Murha.info

04/02/2013

Kaksoissurma Espoon Kauklahdessa 3.2.2013

1172142822-vuotias mies ja 17-vuotias nuori nainen löydettiin surmattuna Espoolaisesta kerrostaloasunnosta Kauklahdesta. Poliisi sai tiedon henkirikoksesta varhain aamulla 3.2.2013 ja paikalle saapuikin useita poliisipartioita ja ambulansseja. Poliisin mukaan epäilty soitti myös itse hätäkeskukseen. Uhrien pelastamiseksi ei ollut kuitenkaan enää tehtävissä mitään. Kaksi nuorta elämää oli päättynyt toisen ihmisen käden kautta. Surmaajaksi epäilty vuonna 1992 syntynyt tamperelainen nuori mies on pidätettynä murhista epäiltynä. Epäillyn kiinniotto sujui rauhallisesti ja hän odotti asunnossa poliisien tuloa. Espoon poliisin mukaan tekotapa on ollut raaka ja julma. Asunnossa oli myös paikalla neljäs henkilö, nainen jota ei epäillä mistään rikoksesta. Poliisi on ollut melko niukkasanainen asiasta tiedottaessaan mutta on kertonut että todennäköinen syy kaksoismurhalle on mustasukkaisuus, poliisin mukaan asiaan näyttää liittyvän myös jonkinlaista suunnitelmallisuutta. Surma-asunnossa asui yksi mies, toinen uhreista, jolla naapurit ovat haastatteluissa kertoneet olleen ongelmia ainakin alkoholinkäytön kanssa.

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=14272

Surma-asunto sijaitsi kolmikerroksisen talon toisessa kerroksessa ja asunnon ovelta on suora näkyvyys 4.2.2013 puolitankoon laitettuun Suomen lippuun.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close