Isoisä heittäytyi junan alle lapsenlapsensa kanssa Vantaalla

Vantaalla sattui järkyttävä tragedia aamupäivällä 26. kesäkuuta, kun verkkolehdistä sai lukea ja uutisista kuulla kuinka aikuinen henkilö ja lapsi olivat jääneet junan alle Myyrmäen ja Louhelan välisellä rataosuudella. Ilmeisesti junan kuljettaja havaitsi tilanteen ja hälytti ensimmäisenä apua paikalle. Myöhemmin saman päivän aikana julkisuuteen selvisi, että oma isoisä oli parivuotiaan lapsenlapsensa kanssa heittäytynyt junan alle, hyvin todennäköisesti tarkoituksenaan surmata itsensä lisäksi myös oma lapsenlapsensa. Lapsen vanhemmista ei tähän mennessä ole kerrottu mitään.

Paikalle tuli ensimmäisenä lähistöllä ollut poliisipartio ja nopeasti myös pelastuslaitoksen yksiköitä, jotka toimittivat molemmat junan alle jääneet sairaalahoitoon. Mikäli junan kuljettaja ei olisi havainnut radalle heittäytynyttä aikuista ja lasta, olisivat he varmasti menehtyneet heti. Sekä isoisän, että lapsen tila on edelleen hyvin kriittinen, sen tarkempaa tietoa heidän vammoistaan ei vielä ole sen enempää kuin järkyttävän teon motiivistakaan, jonka ehkä parhaiten osaa kertoa isoisä, mikäli hän selviää hengissä. Poliisi on ilmoittanut, ettei heilläkään ole toistaiseksi tietoa teon motiivista. Myöhään iltapäivällä uutisoitiin isoisän olevan 59-vuotias ja molempien tilan olevan erittäin kriittinen edelleen.

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=13130

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``