8-vuotias Arttu Ollila katosi 20.12.2012

Poliisi etsii Ylöjärvellä 8-vuotiasta Arttu Ollilaa. Poika on varmuudella nähty viimeisen kerran torstaina klo 14 aikoihin kun hän oli poistunut kaverinsa luota Pöllökuja 4:stä. Tarkoituksenaan oli tiettävästi mennä koulun joulujuhlaan tai kotiinsa. Joulujuhlaan menosta on liikkunut ristiriitaisia tietoja, kuitenkaan Artun ei ole vahvistettu olleen joulujuhlassa eikä häntä ole löydetty koulun tiloistakaan etsinnöistä huolimatta. Ylöjärvellä on ollut yli 15 astetta pakkasta katoamisyön aikana, joten selvitymismahdollisuudet ovat valitetavan pienet niin kovassa pakkasessa, mikäli poika ei ole päässyt mihinkään suojaan. Häntä on etsitty aktiivisesti helikopterien, vapaaehtoisten ja poliisien voimin katoamisalueelta. Artun kännykkä vaikeni 21.12.2012. Poliisi ei ole voinut poissulkea mitään mahdollisuutta. Kyseessä on kuitenkin niin nuori poika että vapaaehtoisen katoamisen mahdollisuus on lähes olematon. Arttu on noin 130 cm pitkä ja hänellä on vaaleat hiukset. Ruumiinrakenteltaan hän on tukeva. Yllään hänellä on 8848 -merkkinen vihreä talvitakki ja mustat ulkohousut. Kaikki havainnot kadonneesta Arttu Ollilasta poliisi pyytää soittamaan poliisin numeroon 07187 48140 ja akuutissa tapauksessa suoraan yleiseen hätänumeroon 112.

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=14027

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

``