Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

J.Maybrick
Axel Foley
Viestit: 2438
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick »

Itse tulin juuri autolla ja kuuntelin uusinta Bowien levyä "Black Star". Siinä on muutama varsin mielenkiintoinen kappale - taas ihan erilaista kuin aiemmat levyt.
Lämpömittari näyttää nyt niin paljon, että kannatan valkkaria ulkoistuimilla. Joten sellaista kiitos, ja China Girlin voin napsauttaa soimaan saman tien.
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö
Avatar
maija turjukka
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4941
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 8:58 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja maija turjukka »

Voih, vasta viikon päästä voi heittäytyä kokonaan vapaalle. Sitä odotellessa otan tarjotun juoman vastaan, kiitos, Chefile. Olkoon se vaikka hedelmäistä kuohuviiniä kaikkien tänä kesänä naimisiin menevien kunniaksi... (jos joku/kuka tahansa minfolainen on tunnistavinaan tästä itsensä, niin onnea vaan 8) :D )
-Suru on hinta, jonka maksamme rakkaudesta.-
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Kansanterveydellisesti ajateltuna hienoa työtä täällä, ei pääse ihminen alkoholisoitumaan kun pääsy baariin avautuu ehkä kerran illassa, sinnikkäästi yrittäen kahdesti. Pekkapuska- palkintoa tai vastaavaa olisi syytä esittää.

Sen kunniaksi GT.
All is pretty.
- Andy Warhol
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Ihmiset ovat kiinnostuneita karman "laeista", tuli mieleen ajankohtaisiin kuuluvasta ketjusta, moni kommentoinut karma-asioita. Se on varmaan se tolkku siitä, mikä on/olisi reilua. Kylhän ne ovat mystisiäkin asioita. Moni jättää ylemmän tahon haltuun. Tosin henk koht kokemuksella sanoisin, että enemmän ja paljon lujempaa olisi voinut antaa takaisin karmaa muutamassa keississä: että se on opittu elämisen kirjoista (ei oppikirjoista) . Mutta ei musta saa vihollista turhin perustein eikä helpolla, mutta jos saa se ei ole kepeää.

:arrow: Elämisen oppimiset kun ovat eri asia, ne eivät mene siten, kuin perinteisesti länkytetään ja kirjoitetaan ja ihannoidaan kaikkialla. Kaikilla on tiensä kuljettavana ja varmaan erilaisia elämänoppeja. Ehkä edelliset elämät vaikuttavat taustalla ja nykyiset elämät tulevat vaikuttamaan seuraaviin elämiin, jonkinlaista sielunvaellusta. Se on suuri "ehkä" . Se että menee omia teitään, on ihan kiintoisaa. Jos lähtee elämään niin, että (johtavana ajatuksena) pelkää sitä mikä odottaa tuolla puolen tai toivoo siellä olevan paratiisia, ei elä tässä todellisuudessa.

Kiitos, tilaan kahvia, paljon kermaa, paljon sokeria.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Avatar
Dark Tetra
Hetty Wainthropp
Viestit: 490
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2017 11:19 am
Paikkakunta: Keskusvalvomo

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Dark Tetra »

Pullo Hennesen XO:ta. Jos ei ole, myös pontikka jonka seassa on levännyt tarpeellinen määrä tammen kuorta puolisen vuotta, käy oikein hyvin. Maku kun on täysin sama. Sen savun maun saan kyllä tupakasta.

Ai että minua muuten huvittaa nämä sporttilaiffia elävät parrakkaat miehet jotka spinning-tunnin jälkeen jäävät "pyyhkimään hikeä kasvoiltaan", että pääsevät rauhassa nuuhkimaan satuloita kun muut ovat poistuneet :lol:

Karu metsien mies joka ei ole klapikonetta koskaan edes nähnyt, osaa pilkkoa saunapuita paremmin kuin nuo partasuut polkea siellä tunkkaisessa sisäilmassa sitä polkupyörää, joka pysyy paikoillaan. Tietysti heillä on silloin jokin tekosyy käyttää naisille suunnattuja jumppahousuja.

Unelmoivat samalla kai, että voisivat käyttää miehisiä ruumiinaukkojaan hyvinkin naisellisiin tarkoituksiin. Eksotiikkaa unelmille tuo avokadosta puristettu öljy, jota lirautetaan unelmien keskellä täysin muualle kuin sinne salaatin sekaan :lol:
Vankilanjohtaja on eräänlainen matkaopas. Hän osaa määrätietoisesti johtaa jopa vuosikymmenen kestävää retkeä, jossa majoitus on järjestetty betonisen hotellin alakerrokseen.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11796
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

terve!

Ottaisin yhden juoman skaalautuvalle alustalle, jos löytyy? Ja juoma on mahdollisimman puhdasta alkoholia sitten, eikä mitään höpötyksiä sinne liuotella. Eipä kyllä haittaisi vaikka liuottelisitkin, olisi kivaa tulla huumatuksi siten ettei se maksaisi mitään. Mutta joo, ei pääse täällä juopumaan joo, herkäksi menee hipiä monesti oman töppöilyn vuoksi ja minä tiedän tunteen siitä, koska luulin kerran tehneeni virheen. Totuus valkeni kyllä myöhemmin sitten ja sain selkääntaputuksia, yläviitosia, ganstaräppivastanyrkkejä sekä vakiokehut, joissa ei ole tunne takana. En hyväksynyt tuolloinkaan ihmisten hyväksikäyttöä, mutta silloin hyväksyin itseni hyväksikäytön. Ratkaisuja tehtiin kyllä myöhemmin, kirjaksi asti, ehkä.

Yksinhän tässä joutuu juomaan. Eipä tuo haittaa, eipä tuo kovin seurallinen olo olekaan. Yks ongelma mulla tässä käsillä, ei todellakaan ole vakava. Työtä vaativa vaan joten ei viitsi juoda kovin hirveästi, mutta tinttailenpa tässä kuitenkin sopivasti ku ei ole hu velvollisuuksia muuta kuin tuo mun ongelma.

Skaalaisitko hei siellä tiskin takana mulle toisen juoman, laitetaan tälle mun omalle toimivalle alustalle ku tuo teidän on aika esihistoriallinen mörkö, alkaa porsimaan melkoisen nopeasti näköjään!?

Joo tänks, ihan vitun kivaa olla täällä yksin. Suvakkinurkkaan en mene, koska se on ansoitettu ja sen vieressä oleva näyttö puskee pakkosyötöllä irakin kauheuksia. Joo, sen saman maan minne toiset matut menevät vapaaehtoisesti ja toiset kuulemma kidutetaan ja kuoloakin heille tarjoillaan. Tuskinpa noilla kidutetuilla mitään kepposia taustalla on, eihän täälläkään ollut mitään terrorikaksosia, väärinymmärrettyjä kivapoikia vaan. Tuskinpa nekään täältä Suomesta kovin suuria korvauksia saavat, kun puoltoista vuotta syyttömänä istuivat, eipä vissiin.

Toki tulee eteen vielä HO ja ehkäpä KKO, jos tuomio tulee hovista ja toki se valituslupa noille annetaan. Eikä maksa paljoa tuo projekti isis-pojat suomalaisiksi. Ja näihin poikiin varmaan satsataan, etteivät vaan radikalisoituisi, alkavat pian niiksi tosivaarallisiksi ja Suomen turvallisuutta uhkaaviksi äärioikeistolaisiksi. Sitten ois piru irti, lakanan sisältä pilkottaisi vaan tummat käkkärät ja nätit silmät, mutta kyllä tapahtuisi, kun isis-kaksoset tekisivät sitä mitä parhaiten osaavat - tappavat ihmisiä, jotka ovat vääräuskoisia. Kyllä heille Suomessakin hommia riittäisi, vitusti on shiiaa ja sunnia joista valita sitten itselle sopiva.

Mukavampi toki olisi, että rakastuisivat. Jos eivät toisiin sentään, niin johonkin makeen ja jomppeen, jotka hekin ovat kaksoisia. Se olisi jo ihan perkeleellisen eeppistä: isiskaksoset ihastuivat pottunokkaveljeksiin - häitä tanssitaan sitten Mekassa, kun siellä se tallautumisfestivaali. Ketä siellä muuten esiintyy? Eikai se muhamatti yksin jaksa festarilla heilua montaa päivää viihdyttämässä?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
tattooed fucker
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1436
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker »

Sitä voisi pienet aamusimat ottaa eilisen jatkoksi.Myöhemmällä keskellä korpea vetästä munasillaan vaikka sadetanssin musiikkia korville,aamukoomasta heräilessä https://www.youtube.com/watch?v=EqQuihD0hoI
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-
NahkaSaapas
Hetty Wainthropp
Viestit: 492
Liittynyt: To Loka 09, 2014 5:20 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja NahkaSaapas »

J.Maybrick kirjoitti:Onks täälä kettään, jolla olis kokemuksia metallinpaljastimella sohimisesta maaperän aarteiden löytämiseksi?
Kokemusta on. Löytyi tukkisakset sekä moton vanha teräketju. Mutta ei siitä sen enempää. Otetaan lasillinen punaviiniä. Kiitos. Jatkakaa!
"Pessimismin suomenkielinen synonyymi on elämän kokemus."
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Gladys »

Aika kummallista sellainen, että kun loman piti alkuperäisen suunnitelman mukaan alkaa vasta ensi viikon jälkeen, niin se alkaakin nyt. Yllättävästä henkilöstövaihdoksesta johtuen alkusyksyn kuviot menevät hieman uusiksi, mikä aiheuttaa muutoksia tilanteisiin. Tässä yhteydessä tarjouduin olemaan joustava ja sekä aloittamaan että lopettamaan lomani viikon etuajassa.

Hehee! Ilolientä pöytään, tarjoan kierroksen!
All is pretty.
- Andy Warhol
J.Maybrick
Axel Foley
Viestit: 2438
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick »

Kiitos, otan tarjouksen vastaan! Lasi valkkaria vaikka hanapöntöstä.
Onnittelut ansaitun loman alkamisesta Gladysille ja muille nyt lomille jääville. Suomessa kesä on murheellisen lyhyt ja runsassääskinen...iloitaan siitä vähästäkin.
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9314
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Pistäydyin pikaisesti aamukahvilla. Ihan hyvältä maistui, vaikka maito olikin jostain syystä päässyt loppumaan. Hiljaiselta täällä vaikuttaa, mutta ehkä iltaa kohden on vilkkaampaa.

Kiitos mukavasta tunnelmasta, nyt on kiva jatkaa muihin askareisiin. Moi vaan!
Chefile
Christopher Lorenzo
Viestit: 1500
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 11:30 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Chefile »

Päivää taloon!

Heti kärkeen onnittelut Gladysille aikaistuneesta lomasta, erittäin mieluisa yllätys olisi ainakin itselleni moinen. Ja kiitos juomasta, siispä kyyppäri tarkkana nyt: mojito. Ja tällä kertaa saat nyt hakea sitä ruskeaa sokeria varastosta siihen. Thanks!

Jaahas, sitä ollaankin tänään isäntänä kun kavereita saapuu vähän joka kolkasta Suomea saunomaan. Niitä ystäviä, joihin voi luottaa.

Lauantaita kaikille!
”Yeah man.. I mean the days were slow but the years went fast, you know?”
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Kesäloma päällä, reissua jonnekin aurinkoon buukataan. Ilmoista huolimatta on tullut uitua ja "kesäilty" 8) , siinä missä kerettyä.

Kahvia mukissa, ja vettä kipossa että ydinluu koiralle.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Avatar
maija turjukka
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4941
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 8:58 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja maija turjukka »

Joo, loma aloitettu sen verran hengästyttävällä tahdilla, että nyt sopii oikein hyvin istuskella hetki pubissa ja odotella saunan lämpiämistä.

Vieraita ei vielä ole luvassa, mutta toki aikatauluja sovitellaan, jos joku tuntee kutsumusta tänne päin piipahtaa. Ainakin kaksi ensimmäistä lomaviikkoa periaatteessa kuluu kotitanhuvilla, loppulomalla saatan itsekin pyörähtää jonnekin kauemmas...
-Suru on hinta, jonka maksamme rakkaudesta.-
Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2591
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Skumppa. Koko pullo ja kylmänä, kiitos. Tuotko tuonne terassille, kun en saa sitä itse sinne lain mukaan kantaa. Menen sinne istumaan ja odottamaan, josko paikalle tulisi joku, joka osaisi neuvoa, miten tänne (palstalle, ei pubiin) laitetaan nykyään kuvia. Kesäiltaisin onkin muuten kätevää, kun kantaa hyttysverkkoa päässään.
Viimeksi muokannut Destiny, La Heinä 08, 2017 9:48 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar
Vastaa Viestiin