Oriveden ammuskelut: tämäkö miehen motiivi?

Tänään aamulla Orivedellä tapahtui kaksi ammuskelua. Ensimmäinen tapahtui paikallisessa toimistossa, jolloin hän osui miestä käteen. Tämän jälkeen hän meni ammuskelemaan Oriveden yhteiskouluun.

Orivedellä katosi 16-vuotias tyttö, joka on ammuskelijan ex-tyttöystävä. Tällöin poliisi etsi miestä. Tyttö löytyi kuitenkin vahingoittumattomana Posiolta. Tytön vanhemmat olivat hakeneet miehelle lähestymiskieltoa.

Toimistossa ollut mies, joka sai osuman käteensä, on tytön isä.

Ampuja oli koputtanut luokan oveen, jonka opettaja oli avannut. Ilmeisesti ase oli jumittunut, jolloin opettaja sai oven lyötyä kiinni. Sen jälkeen mies alkoi ammuskella käytävästä oven läpi. Luokassa oli 9 luokkalaisia, joista yksi oli ilmeisesti miehen ex-tyttöystävä.

Kun poliisi pääsi paikanpäälle, he kohtasivat koulun pihassa pakenemaan päässeen koulupojan. Pian pojan jälkeen ulos tuli nuori mies ase kädessään. Mies laski aseensa ilman vastarintaa poliisin käskystä.

Paikanpäältä poliisi vei koulun pihasta mystisen henkilöauton tutkittavaksi liittyen tapaukseen. Auto on Ford-merkkinen.

Ampujalla on lupa kolmeen metsästysaseeseen: kivääriin, pienoiskivääriin ja haulikkoon. Tapauksessa hän käytti kahta eri asetta. Luvat aseisiin oli myönnetty 2005, ja luvat ovat voimassa vuoteen 2015.

 

Keskustelua aiheesta —–>

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``