Tammelassa on paljastunut jo kolme outoa kuolemantapausta

Tammela tunnetaan rikosharrastajien parissa ehkä parhaiten siitä, että Sari Liinaharja asui ja katosi Tammelasta ja löytyi sittemmin surmattuna Forssasta ja kyseinen rikos on edelleenkin ratkaisematta. Nyt kuitenkin pienessä, noin 6500 asukkaan Kanta-Hämeen maakunnassa sijaitsevassa Tammelassa on jälleen sattunut outo tapahtumasarja, jossa kolme miestä on kuollut ilmeisesti nautittuaan jotain toistaiseksi tuntematonta huumausainetta. Kaksi miestä löydettiin kuolleena yksityisasunnosta Tammelasta, he olivat tuttavia keskenään ja iältään 30 ja 33-vuotiaita, kolmas, Forssalainen 42-vuotias mies puolestaan löydettiin kuolleena koiranulkoiluttajan toimesta Tammelasta, Forssantien varrelta. Poliisi ei epäile tapauksiin liittyvän rikosta, mutta selvittää kuolinsyytä, joka on mahdollisesti jonkin toistaiseksi tuntemattoman huumaavan aineen käyttö, lisäksi poliisi kertoo kaikkien kolmen tapausten liittyvän toisiinsa jollain tavalla. Poliisi on vahvistanut epäilevänsä ainakin nuorempien miesten kohdalla kuolinsyyksi myrkytystä ja on kiirehtinyt ruumiinavausta, jotta mahdollinen laiton päihde saadaan selville.

 

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=13322

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.