytti siltä, että kaikki ei ollut ihan kunnossa", tästä siis uutisoitu. Kun auto jonkin ajan päästä ajoi takaisinpäin, penkin luona ei ollut enää ketään.
There are some people who always feel happy. They're called psychopaths
lech
Martin Riggs
Viestit: 633
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 9:55 am

Re: Petri Salosen surma Tampereen Tesomalla 2014

Viesti Kirjoittaja lech »

Nämä spekut Salosen tekemisistä ja tekemättä jättämistä tekosista ovat lisääntynet hurjasti, koska palstalle on rekisteröinynyt uusia käyttäjiä. Lähes samat hommat vatvotaan 4-5 kertaan. ei siinä mitään, spekua mahtuu maailmaan. Liukkaat reinot ja pössyttely ennen kotia ja vauhdin mittaus reinoilla.
Vastaa Viestiin