Lapsi katosi Memphisistä, Tennesseestä 2010-Mikä on äidin osuus?

9 kuukauden ikäinen Lauryn Dickens asui äitinsä ja 3-vuotiaan veljensä kanssa kerrostaloasunnossa Memphisissä, Tennesseessä. Lauryn katosi 7. syyskuuta 2010, mutta Laurynin äiti, Shakara Dickens, ilmoitti katoamisesta poliisille vasta syyskuun 15, yli viikko katoamisen jälkeen sen jälkeen, kun hänen vanhempansa olivat painostaneet häntä tekemään katoamisilmoituksen. 19-vuotias Shakara kertoi, että hän oli antanut Laurynin tuntemattomalle naiselle, joka oli Laurynin isän, Benjamin Norfleetin ystävä. Benjamin oli vankilassa Laurynin katoamisen aikaan. Shakaran mukaan nainen oli nelikymppinen valkoinen nainen.

Benjamin kertoi poliisille, ettei hän lähettänyt ketään hakemaan Laurynia, eikä edes tuntenut ketään Shakaran kuvausta vastaavaa naista. Benjamin kertoi, että syyskuun 1. päivästä lähtien Shakara ei ollut vastannut hänen puheluihinsa, eikä hän ollut sen jälkeen ollut yhteydessä naiseen. Kukaan muu paitsi Shakara ei ole nähnyt Laurynia syyskuun 6. päivän jälkeen.

Ruumiskoirat olivat vainunneet ruumiin jäänteiden hajun Shakaran asunnossa ja hänen ajamassaan autossa. Vain viikko katoamisilmoituksen tekemisen jälkeen Shakaraa syytettiin lapsen laiminlyönnistä, lapsen turvallisuuden vaarantamisesta ja poliisille valehtelusta. Tammikuussa 2011 Shakaraa syytettiin ensimmäisen asteen murhasta, ja hän odottaa oikeudenkäyntiä.

Shakaran serkun, Kayla Davidsonin mukaan Shakara oli ollut juhlimassa yökerhossa vain vähän Shakaran katoamisen jälkeen. Kayla kertoi, että Shakara kohteli Laurynia eri tavalla kuin 2-vuotiasta poikaansa ja suhtautui tyttäreensä vihamielisesti. Kaylan mukaan erilainen kohtelu johtui siitä, että Laurynin isä oli vankilassa eikä pystynyt auttamaan Shakaraa, ja Shakara syytti siitä Laurynia ja purki turhautumisensa häneen.

Lähteet: Charley Project ja Fox News

Kayla Davidsonin haastattelu:
http://www.myfoxmemphis.com/dpp/news/lo … s-behavior

http://www.myfoxmemphis.com/dpp/news/lo … appearance

Keskustelua aiheesta —->

Siru83 

On Nimimerkki murha.info keskustelupalstalla.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.