USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

damfin
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4189
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja damfin » La Marras 09, 2019 5:35 pm

Uusi paljastuskirja maalaa synkän ja kyvyttömän kuvan Donald Trumpista: ”12-vuotias riehumassa lennonjohdossa”

Trumpin hallintoon kuuluvan korkean virkamiehen nimettömänä julkaistavassa kirjassa maalataan kylmäävä kuva Yhdysvaltain presidentistä.

WASHINGTON Post on ennakkoon paljastanut kohtia Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin hallintoon kuuluvan anonyymin virkamiehen pian ilmestyvästä kohukirjasta. Kyse on samasta virkamiehestä, joka kirjoitti viime vuoden syyskuussa New York Timesin vieraskynäpalstalle paljastuksia Trumpin hallinnosta.

Kirjoittajaa luonnehditaan ”korkeaksi virkamieheksi Trumpin hallinnossa”. A Warning (Varoitus) -niminen kirja julkaistaan 19. marraskuuta.

Kirjoittaja kuvaa Trumpin toimintaa presidenttinä kuin ”12-vuotias olisi lennonjohtotornissa”. Kirjaa maalaa kylmäävän kuvan julmasta ja kyvyttömästä presidentistä, joka on vaaraksi kansakunnalle.

– Hän on kuin 12-vuotias lennonjohtotornissa painellen hallinnon nappuloita täysin sattuman varaisesti, välittämättä siitä kun lentokoneet liukuvat pois kiitoradalta ja lentoja ohjataan kuumeisesti välttämään lentokenttää, lainaa Washington Post kirjaa.

KIRJAN mukaan Trumpin hallinnon korkeat virkamiehet harkitsivat eräässä vaiheessa viime vuonna joukkoirtosanoutumista – ”keskiyön verilöylyä” – jotta herättäisivät huomion Trumpin johtotapaan. Ideasta kuitenkin luovuttiin, koska virkamiehet pelkäsivät eron vain lisäävän epätasapainoa jo valmiiksi huterassa hallinnossa.

Kirjoittaja kuvailee, kuinka Trumpin impulsiivisten Twitter-viestien vuoksi virkamiehet joutuivat ”aamuisin heräämään keskelle täydellistä paniikkia”.

– Se on kuin menisit aamunkoitteessa vanhainkotiin ja näkisit iäkkään setäsi juoksemassa ilman housuja pihalla kiroillen suureen ääneen kahvilan ruokia samaan aikaan kun huolestuneet hoitajat yrittävät saada hänet kiinni.

– Sitä on yhtä aikaa tyrmistynyt, huvittunut ja häpeissään. Paitsi, että setäsi ei sentään tee sitä joka ainoa päivä, hänen sanomisensa eivät leviä julkisuudessa eikä hän joudu johtamaan Yhdysvaltoja kunhan saa ensin housut jalkaansa.


KIRJASSA väitetään Trumpin esittävän julkisuuden verhojen takana naisvihamielisiä ja rasistisia kommentteja. Hän muun muassa kommentoi henkilöiden painoa ja ulkoista olemusta ja kyseenalaistaa alaisuudessa työskentelevien naisten luonteen lujuutta.

– Hän käyttää sanoja kuten ”kultaseni” ja ”pikku ystäväiseni” puhutellessaan hallintonsa ammattilaisia. Tämä on juuri sitä, miten pomon ei pitäisi käyttäytyä työyhteisössä.

Kirjassa myös kerrotaan, kuinka presidentti eräässä Ovaalihuoneen tapaamisessa yritti matkia latinoaksenttia puhuessaan Meksikon rajan kautta maahan pyrkivistä siirtolaisista.

– Tänne tunkee naisia seitsemän lapsensa kanssa. He hokevat, että ”oi, auttakaa minua, mieheni jätti minut!”. Nuo naiset ovat hyödyttömiä. He eivät tee mitään maamme hyväksi. Jos he edes toisivat mukanaan miehensä, niin nämä voisi laittaa poimimaan maissia tai jotain.

VALKOISEN talon tiedottaja Stephanie Grisham tuomitsi tuoreeltaan Washington Postin kirjapaljastukset.

– Kirjan tehnyt pelkuri ei laittanut siihen nimeään, koska teos on silkkaa valetta, Grisham totesi torstaina.

Myös Trump suuttui viimevuotisesta New York Timesin kolumnista. Hän kyseenalaisti, oliko koko anonyymiä virkamiestä olemassakaan ja pohti sitten, oliko tämä syyllistynyt maanpetokseen. Hän myös vaati Twitterissä New York Timesiä luovuttamaan ”pelkurimaisen anonyymin henkilön” hallinnolle välittömästi. Näin ei käynyt.

Kolumnin mukaan kirjoittaja ja muutama hänen kanssaan samalla tavalla ajatteleva virkamies oli luvannut ”tehdä hiljaista vastarintaa” ja pysäyttää joitain osia ”Trumpin agendasta ja tämän pahimmista taipumuksista.”

Uudessa kirjassa hän toteaa olleensa tuolloin väärässä.

– Olin väärässä ”hiljaisesta vastarinnasta” Trumpin hallinnon sisällä. Virkamiesbyrokraatit ja hallitukseen valitut eivät koskaan aio yrittää ohjata Donald Trumpia oikeaan suuntaan tai hioa hänen pahansuopaa johtamistapaansa. Hän vain on sellainen kuin on.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006300596.html

Voin hyvin kuvitella kuinka osuvasti tuo alleviivattu kohta kuvaa Yhdysvaltojen hallituksen tämän hetkistä tilannetta :lol:
Sekin että noita joudutaan kirjoittamaan "pelkurimaisesti nimettömänä" kuvaa toisaalta melko hyvin Yhdysvaltojen tämän hetkistä tilannetta, sitä voi mielestäni verrata hieman neuvostoliiton tilanteeseen joskus 70-luvulla, eli hallitusta ja johtajia kyllä arvosteltiin ihan yleisesti, mutta se oli parempi tehdä nimettömänä ellei halunnut joutua itse hankaluuksiin.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8162
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Marras 10, 2019 11:44 am

On Anoi Kaa kirjoitti:
Pe Marras 08, 2019 11:58 am
Whistleblowerin/ demokraattilojalistivakoojan lakimiehistä
Sattumalta valikoitui lakimiehiksi sellaiset tyypit, jotka alkoivat puhumaan virkarikossyytteistä ja jopa VALLANKAAPPAUKSESTA heti Trumpin valinnan jälkeen...
Noiden twiittien lisäksi mielenkiintoisia sattumia löytyy ainakin AA Mark Zaidiin liittyen. Tämä esim. edusti ravintoloitsija pariskunta Diannea&Khalidia ajamalla näiden juttua Trumpia vastaan syyttämällä presidentti Trumpin bisneksiä tuolloin syrjinnällä tätä multikultipariskuntaa vastaan.
Asianajaja Zaid ei ole edustanut ainoastaan pilliinpuhaltelijoita, vaan myös yrittäjäpariskuntaa. Ihan mahtavia nuo Zaidia ihailevat katseet!
Asianajaja Zaid ei ole edustanut ainoastaan pilliinpuhaltelijoita, vaan myös yrittäjäpariskuntaa. Ihan mahtavia nuo Zaidia ihailevat katseet!
Zeid iski presidenttiin jo 2017 ajamalla Khalidin ja Diannen syytettä Trumpia vastaan.jpg (47.64 KiB) Katsottu 1240 kertaa
Tuomari puhalsi kuitenkin pilliin ja potki tämän porukan nuolemaan näppejään, sillä ei uskonut asianajajan ja pariskunnan väitettä syrjinnästä. Eli että Trumpin lähestöllä sijaitseva hotelli veisi pariskunnan bisneksiä syrvivällä tavalla "asiakkaiden hakeutuessa Trumpin hotelliravintolaan presidenttiyteen liittyvien palvelusten takia" (oma hyvin tiivistettu käännös), lue itse kohdasta 1:
https://heavy.com/news/2019/10/mark-zaid/

Jotkut ne vaan yhä haikailevat sosialismin perään USAssa, koska eivät ole itse sen tuhoja päässeet todistamaan ja tuskin ovat siitä edes lukeneet. Mutta kunnes USA on vassariradikaalien hallussa - vapaa kilpailu!
Burn
Loot
Murder

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8162
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

USAn demokraattien presidenttiehdokkaat vaaleihin 2020

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Marras 10, 2019 12:02 pm

Biljonääri Michael Bloomberg liittyi joukkoon tummaan, mutta demokraattirasistien mielestä hänen ihonsa on kuitenkin liian valkoinen tai sillehän tuo CNN:llä ainakin kuulostaa. CNN-osuus alkaa kohdasta 1:00:
https://youtu.be/PUgL_ljRJ2I

Rahasta demokraattimenestys ei ainakaan ole kiinni (Clinton foundation mukaanluettuna) ja Bloomberg on ehkä järkevin tämän hetken ehdokkaista, kun ei ole radikaali idealisti. Jotenkin tuntuu olevan hitaan Joe Bidenin tontilla nyt, kun ilmoittautui kisaan?! Ehkä hän huomasi Joelta loppuvan jousesta veto hetkellä millä hyvänsä, sanoihan Obamakin tälle melkein heti, että "Joe, you don't have to ei this", eikä Obama ole myöskään tukenut Bideniä missään vaiheessa, vaikka apuja tarvittaisiinkin.
Burn
Loot
Murder

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 5210
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja URSA » Su Marras 10, 2019 6:08 pm

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006303119.html
Trumpin virkarikostutkinta on nostattanut ammatti­diplomaattien keskuudessa harvinaisen avoimen vastarinnan, joka kyti monta vuotta

Tähän mennessä raskauttavimmat todistukset Trumpia vastaan ovat tulleet entisiltä ja nykyisiltä diplomaateilta.

Julkaistu: 10.11. 16:00 , Päivitetty: 10.11. 16:39

YHDYSVALTAIN presidentin Donald Trumpin virkarikostutkinta on nostanut poikkeuksellisella tavalla esiin ammattikunnan, joka tavallisesti pitää mielipiteensä ja mielenilmauksensa visusti poissa julkisuudesta. Yhdysvaltain ulkoministeriön uradiplomaatit ovat nyt nousseet kapinaan Trumpin hallintoa vastaan, kertoo The New York Times.

Toistaiseksi virkarikostutkinnan raskauttavimmat todistajanlausunnot ovat tulleet entisiltä ja nykyisiltä uradiplomaateilta, kuten erotetulta Ukrainan-lähettiläältä Marie Yovanovitchilta ja nykyiseltä Ukrainan-lähettiläältä William Taylorilta. He ovat todistaneet edustajainhuoneessa, vaikka Trumpin hallinto on kieltänyt työntekijöiltään yhteistyön tutkinnan kanssa.

He ja muut todistajat ovat kertoneet kongressille, miten Trumpin henkilökohtainen lakimies Rudy Giuliani on aiheuttanut kauhua ulkoministeriössä vetämällä omaa virallisen ulkopolitiikan vastaista linjaansa Ukrainassa.

Giuliani on todistajien mukaan johtanut operaatiota, jossa Yhdysvallat on vastineeksi sotilaalliselle avulle painostanut Ukrainan presidenttiä aloittamaan korruptiotutkinnan Trumpin poliittista kilpailijaa, demokraattien Joe Bidenia, ja hänen poikaansa Hunter Bidenia vastaan.

Ammattidiplomaatteja hiertää sekin, että keskeinen rooli Ukraina-operaatiossa on ollut EU-suurlähettiläällä Gordon Sondlandilla. Hän on presidentinvaalikampanjan suurlahjoittaja, jolla ei ole mitään aiempaa kokemusta diplomatiasta.

SULJETUISSA Facebook-ryhmissä, salatuissa sovelluksissa ja yksityisissä haastatteluissa ulkoministeriön virkamiehet ylistävät julkisesti Trumpia vastaan todistaneita kollegojaan, The New York Times kertoo. Virkamiesten ammattiyhdistys on jopa kerännyt jäseniltään kymmeniätuhansia dollareita todistajiksi päätyneiden kollegoiden asianajokuluihin.

Diplomaattien perinteiseen rooliin kuuluu, että he eivät ota kantaa puoluepolitiikkaan ja kulloiseenkin presidenttiin, vaan toimivat vakiintuneiden käytäntöjensä ja virallisen ulkopolitiikan mukaisesti. Trumpin aikoina tämä näyttää muuttuneen. Virkamiehet ovat jo vuosia olleet avoimen järkyttyneitä Trumpin tavasta hoitaa ulkopolitiikkaa.

”Luulen, että juuri nyt moraali on todennäköisesti alimmalla tasolla kuin kertaakaan niinä 35 vuotena, joina työskentelin ulkoasiainhallinnossa”, sanoi entinen diplomaatti Linda Thomas-Greenfield The New York Timesille.

Hän työskenteli muun muassa Afrikka-kysymysten apulaisulkoministerinä ja ulkomaanedustuksen johtajana ja jäi eläkkeelle 2017.

The New York Times on haastatellut yli kahtakymmentä ulkoministeriön virkamiestä ja ulkomaanlähetystöjen ja konsulaattien työntekijää ja lisäksi ulkoasiainhallinnon jättäneitä diplomaatteja.

LEHDEN haastattelemien lähteiden mukaan diplomaatit tuntevat virkarikostutkinnassa esiin nousseiden kollegojensa ansiosta ylpeyttä ammattikunnastaan, joka on Trumpin presidenttikauden aikana joutunut leikkausten ja avoimen pilkan kohteeksi.

Monet ovat lähteneet, ja osa on alkanut vältellä pyrkimistä näkyviin tehtäviin, joita pidettäisiin yleensä ylennyksinä, koska he eivät halua joutua Trumpin politiikan tahraamiksi.

Trump ja hänen lähipiirinsä ovat kutsuneet virkamiesten Ukraina-politiikan arvostelua hallinnon sisäisen salaliiton sabotaasiksi.

Osa virkamiehistä pelkääkin, että virkarikostutkinta johtaa yhä vakavampaan välirikkoon ulkoasiainhallinnon ja Trumpin lähipiirin välillä ja voi johtaa erottamisiin ja muutoksiin käytännöissä.

John Kimble
Hercule Poirot
Viestit: 2073
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja John Kimble » Ma Marras 11, 2019 5:15 am

URSA kirjoitti:
Pe Marras 01, 2019 7:32 pm
Nyt ymmärrän, mitä Trump tarkoitti sanoessaan palkkaavansa "the best people" Valkoiseen taloon. Parhaita rikoksen peittelijöitä.

Kuva
Siinähän ne parhaat ihmiset yllä ja alla. :mrgreen:
Kuva

Kuva
"Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti."
Sinikka kirjoitti:
Ke Loka 14, 2020 12:25 am
Olisi seisonut olla maallaan, mitäs tuli toiseen osavaltioon.

Avatar
Tackleberry
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2525
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USAn demokraattien presidenttiehdokkaat vaaleihin 2020

Viesti Kirjoittaja Tackleberry » Ma Marras 11, 2019 10:46 am

Melkein kuka tahansa on parempi kuin se nykyinen läskipersekriminaali, joka Valkoisesta talosta twiittailee kuinka kaikki on niin epiksiä.

PS. Maailmassa ei ole yhtäkään biljonääriä. Billionaire on suomeksi miljardööri.
persut kirjoitti:Raiskauksista vaahtoaminen on tekopyhää ja moralistista
Kardemumma kirjoitti:Et kai tosissasi usko sen mielisairaan rouvan saaneen enemmän ääniä kuin Trumpin joka pääsi valtaan?

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8162
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USAn demokraattien presidenttiehdokkaat vaaleihin 2020

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ma Marras 11, 2019 2:07 pm

Tackleberry kirjoitti:
Ma Marras 11, 2019 10:46 am
läskiperse
Kun katson demokraattien ehdokkaita ja voimahahmoja, niin näen siellä huomattavasti enemmän läskiperseitä kuin Trumpin ahterissa, jota en ole kyllä paljon katsellut. Pitkälle ja amerikkalaisittain hyväkuntoiselle se näyttää. Mutta haukuhan vaan Trumpia ja epäkohtien esiintuojia siellä hänen ketjussaan, äläkä pasko tätäkin hölynpölyysi. Voisit vaikka ottaa Gagarin-nikin taas käyttöösi, niin voit olla vapautuneempi?
Burn
Loot
Murder

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 5210
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: USAn demokraattien presidenttiehdokkaat vaaleihin 2020

Viesti Kirjoittaja URSA » Ma Marras 11, 2019 9:38 pm

On Anoi Kaa kirjoitti:
Ma Marras 11, 2019 2:07 pm
Tackleberry kirjoitti:
Ma Marras 11, 2019 10:46 am
läskiperse
Kun katson demokraattien ehdokkaita ja voimahahmoja, niin näen siellä huomattavasti enemmän läskiperseitä kuin Trumpin ahterissa, jota en ole kyllä paljon katsellut.
Korjataanpa asia. Tässä katseltavaa:
Kuva

John Kimble
Hercule Poirot
Viestit: 2073
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: USA:n presidentinvaalit 2016, Donald Trump ketju

Viesti Kirjoittaja John Kimble » Ti Marras 12, 2019 1:57 am

Aika vähiin on demokraattien ja Hillaryn fanien argumentit tippuneet täällä kun nyt pitää viimeisenä oljenkortena ulkonäköä moittia. Takkumarjan kiinnostus perseisiin on kyllä ollut jo yleisessä tiedossa tällä foorumilla. :mrgreen:
John Kimble kirjoitti:
Ma Marras 11, 2019 5:15 am
URSA kirjoitti:
Pe Marras 01, 2019 7:32 pm
Nyt ymmärrän, mitä Trump tarkoitti sanoessaan palkkaavansa "the best people" Valkoiseen taloon. Parhaita rikoksen peittelijöitä.

Kuva
Siinähän ne parhaat ihmiset yllä ja alla. :mrgreen:
Kuva

Kuva
Huomatkaa miten toimittajakin säikähtää Hillaryn friikkinykimistä. Obama taasen välittää tietoa "Vladimirille" kun luuli ettei heidän kuiskauksiaan kuulla. Harmikseen mikki olikin päällä. Kukahan "Vladimir" mahtaa olla kyseessä jolle Medvedev välittää salaisen sanoman Obamalta? :mrgreen:
"Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti."
Sinikka kirjoitti:
Ke Loka 14, 2020 12:25 am
Olisi seisonut olla maallaan, mitäs tuli toiseen osavaltioon.

Avatar
sikakoira
James Bond
Viestit: 7143
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Marras 12, 2019 12:27 pm

Veteraani sanoo painavan mielipiteensä Trumpia vastaan protestoivista lumihiutaleista.
https://www.liveleak.com/view?t=uihvt_1573507155
:lol:
Muutenhan demokraatti rintamalla alkaa pikkuhiljaa juonittelut valumaan reisille.Ukrainagaten "todistajat" eivät itseasiassa todista mitään kun lukee käsikirjoitukset vaan levittävät huhupuheita jne..... Toivottavasti saavat Schiffin kuulusteltavaksi ensi perjantaina mutta en nyt hirveästi pidättele henkeäni tämän suhteen. :lol:

Tuo on ihan huvittava yksityiskohta että Bloomberg näki tilaisuutensa koittaneen kun katseli demokraattejen ehdokkaita vaikka aikaisemmin oli sanonut ettei lähde kisaan mikäli Biden on mukana. :lol: Ei sillä että kaverilla mitään mahdollisuuksia olisi enää tässä vaiheessa .Peli on jo menetetty.

Kuva
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Avatar
Tackleberry
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2525
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tackleberry » Ti Marras 12, 2019 1:00 pm

sikakoira kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 12:27 pm
Veteraani sanoo painavan mielipiteensä Trumpia vastaan protestoivista lumihiutaleista.
Joo, nehän niitä lumihiutaleita on. :lol:

Tämä läskiperse melkein pillahtaa itkuun, kun saa ansaitut buuaukset ja sitten pitää veronmaksajien rahoilla lähteä jonnekin Alabamaan, että löytää sellaisen urheiluyleisön, joka ei buuaa.

Tosin näitäkin piti etukäteen varoittaa, että sananvapauden käyttämisestä Trumpia vastaan seuraa sitten rankkua.
Säälittäviä itkupillejä. :lol:
persut kirjoitti:Raiskauksista vaahtoaminen on tekopyhää ja moralistista
Kardemumma kirjoitti:Et kai tosissasi usko sen mielisairaan rouvan saaneen enemmän ääniä kuin Trumpin joka pääsi valtaan?

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8162
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Marras 12, 2019 10:27 pm

Tackleberry kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 1:00 pm
Tosin näitäkin piti etukäteen varoittaa, että sananvapauden käyttämisestä Trumpia vastaan seuraa sitten rankkua.
Säälittäviä itkupillejä. :lol:
Kuka itkee ja missä? Ei kai se kovin ihme ole, jos Trump ei nauti valtaisaa suosiota Washintonissa tai New York Cityn paskareiässä,

Mitenkähän tuo sananvapauden rajoittaminen menikään, eikö Trumpin hallinnosta oikeasti löydy epäkohtia, kun itse pitää keksiä ja valehdella? Ohjeistivat, että tappelusta lähtee opiskelijalippu/kausikortti, buuata saa kyllä.
https://newscream.com/2019/11/alabama-l ... ing-trump/

Sananvapauden rajoittajat tulevat sieltä demokraattileiristä, etenkin heidän militanttisiipi antifalta, joka on esim. kaapannut kampukset ja Portlandin kaupungin.

Säälittävää todellakin, ihan kuin omasikin toiminta. Mitään ei osata/tajuta, niin voi vaan valehdella.
Burn
Loot
Murder

Avatar
Tackleberry
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2525
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja Tackleberry » Ti Marras 12, 2019 11:05 pm

Voi lässynlässyn, Trumpalumpa.
The University of Alabama’s student government found itself at the center of a Trump-fueled controversy Wednesday — mainly of its own making — with the president set to attend Saturday’s college football clash between No. 3 LSU and the second-ranked Crimson Tide in Tuscaloosa.

The issue began Tuesday when Jason Rothfarb, vice president of student affairs for Alabama’s Student Government Association, warned students that any “disruptive behavior” at the game would result in lost seating privileges for the remainder of the Crimson Tide’s schedule.

By Wednesday, after outcry on social media, both Rothfarb and the Alabama SGA had walked the statement back.

“The SGA strongly affirms its belief in free speech and the rights of all students to express their opinions,” the SGA’s Wednesday statement read.
https://www.washingtonpost.com/sports/2 ... -lsu-game/


Ai, mutta tuohan on Washington Post! Fake news! Toisin kuin esim. Breitbart ja Fox News, joihin runkkari luottaa. :lol:
Kultin jäsenille Kool-Aid maistuu. :lol:
persut kirjoitti:Raiskauksista vaahtoaminen on tekopyhää ja moralistista
Kardemumma kirjoitti:Et kai tosissasi usko sen mielisairaan rouvan saaneen enemmän ääniä kuin Trumpin joka pääsi valtaan?

Avatar
sikakoira
James Bond
Viestit: 7143
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Marras 12, 2019 11:54 pm

^
Juu,kyllä täällä tiedetään että sinä pidät Washington Postia,NY Timesia ,CNN ja MSNBC:tä median luotettavimpina edustajina. Washington Post on varsinkin kunnostautunut "tosi"uutisten kertojana :lol: :roll:

Aika huvittavaahan tuo on sinänsä mutta FOX News tuntuu saavan näistä äsköisistä ainoana asiat suurinpiirtein oikein syyllistymättä naurettaviin feikki uutisiin. Kyllähän tämä nyt on tullut suurimmalle osalle kansaa selväksi kun on seurattu Trumpin kauden uutisointeja.Salaliittoteoriaa teorian perään ja viimeiseen asti vaikka varmuudella tulee käymään tismalleen samalla tavalla kuin Russiagatenkin kanssa. :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

John Kimble
Hercule Poirot
Viestit: 2073
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: USA:n presidentinvaalit, politiikka, Donald Trump

Viesti Kirjoittaja John Kimble » Ke Marras 13, 2019 3:22 am

Vindman and whistleblower still work together on US policy toward Ukraine
by Kerry Picket
& Rob Crilly
| November 06, 2019 02:39 PM

Alexander Vindman, the Army lieutenant colonel and Ukraine director on the National Security Council who testified on Capitol Hill last month, works with the whistleblower who filed a complaint against President Trump, according to former White House officials.

The Washington Examiner has established that the whistleblower is a career CIA analyst who was detailed to the NSC at the White House during the Obama administration and left during the first year of the Trump administration. During the Obama administration, the whistleblower worked on Ukraine issues with 2020 Democratic candidate Joe Biden, who was then vice president and designated as the point man on Ukraine. It is likely that the whistleblower traveled on Air Force Two at least one of the six visits that Biden made to Ukraine.

Now, the Washington Examiner has confirmed that the whistleblower continues to work within the U.S. intelligence community on Ukraine and related regional issues. Separately, the Washington Examiner has established that Eric Ciaramella, who was named by one outlet last week as the whistleblower, is now a deputy national intelligence officer for Russia and Eurasia on the National Intelligence Council, reporting to the director of national intelligence. During the Obama administration and the start of the Trump administration, Ciaramella was Ukraine director on the NSC, the post Vindman now holds.

A former Trump White House aide told the Washington Examiner: "It is close to a mathematical certainty that [Vindman and the whistleblower] know one another and that [the whistleblower] is being used to provide analytical support to the National Security Council on the topics of Russia and Ukraine. And that is where they would have crossed paths. They would know who one another are.”

A second former Trump White House official said they believed the whistleblower first met Vindman in Ukraine. “Vindman was [stationed] at the embassy and [the whistleblower] was traveling there a lot. This was during the Obama administration. Also, [the whistleblower] was [still working on Ukraine issues] after he left the NSC. So, I assume he would have had a lot of interaction with Vindman since they had the same portfolio.”

Vindman, 44, who joined the NSC in July 2018, around a year after Ciaramella left, testified before the House Intelligence Committee last Tuesday: “I want the committee to know I am not the whistleblower who brought this issue to the CIA and the committee’s attention.”

He added, “I do not know who the whistleblower is, and I would not feel comfortable to speculate as to the identity of the whistleblower.”

Vindman and Ciaramella's respective roles on the NSC and NIC and their presence in the small world of U.S. policymakers on Ukraine mean that they almost certainly have a close professional relationship.

A book review by Ciaramella, published in the Washington Independent Review of Books in October 2017, stated: "Eric Ciaramella is a deputy national intelligence officer for Russia and Eurasia on the National Intelligence Council. He previously served on the staff of the National Security Council, where he was responsible for U.S. policy toward Ukraine."

The review was online until at least early September this year but was taken down at Ciaramella's request, Holly Smith, editor in chief of the Washington Independent Review of Books, told the Washington Examiner. It was later republished, omitting Ciaramella's biography, but a cached version of the original still exists.

In his complaint, the whistleblower stated: "I have received information from multiple U.S. Government officials that the President of the United States is using the power of his office to solicit interference from a foreign country in the 2020 U.S. election. This interference includes, among other things, pressuring a foreign country to investigate one of the President's main domestic political rivals."

Almost two weeks after the whistleblower complaint was released to the public, a second whistleblower, represented by the same lawyers as the first, stepped forward after the first whistleblower's account was criticized for being based on exclusively second-hand information. The second whistleblower was reported to be an intelligence official, and the lawyer representing him said that he had first-hand knowledge of the events described by first whistleblower.

Additionally, the second whistleblower met with Intelligence Community Inspector General Michael Atkinson but never "filed [his or her] own complaint” and “doesn’t need to," said Mark Zaid, a lawyer for both whistleblowers.

Vindman, who was the first witness to testify, is among around a dozen administration personnel who listened in on the July 25 call Trump had with Ukrainian President Volodymyr Zelensky in which the president's opponents say a "quid pro quo" occurred related to releasing foreign aid in exchange for an investigation involving Biden.

In his statement, Vindman said, “I was concerned by the call. I did not think it was proper to demand that a foreign government investigate a U.S. citizen, and I was worried about the implications for the U.S. government’s support of Ukraine. I realized that if Ukraine pursued an investigation into the Bidens and Burisma, it would likely be interpreted as a partisan play, which would undoubtedly result in Ukraine losing the bipartisan support it has thus far maintained. This would all undermine U.S. national security."
https://www.washingtonexaminer.com/news ... ds-ukraine
"Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti."
Sinikka kirjoitti:
Ke Loka 14, 2020 12:25 am
Olisi seisonut olla maallaan, mitäs tuli toiseen osavaltioon.

Vastaa Viestiin