Oulu: Kahdeksan miestä tuomittu alaikäisen raiskaamisesta

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7526
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Gurney kirjoitti:Oulun eilisestä valtuuston kokouksesta on muodostunut viraalihitti. Puheenjohtaja Juha Hänninen (ammatti: nyrkkeilijä) kielsi keskustelun Oulun raiskauksista. Väitti, että helmikuussa on "seminaari" asiaan liittyen. Tämäkin paljastui hätävalheeksi. Mitään seminaaria ei ole edes suunniteltu.
Aivan naurettavaa miksi kaupungin asioista ei voi puhua Oulun valtuustossa. Ei varmaan tarvitse ihmetellä miksi vastaavia ongelmia esiintyy, kun niistä puhuminenkin kielletään.

Samainen kokoomuslainen puheenjohtaja Juha Hänninen selitti polleana valtamedioille tuomitsevansa teot ja vaativansa asioihin puuttumista tai jotain sinnepäin.
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7526
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Doctor Lecter kirjoitti:
Esikoto-projektia epäillään yhdeksi sylttytehtaaksi, missä nämä taustaltaan tunnistamattomat ja väkivaltaisen ideologian omaksuneet pääsivät tekemisiin pikkulasten kanssa.
- Tarkoituksena ao. projektilla oli opettaa lapsille kuinka ihania ja parempia ihmisiä "siirtolaiset" ovat, koska iloinen puheensorina, välittömyys, iloisuus, värikkäät vaatteet, ahkeruus, sivistyneisyys...
Hanke oli EU-valtio-kaupunki-järjestörahoitteinen. Varsinkin EU on tukenut vastaavia turvapaikanhakijoihin liittyviä hankkeita merkittävästi. Luultavasti osa rahoituksesta pitää tulla muualta.

Hankkeen ei tiedetä liittyvän mitenkään näihin tai muihinkaan rikoksiin, mutta eipä tuo herättänyt mitään huomiota, vaikka tiedettiin tapahtuneen alaikäisten raiskauksia ja ainakin pari turvista tunnistettiin sotarikollisiksi. Ei ihmetelty muualla kuin vastamedioissa, että onko tämä aivan asiallista toimintaa. Samaan aikaan työntekijöiltä vaaditaan kaikki mahdolliset rikosrekisterit, mutta vierailussa ei nähty mitään ongelmia.
Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11796
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Mitenkähän jäi kiinni? Olisi luullut, että ovat laittaneet kuvan jakoon viranomaisteitä jo paljon aiemmin, mutta eipä tainnut niin olla vai miten kävi näin peikkomainen flaksi, että vain tunti-pari ja kiinni? Itseään viihdyttäneen suvakin kanssa Saksanmaalla yksi vaihtoehto? En ihmettelisi, vaikka olisi ollut jo valmiiksi kopissa raiskauksesta epäiltyn

Hyi saatana kuinka imelä poseeraaja tuo olikaan, joku ihonmyötäinen paita päällä kuvattuna oli toinen kuva - otettu muuten ostarilla tietenkin...
Tiina kirjoitti:Ottaa myös päähän, että joidenkin nimimerkkien taholta tyttölapset tässä uhriutetaan ihan niin kuin heillä ei olisi mitään omaa tahtoa (mikä heillä todellakin on) eikä osaa tapahtumiin.
Taitaa olla niin, että ovat sellaisia setämiehiä, joilla ei ole mitään kokemusta teinien ja esiteinien maailmasta.
Lakiin on kirjoitettu lapsille erityinen suoja-asema ja syystä, lapsen tahdolla ei ole muuta merkitystä kuin se, että törkeä hyväksikäyttö muuttuu raiskaukseksi, jos lapsi on selvästi kieltänyt muslimia* tunkeutumasta itseensä. Kyllähän se on aika selvää, ettei lasta ole kaapattu jonnekin seksikammioon kuukausiksi, mutta lasta on selvästi aivopesty ja valmisteltu, lahjottukin varmasti (ns. grooming) ennen varsinaista aktia. Tuo erityisesti islam-kulttuurimiesten laajasti (UK tapaukset) ja järjestelmällisesti harjoittama grooming toimii muuten myös aikuisiin, moni vaikenee häpeästä ja jutun nostaminen hieman myöhemmin oli ainakin Nottinghamissa käytännön mahdotonta poliisin syyllistävän asenteen vuoksi. Toivottavasti meillä olisi parempia ja empaattisempia poliiseja, joilla tuntokarvat pystyssä - heitä varmasti tullaan tarvitsemaan, koska osa meidän Suomen naisista on yhä tavan tiinoja!

Lasten aivot ovat vajavaiset ja teini-iän myllerrys hormooneineen voi tehdä lapsesta huoltajille "vieraan", koska aivolohkot eivät kytkyissä toisiinsa, kuten aikuisilla. Vaikka lapsi olisi tunkemassa puoliväkisin aikuisen miehen sänkyyn, ei se valkopesisi afgaani-/lähi-itäläisten rikoksia, koska meidän maassa peniksen ujuttaminen lapseen on vakava rikos - vaikka sen tekisi kuinka hellästi. AIKUISELLA ON VASTUU, AINA!

Tai ehkä Tiina kohta kertoon kuinka uhri/uhrit sai nautintoa raiskauksista ja uhanalaiset pedot pitäisi siksi vapauttaa ja maksaa heille viihdytysraha? Eräs [pakistanilainen] italialainen "kulttuuritulkki" tiinaili neljän pohjois-afrikkalaisen suorittamaa joukkoraiskausta aikanaan näin:Raiskaus tuntuu pahalle, mutta vain alussa", kirjoitti Abid Jee, 24 v. "Kun saa peniksen sisään, nainen rauhoittuu ja tilanne muuttuu normaaliksi seksiksi"
Raiskaus tuntuu pahalle, mutta vain aluksi ja sitten voikin naatiskella...
Raiskaus tuntuu pahalle, mutta vain aluksi ja sitten voikin naatiskella...
lataus.jpeg (7.88 KiB) Katsottu 3787 kertaa
Jätetään tuo alkuperäinen tähän muistoksi kaikille oman elämänsä tiinoille, jotka eivät vaikuta ymmärtävän, että kaikista tyttölapsista tietämätön setäkin on kenties joskus ollut esiteini, joka on farkkujen etumus koppurakovana pusuttanut ja ehkäpä jopa sormilla hyväillen, pakkasessa tietenkin, käyttänyt hyväksi suurinpiirtein samanikäisen teinitytön kiimaviettiä? Tilanne olisi ollut ihan kuin narttukissa juoksussa jota kolli pääsi sitten ensimmäisenä paijaamaan, mutta näitä hormoonileikkejä on ollut täällä Suomessa tapana leikkiä oman ikäryhmän edustajan kanssa tai edes kahdestaan.

Uhrin eli kasvavan lapsen syyllistäminen aikuisten islamkulttuurimiesten sairaista mielihaluista ja suomalaisten häpäisystä on tuo suvakismin hulluin muoto. Ei voida millään tajuta tosiasioita, vaikka itse niitä peräänkuulutetaan.

Lapsi on kulkenut jo jonkin matkaa, ennen seksuaalirikosta, mutta elämänkokemusta hänellä ei ole paskaakaan. Aikuiset ovat pettäneet hänet - tarkoitan koulua, missä opetetaan lähestymään muslimimiehiä reippaan avoimesti mitä taas nämä uhanalaiset pedot (turvapaikalla ja jopa kansallisuudella siunatut) käyttivät julmasti hyväkseen. Ja tulevat käyttämään, tutkijat ovat samaa mieltä kanssani tässä.

Puhuivat lehdessä, että poliisi saanut halveksuvia viestejä ulkomaalaisista - millaistahan on pedojen viestintä suomalaisista ollut, esim. uhrista? Kunnioittavaako - tuskin!

*= Korostan usein islaminuskoon liittyviä asioita ja tähän kulttiin liittyvien henkilöiden toimia. Tämä ihan siksi, että itse tuovat islam-kulttuurin minun nenän alle, saa lukea moskeijoista, rukoushetkistä ja kuinka mahtava ja harmiton tuo uskonnon ja kulttuurin sekoitus on. Itse olen havainnut, että kiinnostus raiskauksiin ja lapsiseksiin menee tässä yli kulttuurirajojen (vaikkapa irakit ja somalit) eli niiden on liityttävä itse islamiin?

On todella ärsyttävää huomata, ettei tämän hihhuloinnin epäkohdista voi puhua vieläkään johtavalla tasolla, eikä valtamedia uskalla edes pikkutytön kätösellä asiaa sorkkia - "out of sight - out of mind" -tuumaa suvakki syöstessään maataan kaaokseen.
Ruotsissa jo puolet raiskausrikoksista(sis. yritykset) ovat ulkomaataustamiesten tekemiä ja näiden valtauskon ehkä arvannettekin?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.
peja
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: Ke Maalis 11, 2015 4:10 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja peja »

Kotisivuillaan Juha Hänninen Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, majuri res. , turvallisuuspäällikkö evp. ,teologianmaisteri , liikunnanohjaaja AMK ja neljän tyttären isä. Kertoo sivuillaan hänelle tärkeitä asioita, siellä on turvapaikanhakijoistakin ym. siihen liittyvästä yllättävän hyvääkin kirjoitusta. Eli taasko teksti on jotain muuta kuin henkilön tosielämän teot.
Oliver
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: Ti Tammi 16, 2018 8:41 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Tämä Aldhulahula oli jo menossa hyvää kyytiä oikeaan suuntaan. Mitä sitä enää tänne raahaamaan - munat pois, muutaman kerran kunnolla turpaan ja kelkkoa sitten kotimaataan rakentamaan. Julistakoon siellä loppuelämänsä vaikka vihreiden ihmisoikeuksista.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja poikani »

Voi, saammehan hänet takaisin Suomeen? Tuollainen kulttuuritulkki on tuomionsa kärsittyään meille kullanarvoinen hyvinvoinnin rakentaja.
????? ?? ??????.
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7240
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Tiina »

On Anoi Kaa kirjoitti:Tai ehkä Tiina kohta kertoon kuinka uhri/uhrit sai nautintoa raiskauksista ja uhanalaiset pedot pitäisi siksi vapauttaa ja maksaa heille viihdytysraha
Ei kertoile Tiina raiskauksista, vaan ihmettelee edelleen, että missä näiden lasten huoltajat on olleet, kun lapsia on hyväksikäytetty useita kertoja.
Eikö ole ollut ketään aikuista, jolle kertoa, että tämä on voinut vaan jatkua ja jatkua?
Ja miksi tämä lapsi on uudestaan ja uudestaan joutunut tähän seuraan?

Missä on ollut On Anoi Kaa ym. pelastavat ritarit? :roll:
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4674
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja dazu »

On Anoi Kaa kirjoitti:*= Korostan usein islaminuskoon liittyviä asioita ja tähän kulttiin liittyvien henkilöiden toimia. Tämä ihan siksi, että itse tuovat islam-kulttuurin minun nenän alle, saa lukea moskeijoista, rukoushetkistä ja kuinka mahtava ja harmiton tuo uskonnon ja kulttuurin sekoitus on. Itse olen havainnut, että kiinnostus raiskauksiin ja lapsiseksiin menee tässä yli kulttuurirajojen (vaikkapa irakit ja somalit) eli niiden on liityttävä itse islamiin?

On todella ärsyttävää huomata, ettei tämän hihhuloinnin epäkohdista voi puhua vieläkään johtavalla tasolla, eikä valtamedia uskalla edes pikkutytön kätösellä asiaa sorkkia - "out of sight - out of mind" -tuumaa suvakki syöstessään maataan kaaokseen.
Ruotsissa jo puolet raiskausrikoksista(sis. yritykset) ovat ulkomaataustamiesten tekemiä ja näiden valtauskon ehkä arvannettekin?
Joo, mutta tuskin näitä raiskauksia on minkään uskonnollisen hurmoksen alaisuudessa tehty. Islamin vaikutus lienee ehkä lähinnä sellainen, että lähtömaassa on osin Islamiin liittyvän kulttuurin ansiosta suhtauduttu raiskausrikoksiin niin välinpitämättömästi, että siellä on kynnys raiskailemiseen ollut hyvin matala.

Jos mietitään vaikkapa Somaliaa, tai Afganistania alueina, niin kyseisillä alueillahan on ollut jotain 30-40-vuotta putkeen sotatila. Ei siellä ole raiskauksista mitään tuomittu, vaan raiskaileminen, varsinkin toisen kylän tyttöjen raiskaaminen, on kuulunut ihan asiaan.

Tämän hetken ongelma liittyy melko varmasti siihen, että tänne on otettu suuria määriä yksin tulleita miehiä. Koskaan ennen tällaista turvapaikanhakijapolitiikkaa ei ole tässä mittakaavassa harrastettu.
Kun tänne on tullut kokonaisia perheitä, niin ei ne perheiden jäsenet mitään ole raiskailleet... Sen sijaan nämä yksin tulleet miehet, jotka ovat lähtömaassaan kasvaneet sellaisissa olosuhteissa, missä raiskaamiseen on ollut hyvin matala kynnys, syyllistyvät täällä helpommin näihin rikoksiin. Yksi asia on sekin, että tällaiset miehet hakevat sosiaaliset kontaktinsa toisista samanlaisista turvapaikanhakijamiehistä ja sitten tyhmyys tiivistyy ja nämä heidän sosiaaliset kontaktinsa tavallaan tuovat sitä kotimaan kulttuuria heidän ympärilleen.

Jos nyt tätä nimenomaista tapausta mietitään, missä kahdeksan parikymppistä miestä on käyttänyt hyväkseen 10-vuotiasta tyttöä pitkällä aikavälilllä, niin onhan tämä ainutlaatuinen tapaus koko Suomen historiassa. Ei tällaista ole varmasti koskaan ennen tapahtunut, että näin suuri määrä miehiä olisi yhdessä harrastanut tällaista näin pitkään ja näin nuoren tytön kanssa. Tästä syystä uskon, että syy tällaisen rikoksen tapahtumiseen löytyy noista edellä selittämistäni asioista.

Kyllä tämä tapaus liittyy aivan keskeisesti tähän viimeiseen turvapaikanhakija-aaltoon ja siihen, että sieltä on tullut tänne suuria määriä yksin tulleita miehiä. Aikaisemmin tällaista ei ole ollut mahdollista täällä tapahtua.

Sitä voidaan tietysti miettiä, että onko kantaväestö sopeutunut tähän nykytilanteeseen, kun lapset tuntuvat jatkuvasti altistuvan tällaisille rikoksille. Ja voidaan miettiä myös sitä, että mikä on tätä sopeutumista estänyt.
Kantaväestön sopeutumista tarvitaan siltä osin, että tällaisia mieslaumoja ei pääsisi pyörimään ala-ikäisten tyttöjen kanssa.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2544
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Tiina kirjoitti:
On Anoi Kaa kirjoitti:Tai ehkä Tiina kohta kertoon kuinka uhri/uhrit sai nautintoa raiskauksista ja uhanalaiset pedot pitäisi siksi vapauttaa ja maksaa heille viihdytysraha
Ei kertoile Tiina raiskauksista, vaan ihmettelee edelleen, että missä näiden lasten huoltajat on olleet, kun lapsia on hyväksikäytetty useita kertoja.
Eikö ole ollut ketään aikuista, jolle kertoa, että tämä on voinut vaan jatkua ja jatkua?
Ja miksi tämä lapsi on uudestaan ja uudestaan joutunut tähän seuraan?

Missä on ollut On Anoi Kaa ym. pelastavat ritarit? :roll:
Aika oudosti Tiina sanansa (taas) asetellut viesteissä, mutta kyllä ymmärrän hänen ihmettelyään: missä noin 10 v vanhemmat ovat kun lasta on kuljetettu asunnosta toiseen irakkien ja afkaanien raiskattavana. Miten kukaan ei ole huomannut mitään, miten tuon ikäinen edes voi kulkea missä tahansa. Omat lapset olivat tuon ikäisinä tasan siellä, missä pitikin olla. Eipä heille tullut mieleenkään lähteä matujen kanssa. Kasvatus, välittäminen, rajat.

Ja kyllä tuolla kaupungilla näkee pikkutyttöjä kihertämässä matujen kanssa ihan vapaaehtoisesti. Ikävä kyllä. Mutta heitä on ihan koulussa pyydetty tutustumaan, Kempeleen raiskaushan tapahtui koulussa tapaamisen jälkeen.

Ja tuo ESKOTO eli Vuolle setlementin porukka kuskaa yhä edelleen matuja kouluihin. Oulun kaupunginvaltuustossa on esim. Satu Haapanen, joka on Vuolle setlementin hallituksessa, samoin Jenni Pitko on mukana tässä toiminnassa.

Satu Haapanen:
Kii­vaim­paan sa­nan­vaih­toon äi­dyt­tiin ko­kouk­sen lop­pu­puo­lel­la, kun vih­rei­den Satu Haa­pa­nen kom­men­toi pe­rus­suo­ma­lais­ten Jen­na Si­mu­lan esi­tys­tä, jos­sa vaa­dit­tiin eri­tyi­ses­ti tur­va­pai­kan­ha­ki­jois­ta joh­tu­vien maa­han­muu­ton kus­tan­nus­ten sel­vit­tä­mis­tä.

– Se on ih­mis­vi­ha­mie­li­nen. Se on ra­sis­ti­nen esi­tys. En pys­ty hy­väk­sy­mään sitä, et­tä nos­te­taan yk­si ih­mis­ryh­mä, jon­ka koh­dal­la ale­taan las­kea, et­tä kuin­ka pal­jon nämä ih­mi­set mak­sa­vat, Haa­pa­nen sa­noi
Viimeksi muokannut Gurney, Ti Joulu 11, 2018 8:53 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4674
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja dazu »

Niin ja tämän nimenomaisen tapauksen kohdalla on vielä sanottava, että kotouttaminen ei auta tällaisen tapauksen ehkäisyssä ollenkaan, koska se kotouttaminen on viiden-kymmenen vuoden prosessi ja se on nyt nähty, että nämä seksuaalirikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat ovat syyllistyneet niihin parin vuoden sisällä Suomeen tulostaan. Eli nämä tekevät ne seksuaalirikokset jo niin pian tänne tulonsa jälkeen, että kotouttamisprosessi on ollut vasta alussa.

Kokoomuksessa tietysti halutaan puhua, että nämä täytyy saada töihin ja sitten ehkä kitistään, että "ei niitä työ kiinnosta", mutta kokkareiden kapasiteetti riittää vain siitä työstä puhumiseen. Vasemmisto taas haluaa esittää nämä tulijat uhreina ja heikommassa asemassa olevina ja heidän kapasiteetti pyörii näiden asioiden ympärillä.
Nämä raiskaajat ehtivät raiskaamaan jo ennen, kuin kokkarit ovat saaneet näitä pakotettua orjatöihin ja jo ennen, kuin vasemmisto on saanut annettua heille terapiaa.

Tällä hetkellä tilanne on se, että mitään aseita ei poliitikoilla ole tilanteen korjaamiseen, tai rikosten ehkäisemiseen. Myöskään tahtotilaa ei tunnu olevan, vaan kuten sanottua se kapasiteetti riittää vain hyvin yksipuoliseen asioiden pyörittelyyn.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

dazu kirjoitti: ......
Tällä hetkellä tilanne on se, että mitään aseita ei poliitikoilla ole tilanteen korjaamiseen, tai rikosten ehkäisemiseen. Myöskään tahtotilaa ei tunnu olevan, vaan kuten sanottua se kapasiteetti riittää vain hyvin yksipuoliseen asioiden pyörittelyyn.
No en Mä ihan noinkaa sanois ”ei mitään aseita tilanteen korjaamiseen” - päinvastoin, niillä on kaikki tarvittavat aseet ja keinot - mutta ku puuttuu munat, ni minkäs vittu teet!?!?

Valtakunnankansleri Saulista lähtien, yhtä saatanan munatonta sössimistä - nunnuka-nunnuka, lal lal laahan on kyllä aikaa! Samoin tuntuu ministeriöissä olevan, kaikki aika menee vatvoessa sotea, vihapuheen tuottamaa pahaa mieltä ja muuta huuhaata - kukaan ei uskalla laittaa käsiään paskaan ja laittaa se sinne mihin kuuluu.

Nämäkin rikokset olis voitu estää jos joku em. munattomista ois ottanu sillon pari vuotta sitten kuurin viagraa, lyöny pikatestoo reiteen ja ruvennu töihin, mut ei!

Onko siis todellakin niin, että jonkun korkea-arvoisen poliitikon/virkamiehen lähiomaisen on jouduttava ”paperittomien” matujen suorittaman raiskausmurhan kohteeksi ennen kuin eduskunnassa herätään siihen, että heillä on avaimet lakimuutoksien - pikaistenkin sellaisten tekemiseen. Etenkin kun kyseessä on kriisitilanne ja kansanturvallisuus on vakavasti uhattuna? Pidetään peukkuja :mrgreen:
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Oulun epäillyn lapsen raiskauksen 8. epäilty otettiin kiinni Saksassa – kuvan julkaisusta oli apua, ratkaiseva vihje tuli poliisin sisältä

Oulun poliisin etsimä 25-vuotias mies otettiin tänään kiinni Saksassa muutama tunti sen jälkeen, kun poliisi julkaisi hänestä kuvan tuntomerkkeineen. Miestä epäillään seksuaalirikoksista, jonka uhrina on hieman yli 10-vuotias tyttö.

Poliisi ei kerro tarkemmin, mistä paikkakunnalta ja millaisesta paikasta mies otettiin kiinni Saksassa.

Kuvan julkaisusta oli kuitenkin jonkin verran apua poliisille.
– Tietoa alkoi tulla meille hallinnon sisältäkin kun kuva oli julkaistu ja sitten asiat etenivät nopeasti, rikosylikomisario Markus Kiiskinen Oulun poliisista kertoo.

Vihjeitä ulkomaista

Poliisilla oli jo ennen kiinniottoa epämääräisiä vihjeitä siitä, että epäilty 25-vuotias mies olisi saattanut poistua Suomesta.
– Ne vinkit olivat kuitenkin sen verran epämääräisiä, että niiden pohjalta ei olisi voinut alkaa toimimaan.

Poliisi ehti saada jonkin verran vinkkejä, ennen kuin heiltä tuli tiedote tänään iltapäivällä, että mies on löydetty ja otettu kiinni.

Epäillyn kuvaa ei ollut levitetty Saksassa. Poliisin hallinnon sisällä joku näki kuvan Suomessa ja se johti ratkaisevaan vihjeeseen.
– Poliisin sisällä joku tunnisti epäillyn ja osasi kertoa, että mies on Saksassa. Kun asia oli varma, laitoimme heti tiedotteen, Kiiskinen kertoo.

Epäilty tuodaan Suomeen

Mies on nyt Saksan poliisin hallussa. Hänet tuodaan Suomeen lähipäivinä, niin pian kuin mahdollista.

Miestä aiotaan sen jälkeen vaatia todennäköisin syin vangittavaksi törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltynä.
– Toistaiseksi kaikki ne ovat nyt kiinniotettuja, joita meidän on syytä epäillä rikoksesta tässä jutussa. Toki esitutkinta on vasta alkuvaiheessa ja jatkamme sen selvittämistä, onko esimerkiksi tekijöitä tai uhreja lisää.

Rikosjutussa on yhteensä epäiltynä kahdeksan miestä, joista seitsemän on jo vangittu. Kahdeksas vaaditaan vangittavaksi, kun hänet on saatu Suomeen.

Kaikkia miehiä epäillään lapsen törkeästä raiskauksesta. Suurinta osaa miehistä epäillään lisäksi törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Muutamia heistä epäillään myös pahoinpitelystä.

Kaikissa rikoksissa on uhrina sama suomalainen tyttö. Kaikki epäillyt ovat ulkomaalaistaustaisia miehiä.


mtvuutiset
11.12.2018 17:45

Paluunsa Suomeen voi vielä estyä, jos esim. Saksan Vihreiden lainsäädäntöneuvos nousee seisomaan lentokoneessa, eikä istu pyynnöistä huolimatta...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17207
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Oulun helluntaiseurakunnan työntekijät tunnistivat seksuaalirikoksista epäillyn miehen: "Rikkonainen ihminen saattaa etsiä apua seurakunnasta"

Oulun epäillyn lapsen raiskauksen 8. epäilty otettiin kiinni Saksassa – kuvan julkaisusta oli apua, ratkaiseva vihje tuli poliisin sisältä

Oulun poliisi julkisti tänään yhden lapsiin kohdistuvasta seksuaalirikoksista epäillyn henkilön kuvan ja nimen, jotta henkilö tavoitettaisiin. Tietojen julkistamisen jälkeen paikallisen helluntaiseurakunnan työntekijät järkyttyivät: etsitty mies on viihtynyt seurakunnan keskuudessa.

Oulun helluntaiseurakunnan johtava pastori Pasi Markkanen vahvistaa MTV Uutisille, että Oulussa seksuaalirikoksesta epäilty ulkomaalaistaustainen henkilö on tuttu Oulun helluntaiseurakunnalle. Hän on käynyt seurakunnan kokoontumisissa Oulussa useita kertoja.
– Kyseessä on henkilö, joka on ollut seurakuntamme keskuudessa.

Helluntaiseurakunnan maahanmuuttotyöstä vastaava nuorisopastori Juan Castillo kertoo, että kyseinen henkilö on käynyt useita kertoja seurakunnan sunnuntaijumalanpalveluksessa ja osallistunut arabiankielisiin tilaisuuksiin.
– Hän on istunut takapenkkiin ja tilaisuuden jälkeen lähtenyt pois. Hän on vaikuttanut melko ujolta ihmiseltä. Tänä syksynä hän ei ole enää tullut paikalle, Castillo kertoo.

"Seurakunta on myös rikkinäisten ihmisten paikka"

Oulun poliisi julkaisi tänään tuntomerkit, nimen ja valokuvan ulkomaalaistaustaisesta miehestä, jonka epäillään syyllistyneen seksuaalirikokseen Oulussa. Vain tunteja tuntomerkkien julkistamisen jälkeen poliisi kertoi epäillyn löytyneen Saksasta.

Häntä epäillään osallisuudesta laajaan seksuaalirikosvyyhtiin, jossa epäiltyjä on yhteensä kahdeksan ja jonka uhri on noin kymmenenvuotias tyttö. Tapausta tutkitaan Oulun poliisissa tällä hetkellä törkeinä raiskauksina, törkeinä lapsen seksuaalisina hyväksikäyttöinä ja pahoinpitelyinä.

Sekä Markkanen että Castillo saivat tietää henkilön epäillystä kytköksestä seksuaalirikoksiin tänään. He ovat molemmat syvästi järkyttyneitä tiedosta.
– Koko uutinen on henkilökohtaisesti järkyttänyt minua. On tavattoman surullinen uutinen, että epäilty on ollut seurakuntamme keskuudessa. Olemme antaneet paljon voimavaroja sille, että meidän maahanmuuttotyömme kantaisi myös hedelmää ja että he sopeutuisivat yhteiskuntaamme, kunnioittaisivat lakejamme ja ihmisarvoa, Markkanen sanoo.

Castillo on rikoksen uhrin puolesta syvästi surullinen. Hän toteaa, että joskus seksuaalirikolliset etsivät apua seurakunnasta. Seurakunta tekee yhteistyötä viranomaisten kanssa. Nuorisopastori Castillo on kohdannut työssään sekä seksuaalirikosten uhreja että rikokseen syyllistyneitä.
– Seurakunta on myös rikkinäisten ihmisten paikka. Seksuaalisesti rikkonainen ihminen saattaa etsiä apua seurakunnasta.

Seurakunnan ovet pysyvät avoimena kaikille

Castillo muistuttaa, että epäilty henkilö ei ole käynyt vain helluntaiseurakunnan tilaisuuksissa, vaan hän on ollut yleisesti kiinnostunut Oulussa järjestettävistä kristillisistä tilaisuuksista.

Oulussa seurakunnat, myös helluntaiseurakunta, tekevät töitä Suomeen muuttaneiden maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden keskuudessa. Kun vuonna 2015 Suomeen saapui paljon turvapaikanhakijoita, myös helluntaiseurakunta teki töitä heidän kanssaan.
– Autoimme heitä aktiivisesti, esimerkiksi antamalla vaatetusta ja järjestämällä tapahtumia, joissa tarjottiin esimerkiksi ruokaa. Alkuun tilaisuuksia järjestettiin noin 100–200 maahanmuuttajalle, mutta myöhemmin työtä kohdennettiin heihin, jotka halusivat tulla seurakuntamme keskuuteen, Markkanen luonnehtii.

Castillo haluaa muistuttaa, että seksuaalirikoksista epäilty henkilö ei ole liikkunut seurakunnassa lasten ja nuorten kanssa.
– Meillä ei ole tarvetta muuttaa toimintatapojamme. Seurakunnan ovet pysyvät jatkossakin avoinna kaikille ja haluan muistuttaa, että meillä on olemassa turvallisuusjärjestelmä, jolla esimerkiksi yhteisömme nuoria jäseniä suojellaan.


mytvuutiset
11.12.2018 21:00
--------------------------------------------

Sisäministeri ottaa jyrkästi kantaa. Tästä päästäänkin siihen, että...

Kokoomus ja keskusta ovat sekä sanoin että teoin vuosikausien ajan edistäneet haittamaahanmuuttoa ja siten myös haittamaahanmuuttoon liittyviä ongelmia. Kun sisäministeri Mykkänen sitten Oulun raiskausten jälkeen herää jyrisemään, että "tätä ei pidä sallia", sitä ei pidetä mediassa halpahintaisena populismina vaan jämäkkänä vastuunkantona.
Kuvakaappaus Jussi Halla-ahon FB-sivuilta.
Kuvakaappaus Jussi Halla-ahon FB-sivuilta.
Halla_aho_vastuunkannosta.jpg (111.93 KiB) Katsottu 2207 kertaa
Kun Halla-aho puhuu asiasta, niin se on populismia. Mutta kun sen saman sanoo Mykkänen, niin se on jämäkkää vastuunkantoa. Sillä erotuksella, että Halla-aho on ollut oikeassa, mutta koska rasissmus, niin eihän se käy...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
seppoilmari
Martin Beck
Viestit: 776
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 11:37 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja seppoilmari »

holmesin haamu kirjoitti:
Gurney kirjoitti:Oulun eilisestä valtuuston kokouksesta on muodostunut viraalihitti. Puheenjohtaja Juha Hänninen (ammatti: nyrkkeilijä) kielsi keskustelun Oulun raiskauksista. Väitti, että helmikuussa on "seminaari" asiaan liittyen. Tämäkin paljastui hätävalheeksi. Mitään seminaaria ei ole edes suunniteltu.
Aivan naurettavaa miksi kaupungin asioista ei voi puhua Oulun valtuustossa. Ei varmaan tarvitse ihmetellä miksi vastaavia ongelmia esiintyy, kun niistä puhuminenkin kielletään.

Samainen kokoomuslainen puheenjohtaja Juha Hänninen selitti polleana valtamedioille tuomitsevansa teot ja vaativansa asioihin puuttumista tai jotain sinnepäin.
Julkisuus, eikö valtuuston kokoukset ja päätökset ole yleisölle avoimia tai netin kautta seurattavia. Kieltämällä valtuustossa ongelmista puhumisen ei kenenkään tarvi ottaa asiaan oikeasti kantaa eikä tehdä asialle yhtään mitään, viineriä huuleen ja juttelee jostain kivoista jutuista. Kukaan ei tee mitään niin kukaan ei ole rasisti eikä suvakki äänestäjän silmissä, sairasta suhmurointia ihmisiltä joiden pitäisi huolehtia yleisestä turvallisuudesta.

Tämä vaikenemisen mallihan on valitettavasti tuttu briteistä, kukaan ei halunnut auttaa yli 1000 raiskattua lasta ettei vaan leimaannu rasistiksi ja nyt sama malli on käytössä oulussa joka hakee ironisesti euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026. Alku on jo hyvä, lapsiystävällinen monikulttuuri toimii ja ainoastaan kantaväestö on ongelma mutta se nujerretaan hiljaisella painostuksella, leimaamisella sekä valehtelemalla medioiden avustuksella.
Alex Smith
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1439
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Alex Smith »

Eli tämä mätisäkki on ollut hellareiden tilaisuudessa, koska hänelle kerrottu, että niin saa turvapaikan.

Uskovaiset ovat niin vitun pihalla.
Vastaa Viestiin