Mies ammuttiin Helsingin ydinkeskustassa ravintolassa keskellä päivää -Surmaaja oma poika

Mieshenkilö tuli Helsingin ydinkeskustassa Ateneuminkujalla sijaitsevaan ravintolaan järeän aseen kanssa varustettuna 3.9.2012 ja ampui asiakkaana ollutta miestä päähän. Ammuttu mies menehtyi pian saamiinsa vammoihin. Poliisi otti sivullisten avustamana kiinni ampujaksi epäillyn nuoren miehen. Asian selvittely jatkuu kiinniotetun epäillyn ja lukuisten silminnäkijöiden kuulemisella. Tiettävästi uhri menehtyi niin pian tapauksen jälkeen, että häntä ei ehditty asiasta kuulla. Tapauksen motiivista ei tässä vaiheessa vielä ole tietoa. Paikalla oli ainakin kaksi ambulanssia ja useita poliisipartioita, poliisit erisitvät ravintolan, jossa ammuskelu tapahtui. Hieman myöhemmin selvisi, että ampuja oli uhrin oma poika, motiivi on silti vielä hämärän peitosssa ja selvinnee esitutkinnan edetessä.

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=13501

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.